Visszajelzés Karneválkirálynő V2 - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 28.10.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -katalinjani-

-katalinjani- Fórum bárója

Sziasztok!
    felőlem akár egymást követhetik az eventek :)legalább van mire várni;)
    mivel én még dolgozom a párom segit:Dvet arat:D
    még így is sokszor lemaradok a végéről:(ez az egy farmom van és megvan mindenem:cry:
    játszani jó és még maradjon sokáig;)nagyon várom a királynőt kedvenceim közzé tartozik:inlove:

további szép estét mindenkinek:inlove:

2. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Én tyúkot ültetek 2 területen és készxD

csio70, Fatther, -Fülemüle-70 és 6 más kedveli ezt.
  3. lilijázmin05

lilijázmin05 Aktív író

sziasztok.hová érdemes kitenni a páncélpannit?nekem még nem volt.

4. -katalinjani-

-katalinjani- Fórum bárója

Nos van kereslete a piacon;)és nem is olcsó:)lehet vele keresni;)

Akkor javaslom a bölcs tölgyre élő legenda 2-be úgy mindenhova hat;)

Moderátor által utoljára szerkesztve: 28.10.18
    csio70, -Fülemüle-70, genka53 és 3 más kedveli ezt.
  5. Farm_Tadity_

Farm_Tadity_ Fórumfelvigyázó

nekem igazából a karneválkirálynő sosem volt a kedvencem, bár csináltam mert az ajik akármi is volt jól jött. És most hogy a bahán lesz attól sem fog a kedvencemmé válni. Ráadásul elég karcsúnak tűnik ez az event. De azért belekezdek akármit ad is.

6. Csigaa

Csigaa Fórumfelvigyázó

Elkezdem, de nem lesznek álmatlan éjszakáim az event miatt. Nem is bontom a tamarillókat és fél terület egymagvút. Ezzel várom majd az eventkezdetet is. Legalább betehettek volna valami kitehetőt mondjuk 30 játék lejátszása után vagy ilyesmi. De majd kapjuk a TP meg AB halmokat ;)

Jó gyűjtögetést ;) Kíváncsi leszek mi jön majd labirintus után :)

7. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Szia Beko!
    Én sem vagyok boldog, de amit lehet megteszek, most elsősorban a tp-ért...;) Hátha mégis meglesz az a 200 még az idén...;):p
    Pontos tervem még nincs, a szokásos kezdésen kívül. 3 terület saguaro elültetve, meglátjuk, mennyi röpi lesz kezdésre 42 pannival. Vagy jobb lett volna a fa?:music: Költői volt a kérdés és megkésett is, mert már ültettem.:D
    A másikat úgyis befejezem 1 órán belül, az utolsó 2 területen érik némi növény a 4 utolsó bolyongáshoz:D Nem is volt annyira őrült vállalkozás a 85 játék.;)
    Kicsit tenyésztettem, sziámi sehol, de a korcsolyás bejött és meg is főztem gyorsan, így van annyi szupim, hogy nyugodt legyek.8) Most megyek, átszámolom, mennyi ágytálazás lenne reális...xD

SzilvaG, Fätum, MamaMeseKertje és 14 más kedveli ezt.
  8. ribizli4

ribizli4 Haladó

Nézzük a dolgok pozitív oldalát! Szerintem a felnőtt játékosok nagy része pont ezeken a napokon fog a a Halottak napja kapcsán kevesebb időt a gép előtt tölteni. Legalább nem kell azon agyalni, hogyan oldja meg a vetést, aratást.
    Azt hiszem én kihagyom, mert a fél országot fogom bejárni.

csio70, -Fülemüle-70, Domos52 és 10 más kedveli ezt.
  9. R.Daneel

R.Daneel Junior szaki

Sziasztok itt is:)
    Ezt ugy kell érteni, hogy két területen kotlóültetés lesz?xD.
    Szia Szomszéd, meglesz az a 200, mint ahogy most meglesz a 85 is:). Egy nyakam van, de ráteszem:D
    AZ eventbe belevágok én is, elsőre nem tűnik nehéznek, a Bahamát sem kell bontsam, földek vannak kitéve.
    Két és fél terület saguaroval várom az eventkezdést.
    Kisebb szintű Bahamán (nem mintha az enyém olyan nagy szinten lenne a maga 112jével) érdemes próbálkozni a sapkakaktusszal, a második kamrában már elérhető, 15:00 órás érésidővel.
    Sok sikert Mindenkinek aki belevág, a Többieknek jó pajtatöltögetést:)!

csio70, steve223, -Fülemüle-70 és 10 más kedveli ezt.
  10. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

Különösebben nem villanyozott fel az karneválkirálynő érkezése jelen formájában, de azért majd csinálgatom. Ha jól számolom, napi 4 körrel a 4 nap (K-P) alatt kb. 160 kosarazás indítható különösebb szupitrágya-befektetés és erőlködés nélkül.

Ugyan már, Te is tudod, hogy pár száz szupertáp nem oszt, nem szoroz!
    A BP a szupertápból származó bevétel visszaesését csak saját magának köszönheti az ugrások nagyarányú visszavételével és a kevert tenyésztések kvázi garantált sikertelenségével.
    Régen a tenyésztés és a keverés volt a nagy kedvencem a játékban és költöttem is tápra szinte minden alkalommal. Fokozatosan eljutottam oda, hogy most úgy megy 14:00 órától a Baby Boom, hogy a szerelemház felé sem néztem (pedig több mint 2000 szupitápom van)...

Utoljára szerkesztett: 28.10.18
    SzilvaG, Fätum, Fatther és 9 más kedveli ezt.
  11. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Köszönöm szépen! A beadásra szánt 2000 particsokor a nagy izgalomban elkerülte a figyelmem.

Utoljára szerkesztett: 28.10.18
    -Fülemüle-70 és Gio kedveli ezt.
  12. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Hahó szomszéd:D
    Most keverem az utolsó 4 játékra valót, aztán rendezem át a farmot... 1 vagy 2 terület kütyü mellé 1 területre valami rövid ólak mennek, hogy legalább éjszakára gyűljön a bahára a trágya a hosszúzáshoz:oops: Kicsit számolgattam...Ha jól jön a röpi kezdésre, akkor simán rááldozok némi szupit - most ugye már van;)- estére kész a feladatsor, és még ágytálazni is tudok valamennyit.
    Mivel csak a bahán jön röpi és ráadásul kétféle...muszáj lesz minden éjjel hosszúzni. Napi 4 eventgaz aratással számolok, minden alkalommal 2 db 1x1-es kockát megkacsakatázva, mert így jön ki az 1600-as hozam, ami 10 ágytálazásra elég, plusz egy kör hosszúval éjjel a röpi miatt...előreláthatóan, bónusz nélkül olyan 250 játék jön ki a farmomból.

13. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Nem erre szamitottam :( a regi Kiralyno volt a legjobb :) Sokszor azon tunodom, megakarjak utaltatni velun ezt a jatekot amikor igy lebutitanak egy jo bevalt eventet , amit mindenki szeret? Ez nem fog sikerulni nekik /fityiszt nekik/ :p

14. Éva0315

Éva0315 Fórumgróf

Sziasztok! És ha még "megjavadalmaznának" vagy "lekenyereznének" esetleg, nem is kifogásolnám a dolgot, de semmi, az én számomra mozi már vagy három éve nem is volt egyáltalán! (Bocsánat, ha ezt nem ide kellett volna írni!)

-Fülemüle-70 és Lillapilla73 kedveli ezt.
  15. kolaci

kolaci Fórumlakó

Sziasztok!
    Kezdenek az eventek olyanok lenni ment a boltba az árak: hol az ár emelkedik, hol a mennyiség csökken. Tudom nem kötelező csinálni, de egyre morbidabb eventek vannak.

ldikó60, daszi, inanna11 és 10 más kedveli ezt.
  16. nyuszi63

nyuszi63 Rutinos

Sziasztok!

Nekem már nincs kedvem a kóválygásokhoz a tologatásokhoz,egész hónapban erről szól az összes event.Kivétel a tenyésztős ami egy kis szint hozott.Azért bele kezdek ebbe a le pukkant királynőbe,bár sok reményt nem fűzök hozzá munka mellet.Talán 3 aratást tudok csinálni naponta.Jobb lett volna ha meg hagyják az eredetit és minden tavasszal berakják a játékba,nem 2x,3x egy évbe mindig lejebb amortizálva.Emlékszem az elsőt épp csak be tudtam fejezni és azt a pár kosaramat eltologatni.A másiknál már több mint 100 kosaram lett,hogy örültem neki.Aztán elindult a lefele menetel,már nem tudok neki örülni.Miért kell mindent elrontani ami jó és örülünk neki?Aki elkezdi sok felrepit és jó fogásokat kívánokneki.

inanna11, -Fülemüle-70, Domos52 és 3 más kedveli ezt.
  17. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Akkor rakd ki a tojásfákat.

-Fülemüle-70, kovacstne és R.Daneel kedveli ezt.
  18. Rebcsok

Rebcsok Rutinos

Sziasztok!
    A teliholdas, a tematika nagyon tetszik. :inlove:

Na de ez, úgy hiányzott mint drótos tótnak (saját változat) a hanyatt esés. :oops:

19. parasztfalva

parasztfalva Fórumprofi

Hát múltkor sem volt kedvem játszani, most sem lett. A legelső ilyen event még jó volt, szerintem mindenki annak a bűvöletében él még, mert a többi igencsak sovány volt az elsőhöz képest. Szóval én ezt most kihagyom.

farmeres53, taga1, Fatther és 2 más kedveli ezt.
  20. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Sziasztok!

Jövős-menős hetünk lesz, temetőlátogatásokkal tarkítva, így nálam ez az event is kimarad teljesen. Az előzőre szabaddá tettem magam, de ez nem hoz lázba.

Szerencsés kosártologatást annak, aki elkezdi!

farmeres53, taga1, Fatther és 12 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.