Visszajelzés Karneválkirálynő - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 6.2.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik mondat fejezi ki leginkább a Karneválkirálynő eventtel kapcsolatos meglátásaidat?

1. Bizonyos dolgokban jobb, mint a régebbi karneválkirálynő.

77 szavazat
    7.0%
  2. Ha a régi karneválkirálynő nem térhet vissza, kiegyeznék ezzel is.

387 szavazat
    35.4%
  3. Ebben a formában soha többet nem akarom látni.

630 szavazat
    57.6%
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Maszatka47

Maszatka47 Fórum nagymestere

Akkora nagy király vagy:inlove:, megmentetted a bónuszom.Köszönöm.:)

Leho69, Fätum és csio70 kedveli ezt.
  2. polyakf

polyakf Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Köszönet ezért az oltári jó eventért :D
    Gazdagra kerestem magam a rettentő sok ajándékkal, amiket a karneválkirálynő dobált a kosaraimba :D :)
    Nem csak, hogy sikerült az eventet megcsinálnom (ami sokszor a felreppenők miatt nem jött össze), de most olyan sok ajándék kosárkát is kaptam a dobálásokból, hogy akár kétszer is be tudtam volna fejezni a komplett játékot: sok sok aranybanán, farmpengő TP és BTP került hozzám, valamint a szerzett érmékből mindenfélét bevásároltam az event üzletben.
    Köszönöm, hogy újra ilyen klassz sikerélményhez jutottam a farmerámán. A tavalyi sok kudarc után nagyon jó érzés volt. :)

linzenpolc, Fifike170, Fätum és 2 más kedveli ezt.
  3. blackcica

blackcica Aktív író

Az a helyzet, tapasztaltam - ilyenkor, naptárnyitogatás idején valaki MINDIG hozza a sorvégi doboz tartalmáról a hírt ( általában nem én ) , tehát érdemes előbb körülnézni, nehogy az ember fia-lánya beleszaladjon és elvesztegesse a bónuszt! A Pletykagangon láttam, már egy jó fél órával az én HSz-em előtt betették az infót ( sajnos időbe telt, míg minden szomszédomnak írni tudtam )
    Mivel a királynő távoztával a köv. eventre ( és a mai teendőimre ) készülve fásítottam, így nekem is jó, ha tudom, mit-mikor érdemes kinyitnom :)

osztrak12 és Fätum kedveli ezt.
  4. Fätum

Fätum Fórumőrült

Köszi csibe, megkaptam :inlove:

Leho69 kedveli ezt.
  5. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Jó reggelt! Szép napot mindenkinek!
    Szia blakcica!
    Köszi infót és sorvégi ajándékdobozt NEM nyitottam,mert tartalma: +1 termésbónusz növényekre 48 órán át.

6. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Szia!
    Legközelebb nekem is írhatnál,hogy mi a frászra készüljek.:p
    Most éppen ma nem dolgozom,mert vár sógornőmmel a műkörmös, 7 határon túl.xDxDxD

Leho69 kedveli ezt.
  7. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Sziasztok!

Az event az éjjel végéhez ért, így a csevegő is zárja kapuit.

Találkozunk a következő eventnél.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.