Visszajelzés Karneválkirálynő - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 6.2.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik mondat fejezi ki leginkább a Karneválkirálynő eventtel kapcsolatos meglátásaidat?

1. Bizonyos dolgokban jobb, mint a régebbi karneválkirálynő.

77 szavazat
    7.0%
  2. Ha a régi karneválkirálynő nem térhet vissza, kiegyeznék ezzel is.

387 szavazat
    35.4%
  3. Ebben a formában soha többet nem akarom látni.

630 szavazat
    57.6%
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia Beko. Csak ebből a 3-ból lehet választani? Szavaztam.

Cyra65 kedveli ezt.
  2. 24x7Farm

24x7Farm Fórum-zöldfülű

Haat... nem tudom masnak is van-e problemaja a mostani kosarazos eventtel...
    egy oraja tettem be a malomba 15 bonbonos kosarat kikeverni, de nem jelent meg, megprobaltam a masik maolban is, de szinten semmi... egy par probalkozas utan levonta a novenyeket es a kosarakat, de a malomban semmi sem keveredik. Eltunt minden.. :mad:>:( majd kijelentkeztem meg vissza haromszor, meg mindig semmi. irtam a hibak eszlelese forumon is, meg supportnak is, de valasz sehol.... a supporttol valasz e-mailkent az jott hogy majd kb egy nap mulva jelentkeznek.

Szavazat leadva.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 8.2.18
    Puszpang kedveli ezt.
  3. kukori80

Szia. Ha volt a malomban valami amit kevert és éppen lejárt és Te pont akkor raktad be akkor újra kell indítanod a malmot mert nem érzékeli. Nem veszett el semmi csak újra kell indítanod. Ha meg más volt a probléma akkor írjál a Segitségkérő topicba és ott megnézik.

4. 24x7Farm

24x7Farm Fórum-zöldfülű

Koszi a valaszod. A malomban meg volt 5 perc kb az elozo keveresbol, utana kovetkezore tettem be, de nem jelent meg. Bezartam a malmot, ujra nyitottam, semmi. Majd a masikban is megprobaltam, ugyanaz. Ezek utan kijelentkeztem a jatekbol meg vissza. Ujra megnez a malom, meg mindig semmi. Majd ezek utan mar nem volt novenyem sem meg kosaram sem... :(

5. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Ne haragudj amit most kérdezek de ebben biztosnak kell lenni: amikor bemész keverni, a jobboldalon lévő események fülre rányomtál?

-ágianyu33- és kukori80 kedveli ezt.
  6. kukori80

Akkor nézesd meg egy moderátorral a Segítségkérő topicban, adom a linket, itt kérdezd meg:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/hibák-észlelése.14192/

7. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

A segítségkérő topicba is írtál.
    Az a teendőd, hogy írj a supportra...
    Nézd meg kérlek, mit tanácsoltam számodra!

A csevegő topicban nincs lehetőség a probléma megoldására!

taga1, -ágianyu33- és kukori80 kedveli ezt.
  8. zolmány

zolmány Fórum biztosa

Sziasztok!
    Ment a szavazat!
    Amúgy kész vagyok! Van még sok idő hátra de nem tudom mit érne meg kiváltani a "sok jóból". Valaki esetleg adna tanácsot? Nem szoktam kérni de most ilyen kedvem van! Szeretem a kitehetőket (a pajtában van hely) de minden mást is szeretek!

mebajah és Gio kedveli ezt.
  9. Swordfish

Swordfish Fórum ezredese

Sziasztok! Szép estét és jó éjszakát is kívánok mindenkinek!!
    Lemalmoztam 21db játékra való virágos kosarat. Megállapításom az, hogy kalózos gyengébb, mint a régi Királynős. De, azért nem reménytelen, volt ott minden, bonbon 834db, nyalóka 1230db, csoki 936db, 7db kosár is volt, ebből 4db-ot láttam tisztán. A másik 3db csak véletlenül eshetett bele, de AB is volt 4db.
    Sikerült, 28 lejátszott játékból, 4db AB, Kacsa Katát nem láttam, csak Turbót.S-trágya és S-tápot is kaptam el. De, ezek nagyon kevesek voltak, 2db és 4db, Érméből a legtöbb 1x-re 24db volt, az F-pengő az kevés volt, 2db és 6db között változott. Mára végeztem a kosarazással, majd holnap délután, folytatom, növényt és röpit gyűjtök addig. Aratás az 2:39 perc múlva lenne esedékes, későn így nem várom meg. Majd reggel aratom le, vissza vetem és szétnézek a SHOP- ba, mi és mennyibe kerül. Még nem néztem meg, csak futólag, de a kínálat az ismerősnek tűnik. Jó éjszakát kívánok mindenkinek!! Ui: Most láttam meg,hogy lehet szavazni is, a kalózosról! Kár, hogy oda semmit nem írhatunk, 3 pötty az egész. Ebből lehet választani, de szerintem erre nem lehet rendesen válaszolni. Az elsőre azt válaszolnám, hogy nem!! A második pedig, jobb mint a semmi! A harmadikról meg úgyse mi döntünk, ha akarják úgyis lesz!

Utoljára szerkesztett: 9.2.18
    Csókos, Rebcsok, Rékuci1111 és 2 más kedveli ezt.
  10. kukori80

Azóta gondolkodtam hogy mire jó ez a szavazás ezzel a 3 alternatívával és nem jöttem rá. :D:D
    Mert én betettem volna egy olyan kérdést hogy mit szólnátok hozzá ha egy évben egyszer lenne egy Karneválkirálynő és kétszer lenne ez a Kalóz. Arra biztos hogy más választ kaptak volna, na de erre?

Maszatka47, Bátyus, újfarm53 és 7 más kedveli ezt.
  11. 24x7Farm

24x7Farm Fórum-zöldfülű

Miert haragudnek....
    Neztuk a minden fulon is, meg az esemenyeknel is. Szamitogepen es laptopon is probaltuk.
    Kozben most megint megneztuk, megerkezett!!

Nagyon szepen koszonom mindenkinek hogy probaltatok segiteni! :)
    Kezdem is a kosarazast, remelem kapok jokat. :p

Matold, Swordfish, mebajah és még 1 ember kedveli ezt.
  12. moonubul

moonubul Fórum parancsnoka

Szerintem egy év múlva azon fogunk beszélgetni, hogy inkább maradt volna a tavalyi kalóz makis :( :)

Szavaztam

Swordfish, mebajah, Gio és még 1 ember kedveli ezt.
  13. kukori80

:D:D>:( Nem valószínű. Ez csak vitte a pajtából amit látott, de én már többet nem engedem. ;) Cakát mindenkinek.

Puszpang, Matold, kuekev és 2 más kedveli ezt.
  14. fabatka

fabatka Fórum hercege

Szavaztam. :D
    Siralmasan állok, ma nem tudtam termelni, nem volt lehetőségem. A kosarazást is ki kellett hagynom, örültem, hogy egy gyorsat ültettem. Még szerencse, hogy van idő, és pótolhatom. Csúcs teljesítményre amúgy sem számítottam kedvenc "majompofa királylányunk" miatt. Cél a felhő, meg némi muníció. Az meg nemsoká meglesz.
    Csak legyen időm mindenütt kísérgetni a "bájos szépséget" !!!(5*36+?):pxD

Rebcsok, Swordfish, mebajah és 2 más kedveli ezt.
  15. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Szia!
    Nálam a Bahán a Földicseresznye,a Zöld tea is,de a Sárga dinnye o...ja a röpiket 1x2-ön.
    A kis farmok tapasztalata és saját hanyagságom miatt a Csalán is szupi,de a Liliom is 1x2-ön.
    Ennek ellenére én a Bahát és Esőerdőt viszem növényekkel és fákkal is.
    Talán a legnagyobb röpi nyürrögő írja most,hogy szépen jött röpi eddig event gazból is és csatni miatt éjszakára is az megy és komfortba 38- db gazt és 1x1-be 8 db-ot ad.
    Utolsó kőr megy,de felhőhöz már túltermelés lesz így reggelre és kész is lesz a királynő,de megyek tovább kosarazni,mert az viszont pokoli karcsú,ami jön.:eek:
    No, itt elmondható,hogy évente 1 nagyon várt event ,de BP-nek most olyan smucig eventet sikerült még ebből is kreálni ez évre,hogy jobb róla nem is beszélni.>:(>:(>:(

Maszatka47, fabatka, újfarm53 és 8 más kedveli ezt.
  16. zebrina04

zebrina04 Kivételes tehetség

Hirtelen meglett minden felhősorom, el sem hiszem. A medálokból még maradt is egy csomó, pedig csak azokat adogattam be, alig néhány lajhárom bánta a baháról. Így utólag látom, hogy még azokat sem kellett volna beadni, elég lett volna a sok-sok medál. Nagyon jól jöttek.
    Mostantól örömtermelés lesz részemről és örömkirálynőzés-kapkodás. Juhé! :)

osztrak12, Maszatka47, fabatka és 5 más kedveli ezt.
  17. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Nos, 81 játék után kifejezetten csalódott vagyok...ez a pimasz majom csak bosszant...az ördög vigye vissza oda, ahonnan jött... van 15000 növényem, az még 60 kosár lenne, de minek? Összegyűlt már 4000 nyalóka, 3800 és 2400 a másik két izéből, de még azt sem találom, hogy ezeket mennyiért váltják be. Viszont szupertrágyám alig maradt, sztápom, banánom nem lett annyival több, hogy boldog lennék, a FP tartalékom nőtt csak látványosan, kb. 300 darabbal, a pörgetéseim szintén megfogyatkoztak és nem érte meg...egyetlen előny, hogy már legyártottam egy rakás bájitalt holnapra- hátha megéri. Reggelig szegfű, utána még kihasználom a termésbónuszokat, aztán már csak röpit gyártok, de azt termelem, ami a pajtába kell, szupi nélkül. Nem akartam elhamarkodottan véleményt mondani, de mostanra nyilvánvaló, hogy ez az event egy nagy kiszúrás. Legalább a tp-btp jönne belőle látványosan, de még az sem>:(:mad: Szóval mostantól előre menekülök, hogy legalább a boltból minél több mindent tudjak kiváltani:cry::(fenebeléd pimasz majom. Soha többé ne lássalak!:mad:

18. mementori74

mementori74 Fórum félistene

Ki panaszkodik miért panaszkodik,a legjobb event ez nézzük csak a példát páncélpanni nélkül több ezer felrőppenőm lett annyit kellett érte tennem,hogy leültem valami szekeres majom elé egy kosárral az meg dobálta a sok felrőppenőt,valahonnan kaptam kosárkát is de azt a szekeres elveszi,van itt egy kép rajta 3 féle felrőppenővel,azt hová kell beadnixDxDxD
    http://kepkezelo.com/images/df9hje8dk1z1cb565ahm.png

osztrak12, Gio, missuzy_53 és 8 más kedveli ezt.
  19. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusz!
    A 3 féle felröppenőt nem kell beadni sehova. Az event végén beváltják. Itt az erre vonatkozó idézett BackOffice Board Administrator event előzeteséből :

- Az elkapott bonbon, csokiszelet és nyalóka ajándékoknak most nincs szerepe az eventben.
    Az eventet követően megfelelő értékben beváltják azokat.

A következő linken a 6. mondatban Te is megtalálod :
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/karneválkirálynő-2018-február.16286/#post-819642

20. bendi1121

bendi1121 Fórumszaki

Ne bosszankodj drága, az élet ehhez túl rövid.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.