Visszajelzés Karneválkirálynő - csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 29.5.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. egresinebobe1

egresinebobe1 Kivételes tehetség

Köszönöm a választ.

2. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

No, még több kosaram van mint gondoltam! 85!!!...persze ólak le és beszedve, ami kint maradt, azt megszupiztam, így azért 1x még aratok párat...

3. egresinebobe1

Szia Angyalszárny. Még azt szeretném megkérdezni, hogy az aratásnál még kapok papírtekercset?

-Fülemüle-70 és meszimarsi kedveli ezt.
  4. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    Igen, ha növényt vagy fát aratsz, még kaphatsz papírtekercset!

5. egresinebobe1

Köszönöm.

-kaktuszable-, genka53 és meszimarsi kedveli ezt.
  6. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Nem én voltam!!xD

7. meszimarsi

meszimarsi Fórumszaki

Jajjj én is, bezzeg máskor nem rohanok. Hogy az a...............:)

8. schill2

schill2 Haladó

Nálam is,hosszas (fél perc) mérlegelés után visszapakoltam az ólakat... kivéve a mamutfás területet.

9. Muffin0316

Muffin0316 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Hiányzik papírmasém a befejezéshez. Reggel learattam felröppenők nélkül. Aki tud, küldjön papírcsíkot. Küldök helyette nyársot. Köszönöm a segítséget!

-Fülemüle-70 és kovacstne kedveli ezt.
  10. narancsvirag72

narancsvirag72 Fórumszaki

De jó hogy az utolsó aratásnál este 19:00-kor beszedtem tegnap az ólakat!

11. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Sziasztok

Aloha narancsvirag72
    Elő gyorsan a tyúkólakkal izibe :DÓránként kb 3-5 kosár :p

-kaktuszable-, Szama, Sali~*.* és 8 más kedveli ezt.
  12. narancsvirag72

narancsvirag72 Fórumszaki

Köszi Te Drága! Kérdezném, hogy érdemes az 1*1 kékáfonyát ktörölnöm? Mindhárom területen az van vetve. Megszupertrágyázni nem szeretném.

Utoljára szerkesztett: 6.6.17
  13. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Sziasztok! Azért az átgondoltság nem a bp formája. Sajnálom kicsit, hogy az én 100 egynéhány kosárkám megmarad. Igaz, kockásra ültem a seggem a hétvégén miattuk, de megérte. Jó kosarazást délutánra! :)

meszimarsi, -picike40-, Sali~*.* és 4 más kedveli ezt.
  14. Viki951

Viki951 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Ez a legcsudiszuperfantasztikusabb event amivel csak találkoztam! Az a rengeteg ajándék amit bezsebeltem........:inlove::p
    Még sokszor meghosszabbíthatnák.... xD

Fuhur, meszimarsi, taga1 és 14 más kedveli ezt.
  15. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Mivel en tegnap 0 -val zartam, vettem 100 kosarat , igy meg most en is kosarazom, nem hagyom ki az ajandek tengert ;)
    Gyorsan meg kidobtam tyuk es nyul olakat estig meg abbol is csurran cseppen, jo kosarazast mindenkinek;)

meszimarsi, Doggyra, kovacstne és 9 más kedveli ezt.
  16. brozsa

brozsa Fórum parancsnoka

Szép napot Mindenkinek!

Hibáival együtt is imádom Karneválkirálynőt(pedig olyan ronda mint a bűn).
    Ma véletlen tudtam meg, hogy lehet tovább kosarazni, na mindegy már beszedtem az ólak nagy részét.
    Kérjükszépen a Királynőt, hogy legalább félévente látogasson el hozzánk, bár kötve hiszem mert falunapok, fesztiválok is csak egy évben egyszer vannak.
    Nem sajnálnék tőle egy pár ezer virágot se.
    Köszönjük BP, vagy bárkinek akit illet:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

genka53, meszimarsi, taga1 és 16 más kedveli ezt.
  17. farmer221278

farmer221278 Járnitanuló

Sziasztok!

Én tegnap feladtam a karnevált a 3. kocsi utolsó feladatánál a fele masé meg volt a fele még nem(mivel kevés volt a papírcsíkom hozzá). Este nem is sejtettem, hogy megy tovább ma mikor gép elé ültem csodálkoztam, hogy nincsen vége. Gyorsan neki kezdtem aratni így betudtam fejezni a 2500 pontot is sikerült kikosaraznom sok értékes ajándékkal és szintet is léptem a 95.-re :D. 370-380 kosaram maradt még a 2500 pont össze gyűjtése után( igaz már csak 350 kosaram van) próbálom estig ezeket is elkosarazgatni. Nagyon örülök a hosszabbításnak :inlove::D

genka53, meszimarsi, taga1 és 10 más kedveli ezt.
  18. -Fülemüle-70

-Fülemüle-70 Fórum császára

Sziasztok. :)
    Tegnap O kosárral zártam, kertet vissza rendeztem, így most én is kosarat veszek, bár azért tettem ki még ólakat. Ingyuszi gyulladásom már egy hete tart a sok melótól, a mai nap meg nem számít. DDDD
    Verset megírtam, de totál elfelejtettem elküldeni. :(
    Tegnapi zárásom:
    Baha: 348-351
    Szint: 116-118
    AB. 1060 ( nem rohantam utána )
    FP: 2200 ( Költöttem belőle PP-re a sárkány miatt )
    CSP: fogalmam sincs mert tápot vettem
    Szupitrágya 5000
    KK-kat nem jegyeztem
    Szupitáp: 1640 ( nem nagyon repültek )
    Na akkor hajrá, még pár kör bele fér Minden kedves Gazdának. :)

genka53, meszimarsi, taga1 és 8 más kedveli ezt.
  19. -Zsebibaba1988-

-Zsebibaba1988- Törzsjátékos

Szia revaa!
    Este már teljesen feladtam, de hála a mai hosszabbításnak, meg az egérnek, amit ma reggel megtaláltam (kislányom visszarakta a helyére :D mindent felforgattunk, csak ott nem néztük:p) el tudom tologatni a maradék 80 kosarat, és még jön hozzá délután, mert én kint hagytam az ólakat ;)
    Remélem sokan ki tudják használni a hosszabbítást!

genka53, meszimarsi, taga1 és 5 más kedveli ezt.
  20. ggreta08

ggreta08 Törzsjátékos

Sziasztok!
    Mint most megtudtam, 63 kosaram ragadt bent, és nem a Bp hibájából. Én számoltam el magam, azt hittem, este még leszek gépközelben. Nagyon örülök a hosszabbításnak, így még kosarazhatok egy kicsit. :):inlove:

genka53, meszimarsi, taga1 és 6 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.