Visszajelzés Karneválkirálynő - csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 29.5.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. CoraQueen

CoraQueen Fórum ezredese

Sziasztok!
    Vegyesen voltak fák, földek, ólak, 91 papírcsík, és 44 kosár.

Gio, meszimarsi, ada77201 és 7 más kedveli ezt.
  2. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Kérlek arra, hagyd figyelmen kívül. :)
    Köszönöm!

Gio, g.bella, HéricsBáró és 7 más kedveli ezt.
  3. Zolecs

Zolecs Fórummogul

135 kosár, és 28 papírcsík :D nem vészes :D
    Egy kosárból lehet több banán is? Mert ez az első ilyen eventem, nem tudom h volt legutóbb.

Gio, meszimarsi, ada77201 és 5 más kedveli ezt.
  4. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Nálam 49-49, hogy hogy számolták ki?xD1-1 a javamraxDxDDe most komolyanxDxD

-W-595-, Gio, inanna11 és 9 más kedveli ezt.
  5. SzabadEurópa

SzabadEurópa Fórum parancsnoka

Jaj, én olyan boldog vagyok, hogy két party pörgetéses felhősoromat is be tudtam fejezni! Mit befejezni...abból a bolond virágos felhősorból egyetlen darab kitehető sem volt meg :) Na, de most már minden szipi-szuper! :) Míg felszaporítom az eventgazt, 1 kör fél órás rózsa is lemegy, az íze kedvéért! xD

Gio, pozsyka, meszimarsi és 9 más kedveli ezt.
  6. Bubuka212

Bubuka212 Fórumprofi

majd aki állatokat is aratott az légyszi írja le mi mennyit adott. ( gondolom a tyúk nem adja olyan jól mint a hosszú érésű ) :D

Gio, g.bella, eszterlánc2001 és 3 más kedveli ezt.
  7. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

A szedulton , csak termenyes olak, a bolcson raktarhazak abban szamar, denever , meg a maradek teruleten kameleon , menyet, boleny, gote , a bahan csak fak es a fofarmon , pava , teknos, neon olak , medve .

-W-595-, Gio, meszimarsi és 4 más kedveli ezt.
  8. agi967

agi967 Fórum biztosa

Mivel nem készültem,elég siralmas a felröpik száma, de legalább nem eventkezdés előtt arattam. Mostanában ritkán olvasom a fórumot, a kerti munkák lekötnek. :) 3-33 az arány, de van még idő behozni a lemaradást.

Gio, ursa11, g.bella és 10 más kedveli ezt.
  9. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Lehet, de jobb ha belehúzol a növény és a papírcsíkok összeszedésébe, mert addig a kosárnak nincs funkciója;)

55 kosár és 234 papírcsík. Mivel kevés növény kell, a koalák maradnak is kint még 1 körre.

Gio, meszimarsi, ada77201 és 4 más kedveli ezt.
  10. -bobe55-

-bobe55- Törzsjátékos

Jól értelemezem?....papircsik... fa, és eventnövényből jön, és kosárka... pedig csak az ólakból?

Gio, g.bella, meszimarsi és 4 más kedveli ezt.
  11. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Narancs hódot jegyezd meg, ha már a gazt letermelted. Sütik is kellenek hozzá.

Gio, angelka06, meszimarsi és 5 más kedveli ezt.
  12. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Nálam a papírcsíkot jól adta:387 db,viszont a kosárka az csak72 db.Ez most valahogy összezavart,mert legtöbb helyen állat volt,abból kellett volna többet adnia.

Gio, -kaktuszable-, meszimarsi és 2 más kedveli ezt.
  13. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Sziasztok..111 papírcsík..27 kosár..vegyesn..de inkább több szegfü...bahán sok fa...szaporítás megy:)

14. eszterlánc2001

eszterlánc2001 Junior szaki

Nálam is boldogság van! Két felhősorom is teljes! A rózsát meg tegnap este sikerült fullosra kinemesíteni. Van 30 perces rózsám hála Csio 70-szomszimnak. Ő jött rá mi hiányzik a rekeszemből.Beérik a mopszos takaró és akkor aratom az 1*1 szegfűt. A baj annyi hogy mindenhol növény van nem raktam ki ólakat de sebaj van idő pótolni.
    update: ha eszem hozzá varázsitalt és a virágos felhősor is aktí akkor 5 perces a rózs hurráááááááááááááááá!

Utoljára szerkesztett: 30.5.17
    Gio, -kaktuszable-, meszimarsi és 6 más kedveli ezt.
  15. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

397 papírcsík és 56 kosárka kezdésre. A fák jobban adták a felröppenőt mint a növények.

-W-595-, Gio, HéricsBáró és 7 más kedveli ezt.
  16. -bobe55-

-bobe55- Törzsjátékos

Én sajnos az event kezdése előtt learattam!!! Átvágott ez a hétfői kezdés, na és a vasárnapi zárás???!!!!
    xD Mióta játszom a játékot kedden kezdődött és hétfőm ért véget! Többször kell benézni a fórumba!

Dana64, -kaktuszable-, meszimarsi és 4 más kedveli ezt.
  17. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Csík 108, kosár 43. Még nem arattam mindent. A koala nem hozta a várt eredményt. Még hagyom 1 körre és jönnek a narancs pandák.

18. Puszpang

Puszpang Rutinos

Szia.Nálam is van,de nem tudom ez mihez kell....nem is látok ilyesmit a leírásban,már többször végigolvastam.

Gio, meszimarsi, edina242 és még 1 ember kedveli ezt.
  19. miniowl

miniowl Fórum hercege

Köszi a részletes leírást :)

Gio, missuzy_53, meszimarsi és 2 más kedveli ezt.
  20. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Kérlek arra, hagyd figyelmen kívül!
    Nem része ez az elem a majomkirálynős eventnek.

Puszpang, Gio, HéricsBáró és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.