Visszajelzés Karneválkirálynő - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 6.2.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik mondat fejezi ki leginkább a Karneválkirálynő eventtel kapcsolatos meglátásaidat?

1. Bizonyos dolgokban jobb, mint a régebbi karneválkirálynő.

77 szavazat
    7.0%
  2. Ha a régi karneválkirálynő nem térhet vissza, kiegyeznék ezzel is.

387 szavazat
    35.4%
  3. Ebben a formában soha többet nem akarom látni.

630 szavazat
    57.6%
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Swordfish

Swordfish Fórum ezredese

Szia! Észrevettem, hogy nem írsz és hiányoltam az írásod és másokét is hiányolom. Ezt, nem kell megköszönnöd! A Rémessel időben végeztem, G-körbe is tudtam termelni, de nem adtam be, Gonosz macska hiányom van. A kifakulásom az csak vicc, tetszett az event, új fákat nem sikerült szerezni. Csak a Polipfa az szeret nálam lenni. Emlékeztetem az élőhelyére és ezért is ragaszkodik hozzám, Kb: 22db van. A" kicsodának" micsodának, most malmozom a kéregető alkalmatosságot. :D Majd meglátom, hogy mit dob nekem, 21db lesz az 1db ajándékkal együtt. Még jó, hogy dob valamit! A Bonbon, csoki és cukorka az csak elterelő manőver.:D Indulásnál már rögtön fönt néztem a réginél, ahol elsőnek megjelentek, a potyogni valók. Így csináltam akkor, most majd meglátom, hogy mi lesz. Majd írom, hogy mik lettek, de csak a jobbakat, mert nem könyvelek semmit.

Sali~*.*, mebajah és Imi* kedveli ezt.
  2. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Sajnos én úgy látom , ezt is tönkretették a változtatások , ugyanúgy , mint a dublonokat, a régi szép időkben mi mindent össze lehetett gyűjteni mindkét eventnél .:(

Swordfish, kuekev, cinege65 és 4 más kedveli ezt.
  3. Ribiszke

Ribiszke Fórum ezredese

Ha a jó oldalát nézem, akkor az jó változtatás volt, hogy nem kell a kosarazás helyett sokáig kocsikat díszíteni (aminek a középső lépcső részét én meg sem találtam, nem gondoltam, hogy az is kocsi), hanem szinte egyből lehet kosarazni. Ami itt a dolgok szórakoztató lényege ebben az eventben. :) A királynőnél még az utolsó napokon is írták jópáran a gazdák ide a fórumba, hogy na, már mindjárt kész a kocsidíszítés, alig várva a kosarazást. Napokat kellett robotolva várni a szórakoztató részre, és ez most nincs. :)
    Ha a nem annyira jó oldalát nézem, hát a királynőnek ez a vízi patkány kalóz unokaöccse még nagyon tanulatlan az ajándékszórás mesterségében, egyelőre nem kellett volna ideengedni, csak ha már gyakorlottabb lesz. -.-o_O Mondjuk, holnapra a királynő rájöhetne, hogy tévedés volt, és rá van szükség és már jönne is! :p:music::)

kuekev, Rebcsok, Fätum és 10 más kedveli ezt.
  4. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

De ne keverjük össze a dolgokat. Ez nem a királynő volt. Álarcban elküldte a kalózt hogy megnézze hogy reagálunk rá. :D Rosszul reagáltunk, így evezhet vissza ahonnan jött. :D Gondolom viszi a hírt a királynőnek hogy: drága királynőm elzavartak, téged várnak vissza. :D

Puszpang, katimami51, kuekev és 13 más kedveli ezt.
  5. aboga

aboga Aktív író

Van egyici pici gondom... A nyuszirománcnál nem mértem jól fel a fejlesztést, és a két pompás kacsalakot egyszerre próbáltam függönnyel ellátni... Erre nem sikerült megcsinálnom a pompás kacsalakot. Levettem, újra próbáltam, de nem válik szét a kész kacsalak.. Tudnék valahogy ezen segíteni?

6. kukori80

Szia. 2 alap kacsaólat kaptunk. Az egyiket fel kell tenni a felhőre, a másikat ki kell rakni egy területre és arra rá kell építeni a 3 függönyt, aminek a vége a pompás kacsaól, amit fel kell rakni a 2. felhőre. Ha mind a 2 alap kacsólat elkezdted felépíteni akkor már nem tudod szétbontani.

magdalena1967 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  7. Csókos

Csókos Fórum bárója

Szia!
    Eddig nekem még nem adott, de még van idő kosarazni! A csillagos érmékkel viszont már kiváltottam az 5AD-t :)
    Most estem haza, neki is állok olvasgatni, kinek, hogy adja.
    Köszönöm szépen, viszont kívánok sok felreppenőt, és minden finomságot!

Puszpang, Swordfish, Rebcsok és még 1 ember kedveli ezt.
  8. Szőkebácsi

Szőkebácsi Fórum ismerője

Úgy bazi nehéz lesz teljesíteni az eventet, ha 4-6 db csillagos érmét szór kosaranként...
    Venni márpedig nem fogok, az tuti.

Utoljára szerkesztett: 8.2.18
    cinege65 és Sali~*.* kedveli ezt.
  9. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Szia!
    Nalam volt amikor 3 AB-t is dobott , de tobbnyire 1 db-ot dobalja eleg surun .Nagyon kell figyelni , hogy miket dobal a majom parade :) Sok a bon bon es a cukorka ;)

Csókos, Rebcsok, Sali~*.* és még 1 ember kedveli ezt.
  10. taga1

taga1 Fórum biztosa

Szia!
    A suppart-nek írj, és kérd meg őket, hogy segítsenek, mert véletlenül mindkét dekort el kezdted fejleszteni. Te sajnos már semmit nem tudsz tenni.
    Nem olyan rossz ez az event, persze meg sem közeliti a tavalyit, de azért adogat ezt-azt amire szükségünk van + ott a bolt.

brekkencs., Rebcsok, Sali~*.* és 2 más kedveli ezt.
  11. Ribiszke

Ribiszke Fórum ezredese

Pontosan erről van szó! xD Remélem, közel lakik a királynő, hamar odaér a hírrel a kis kalóz! xD

A felhőt mindenesetre feldíszítettem. :) Ahogy nézem, a szupertrágyáim nem térülnek vissza a kosarazástól.

Puszpang és kukori80 kedveli ezt.
  12. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia! Nekem 1 db-ot szinte mindig dob, minden kosarazásnál, és többször is dobott már virágos bonbonos kosarat is. Nem olyan rossz, de volt már jobb is, azt ugye tudjuk. :)

Csókos és brekkencs. kedveli ezt.
  13. hupi78

hupi78 Fórum hercege

sziasztok a pompás kacsát hol szerezhetem meg_

szeva szöszi:D:D nem kell venni ad bőven csak nyomogasd xDxDxD

Moderátor által utoljára szerkesztve: 8.2.18
    brekkencs., Sali~*.* és Vérbulcsú955 kedveli ezt.
  14. kukori80

Szia hupi, most ne zavarjál mert mindenki cserél. :D
    Kaptál egy kacsaólat, azt ki kell rakni a farmra és rá kell rakni a 3 függönyt. Annak a végén lesz a pompás, amit fel tudsz rakni a felhőre.

Sali~*.* kedveli ezt.
  15. peti.pepe.2000

peti.pepe.2000 Fórumszaki

Sziasztok!
    Elegem van az eventből! Nagy hírrel becsöngették hogy újítás lesz, erre nem újítás lett hanem rontás! Méghozzá nagy RONTÁS! :(
    Hiába kosarazok nem ad jutalmat rendesen csak a hülye édességeket dobálja! Néha-néha egyszer egy arany b-t. és ennyi!
    Szomorú, hogy a régi jól bevált eventet ilyenre cserélték le! Szégyen szerintem. Arról nem is beszélve, hogy régen amennyi kosarad volt azzal már tudtál játszani. Most meg 25 db-ot kell elpocsékolj azért hogy egy menetet tudjál játszani.
    Én személy szerint inkább a kocsikat díszítettem volna megint, mint ahogyan az régen volt.

kuekev, Varázslat6869, csopke1 és 3 más kedveli ezt.
  16. kukori80

Szia. Ne mérgelődj, ez nem a Karneválkirálynő. Ez csak egy utánzat és ennek megfelelően is kell játszani. Akkor nem fogsz morogni sem. :)

Puszpang, Gio, Rebcsok és 2 más kedveli ezt.
  17. Kismoha76

Kismoha76 Aktív író

Nagyon- nagyon- nagyon nagy csalódás ez az event!

Puszpang, Varázslat6869 és cinege65 kedveli ezt.
  18. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusz!
    Bocsájtsd meg az értetlenségem, de miért kell a csillagos érme az event teljesítéséhez? Ha megcsinálod a 36 kosarazást, akkor megkapod a paszulyt a rávalókkal együtt. A csillagos érmék csak plusz vásárlásokra adnak lehetőséget, ami nem közvetlenül az event teljesítésével van összefüggésben.

Gio, Rebcsok, fabatka és 2 más kedveli ezt.
  19. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Sziasztok!;)
    A 36- szor kosaraztam, a felhőm üzemel. Nem törődve a sok édességel begyűjtöttem amit csak "elértem".
    Mindenkinek sok sikert, bő termést!:)

Puszpang, Imi*, brekkencs. és 4 más kedveli ezt.
  20. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Sziasztok! Jó estét!

A csevegő elejére tettünk egy "szavazást".
    Kérjük, segítsétek munkánkat a visszajelzéseitekkel!

Köszönjük!

-Fülemüle-70, miniowl, Puszpang és 12 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.