Visszajelzés Karneválkirálynő event (2025. július) - eventcsevegő

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: Dolphin, témanyitás ideje: 2.7.25, 09:00.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

Szavazás lezárása: 11.7.25, 07:17.
  1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

6. 6

7. 7

8. 8

9. 9

10. 10

Az eredmények csak a szavazat leadása után láthatóak.
  1. feki13

feki13 Fórum parancsnoka

Sziasztok!

18 játékot kosarazta el, ebben benne van a plusz 1 ajánndék is.
    Szerintem ide van beállítva az érmék száma, 25. Stabilan hozza ezt az átlagot és ahogy figyelgetem az írtakat talán ez már megfigyelhető. 1x kaptam ládát és volt egy köröm ahol kemény 5db érme esett...30 fölé egyszer se mentem. Körönként 4 szupitrágya és kb 2 turbó ammmi az átlagnak mondható, BTP irgalmatlan mennyiségben...
    Megnéztem ráadás nem is azokat dobja amiket ír:
    • 3x Bonbon
    • 6x Csokiszelet
    • 10x Nyalóka
    Bonbon helyett --->cukorka

Ezt csak azért jegyzem meg mert még arra se képesek, hogy jelezzék márha egyáltalán ők maguk tudják mit raktak ajándéknak...

2. SnéDóri

SnéDóri Fórumgróf

Szia. Én 71 játékot játszottam le, 11x kaptam ládát, érme 5 és 50 darab között mozgott. Nem jegyeztem meg sajnos, de vagy 1410 vagy 1610 érme jött össze.

GA-BI-O-Farm és sutimami57 kedveli ezt.
  3. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Sziasztok!

Végre befejeztem ezt az eventet. 60 minijáték és részemről vége. Az utolsó 26-nál már nem is figyeltem mit kapok el a kosárral, csak lökdöstem jobbra-balra, annyira untam már. Semmitmondó felhő és az ajándékok már ami érdemleges volt kiváltottam. Soha többet ilyen érdektelen eventet!

4. Swartsch

Swartsch Rutinos

Szia! :)
    Nem feltétlen venném ezt hibának!
    A német nyelvben minden kemény cukorka neve: bonbon. :)
    A Németeknél a fórumon Kamelle néven fut, ami főleg Köln környékén karamellt / bonbon-t, azaz kemény cukorkát jelent. :)

Az érdekesség kedvéért utánanéztem most pontosabban és kiegészíteném azzal, h a karneválokon dobált mindenféle vegyes cukorkák általános neve : Karneval Kamelle Bonbon.

Utoljára szerkesztett: 5.7.25, 08:42
    feki13, GA-BI-O-Farm és Othep kedveli ezt.
  5. GreekYogurt

GreekYogurt Fórum mestere

Sziasztok!
    Kipörgettem egy 200%-os termésbónuszt. :)
    Nem nagy dolog de én már ennek is örülni tudok...
    Így már a következő betakarítással meg is lesz az 59 malomtermékhez szükséges mennyiség és nekiállok kosarazni.
    A legutóbbi 4 piccolo eredménye: 3 tündér-termálforrás és egy virágcsokor aminek most kifejezetten örülök mert a farmmunkás kuponjaim erősen fogyóban vannak és legalább ebben a hónapban a reggeli aratásokat meg tudom oldani a nyereményként kapott 1 órás kuponokkal.8)

feki13, GA-BI-O-Farm és zsani_apja kedveli ezt.