Visszajelzés Karneválkirálynő - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 6.2.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik mondat fejezi ki leginkább a Karneválkirálynő eventtel kapcsolatos meglátásaidat?

1. Bizonyos dolgokban jobb, mint a régebbi karneválkirálynő.

77 szavazat
    7.0%
  2. Ha a régi karneválkirálynő nem térhet vissza, kiegyeznék ezzel is.

387 szavazat
    35.4%
  3. Ebben a formában soha többet nem akarom látni.

630 szavazat
    57.6%
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. jucus100

jucus100 Fórumelemző

Sziasztok !
    Azt szeretném kérdezni hogy telefonról játszom akkor hogy lehet a kosarat ide oda mozgatni a karneválos eventben. Mert a gépem megadta magát. Előre is köszönöm

Rebcsok és Fätum kedveli ezt.
  2. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Szia Zalán!

Élesben derül ki, hogy mennyi az annyi. Nem az számít, hogy színes a háttér. A másik is az volt. A fölső részt kell nézni, hogy mi repül fel.
    Egyelőre elég bizalmatlan a fogadtatása a ráncfelvarrásoknak. Lehet jogos, mert minden varrat a lyukat szűkíti. És eddig ránc sem volt, csak tánc.

Szia!
    Én régen megtanultam a pályákat és kész. Mindig tudtam mi jön és hova az első két dobás után.
    Már a fölfele tartó cuccot ki kell szúrni. Ott most sem színes. A cukorka pedig régen is csak zavaró tényező volt, és a játék akkor is fárasztó volt. Az érme is eléggé korlátozottan használható, első blikkre. Abban a boltban alig van valami azokon kívül, amit el akarok kapni, és meg is venném. Ilyen mondjuk a partypöri és a kupon.
    Jobban tartok attól, hogy nem csak rövid ideig dobál, hanem alig dobál valamit. A játékok száma sem lesz annyi, mint volt. Az 1000 pályát nehéz lesz összehozni.
    Nagyon érdekes számomra a negatív optimizmusod.
    Én még nem fokoztam le, de az event első két-három napjában esedékes lesz az osztályozás is. Megbukni nem fog, mert kár lenne így ismételni, mert egyértelmű, hogy a gaz bevezetésével jelentősen rontottak már rajta. Kérdés csupán az, hogy még mivel és mennyit? De az már körvonalazódik, hogy nehezen fogja megelőzni A hiúz rejtekét.

bori, gyuluska, Sali~*.* és 14 más kedveli ezt.
  3. fabatka

fabatka Fórum hercege

Mivel a Baha az előző eventben sem játszott, és én jobbára állatokkal foglalkozom, nem csinálok rajta semmi változtatást ! Állatok, terményesek, manufaktúra, vadaskert, marad a helyén. Lesz event növény elég a főfarmon, ha épp a felröpinek abból lesz kedve szálldosni !:D
    Bánatom, hogy most telepítettem vissza a mamutokat, és egy érés után szedhetem le! Kell a hely, máskor 2 területtel ellavíroztam, ha csak egy felhőért dolgoztunk, és a végére kész is lettem. Nagyon kifosztott szuperből, kacsából, turbóbót a teliholdas, de látom, nem a héten lesz az az idő, amikor visszapótolom a mamutokkal ! :oops:
    Most viszont a csillagos ég a termelés határa, minden percet és területet event növénnyel fogok ültetni. Kivétel a nappal, amikor egy hosszú érésű kanyar belefér, mert dolgozni is kell a VV-ben !
    Nálam ez, AZ az időszak, ami másnak az"éjszakára ültetés", mert amikor itthon vagyok, kelek az órára, hogy gyűljön a gaz.
    Már vagy 2 órája leszögezett a gép elé a sok tájékoztató, meg hozzászólás. Javaslom, ne parázzuk túl a dolgot! A múltkor is agyon aggódtunk, aztán mégis ment, mint a karikacsapás, amint elindult az event!xD:):p

Utoljára szerkesztett: 6.2.18
    Sali~*.*, -lasa9-, Gio és 12 más kedveli ezt.
  4. mementori74

mementori74 Fórum félistene

Agyaltam és agyaltam,mindenképp megéri ültetni a nővényt minél több annál jobb,ha nem válik be a karneválos makinál aminek gyakorlatilag be kéne válnia,akkor gyártok bájitalt belőle minél többet,enni nem kér,tehát mindenképp megérős,habár adok kapok alapon van,mert nem kevés szupitrágyát fog elcsámcsogni de az terem a szupertáp és a luxus bájosság meg nem.

Ribiszke, Sali~*.*, Gio és 12 más kedveli ezt.
  5. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Sziaaa. ) Először is nagyon köszönöm a szép rucimat. )
    Sokáig gondolkodtam hogy mi legyen ezzel a 2 eventtel,de oda lyukadtam ki hogy inkább beadom az állatokat egy új Vadaskertbe mint erre az eventre. Tudom hogy nem most lesz, de nekem nem ér meg ez a felhő és a kitehetők annyit. Persze azt is át kell gondolni hogy cserére nagyon jó lesz és a TP vadászoknak is.
    Szia Prof. Uram:) Nekem most negatív, mert számoltam és még nem tudom előre a végeredményt, de az már biztos hogy áldozatok nélkül nem sok mindent lehet kiszedni. Áldozatokkal lehet hogy sokat, csak nem fogja megérni. Most így látom, de majd holnap este kiderül. Kb. 20 játék után már lehet vonni egy statisztikát hogy miből mennyit dobál átlagban és ki is lehet számolni hogy megéri-e befektetni vagy sem.

Sali~*.*, Gio, tönkölybúza3 és 9 más kedveli ezt.
  6. margittka66

margittka66 Aktív író

Ez engem is érdekelne,mert holnap kórházba megyek.Köszönöm ha tudja valaki.

Sali~*.* kedveli ezt.
  7. hupi78

hupi78 Fórum hercege

barátom mióta szereti a kokas a galambot?:D lehet zölddel kellet volna irni de itt az nincs

8. kukori80

A kokas nagyon szereti a galambot, nem tudtad? :D:D
    Bizony van zöld szín is, amikor írsz, felül megjelenik egy sáv és ott az aláhúzott A betűnél lehet változtatni a színeket, balról a 4.
    Kérek egy zölddel írtat. ;):)

narancsvirag72, Sali~*.*, Gio és 7 más kedveli ezt.
  9. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Vizsgázni fog hupi? Ezt meglesem, ideje megtanulnia a zöld szint,ez is tény! :);)

10. kukori80

Nagyon ügyes, már sok mindent tanult, ezt is meg fogja ha elolvassa. :D

11. Ninett79

Reményhal... xD

12. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Azt mondjátok meg a virágfüzért merre keressem mert nem találom sehol?xD:pxD
    Makikám, ha csalódást okozol trónfosztás lesz, ígérem!:p

13. k.a.t.i

k.a.t.i Fórum hercege

A virágos bonbonos kosár mit tartalmaz? Lehet tudni?

-Fülemüle-70 kedveli ezt.
  14. Ninett79

Azt amit majd megszerzel a királynőtől. Ezzel a kosárral tudunk a királynő elé állni 15 mp-re. :)
    Malomban kell előállítani, de az eventismertetőben benne van. :)

15. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Szia.
    Szerintem meg ehhez a 2 felhőhöz képest az elmúlt hetek felhői csak jelenthetnek, csupa csupa kótty-fittyek. Nekem szuper felhők, a kitehetőket meg ha kiszámolja valaki mit ad ha nem tenné a felhőre, csoda számok jönnének ki a brokkoliagyhoz képest is. Azt hiszem a 2 felhő napi 200 ezer tp-t ad (2 aratás), ha valaki kirakná a kütyüket sokkal többre jönne ki. A karnevál......hát, az meg engem nem vonzz, az a felhő meg olyan amit már leírt itt valaki de jól kikapott. Most mi törpénne, ha több lenne a szupitápom, meg trágyám, meg kacsakatám stb? Persze ez az én dógom, te meg tudod, hogy neked mi a jó. Én nem tenyésztek csak a kötelezőt, nem ólazok így érthető, hogy semmibe se nézem azt a felhőt. De mindenki máshogyan játszik.
    Mindezt csak azért írtam le neked Kukorikám, hogy rajtad lepődtem meg legjobban, hogy ilyen 2 felhő nem kell, tőled olvastam már olyant 7500 Tp-s felhőnél, hogy azt mindenképpen meg kell csinálod!xD Akkor is csodálkoztam mert én már gyenge felhőnél nem eventezek 200 szint fölött de ugye ki, hogy szereti.

Remélem nem haragszol, hogy ezt leírtam.:)

Nos, így aztán elmondhatjuk, hogy kinek a pap.....:):inlove::music:

Ribiszke, marcsi152, kekmaci75 és 12 más kedveli ezt.
  16. k.a.t.i

k.a.t.i Fórum hercege

hmm azt hittem valami különleges van benne, mert elején azt irták 10 db-al fél napig ellehet játszani :) ezek szerint szinte mindegyik játékban dob 1 et. vagy valamit félreolvastam :)

Sali~*.* és -Fülemüle-70 kedveli ezt.
  17. Ninett79

Ritka lesz az. Azt is dobhat. :D És ha dobja is, sikerül-e elkapni?

18. Tündi1001

Tündi1001 Fórum parancsnoka

Itt!!!!

kekmaci75, Sali~*.*, genka53 és 4 más kedveli ezt.
  19. k.a.t.i

k.a.t.i Fórum hercege

De itt van a kérdés bennem, ha ugyan az mint amit 250 növényből és 25 tálból állitok elő, akkor hogy lehet 10 darabbal fél napig eljátszani? 10 játék az max 5 perc, ebből gondoltam hogy azt gyakran kell hogy adja. vagy mondjuk 20 játék van a kosárba :)
    Csak mert ha gyakran jönne, akkor érdemes az elején elszórni a szupertrágyát, mert akkor ad vissza sok játékot és tényleg lehet harácsolni, de ha meg ritka akkor hogy tart 10 kosár órákig :) most ezen agyalok :)

-Fülemüle-70 kedveli ezt.
  20. Fuhur

Fuhur Fórumgróf

Sziasztok!

Nekem tetszik az új grafika! Az alábbi linken többször végignézegettem:
    https://board-hu.farmerama.com/inde...irálynő-eventcsevegő.16287/page-5#post-820083
    Köszönet érte *-ToFarmer-* gazdának!
    Tetszik a rövidebb idő, mert nem kell olyan nagy mozdulatokkal tologatni a kosarat, így lehet, hog nem fog olyan sokszor lecsúszni az egér az egérpadról (és nem fogom szidni magam, hogy mért vagyok annyira béna, meg nem fogok mérgelődni azon, hogy emiatt lepottyant egy-egy értékes darab).
    Még jól emlékszem, hogy tavaly egy óra kosarazás után már nagyon fáradt voltam, s minden üres másodpercben (amikor épp nem potyogott semmi) arra gondoltam, hogy jöhetnének gyorsabban, de egymáshoz közelebb az ajcsik.
    Koncentrálás közben egy idő után már csak azt fogjuk látni amire vágyunk, a grafika szerintem akkor már nem lesz zavaró.
    Nyalóka, csoki, cukorka fontossági sorrendje nem változott.
    Az is tetszik, hogy nem kell a kocsit díszíteni, (így talán hamarabb indulhat a tologatás).
    Annyi minden lesz egyszerre, hogy gondolkodtam rajta, hogy kérek egy nap szabadságot...
    Ajjaj! Függő vagyok?

Ribiszke, Othep, marcsi152 és 10 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.