Visszajelzés Karneválkirálynő - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 6.2.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik mondat fejezi ki leginkább a Karneválkirálynő eventtel kapcsolatos meglátásaidat?

1. Bizonyos dolgokban jobb, mint a régebbi karneválkirálynő.

77 szavazat
    7.0%
  2. Ha a régi karneválkirálynő nem térhet vissza, kiegyeznék ezzel is.

387 szavazat
    35.4%
  3. Ebben a formában soha többet nem akarom látni.

630 szavazat
    57.6%
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Én majszolgatom amíg be nem váltják event végén.Finom.

2. pacimaci70

pacimaci70 Fórumelemző

Nem számoltál el valamit? Nem a pajtaértét számít a beváltásnál,az arany ad 18.000-t. Persze ha van annyi medálod,hogy kijöjjön az 50 milla,akkor gratula:)

-kaktuszable-, Maszatka47, Fatther és 2 más kedveli ezt.
  3. killgirl17

killgirl17 Járnitanuló

Üdv!

Az eventről: röhejes nyeremények rengeteg befektetésért cserébe. Alig jött vissza eddig valami, teljes ráfizetés, milliószor jobb, ha visszateszem a mamutjaimat.
    Nullperceztem az elején, több ezer szupertrágyát elpazaroltam szinte a semmiért. Na mindegy, belefér, mellette jött sok barkács és medál, így a nyuszis bigyót szó szerint egy perc alatt befejeztem, bár amúgy nem is akartam vele foglalkozni, nem érdekel, a delux bájizé meg semennyire (talán ugrik, ugorhat, asztapaszta, de jó nekünk, úgyse ugrik szinte soha, ez mekkora lehetőség/.
    Szóval az event inkább vicc, semmint komoly.
    Nem is ez háborít fel, hanem a terménybónusz. Mióta létezik, jó, ha párszor láttam, és talán 2-3 alkalommal pörgettem ki, persze sosem volt pont event, nem tudtam kihasználni. Most jó ideje gyűjtögettem a pöriket - sosem vásároltam sem trágyát, sem tápot, sem pörit - így kb 300-at szántam erre az eventre ----> csekély nyereményeknél is kijöhettem volna egész jól, ha sok a növény, pontosabban, sok a kosaram, ugyebár.
    Nem számoltam, de a sacc 300 pörimből kb 60 party volt, a többi sima.
    Persze már event előtt is, az elején és közben is próbáltam, ki tudja, mi a jobb alapon.
    Nos, hány terménybónusz jött ki? egy sem, mondom EGYETLEN EGY SEM, kb 300-ból.
    Nem érdekel, hogy ez véletlenszerű, meg így meg úgy, ez szimplán lehúzás, és nevetséges.
    Másnak ad nyolcat, tízet, nekem meg gyakorlatilag soha. Nem irigykedem természetesen, ha 1-2-3 jön ki, azt mondom, oké, nincs nagy szerencsém, de legalább adott valamit, de hogy egyet sem...

Konklúzió levonva. Nincs már értelme sem aratót, sem turbómalmot vennem, eddig ezekre és csereengedélyekre költöttem, másra szinte nem, de már ennyit is felesleges. A mamutok és állatok kézzel seperc alatt leszedhetők, minden másra ott a piac és a kuponokkal el lehet lavírozni.

Köszi BP. Az egy dolog, hogy menekül a sok régi játékos, akik megalapozták az egészet, akik nélkül most ez sehol sem lenne, de, hogy erre még árat is emelgettek, ez már tényleg egy vicc.

4. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Sziasztok!
    Pár percre beköszönök a délutáni ámokfutás közben. Mindkét event elkészült. Még fel sem pakoltam a felhősorokat, nem jutott rá idő. Majd talán holnap estefelé. Kicsit pörgetgettem, most 1x1-en 16 termés jön még 2 aratás erejéig, aztán egyre kevesebb, de a 100%-os bónusz kitart holnapig. Szóval most megy az eventes rózsa, ha időben hazaérek és belefér, akkor lehet, hogy 2x1-en letolok 1 kört szupival is, bár szerintem nem fog beleférni az időmbe. Röpit szintén majd holnap gyártok... Ami igazán remek, hogy a raktárakból és a bahán kirakott ólakból és fákból telik szépen a pajta. Amit a majom ad, az most aprópénz, bár még talán 50 körül játszottam, arra is csak holnap lesz igazán időm. Persze ha igazán megérné, szakítanék, de így nem annyira fontos. Meg ráérek...cserebere is csak este lesz, még inkább holnap... No, rohanok.
    .

Csókos, Fätum, szöszi50 és 8 más kedveli ezt.
  5. Ananke

Ananke Fórumelemző

Nyalókából el leszek látva egész évrexDxDxD

-kaktuszable-, mebajah, Evita-55 és 9 más kedveli ezt.
  6. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Sziasztok mindenki!
    Szia Füli!
    Neked tutkóra elhiszem,hogy hiányoztam.:inlove: Rajtad kívül már csak jobban azoknak hiányoztam,akik rám is írtak ezért.
    Külön köszönet drága Sali, taga, n.maya szomszédomnak.
    Amúgy voltam Én,csak ide be sem néztem,de eventeket is csináltam,ahogy és amikor tudtam.:pAz egyik felhősorhoz viszont nem tudom,hogy a "TETTES",hogy a frászba nincs meg,de " nyomozunk" utána!!!
    További jó játékot kívánok mindenkinek!

7. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia, köszönöm hogy szóltál. Átszámoltam még egyszer. :) Az arany 24.000 CSP-t ad és 1000 felett van. Az ezüst 8.000 CSP-t és az is 1000 felett van.

8. -Fülemüle-70

-Fülemüle-70 Fórum császára

Szia osztrak:)
    Ha valaki nem küld bagolyt Neked, az már azt jelenti ezek szerint hogy nem is hiányzol? Hmm...............
    További jó játékot, sok felröpit , egészséget kívánok.

9. Swordfish

Swordfish Fórum ezredese

Szia! Köszöntelek itt a Fórumon!! Észrevettem én is, hogy eltűntél, igaz nem kérdeztem rá, hogy miért!! De üdv, újra itt!! A rémes eventen kifakultam egy kicsit, most kezdem visszanyerni az alapszínem!:D:music:;) Megy a kosarazás, vagy hanyagolod a majmot? Ha csinálod, akkor sok sikert kívánok!! Ui: Bálintos "Valentin" naptárról se felejtkezz meg, és mások se!! Mert, sokba kerülhet!!:D

Utoljára szerkesztett: 8.2.18
  10. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    26 kosarazáson vagyok túl! :)
    Kiváltottam az összes partyt a boltból de semmi értelmeset sem nyertem rajta!
    :oops:

osztrak12, cinege65, mebajah és 3 más kedveli ezt.
  11. babi358

babi358 Fórummogul

Egy kis segítséget kérnék ! megnyertem a kacsalakot és a rávaló függönyt így most takaros kacsalakom van, de sajna a sorra nem tudom kitenni . valamit rosszul csináltam ? nem kellett volna rátenni a függönyt??

12. Csigaa

Csigaa Fórumfelvigyázó

22 játék letudva. Sok jó ajándékot sikerült begyűjtenem. kaptam 2x is AB-t a kosárba, a boltból meg már kiváltottam a 10 AB-t. Most a szupertápokra gyűjtöm az érméket. Napközben 3 terüelten egaz termelek, éjszakára meg tönköly lesz ültetve.

-kaktuszable- kedveli ezt.
  13. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Szia !
    Köszönöm,hogy hiányoltál Te is és még sokak.
    Nem tudom,hogy miért fakultál ki a rémesen.Én 2 oldalt megcsináltam és utána középsőt valameddig,mert későn kezdtem.Nekem tetszett,csak ismit nem olvastam csak kutya futtában és akkor esett l tantusz,hogy nem is jó gazat termelek.:sleepy::cry:
    Azt is köszönöm,hogy a Valentin Naptárra figyelmeztetsz,de eddig még kiütöttem minden nap a Napot és nem magamat ám!xD
    Most is csinálom az eventeket, bár a tenyésztős 4 fehér Ele Fániért adott 1 Foltost az Új Bájitallal. Húúú,de megéri ugye?:mad:
    No,de többi állat sem ugrált,csak Én lettem Piros Pöttyös tőle és ugrálgattam is mérgembe tőle,mint a Bak Kecske.:D
    A Királynőnél nem is látni,hogy mit dob,de elég smucig lett 1 év alatt szerintem.;)xDHa ezt tudom,akkor dehogy hozom.
    Alapszíned nyerd vissza gyorsan és ezért húzzál is a vízbe.:inlove:xD
    Vigyázz arra is,hogy a Rózsa tövise meg ne szúrja a "kezed"! xDxDxD

-kaktuszable-, mebajah, szöszi50 és 4 más kedveli ezt.
  14. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Csak az első fejlesztést raktad rá a kacsalakra. Még 2 függöny fejlesztést kell rátenni hogy utána kirakhasd a felhőre. Pompás kacsalak néven.
    Vigyázz mert 2 kacsalakot kapunk az eventben. De csak az egyiket szabad fejleszteni.
    Kérlek olvasd el az ismertetőt:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/nyuszirománc-tenyésztős-event.16283/#post-819546

15. jucus100

jucus100 Fórumelemző

Sziasztok !
    Nagyon szűken adja a karneválos majom a dolgokat, nem igazán éri meg a sok növényt termelni , mert csak az édességekkel bőkezű, a többit pedig alig adja. Azért sokkal többet vártam a ettől az eventől !! Azelőtt sokkal jobban adta a dolgokat. Úgy látom még jobban elveszik a kedvünket a játéktól. Hajrá BP.!! :( :(

osztrak12, cinege65, missuzy_53 és 5 más kedveli ezt.
  16. regina899

regina899 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Melyik hosszú érésű növény adja legjobban a felreppenőket?
    Köszönöm :)

osztrak12 kedveli ezt.
  17. HermioneWatson

HermioneWatson Fórumgróf

Elméletileg a szintednek megfelelő leghosszabb érésű. Azért hosszú érésű ólakkal is próbálkozhatsz főleg, ha kellenek a medálok a nyuszishoz neked.

18. babi358

babi358 Fórummogul

Nagyon köszönöm jó ,hogy írtam ép ezen gondolkodtam,hogy a másik kacsalakot is kell-e fejleszteni .

19. Piaclady

Piaclady Fórum bárója

Ezt az eventetet jól elbaltázták az újítással. Amennyi növény és kosár kell a virágos előállításához, arra már nem az 1-2 szupitáp, trágya, farmpengő és az érem, no meg a sok édesség dukálna hanem FA. Úgy látom visszafejlődés van a Farmerámán. Jó sokat kérnek és kevéssel jutalmaznak. Vissza emlékezve a korábbi eventekre ez volt az egyik amelyik kiemelt tetszés nyilvánítást élvezett a játékosok körében, de ezután esni fog a népszerűsége, nem csodálom. Én is csak addig csinálom amíg a felhősorom meg lesz.

cinege65, -Ilona53-, mebajah és 2 más kedveli ezt.
  20. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Hahó:D Isten hozott!:inlove:... úgy tűnik kb. egyszerre térünk vissza...nem tudom mi volt mostanában, de azt sem tudom, hol áll a fejem...most viszont leszek este és holnap este is:oops:

Hanem ez a termény meg termésbónusz...zseniális. most arattam a manufaktúrát, 2x2 kockán 96 terményt, a vadasból meg 128 állatot...bahán szintén tarolt a bónuszdömping, lett egy rakás eventgazom és kevertem holnapra bájitalokat, közben lett még kosárkám, kevertem virágos izét játszani... a léghajón 2 brokkoliagyat becseréltem 1 pannira...mi van itt????mindenki megőrült? Most megyek és teszek már ki egy csereposztot, mert így sose lesz semmim...

osztrak12, brekkencs., Sali~*.* és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.