Visszajelzés Karneválkirálynő V2 - eventcsevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by BackOffice, Oct 28, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szép estét!
    Lejátszottam most 40 játékot. Minden 2-3-nál dobált ládákat. Van amikor mindháromból sikerült elcsípnem 1-1 ládát. Vidám állatos, fás-ólas, kerekkerekes.... :) Az már más téma,hogy csak régi ólakat kaptam. Pl: kroki. A fás ólas inkább szupitáppal dobált. A kerekkerekes pedig sima pörgetéseket adott.
    Még párat játszom, ameddig tart, aztán jöhet a tiki cirkusz... Meglátom meddig jutok.. Mert azt még el se kezdtem..
    Megvallom,elment az össz életkedvem is a sok eventtől. De aztán újragondoltam... Lehiggadtam... Egy ideig.xD

Last edited: Nov 2, 2018
  2. CoralineJones74

CoralineJones74 Kivételes tehetség

Ott gyalog járj legközelebb, úgy sokkal szebb :)

Az utolsó 3 játékban NULLA ládát kaptam, ami kicsit elkeserítő. De lett két jákafám, aminek örülök

-Holdfeny-. likes this.
  3. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Jogos ... Jogos... Legközelebb nagy sétát majd az Adventi vásárba tervezek... bár a mostanság épülő óriás kerék lehet hogy előbb oda csábít...
    Ha ráérsz tarts velem;) hiszen két event között néha lazítani is kell...

4. szabokukac

szabokukac Fórumlakó

A váz már elkészült :)) Nem tudni hátha itt is lesz királynő aki dobál valamit OK :)

5. -Holdfeny-.

Ha lesz.... szólj, hogy mikor;) csatlakoznék....

6. jobbágy1

jobbágy1 Utánpótlás-írogató

Hol van szünet 2 event között? Valahogy a nálam megjelenő eventnaptárban nincs ilyen. Neked külön készítettek? Akkor nagy protekciód van a BP-nél.

7. -Holdfeny-.

Protekcióm nincs... ugyanazt a naptárt olvassuk... az enyém viszont rugalmas.... akkor játszom mikor kedvem és időm engedi.... szünet meg akkor van mikor úgy döntök, hogy szünet van;)

8. Fuhur

Fuhur Fórumgróf

Sziasztok
    Brühühü 1993 növényem maradt és nincs hozzá felröpi!
    Ezen "apróságtól eltekintve nem volt rossz! Most nem a táp-trágya mennyiség volt elkápráztató, hanem a fák és ólak amiket kaptam a ládákból. (Medúzafűz, jákafa, júdásfa, jak, oroszlán, orszarvú...) A tp sem volt kevés, szintet is léptem. A befektetett szupertrágya nekem megérős volt.

9. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok! :)
    Sikeresen lezártam én is a karneváli felvonulást. :D Az új event (tiki-cirkuszos) beindulásakor először annak a növényét szaporítottam fel, majd egy területen tovább ültettem a Particsokor eventnövényt. Felröppenőm bőven volt, így csak össze kellett malmozni az eventnövénnyel. :)
    Úgy vélem, hogy végül is a befektetett, viszonylag tűrhetően teljesíthető munka arányában kaphattuk és kaptuk meg a nyereményeket, ami aztán lehetővé tette, hogy valós pénz ráfordítása nélkül juthattunk hozzá egy csomó szuper táphoz, szuper trágyához, titokfákhoz, ólakhoz, FP - CSP- TP-hez stb.. :inlove:
    Rengeteg minden között igaz, a leggyakoribb a cukorka volt, meg a csokiszelet;), kár, hogy nem lehet belőle csócsálni egy kicsit sem xD. Igyekeztem a ládákra fókuszálni, de "lányos zavaromban" vagy inkább feledékenység miatt ;), nem írtam fel magamnak a meglévő szupertáp, FP, CSP, TP stb. mennyiségeket, hogy aztán összehasonlíthattam volna kosárka tologatás után miből mennyit sikerült szereznem, de nem vagyok elégedetlen az eredménnyel. Viszont a ládákat már könnyebb volt utólag is beazonosítani. Az utolsó 100 karneváli menetből 80 ládát sikerült szereznem. Leginkább a vegyes tartalmú fás-ólas ládák tetszettek. :D:inlove:
    További sikeres játékot kívánok mindenkinek! :D:inlove::inlove:

10. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Nos, én lelkendezni jöttem!;) 242 játék lett a vége, 213 ilyen-olyan láda jött belőle, kb. 500 sztáp, párszáz minden másból, tp-t, csp-t nem tudom, btp majd még a beváltással is jön, szóval nem volt rossz annyira. Ennyi telt tőlem, szia majom!

11. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóó reggelt, látom elszabadultak az indulatok, pedig nem kellene.
    A való életben sokszor kell olyat csinálnunk amit nem akarunk, vagy nem szeretünk. Itt ez nem kötelező. Tuuuuuudom hogy erre sokan azt fogják mondani hogy itt a mézesmadzag és mindent szeretnék, de ehhez kell egy jó stratégia és idő. Enélkül nem fog menni. Nem kell hozzá kosár meg semmi, de ez a kettő fontos és kell ismerünk a farmunk adottságait is hogy pl. milyen szinten vagyunk és milyen készleteink vannak. Abból a készletből mennyit használunk fel egy eventre. Ez a stratégia. Az időhöz kell tudnunk hogy naponta hányszor tudunk aratni, mert ne hasonlítsuk össze magunkat azokkal akik naponta 4x tudnak aratni azokkal, akik csak napi kétszer. Ezeket el kell fogadnunk és olyan célt kell kitűznünk ami elérhető, különben fájni fog a szívünk. Ahogy fejlesztjük a farmunkat, úgy lesz egyre nagyobb sikerünk: fejleszteni kell a kupákat hogy több felrepink legyen, ha a bahán is rendszeresen dolgozunk, akkor lesz Ab .A bahás kergére ki lehet tenni kitehetőket amik adják az Ab-t, lehet enni termékeket , lehet ládát bontani, kerekezni és még sorolhatnám....
    Nekem is dönteni kellett hogy mit fogok csinálni a bahán és úgy döntöttem hogy tegnap 2 óta elkezdtem az eventet, de csak azért, mert semmi olyat nem kaptam a királynőtől, ami indokolta volna hogy tovább folytassam. Olvasom a többektől hogy milyen jókat kaptak, gratulálok mindenkinek hogy sikerült és örül neki, nekem nem. De ez nem vette el a kedvemet semmitől, inkább váltottam.
    Sokszor mondtam és most is azt mondom, hogy mindenki úgy döntsön, hogy később ne bánja meg, bármiben is dönt.
    Legyen a fórum olyan mint régen, ne csak a rosszat lássuk meg, szeretnem olvasni másoknak a taktikáját, igaz hogy nem sokat tudok belőle megvalósítani a saját időm miatt, de azért mindig el tudok lesni valami jót. :)
    Hajrá és előre a hadak útján. :);)

12. borbala70

borbala70 Járnitanuló

Szép estét kívánok mindenkinek :)
    Ritkán szoktam írni de most igen, régen játszom már és most mindjárt vége a eventnek és kettő db riasztópisztoly hiányzik , Ez van :)

Fenyvesi1010 likes this.
  13. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia! Már csak egy... Ne add fel! :)

14. kukori80

Már egy se. :)

15. Fenyvesi1010

Fenyvesi1010 Fórum félistene

Szia, ezt szerintem nem ide kellett volna írni, hanem az ajándék kérése topicba, de küldök. Ezen ne múljon. :):):) Jó ,mire leírtam, már látom meg is van
    :):) Gratula !

asdfghjkl7373 and Gio like this.
  16. borbala70

borbala70 Járnitanuló

Ez igen csodálatos emberek vagytok nem ís tudom hányat kaptam és nagyon nagyon köszönöm szépen :) Bocsi hogy ide ítam :)

17. kukori80

Jájj, tudom hogy nem ide kellett volna írnia, de kettőnél megbocsájtható. Szerintem a másikban nem kapta volna meg, hiába írta volna oda, és ne múljon kettőn a felhője. :)

18. PepperPotts

PepperPotts Fórumgróf

Kedves játékosok!

A ,,Karneválkirálynő V2" véget ért. A topikot zárom.

Köszönöm, hogy itt voltatok, játszottatok, biztattátok egymást és nem hagytátok, hogy a csevegő rapszodikus hangulata elrontsa a játékélményt! :)

Találkozunk a következő eventnél! :)

Thread Status:
Not open for further replies.