Fórum játék Kedvenceink a játékban - fórumjáték

Kategória: 'Hivatalos fórumjátékok', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. Csocsoovb

  Csocsoovb Board Administrator Team Farmerama HU

  Üdv Farmerek!

  Lassan közeledik a hetedik születésnapja a játéknak, ennek kapcsán kíváncsiak vagyunk néhány dologra, miről mi jut eszetekbe.

  A feladat a fórumjáték során: az alábbi három témára néhány mondatban válaszolni.
  • Legszebb farmos élményem
   • Bármi lehet a történet alapja ami a játékhoz kapcsolódik. Arra figyeljetek, hogy ne két szó legyen, és ne is három oldal.
  • Legjobb event
   • Miért lett pont ez a kedvenced, egy kis rövid indoklással.
  • Kedvenc tárgyam a játékban
   • Ez lehet egy ól, egy dekor elem, bármi. Egy rövid indoklásra is szükség van, te miért pont ezt tartod a legtöbbre (szépség, hasznosság, stb.)
  Természetesen a hozzászólásban meg kell adnotok a játékos neveteket és az User ID számotokat is.

  Nem az a lényeg, hogy tied legyen a leghosszabb történet, hanem az, hogy mások megismerjék véleményedet.​

  Egy játékos egy pályázatot adhat le!

  A moderátorok lehetőség szerint állandó jelleggel figyelemmel követik a pályázatokat, de amennyiben előfordulna hogy egy farmról több nevezést is láttok, arról bejelentést tehettek az adott hozzászólásnak alján látható Jelentés gombot használva.


  Tilos egy farmmal több alkalommal is nevezni!
  A játékban nem vehetnek részt a Bigpoint Gmbh csapat tagjai.

  Minden Magyarországon regisztrált játékos (magyar nyelven játszó) részt vehet a játékban.


  A játék időtartama:

  Kezdete: 2016.11.30 (szerda)
  Vége: 2016.12.11 (vasárnap) 20:00


  Eredményhirdetés, jutalmak kiosztása: 2016.12.13 (kedd)

  A leadott pályázatok közül 3 nyertest sorsolunk ki.

  A nyertesek jutalmai:
  (Mindkét tárgyból 1-1 db)​


  Egy fazék arany

  egy fazék arany.gif


  Méret : 1x1
  Jutalom : 200 Tp
  Kihelyezhető : Farm, Szédült szántó, Erdei tisztás, Kerge kert, Kincses sziget.

  A Kincses szigetre kihelyezve is rendes farmos Tp-t ad!
  Érési idő : 09:00 óra
  Nevével ellentétben NEM AD farmarany jutalmat!!!

  A Kék lagúna:

  [​IMG]

  Érésidő: 168:00 óra
  Amit ad: 15.000 TP vagy Bahama TP (kihelyezéstől függően) + 1 party pörgetés
  Helyigény: 2x1-es terület
  Minden területre kitehető!

  Sok sikert, jó szórakozást kíván,

  A Farmerma csapata
   
  Utoljára szerkesztett: 30.11.16
  Coff66, -gyöngy-581, Gio és 32 más kedveli ezt.
 2. commando11

  commando11 Fórum-zöldfülű

  nevem: commando11
  user id: 34890949

  Legszebb élményem az hogy egyszer a party pörgetéssel egymás után 3-szor megnyertem a főnyereményt.
  Nekem a cserenap a kedvenc eventem. miért? mert ilyenkor megszerezhetem azokat az ólakat, fákat, díszeket amit eddig nem sikerült eddig titokzatos tenyészettel, fával kikelteni meg ilyesmi.
  Kedvenc tárgyam a játékban a bájitalfa ezt még akkor szereztem amikor még kis szintű voltam, pontosan már nem emlékszem mikor, és ez azért jó mert tenyésztésnél jól jön, és nem kell drága pénzeket kiadnom érte.
   
  _Ilona49_, nemethnagyi, marci4077 és 15 más kedveli ezt.
 3. .sylvia72.

  .sylvia72. Fórum császára

  Sziasztok!Legszebb farmos élményem:Több is van az összes farmtalálkozó,nagyon jó élmény megismerni a farmgazdákat az ötletek,az átbeszélések,meg maga a társaság,nagyon jó.:inlove:Kedvenc eventem az őszi szüret,egész éves munka van benne és szerintem ez az igazi event,most igaz nem úgy sikerült,mint eddig,de ez majd jövőre nem így lesz,remélem:music: Legkedvesebb tárgyaim az esküvői lugas,pár éve kint van már a farmon és nem rég kaptam egy szerény kis virágot és egy naszreddint,nagyon édesek:)Sorolhatnék még pár darabot,mert az évek során kaptam pár ajándékot amik kedvesek számomra,de ezek a legkedvesebbek. .sylvia72. ID35872230
   
  alex0824, Kata_rzis, AnkaFD és 31 más kedveli ezt.
 4. barna030303

  barna030303 Fórum bárója

  Sziasztok!
  Farmos név: barna030303
  ID: 29550360
  Az én kedvenc eventem a karneválkirálynő volt mikor a dobálta az ajándékokat és a kosárral elkellet kapni azokat. Sok mindent adott. Kb. 400 szupertáp.:inlove:8) Igaz néha unalmas volt a sok kosarazás, de a jutalomért megérte.:music: Mindig is szerettem a sok jutalmat,;) de ez azért jobb volt szerintem mint a többi a event.:) Még most is várom az event ismétlését.:D;)
  Még sok-sok event a kedvencem ezekből megemlíteném a képregényeventet.:);)
  Van pár kedvenc tárgyam a farmon ezek például a Páncél PannixD, a kérem a cukrot és a 2000 Tp fölött adó díszek.;):D

   
 5. tundee73

  tundee73 Haladó

  farm nevem:tündee73
  ID:13352598 Legszebb élményem,hogy kipörgettem a 200%-s tp,így sokat ugrott a számlálóm..:)! Kedvenc eventem A Malala ,nyugis és jótékony célt szolgál,nagyon szép a grafikája! Dekor kedvencem sok van,de a felhőre való virágos,és a 2000tp fölöttiek a kedvenceim!
   
  koko.54, _Ilona49_, Gio és 15 más kedveli ezt.
 6. breki072

  breki072 Fórum elő legendája

  Sziasztok!
  Legszebb farmos élményem:Kapcsolódik máig egy szép emlékhez is ami a farm véget keletkezett.
  Az aranylevelű fáról írok egy kis mesét!
  Mikor játékba került az aranylevelű fa nagy kincs volt akkoriban,megszerezni nehézkes volt egy kezdőnek mert igaz nem ismerte annyira a játékot. Őrültünk mikor nekünk is lett és néztük milyen vidám kinézetűre sikeredett, természetesen boldogság volt amikor a farmunkon tudhattuk mi is. Kedves kolléganőmmel róttuk az utcákat egy munka véget és egyszer csak egy aranylevelű fa tornyosult előttünk,egyszerre néztünk egymásra mind ketten a kezünket a fára irányítva csodálkozó hanggal látod ez nem igaz egy aranylevelű fa!Nevetünk nem lehet azt leírni mit éreztünk amikor megpillantottuk olyan hihetetlennek tűnt. Mikor a látvánnyal beteltünk a fához mentünk és pár szép levelet óvatosan leszedtünk. Haza érve a leveleket megőrzésre elraktuk.Mára már a levelek nincsenek meg de amit akkor adott egy játékban lévő fa az máig ott belül mindkettőnknek megvan. :)

  Kedvenc eventem: Az őszi szüret,mit lehet egy év vagy párnap alatt kihozni a farmból,egyéni játék viszont ilyenkor csapatban a többiekért is drukkolni fenomenális.

  Legjobb dekor:
  Számomra az Édesanyaszíve. A dekor nálam egy szimbólum amivel mások felé itt a játékban kifejezek egy érzést mikor küldöm nekik. :inlove:
  Köszönöm a lehetőséget a történetek megírására.
  wolf072
  id:21333498
   
  alex0824, Andrea0316, koko.54 és 50 más kedveli ezt.
 7. mikeafarmer71

  mikeafarmer71 Haladó

  Szép napot ! farm neven: mikeafarmer71
  ID:18013020
  Sikerélményem mikor a titokfából kifejlődött a farmaranyfa,nagyon örültem a szerencsémnek..:),persze sok szép élményem van még ezen kívül,a barátságok amik itt köttetnek! Eventem a jótékonysági Malala a kedvenc ,mert jó célt szolgál,szívesen adakozok ha van lehetőségem. Kedvenc tárgyaim a rózsa ólak,szépek és hasznosak,dekor kedvencem a farmarany fa mellet az aranylevelű,és a 2000tp felett adó tárgyak!
   
  koko.54, _Ilona49_, nemethnagyi és 18 más kedveli ezt.
 8. koko.54

  koko.54 Fórumgróf

  Sziasztok!
  Farm nev:koko.54
  ID:17504525
  Legszebb farmos elmeny:Mikor sikerült az elsö eventet vegig vinni,igaz reg volt de reszemröl felejthetetlen,de azota is sok volt es remelem hogy lesz is.
  Legjobb event:Itt mar igen nehez a valasz,öszinten nem is tudok mit valaszolni,75%-ba tetszik, reszemröl minden event egy kihivas.
  Kedvenc targyam:Szivek kiralypalmaja,eventkor nem sikerült megszerezni de cserenapkor igen,pl:ennek a Dekor neveben benne van mind a 3-rom kerdes reszemröl.
   
 9. ilona2749

  ilona2749 Haladó

  Üdv mindenkinek! farm nevem:ilona2749
  ID:13408593 Legszebb élményem ami maradandó,hogy 5 év játék után személyesen találkozhattam a legkedvesebb szomszédommal! Igazán megható élményben volt részünk, sok éves levelezgetés után..:)Nagyon szép barátságok szövődnek itt a farmon ...köszönöm! Kedvenc eventem a Malala ,nagyon szép a grafikája,nem sietős,és jó célt szolgál, aminek külön örülök segíthettem én is. Kedvenc dekorom a felhősoros virágok,és az ólakból a rózsásak,nagyon szépek és hasznosak,de vannak kedvenc fáim is pld. az Amherstia ...:)
   
  geliko, koko.54, _Ilona49_ és 17 más kedveli ezt.
 10. stuccos12

  stuccos12 Haladó

  Sziasztok!
  2010 áprilisa óta játszom a játékkal, 2015-2016-ban volt egy másfél éves kihagyásom, kb. másfél hónapja játszom újra. Ezalatt a másfél év alatt bizony hiányzott a játék, és mikor időm és helyzetem újra engedte, ismét elkezdtem. Olvasva a fórumjáték felhívását rengeteg emlék jutott eszembe a játékkal kapcsolatban. És be kell valljam, hogy egyszerűen nem tudok választani a sok kedves élmény, event és tárgy közül! Nagyon sok játékelemhez annyi és annyi emlék fűz, így inkább csak kiragadok egyet-egyet, mert naphosszat sorolhatnám őket! :)
  Legszebb farmos élmény:
  Ezt igazán nem tudom pontos eseményhez kötni, de ami számomra kedves az a játékostársak hozzáállásával, segítőkészségével kapcsolatos. Bármikor bajban voltam felröpi miatt, vagy szükségem volt egy tárgyra, és segítséget kértem a szomszédoktól, vagy a fórumon, jött a segítség. Tehát a játékosok összetartása számomra a legszebb farmos élmény.
  Legjobb event:
  az első szüreti event az órási söröskorsó kitehetőjével. Emlékszem, hogy gyűjtögettem szorgalmasan az aranymakkokat, annyira igyekeztem, hogy sikerüljön megcsinálni az eventet. Arra emlékszem, hogy valami TOP már akkor is volt, de sajnos annyira új voltam még (és akkoriban lassabban tudtunk haladni a játékban, minden szintlépés ünnep volt), valamint sokáig egy vasat sem költöttem a játékra, így szomorúan láttam, hogy mások mennyivel előrébb vannak a TOP-ban: esélyem sem volt még csak megközelíteni sem őket, de én megfeszültem és dobáltam be mindent, amim csak volt! Az utolsó percig reménykedtem, hogy a szorgos munka meghozza majd gyümölcsét, de persze nem lettem az első a TOP-ban, talán még valami említésre méltó helyezést sem értem el. Erre tényleg nem emlékszem, csak arra, hogy mikor vége lett, akkor hátradőltem gyöngyöző homlokkal és erős elszánással, hogy egyszer akkor is sikerülni fog! Azóta pedig nem próbálkoztam, mert az én időm, anyagi javam behatárol ebben, de mégis élveztem ezt a versenyt.
  Kedvenc tárgy:
  természetesen az óriási söröskorsó: nagyon tetszett, hogy mikor learattam, a kis hörcsög upsz! beleesett a sörbe és onnantól feje tetejére állt a farmvilág - azóta sok érdekes animáció született a játékban- de ez volt az első, amit nem felejtek soha. Most a pajtában porosodik helyhiány miatt (ugye kevés tp-t ad), de ettől a tárgytól nem tudtam megválni cserenapokon sem, ott van a kis "vitrinemben" emlékül. - És innen a hörcsög profilképem ötlete is: ugyan ez nem az az aranyhörcsög, amelyik a korsóba esik, hanem egy kis dzsungáriai, de élőben ilyen kis höriket tartottam, nagyon aranyosak!:inlove:
  Köszönöm a lehetőséget, hogy megoszthattam mindezt veletek!

  Farmnevem: stuccos12
  ID:10795427
   
  koko.54, _Ilona49_, AnkaFD és 35 más kedveli ezt.
 11. demkom

  demkom Utánpótlás-írogató

  Üdvözletem játékosok, farmerek (őrültek, függők), moderátorok! :)
  Immár elmúlt 6 esztendeje, hogy koptatom veletek minden napjaim. Ezekről a kinyuvadt egereim tudnának mesélni.
  Megéltem már minden fajta érzést veletek, megpróbáltam belőle tanulni ,fejlődni, okulni. Volt kb. 4 hónapos szünetem, ekkortól tudom függő vagyok!
  Az öröm, siker, barátság, alkotás hajt, és emiatt jövök nap, mint nap!
  Az egyik történet ami legrégebben esett meg velem: az amikor az első szomszédomtól jött az üzenet! Akkor én addig csak a saját kis földemmel voltam elfoglalva. Vetettem amikor jólesett. Arattam, már ha nem vitte el a víz. Semmi nem történt, csak idő töltöttem.
  De akkor, ott, megjelent az a kis ablak, szemem kigúvadt, fülemben dobogott a szívem. Az állt rajta, hogy szeretné xy ha a szomszédja lennél.... Hirtelen nem tudtam mitévő legyek, felborult az a pici két szántónyi céltalan világom. Megannyi gondolat futott át az agyamon, a másodperc törtrésze alatt: Ki ő? Mit akar? És akkor most mit kell csinálnom? Akkor azt majd hogyan? Teljes volt a pánik. :D Remegő kézzel, lesz ami lesz, szomszédja lettem!
  A legjobb döntés volt a játékom során. Nélküle már nem lennék itt!

  Olyan hogy legjobb event számomra nem létezik. Én csak a nyereményeket szeretem! :D Ezért minden evetet megcsinálok, van amit kicsit duzzogva, de AKKOR is. :) Amit meg nem, annak e világbeli okai voltak!
  Mivel fa párti vagyok, már ötleteltem is fás eventeket a fórumon.
  A „Boldog Fa” nap az a kedvencem volt!!

  Nagyon sok kütyüm van, nem válnék meg tőlük, hörcsög módjára gyűjtöm őket! Mindegyik egy siker emléke ( s megannyi BAKIÉ!) :D
  Ha rájuk nézek a kütyümezőn, tudom hogy kell csatni nélkül aratni, vagy hogy kell leszedni azt a bizonyos felhőt event előtt egy nappal, elfelejteni megvizezni-trágyázni az event dudvát, vagy hogyan szórtam szét az összes szupitrágyát egy kattintással, jajj ennél meg nem értem ide időre, annál meg éjszakáztam. Volt ami lazán, volt ami verítékkel lett meg! De mind veletek kedves szomszédaim, a Ti segítségetekkel, az okos, taktikus fórumozókkal, a segítő módikkal és nem utolsó sorban a sok ügyes csibékkel!!
  Végszónak csak annyit írnék csupa nagybetűvel KÖSZÖNÖM!!!
  Remélem még sok egeret nyúzok el nálad Big!
  :)
  Üdv. Marika
  Gazda: demkomID: 16538378
   
  titjungne, Andrea0316, koko.54 és 36 más kedveli ezt.
 12. Anikó2014

  Anikó2014 Fórummogul

  Sziasztok!

  Farm név: Gazda: Anikó2014
  ID: 50487073

  Legszebb farmos élményem: 2014 óta vagyok résztvevője a játéknak. Nagyon sok szép dolog történt azóta. Talán aminek eddig a legjobban örülök, az a 6 Szuper mamutfa és az 1-1 darab Kacsa Kata mamutfája és Turbó mamutfa. Talán ennek veszem a legtöbb hasznát az oldalon, a sok felhősor mellett, ahol jobbnál jobb ajándékokat lehet kapni.

  Kedvenc eventem: Karneválkirálynő . Rengeteg jó eventet sikerült már végig csinálnom, de talán ez volt az az event, ahol nem olyan sok munkával nagyon sok ajándékot lehetett szerezni. A legszebb látvány az event során az aranybanánok röpködése volt :)

  Kedvenc tárgyam a játékban: Sok van ebből is.
  Aminek mégis különösképpen örültem, az a 3 fajta óriás ól, ahol tenyészállatot kapunk.
   
  koko.54, Gio, nemethnagyi és 17 más kedveli ezt.
 13. evakarma

  evakarma Fórum ismerője

  Nagyon nehéz kérdéseket tettetek fel,hisz megannyi event,megannyi élmény. Talán a Karneválkirálynő tetszett a legjobban,nagyon bőkezűen szórta az ajándékokat. Nagyon élveztem,és sokmindent gyűjtöttem össze,szorgosan futkároztam a kis kosarammal. A legszebb emlékem,amikor egy nyáron összehoztunk egy találkozót a farmertársaimmal. Sok játékost megismertem személyesen,megajándékoztuk egymást,és egy fantasztikus napot együtt töltöttünk. Csodálatos emberek,és azóta is jóban vagyunk. A tárgyakhoz nem ragaszkodom feltétlenül,sok értékes kitehetőt elajándékoztam már. Az aranylevelű fát nagyon szeretem,abból már meg tudok tölteni egy területet,így mondhatom,hogy van egy saját "aranyerdőm".
  Farmnevem: evakarma
  ID: 13884466
   
  koko.54, nemethnagyi, meszimarsi és 17 más kedveli ezt.
 14. tónipapa47

  tónipapa47 Utánpótlás-írogató

  Farmnevem:
  tónipapa47
  ID:32523637
  Sikerélmény Farmaranyfa
  Legjobb event:Malala jótékonysági
  Kedvenc tárgy:kérem a cokrot

  Idézésedet töröltem, mert a saját pályázathoz más játékos leírása nem szükséges!/mamarygen
   
  Moderátor által utoljára szerkesztve: 30.11.16
  koko.54, Matold, -Teena- és 7 más kedveli ezt.
 15. heppyke1

  heppyke1 Fórum-zöldfülű

  Sziasztok!Én 2010-ben regisztráltam Nagy élmény volt az eső megelőzése mikor a csapadék kimosta a terményt versenyeztem az idővel!:)Alig vártam hogy valami szép állatkám legyen s örültem nagyon a rénszarvas istálónak amit a mai napig szeretek,Kedvenc eventem a Boldog fanap volt ami sajnos nincs már.Jó lehetett gyarapodni a pontokkal
  heppyke1ID: 27781016
   
  koko.54, _Ilona49_, Gio és 13 más kedveli ezt.
 16. Dalmacska20

  Dalmacska20 Fórum bárója

  Dalmacska20 ID:46792867

  Sziasztok.Melyik is a kedven eventem? nekem 3 van a karneváli,és 2 vonatos.Hogy miért? a karneválon rengeteg értékes nyereményt sikerült összegyűjtenem ami számomra nagy öröm volt.A vonatokon sikerült szupitrágya, kacsakata és persze turbo mamutokat is szereznem aminek most is nagy hasznát veszem,ugyan úgy igaz ez az ólaknál is. :)
  Számomra a legszebb kitehető a hózsonglőr.A miértje egyszerű:téli képet idéz mégis benne a mese -a csoda hisz sárkány zsonglőrködik.
  A legszebb emlékem 1 cserével kapcsolatos mikor még nagyon kicsi voltam és számomra akkor 1 nagyon fontos dolgot cseréltem el vagyis cseréltem volna,hisz a másik fél nem küldte a lebeszélt cserét.Írtam a tropikba ami persze nem vigasztalt hisz nagyon sajnáltam amitől megfosztottak.Majd másnap reggel 1 ismeretlen gazdától megkaptam ajándékba a tárgyat és mellékelve 1 levéllel mert megkárosítottak ő nekem adja az övét :)annyit kért cserébe felejtsem el,hogy bántottak és ha nagyobb leszek valakinek ezt a gesztust viszonozzam amikor megtehetem.Ez a pillanat volt az amikor tudtam itt a helyem és azóta is szorgosan próbálom viszonozni amit akkor kaptam :)
   
  _Ilona49_, koko.54, Marika312 és 28 más kedveli ezt.
 17. FidóCica

  FidóCica Utánpótlás-írogató

  Sziasztok!Farmnév :FidóCica
  ID: 53278586
  Legszebb farmos élményem: Egy alkalommal baby- boom alkalmával, annyira jól sikerültek a tenyésztések,hogy két darab rózsa ólat sikerült elkészítenem!
  Legjobb event: Számomra a party pörgetés a legjobb, imádok pörgetni,és az izgalom,hogy vajon mi is jön,mit is kapok,számomra felülmúlhatatlan! :)
  Kedvenc tárgyam : A fent említettből következik,a kék lagúna :) Azt alig várom le járjon az idő,meg kapjam a pörgetést!Sokszor volt,na majd most össze gyűjtök párat,hát,soha nem sikerült :) Mindig elpörgetem :)
   
  _Ilona49_, Gio, Matold és 10 más kedveli ezt.
 18. pillarinandorne

  pillarinandorne Utánpótlás-írogató

  Sziasztok!pillarinandorneID: 6185080 Kezdetek óta játszom Maradandó élmény volt mikor az első Teliholdas event bejött Egész éjjel nem mertem lefeküdni aludni mert csak Éjszaka lehet termelni:) Alig vártam hogy elérjem a szivarfa szintjét aztán kiraktam az egész farmot a szivarfákkal a szomszédaim tepertek utánam hogy őé is mielöbb elérjék azt a szintet így lett a kedvencem a szívarfa a kedvenc eventem a Karnexál királynő ott nagyon sok jó dolgot kaphattunk gyarapodtunk is .
  Szeretném megnyerni az ajándékok egyikét
   
  koko.54, Gio, -Teena- és 12 más kedveli ezt.
 19. Detti0812

  Detti0812 Fórum hercege

  Sziasztok!
  Örömmel osztom meg veletek a Legszebb farmos élményemet:
  2013 januárjában figyeltem fel erre a játékra. Mint sokan közületek, én is a lányom farmját nézegettem amikor vetett-aratott.
  Akkor halt meg sajnos az édesanyám, teljesen magam alatt voltam. :(Gondoltam, muszáj valamivel elfoglalnom magam,
  hát elkezdtem játszani. (Bármennyire is imádom a farmomat, mégis egy szomorú eseményhez kötődik, de így van ez jól.)
  Persze fogalmam sem volt hogy mi is itt a lényeg, o_Oemlékszem, csillagszórót termeltünk. A Farmerama 3 éves szülinapja volt,
  de én ezt akkor még nem tudtam. A lányom mondta, azt kell termelni, mert az sokkal több pontot ad. Oké, én is vetettem.
  Mondta, hogy majd később ez el fog tűnni a játékból, kérdezem miért? Nem tudja, neki is az osztálytársa mondta, aki
  meghívta erre a játékra. :)Teltek-múltak a napok, hetek, egyszer csak rátaláltam az encire.8) Ott szembesültem
  mindenféle okossággal és rengeteg olvasni valóval :wuerg:Rátaláltam a tenyésztés lényegére, hogy is kell azt csinálni, nem
  feltétlenül a tyúkoknak és nyulaknak kell adni a szuper tápot. :DxDElkezdődött a csillag vadászat, hogy ki tudjam váltani
  a tölgynél a rúnát. Sikerült, ezután állandóan tenyésztettem, szinte minden CSP-t arra költöttem, hogy kiszedjem a
  szuper tápokat az összes feladatból. Egy szép napon ugrott egy kicsit a kecském és lett egy merész bakom :inlove::inlove::inlove:
  Olyan boldog voltam, hogy állandóan nézegettem biztos meg van-e még. Persze eladni nem tudtam, pedig jól jött volna
  egy kis CSP a szegény farmomra, nem volt annyim, hogy kifizessem a piacon a 10%-ot. :wuerg::DEmlékszem,
  akkor 600 ezerért lehetett jól eladni. Beindult a taktika, hogyan is csináljak 60 ezret gyorsan...? Termelés, piacozás ezerrel, stb.
  Közben rátaláltam a fórumra is, ahol nagyon sok okosságot olvastam, hála nektek! Nos, sikerült eladni a merész bakot,
  az első igazi nagy üzletem volt, ami megalapozta a tőkémet. Onnantól kezdve már tudtam mit és miért csinálok.
  Így alakult, hogy egy kecskének köszönhetem a legszebb élményemet, no meg a tenyésztés iránti őrületemet. :)
  Ezek után mi is lehetne a Kedvenc tárgyam a játékban? Persze hogy a szuper táp:inlove::inlove:
  Mindeközben már javában folyt a 2013-as Valentin napi event, ott már értettem a játék lényegét. Sajnos nem sikerült
  megszereznem az összes kitehetőjét, de számomra mégis ez volt a Legjobb event. A miértjére egyszerű a válasz,
  imádom a csokoládét :inlove: amit a városban kellett különböző szívecskés dobozokban összegyűjteni :inlove:

  Detti0812
  ui: 45539024
   
  alex0824, Andrea0316, koko.54 és 32 más kedveli ezt.
 20. Visnyácska

  Visnyácska Fórum-zöldfülű

  Gazda: VisnyácskaID: 2763559 sziasztok a legjobb event a karneválkirilynő volt mert nagyon élveztem is a legnagyobb élményem meg amikor az elsö titokfát megtudtam venni a legkedvesebb tárgyam az aranylevelű fa mert szerintem az a legszebb sziasztok
   
  koko.54, Gio, Matold és 9 más kedveli ezt.
 21. -Holdfeny-.

  -Holdfeny-. Fórum elő legendája

  Gazda: -Holdfeny-ID: 23159877

  Kedvenc event : a most futó Tanulj és gyarapodj event , Jól ötvözi az esélyegyenlőséget és a valós pénz adta előnyöket ... Szívesen áldoznék event befejezésre adományozás nélkül is ... ha hasonló lenne maga az event felépítése.

  Kedvenc tárgy : Fagyöngyös puszi , mert imádom az animációját .

  Emlékezetes történet : Mikor megismerkedtem a játékkal még hírből sem ismertem a fórumot ... csak jöttek mentek az eventek...
  kapáltam kaszáltam ... s mikor véletlenül a fórumra tévedtem .. megvilágosodtam ... Barátokat találtam akikkel azóta is tartom a személyessé vált kapcsolatot . Az első találkozásnál csak farmneveket tudtam ... mindegyik mellé társítottam egy stílust amit a fórumon ismertem meg ... s jöttek a meglepetések ... hogy kit takarnak a nevek .. Mindig jóleső érzéssel gondolok a játékra az itt talált barátok miatt ... Amíg a játék lesz addig a mi kis csapatunk itt lesz ...
   
  alex0824, koko.54, AnkaFD és 29 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.