Visszajelzés Karneválkirálynő event (2025. július) - eventcsevegő

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: Dolphin, témanyitás ideje: 2.7.25, 09:00.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

Szavazás lezárása: 11.7.25, 07:17.
  1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

6. 6

7. 7

8. 8

9. 9

10. 10

Az eredmények csak a szavazat leadása után láthatóak.
  1. PaySkin

PaySkin Fórum nagymestere

Sziasztok!

A szezonból már csak 4 nap van hátra, akiknek megvannak még a zsetonjai, azoknak lehetősége lesz 1 órán keresztül kettővel nagyobb hozamra a növények esetében! Kis segítség ehhez az eventhez :)

Napsütéses, vízbe csobbanós szép napot mindenkinek!

maszilva, Éva0315, genka53 és 8 más kedveli ezt.
  2. Pierrot20

Pierrot20 Járnitanuló

Közepesen esélytelen event lesz. Meglássuk. Kicsit unalmas a szünet nélküli ívüntözés.

Éva0315 és Baktati kedveli ezt.
  3. gyuszti0000

gyuszti0000 Rutinos

Szia.
    Ez az állítás általában igaz, de most nem állja meg a helyét, főleg, ha összehasonlítod az előző eventtel (szentjanis).

A szentjanis eventnél 1 területen ültettünk (188 db 1x1) és mind a 15 fő nyeremény megszerzéséhez 13625 eventnövény kellett.
    Ehhez 24 körre volt szükségünk a felszaporítás után, amit közel lehetetlen volt teljesíteni bónuszok segítsége nélkül.

Most 3 területen ültetünk, ez összesen 532 db 1x1. A letermelendő növény "csak" 27 ezer és felszaporítás után 17 kör kell.

Sokkal barátibb a mostani event hiába több területen kell aratni, a növény 5 órás 6 helyett, így vízzel locsolva is belefér a napi 4 aratás 8 óra alvás mellett. Szóval ha valaki négyszer arat naponta, akkor bónuszok nélkül végig tudja vinni az eventet - felszaporítás után persze -.

Ha arányosan nőne a növény az 1x1 területek számával az előző eventhez képest, akkor most 532 db 1x1-re kellene 38556 eventnövény ami 183%-os növekedés lenne, de most csak 98%-al kell több növény, ami 27 ezret jelent.

Én nem bánnám, ha több területen ültetnénk és csak ennyivel nőne az 1 területhez aratáshoz képest az eventnövény mennyiség, mivel a "nagy" játékosoknak nem számít, hogy 38 ezer növényt kell összeszedniük vagy 27 ezret, de a kisebbek igen, főleg, ha 27 ezer növényt kell összeszedniük 6 nap alatt a 38 ezer helyett (ha arányosan nőne).

Természetesen lehet, hogy e két event csak kiugró értékek voltak (szentjanis arányosan túl sok, a mostani karneválos pedig arányosan kevés eventnövényt kér) és lehet a jövőben igazolódik az állításod - amivel egyet értek - de most valamiért úgy döntöttek, hogy rád cáfolnak. :D

4. Fätum

Fätum Fórumőrült

Sziasztok eventezők :) Köszönöm szépen a számolásokat. :inlove:

Nincs sok kedvem most eventezni, de nekiállok mert jó a felhősor.

Amennyire tudtam felkészültem az eseményre. Fejben legalábbis mert nem bontottam egyenlőre semmit, mert fákkal van tele mind a 3 terület.
    Kikapcsoltam az automatát, és mielőtt visszakapcsolom aktiválom azokat a felhőimet amik a bahán hatnak a felröppenőkre. Szerencsére van belőlük jó néhány.

Sajnos Pannikat nem tudok kitenni mert azzal a 2db-al ami van nem sokra megyek. Viszont sikerült beszereznem a piacokon mogyoróvajas sütiket, és van egy napernyős egerem is a kamra polcán. Ezek aranyrekeszesek, de nem baj. A felszaporításhoz nem kellenek. Bízom benne, hogy ha nem is teljes mértékben, de a felhősorok és ez a két aranyrekeszes termék azért valamennyire pótolják a Pannikat. Sisakbabbal / és maja Maszkkal fogom a felröppenőket gyártani, ha nem lesz elég, de az majd mire legyártom az egazt, úgy is kiderül, mennyire kell megnyomnom ezt a részét.
    Kinyitottam azokat ládákat is amikben szupertágyák és KK-k lehetnek, sikerült is feltornázni így egy kicsit a trágya mennyiséget.

Azt tervezem, hogy legyártom a 27ezer eventgazt. Első körben elpörgetem az ingyenes pörgetéseket, jó sok olyan ládám van amiben megtalálhatók, tehát figyelnem kell majd, hogy ne lépjem túl a limitet. Bízom benne, hogy jönnek majd a terménybónuszok, ha nem akkor a parti pörgetéssel próbálkozom, abból is van pár száz. A kamra polcán van 300%-s terménybónusz, amit betudok rakni a gyémánt rekeszbe és aktiválom a 2db Jackemet.

Amíg nem jár le a 300%-os terménybónusz szeretném a növényeket gyorsan letermelni, hogy ezzel ne legyen gondom. Ha megvan a növény is és a felröppenő is, indulhat a kosarazás. Ennek az eseménynek ez a legjobb része :D

Vagyis kronológiailag a tervem:
    Aktíválom a felröppenőkre ható felhőket
    Visszakapcsolom az automatát, és learatom a fákat.
    Gyémántrekeszbe a felszaporítás idejére csatni megy.
    Szaporítok karácsonyi sütivel és fehér ártatlansággal
    Ha ez kész közvetlenül az 1x1-es aratások előtt pörgetek
    Kidobom a csatnit a gyémántrekeszből, megy a helyére a 300%-os terménybónusz
    Kidobom a karácsonyi sütit és a fehér ártatlanságot az aranyrekeszekből, és megy a helyükre a mogyoróvajas süti, és a napernyős egér.
    Bekapok egy pinkit, és aratok.
    Némileg trükköznöm kell most a Pannik hiánya miatt, de reménykedem benne, hogy beválik a taktikám :music:

Update:
    Most néztem a fáimat, nem tudom 14h-kor elkezdeni az eseményt, mert 14,40-re érnek be a Browneák. De nem is baj. Addig kiderül, vannak-e hibák az eseménnyel, és ha igen mik azok. Szóval nem kapkodok :D

Utoljára szerkesztett: 3.7.25, 11:58
    maszilva, vihence, papirocska és 7 más kedveli ezt.
  5. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Kedves Játékosok!

A Karneválkirálynő event élő, online!

14:00 után lépjetek be újra a játékba, s ezt követően ellenőrizzétek az event órát, a hírek felületét!

Csak ezt követően kezdjetek hozzá a munkálatokhoz, aratáshoz a felröppenők miatt, valamint az eventnövény ültetéshez a kijelölt területeken!

Sikeres játékot kívánunk,
    a Farmerama csapata

Fätum, kigyo51, genka53 és 3 más kedveli ezt.
  6. feki13

feki13 Fórum parancsnoka

Sziasztok!

3 területnyi saguaro pannikkal mindösszesen 11 db felreppenőt bukta a tökéletes körhöz 520db nyitásnak. Elég korrekt, viszont a nagyobbik kérdés a kosarazás volt. Természetesen BTP halomra...viszont első körre 30db csillagos érme...kíváncsi vagyok mi lesz az átlag, akik végeznek hamar megmondanák nagyjából mennyit kaptak?

Éva0315, -happy58-, Swartsch és 5 más kedveli ezt.
  7. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

ajándék kosárból 15 érme.... még jó hogy semmi lényeges nincs a boltban:music:

Éva0315, Swartsch és feki13 kedveli ezt.
  8. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóó reggelt.
    A királynő úgy látszik napszúrást kapott, mert össze-vissza dobál mindent. A sok cukorka között alig látni valami érdemlegeset. :D Az ingyenes dobásból 10 érme lett, úgyhogy bevágtam a durcit. :D
    60-1 (amit kaptunk) = 59 játék kell.
    A gazdaköriben felmegyek az 1-2-3 ezüst-arany-gyémántokon. A 4. feladatban csak az ezüstöt csinálom meg.
    Ez pont 59 játék és 22.500 növény. Egy fikarcnyival nem ültetek többet, a királynő meg menjen Svédországba, ott hűvösebb van. :D
    Sok sikert.

9. cumoci

cumoci Járnitanuló

Szia,
    Pontosan így terveztem én is. Egy kosárral sem megyek tovább :cry:;)

10. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

köszi a számolást;) kb én is így csinálom

11. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Egyet értek veletek! Ezt a semmire való majmot én Alaszkába deportálom, és remélem, többet nem jön vissza.
    15 játékból egyszer dobott ládát, 10-15 érméket, a többi hulladék. Ez az event nálam még egyest sem érdemel... -1 .

12. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

A növénnyel nem lesz baj, de a felröppenő az gyatra.Gazasági feladathoz csak az első három feladatra elég. A Kapott kosarakból lejátszottam 20-at.20-35,ig kaptam csillagot.talán a drágább fára,ami nekem még nincs, elég lesz.Nem sietem el,még sokat kell ültetni,mire meg lesz a felröpi is.Persze nem olyan gazdag ,mint amikor először jelent meg ez a játék.Nagyon fukarak!!!

13. kukori80

Szia. 33 játékból 50 érme volt a legtöbb és csak egyszer. Sokszor volt 10 érme és 20-30 között is. Ládát csak 2x adott.
    33 játék - 815 érme.
    A maradék játékot lejátszom és veszem a nyúlcipőt. :D

vihence, GA-BI-O-Farm, Sali~*.* és 5 más kedveli ezt.
  14. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Szia, Kakaska! Nekem 27 játékom van eddig, de csak egyszer adott ládát. 595 csillagos érmém van. Csak a beáldozott dolgokat sajnálom, kár volt felhasználni őket. Jack, pp, kk, szuper trágya, bónusz.....

15. feki13

feki13 Fórum parancsnoka

Szia!

Köszi a számokat! Akkor végleg elkaszálták ezt az eventet, ilyenkor az orruk alá dörgölnémm a saját bejelentésüket amit a múltkori után tettek...utálom ha hitegetnek...

16. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

18:00- kor álltam neki, amíg elvoltam, szaporodott a 15 növény. Hamarosan jelentkezek még. Csak szólíts majd fel. :D
    Anyóshoz is ma vitték a fát. Gondoltam reagálok az előző oldalra is.

juliannakoczkas, vihence, jucus100 és 4 más kedveli ezt.
  17. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Sikerült lejátszanom ezt az agyon bútított Karnevál királynő eventnek csúfolt eventet. Aktíváltam mind 3 felhőm pár Jack-et gyémánt rekeszbe egy 200 %-kos bevételit. Már a pörgetéseknél látszott, hogy van ott minden csalinak való. Kb. 50-60 pp-ből lett egy-egy + 1 vagy 100%-kos bevételi bónusz. Mondja már meg valaki, hogy ki vásáról pp-t ilyen gyatra keréknyeremények mellett? Siralmas. Kettő ládát láttam potyogni összesen, direkt sasoltam.
    Az esti nagy aratásomkor meg minden vissza a helyére.
    Gratulálok a végzetteknek, érje el mindenki a célját.

maszilva, inanna11, rencsike982 és 19 más kedveli ezt.
  18. boldika88

boldika88 Fórum bárója

Sziasztok! 60 játék lejátszva, összesen 1420 érme lett. 45 érme volt a legtöbb.

maszilva, juliannakoczkas, kigyo51 és 8 más kedveli ezt.
  19. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Szia.
    Én még csak most kezdem, be sem léptem eddig, mondom biztos lesz valami kavar :)
    A kerékről annyit, az előző eventben itt sikerült forgatni + hozamot, a másikon nem. Hisz akció volt, akkor szinte lehetetlen. Nem értem itt hogy jött össze a 200 %. Pedig nem fukarkodok a pörgetésekkel, akár több 100 is lemehet, ha kell.
    A másik farmon szép kényelmesen tegnap délután sikerült befejeznem. Az éjszakai műszaknak vége már . Max este 10 az utolsó aratás, az első délelőtt valamikor 8-9-10 körül. Ide jutottam. :)
    Nem szándékozom ezzel sem tökölni sokat. Holnap forgatok, már remélem visszaállt az akció utánira és menni fog. Szeretném 1 nap letudni a gazdakörit, a többlettermelés nem érdekel. :)

inanna11, juliannakoczkas, vihence és 5 más kedveli ezt.
  20. kukori80

A sok cukorkától nem lehet látni az erdőt. :D Alig lehet észrevenni a turbótrágyát és a KK-t. Nem emlékszem ennyi cukorkára amióta van ez a játék.
    Szia, szívesen. Sajnos nem tudok jobb eredménnyel jönni: 60 játék - 1345 érme. Ez van.

maszilva, juliannakoczkas, vihence és 8 más kedveli ezt.