Visszajelzés Karneválkirálynő - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 6.2.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik mondat fejezi ki leginkább a Karneválkirálynő eventtel kapcsolatos meglátásaidat?

1. Bizonyos dolgokban jobb, mint a régebbi karneválkirálynő.

77 szavazat
    7.0%
  2. Ha a régi karneválkirálynő nem térhet vissza, kiegyeznék ezzel is.

387 szavazat
    35.4%
  3. Ebben a formában soha többet nem akarom látni.

630 szavazat
    57.6%
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. JUCUS

JUCUS Fórumfelvigyázó

Gratulálok!:)

Swordfish kedveli ezt.
  2. Napsika

Napsika Járnitanuló

Nekem is ez a véleményem. 37 játék és 407 csillagos érmét gyüjtöttem. :)

stellácska26, Gabo63, Swordfish és 2 más kedveli ezt.
  3. Tündi100149

Tündi100149 Fórum félistene

Most kosaraztam nemrég volt 44 érme 1 kosárban!

Swordfish, Rebcsok és szöszi50 kedveli ezt.
  4. zali1111

zali1111 Fórumprofi

Sziasztok, az én véleményem is ez. Úgy emlékszem, tavaly-tavalyelőtt repkedtek a banánok, most 42 játék után összesen 3 banánt dobott a gép...vagy legalábbis ennyit kaptam el. És a szupertáp is sokkal ritkább. Bár életemben ennyi tápom nem volt, hála a múltkori eventnek.
    zali1111

Kweziland, heureca3 és fabatka kedveli ezt.
  5. JUCUS

JUCUS Fórumfelvigyázó

Igen, én is kb. ezt írtam, gondolom, ezért idéztél. Mégsem vagyok szomorú, sem mérges. Elfogadtam, hogy más irányba megy a játék, tehát nekem is más irányt kell venni. Kiveszem a játékból, ami szórakoztat, és hagyom, ami nem. Nem érdekel, hogy nincs zsiráf, csiga, oroszlán, s még sok egyéb a pajtámban. Majd egyszer úgyis megkapjuk valamelyik event ajándékaként. Termelem a rózsát, keverek, amennyit tudok, aztán tologatom a kosarakat. A kék színű sorral egyetértek, de nem zavar :)

6. Piaclady

Piaclady Fórum bárója

Lehet szavazni a játékról az oldal tetején van 3 választék.

7. zali1111

zali1111 Fórumprofi

köszi, megkapta a (le)szavazatot...

ha nem nagyon off, csak nem ugrálnék a fórumokon...van tapasztalatotok, hogy a luxusból elég egy egy tenyésztésnél, vagy csak ha 4-et használunk, akkor "hat"?

Moderátor által utoljára szerkesztve: 9.2.18
  8. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Szia!

Nekem volt zsiráfom. Szélnek eresztettem. Kell a francnak. A táp árából annyit veszek, amennyit akarok.
    Azt bánom, hogy nem a majom alá dobtam. Akkor egy kicsit magasabbról szórna.
    És most láttam, hogy lehet szavazni. Lapátra tettem a karnevált. Semmilyen karnevál ne legyen többet, csak a központban lehet. Mi majd szórunk...

libuskafarm, bori, stellácska26 és 15 más kedveli ezt.
  9. JUCUS

JUCUS Fórumfelvigyázó

Egyszerre 4-5 kosarat tologatok, az még szórakoztat, és a szemészt sem kell felkeresni. Esetleg a gyógyszerészemet-szemcseppért....Ilyesfajta karneválra azért még egyszer nem vágyom.

libuskafarm, Maszatka47, Swordfish és 8 más kedveli ezt.
  10. Kweziland

Kweziland Járnitanuló

megcsináltam a 36 kosarat, eredmények
    3 aranybanán :(

nem akarok túlozni, de legutóbb minimum egy szintlépésnyi BTP- kalapoztam össze és kb 150 aranybanánt. Akkor vilt egy csomó újdonság a Szentélyben és mindent kiváltottam és maradt sok banánom.
    Ez volt a kedvenc játékom. Most gyenge, ja és a felhősor egyszerűen arcpirítóan semmilyen. Gyorsabb termelés az ólaknál egy óra 10 % ??? WTF ??? ez vicc. Ezért kár volt fejleszteni.

vidám844, stellácska26, ho-hoboy és 7 más kedveli ezt.
  11. Ribiszke

Ribiszke Fórum ezredese

Javulgat a kis kalóz. :) 8 kosárral mentem és dobott hozzá 11-et! :D

A pontok közük nem tudok egyet választani, mert az első kettőt simán bejelölném, már tegnap is írtam, hogy örülök, hogy nem kell napokig kocsikat díszíteni, a harmadikat meg nem értem. Az, hogy nem akarom ebben a formájában látni, azt jelenti, hogy ha mégis megjelenik, akkor kikapcsolom a gépet?? :eek: A formájával egyébként sincs semmi bajom, a szokásain kéne változtatni. :music::)
    Az event előtt sopánkodtunk, hogy esetleg a királynő változása nem lesz majd előnyös. Mármint nekünk, gazdáknak. Hát... lealább a várakozásunkban nem kellett csalódnunk. o_O

stellácska26, Swordfish, Imi* és 4 más kedveli ezt.
  12. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Soha nem szerettem a matekot, de Te úgy írtad le a panaszod, mint egy matekpéldát :D
    -10 x(3-2+4)=...valaki számolja már ki, hogy mit akartál ezzel írni:cry:xD

Eventről: már csak néhány perc és kész vagyok a nyuszikkal is, tenyésztettem a 345 szupitápommal, nem sok különbséget látok a luxus és sima bájital hatása között, igaz, hogy csak 10 luxust használtam el, nekem ugyanúgy nem ugrálnak, ahogy eddig szoktak.:cry:xD

13. Drótakadály

Drótakadály Aktív író

Nem tudom hogy lehet e ilyet ide írni vagy sem de a modi mindet lát és ha nem szépen fogalmazok akkor kérem a büntit.
    Véleményem az eventről:

Szerencsétlen eventet *****.

14. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia Drótakadály! :)
    Igen szakszerű megfogalmazást használtál. xDxDxDxDxD

Előzmény moderálása miatt az idézetben töröltem a használt kifejezést!

taga1, stellácska26, _Ilona49_ és 5 más kedveli ezt.
  15. lalika67

lalika67 Járnitanuló

Sziasztok.Ez a karnevál inkább csak alamizsna menet.Mintha tavaly Rióban lettünk volna,most meg egy szükség konyhán.Tudom,hogy ajándék lónak ne nézd a fogát,de ez a ló döglött.

taga1, vidám844, libuskafarm és 12 más kedveli ezt.
  16. kapálokmintállat

kapálokmintállat Utánpótlás-írogató

Most adogatom be a nyuszisba a medálokat, és az jutott az eszembe, hogy régebben sok olyan event volt, ahol az előző beadás beszámított a következőbe. Pl. beadtam 100 salátát, a következő kért 500-at, de az előző 100-at beszámolta, így a következő szinthez már csak 400-at kellett bedobni. Hogy megszűnt ez is.......... JUCUS voltam.

17. HermioneWatson

HermioneWatson Fórumgróf

Sziasztok,

Érdekes felfedezést tettem a boltban:az XXL-es barkács úgy tnéz ki, hogy csak egyszer váltható ki. Azonban tulképpen 10-szer is ki lehet váltani, csak az 1-es látszik a felső kis karikán. Tesztelve, én már hármomszor kivettem. Könnyen el lehet siklani felette, ha az ember nem figyel és azzal a gondolattal marad, hogy csak egyszer váltható ki.

Akinek fontos a nagy barkács, lehet visszamenni és fosztogatni.

PS. Lehet másnak ez tiszta volt és azt hittem, hogy valamit felfedeztem, közben... xD Tudjátok: nincs régi vicc, csak új ember. ;)

18. watix1

watix1 Járnitanuló

Már elég régóta játszom, talán elmondhatom hogy a kezdetektől, így nagyon sok eventet megéltem, és végigcsináltam, engem soha nem érdekeltek a szintlépések, a kitehető ajándékok (tele van vele a kamra) csak a játék öröméért, a kikapcsolódás és szórakozás miatt vagyok itt.

De a mostani event nagyon rosszul sikerült, (egy jó event rosszul átdolgozott klónja), nem értékelni, és nem bírálni szerintem, de így kárvolt megrendezni ebben a formában.

ho-hoboy, _Ilona49_, Maszatka47 és 3 más kedveli ezt.
  19. Swordfish

Swordfish Fórum ezredese

Sziasztok! A lejátszott játékaim száma 53, érméimé jelenleg 693db, Bonboné 1512db, csokié 1968db, nyalókáé 1968db és AB van 10db. Nem sok, de nem is rossz szerintem! A mostani eléggé gagyira sikerült, de nem csak amiatt, mert balról indul el. Nem ez a legnagyobb baja a játéknak, hanem az időcsökkentése és a sok semmi, ami csak látványelem. Zavarásnak lett szánva és ez majdnem sikerült is. De, még ez sem sikerült tökéletesre! Nem szavaztam egyik megjelölhető és "véleményező"mondatra sem. Mert már az első is furcsán van írva, mitől is lenne ez jobb bizonyos dolgokban! A régi igenis jobb volt, nekünk játékosoknak! A ráncfelvarrás félresikerült, vagy jól mert így akarták. Mostaniban 53 lejátszott játék és 10db AB lett! Mostanában divat a múltat elővenni, hozok egy régi kosaras LINK-et ide, ezen lehet látni a különbséget. ÍGY NÉZ KI, EGY JÓ KOSÁR!! ;):music: https://www.kephost.com/images/2018/02/10/5db-AB-1-kosarral-az-eredeti-Kiralynos-eventen.jpg Ezért nem szavazok egyikre sem, legfőképpen az elsőre. A másik eventel is haladok, kipróbáltam az új LUXUS BÁJITALT, hát nem semmi a hatása. Lehet, hogy rosszul alkalmaztam! Mielőtt belekezdtem a próbába, nekem kellet volna, elfogyasztani és utána belekezdeni a tenyésztésbe. :D A következő talán majd a régi S-táp lesz, az majd hatni fog, még talán ránk is. Megyek aludni, ha tudok akkor majd jövök. Szép jó reggelt kívánok az első fórumra érkezőnek és az utána jövőknek is!!

20. _Ilona49_

_Ilona49_ Fórumgróf

Üdvözlet éjszakai baglyok,és még békésen alvók!
    A karneváli hacacáré felén túl csak az motoszkál a -holnaptól 7.-X-be lépő fejemben-,hogy:"így múlik el a világ dicsősége"! Így lehet az elmúlt 8 év legkedveltebb,örömteli játékát elslamposítani, örömünket megnyirbálni.
    A luxus bájital kitalálójának harcos üdvözletem! Jelentkezzen Sebestyén Balázsnál továbbképzésre.
    Na jó,az epém kicsit rosszalkodik mostanság,nem hőbörgök,mert még rossznéven veszik,inkább megpróbálok aluszkálni.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.