Fórum játék Kedvenceink a játékban - fórumjáték

Kategória: 'Hivatalos fórumjátékok', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. Ivibaba54

  Ivibaba54 Rutinos

  Sziasztok !
  Nagyon sok kedvencem van, nehéz a választás. Órákig lehetne sorolni, mi minden tetszik. Mégis a bónuszt adó kitehetőkre szavazok, azok közül is a Táltostoronyra. Amikor megérik, kibújik a táltos a rejtekéből, s csodálatosan szárnyal a kerge kert felett, majd elvégezve feladatát visszabújik lakhelyére. Elbűvölő a szépsége, s az sem utolsó szempont, hogy 10 óránként +20% Tp-t is ad.
  Szép napot !
  Ivibaba54
  ID : 24093664
   
  AnkaFD, Matold, -Teena- és 15 más kedveli ezt.
 2. borderland57

  borderland57 Fórumlakó

  Farmnevem: borderland57
  ID 1817561

  Majdnem a kezdetektől játszom, bizony az első időben csak egy mezőnk volt, majd jött a szédült szántó. De nem ám csak úgy kaptuk ajándékba, hanem szomszédokkal kellett kigazoltatni a dudvát, hogy termelhessünk. Innen a sztorim is: egy nagyon kedves szomszédommal (máig is az) megszakadt a kontaktus. Akkoriban voltak ilyen hibák gyakran, hiszen minden új dologgal vannak nehézségek mai is. Szegény szomszéddal leveleztem, hogy mit is csináljunk, hogy helyreálljon a kapcsolat. Mindketten először töröltük egymást, aztán újra jelöltük, de csak nem sikerült, persze közben visszanőtt a dudva is amit egymásnak takarítottunk le.
  Ő közben csinált egy újabb farmot, hogy azzal takarítsa le a visszagazosodott farmját, én beértem a maradékkal. Végül helyreállt a rend, Ő azóta is a másik farmjával együtt "tiszteletbeli" szomszédom és marad is, az idők végéig.

  A kedvencem a karneváli event volt az idén. Tetszett, hogy annyit kosarazhattunk, amennyi csak belefért és a majomkirálynő sem volt szűkmarkú.

  Kedvenc kitehetőm a lámpás felvonulás, ez egy régi, nagyon kedves figura: egy kordét tol a csacsi a farkán egy lámpással. A cserenapon sikerült újra megszerezni, mert már nem emlékszem mi lett az eredetivel.
   
  eva19650120, AnkaFD, Matold és 21 más kedveli ezt.
 3. cherryqinn

  cherryqinn Járnitanuló

  Sziasztok!
  Az egyik kedvenc eventem a Cicakáosz volt:)Imádtam etetni a cicusokat.
  Másik kedvencem a csere event.Általában az új titok dolgok nem jönnek össze könnyen,ezért ott szerzek meg sok mindent:)
  ID:47514443
  Gazda:cherryqinn
   
  Gio, Matold, -Teena- és 11 más kedveli ezt.
 4. pirikeb

  pirikeb Utánpótlás-írogató

  Bocsánat,de a technika ördöge ismét megviccelt,lefagytam és nem tudtam befejezni az írást.Köszönöm szépen,hogy meghallgattatok,mindenkinek olyan sok örömöt kívánok,mint amilyet nekem nyújt ez a játék. Farmnevem:pirikeb ID:33705749
   
  eva19650120 és remekelekmekkelek kedveli ezt.
 5. ocsimarifarm

  ocsimarifarm Fórum veteránja

  ocsimarifarmID: 12839636
  Nagy élmény volt megszerezni az első :D
  Szülinapi akolt !!! [​IMG]Mert bombasztikus birkabuli, ami ráadásul több barit ad [​IMG] !
  Halló [​IMG] 600 db barit rendelek !
  Ez volt valamikor a gyors termelés [​IMG]

  Örömöm lelelem kihajtani a nyájat [​IMG]
   
  eva19650120, AnkaFD, Gio és 18 más kedveli ezt.
 6. Rylee86

  Rylee86 Fórum admirálisa

  Sziasztok!
  Gazda: Rylee86
  ID: 1658192

  Legszebb farmos élményem:
  Talán még a nagyon régi játékosok emlékeznek, milyen is volt anno elérni a 80-as szintet:) Nekem a legszebb emlékem az, mikor ezt a szintet sikerült elérnem:) Nagyon nehezen ment, és sokáig is tartott, de nagyon örültem neki.:) Persze mire elértem, már semmit nem jelentett másoknak, mert akkor már a 100 volt a menőxDxD
  Legjobb event:
  Karneválkirálynős:) Az az ajándékeső nagyon bejött:) Minden évbe el tudnám viselni ezt az eventet:)
  Kedvenc tárgyam a játékban:
  Nekem a gombaerdő nagyon bejön, jól összehozták :) De a toppos nyeremény, a lecsúszni a szivárványon is aranyos:)
   
  alex0824, Marika312, AnkaFD és 26 más kedveli ezt.
 7. Lullucí

  Lullucí Utánpótlás-írogató

  Kezdetektől játszom,bár a lányom találta a játékot!Nagyon szeretem,minden nap nekem ez a kikapcsolódás,bár mostanában sok az event,de még így is bírom a tempót!Kedvencem a naptárnyitogatós és a csere event!Olyankor mindig valami meglepetés van és ez izgalmas,a csere event-nél pedig sok-sok gazdát ismerhetek meg a cserék miatt.A legszebb élményem,mikor belépek a farmra és gyönyörködhetek a virtuális gazdaságomban!

  LullucíID: 1793967
   
  Matold, -Teena-, Zatini és 14 más kedveli ezt.
 8. (Erzsébet)

  (Erzsébet) Fórumlakó

  Sziasztok!
  Kedvenc időtöltésem a farmozás,mert kikapcsol.Szeretem a csibeszobát és a csibéket:)
  Kedvenc eventem a Karnevál králynő volt,imádtam kapkodni kis kosárkámmal az ajándékokat:)
  Szeretem a csere eventet is.Minden új ól és fa megszerzése nagy élmény,szépek a grafikák:)Remélem még sokáig játszhatok:)
  Gazda:(Erzsébet)
  ID:2600624
   
  Matold, -Teena-, Zatini és 14 más kedveli ezt.
 9. geliko

  geliko Aktív író

  Sziasztok!
  Legszebb farmos élményem: Az unokám kedvéért regisztráltam, eleinte nem is vettem komolyan. Az első pár hónapban többször feltörték a farmomat a banális jelszavam miatt. Az utolsó „kifosztás” után maradt 10 pengőm, valamennyi FA és a teljesen üres terület, még a földeket is felszedték. A pajtában csak a szerszámok maradtak, a menüben vártak az üres ólak, fák, kitehetők. 5 db vásárolt salátával és új jelszóval, hatalmas lelkesedéssel kezdtem elölről. Volt egy nagyon kedves szomszédom, akivel együtt izgultuk végig az eventeket, együtt fedeztük fel a lehetőségeinket. Ő rögtön küldte nekem az akkoriban legdrágább terméket, hogy adjam el a piacon. Persze napokig kellett a 10% jutalék összegyűjtéséért is piacolni, de amikor eladtam, mindketten örültünk. Mai napig hálás vagyok érte, a legszebb farmos élményemmé változtatta a legrosszabb élményt.
  Legjobb event: Talán a horgászós Halfogócska event, sokak rémálma tetszett a legjobban. Szinte én is ringatóztam a csónakban és izgultam, mikor összejött annyi csaliravaló felreppenő, hogy bedobhattam a horgot, várva a nagy halat.
  Kedvenc tárgyam a játékban: Ezen nem kell gondolkodnom, az Aranylevelű fa a kedvencem. Már az unokám farmján is csodáltam, nagyon tetszett a (szerintem) vén, ráncos, göcsörtös törzse és a gyönyörű, aranykoronája. Boldog voltam, mikor nálam is megjelent. Számomra ez a szeretet fája. És még integet is! :p
  geliko
  ID: 30890816
   
 10. csopke1

  csopke1 Fórum hercege

  Sziasztok! :)
  Augusztusban volt 6 éve,hogy rátaláltam a FARMERÁMÁRA.Bevallom,az elején nagyon béna voltam,és az sem segített,hogy sok mindenre magamtól kellett rájönni,de azért szép lassan belejöttem.Majd volt egy hosszabb időszak,amit kihagytam,de szerencsére visszataláltam.Megtaláltam a fórumot is,itt eleinte csak olvastam a tulajdonképpen nem is sokkal régebben játszó gazdák mulatságos,egyben tanulságos írásait.Sok kedves ember,akik szivesen osztották,osztják tanácsaikat,hogy lehet legjobban haladni,stb.
  Bár nem voltam már újszülött a játékban sem,azért lehetett ( és talán most is lehet ) újat mutatni.Ezen tanácsok hatására vagy ösztönzésére szedtem össze annyi TP növelőt,hogy elértem a 100.szintet.:inlove:Ez nagy élmény volt,és nem kis munka.
  A legjobb event az őszi szüret és a karnevál királynő.De nagyon szerettem az első teve tenyésztést,mert utolsó pillanatban összejött annyi AB,hogy kiválthattam a tenyésztés jogát.Sikeresen befejeztem az eventet és a megmaradt tevékből megszereztem életem első millióit.:p;)
  És hogy mik a kedvenceim?A pink ólakat szeretem.Igaz még nincs mindenből,de azért már gyűlnek! xD

  csopke1
  ID:10574841
   
  AnkaFD, marci4077, -orgona- és 20 más kedveli ezt.
 11. -Mayacska85-

  -Mayacska85- Fórum bárója

  Sziasztok!

  Én 2011. januárban regisztráltam a játékba, de nem sokkal utána - önhibámon kívül - nem tudtam tovább játszani, később meg is feledkeztem róla. Tavaly nyáron, láttam valahol hirdetve a Farmeramát, megpróbáltam belépni és sikerült! :) Folytattam ott, ahol abbahagytam...
  Így nekem elég sok minden kimaradt sajnos...
  Legszebb farmos élményem: Cserenapon próbáltam rénszarvas istállót cserélni a léghajón (mert nagyon tetszett a grafikája, de nekem egy sem volt belőle), nem sikerült. Végül megpróbáltam a cserebere topicot, hátha cserélne velem valaki, bár sok esélyt nem adtam a dolognak... És egy számomra ismeretlen, kedves farmtárs küldött nekem retro+ rénit, ajándékba, ráadásul kettőt is! :) Én olyan boldog voltam! (Remélem olvasod :inlove: )
  Ebből következik, hogy azóta is ez a két ól a Szívem Csücske (kedvenc tárgyam) a játékban. Inkább ezt a kettőt teszem ki majd most is, a karácsonyi hangulatban, mint az azóta nyert narancs réniket...
  És szintén ez okból kedvenc eventem a cserenapok. Nem csak azért, mert sikerül olyan dolgokat beszereznem, ami nekem még nincs, hanem mert azóta én is inkább azt nézem (és még sokan mások), hogy kinek és mivel tudnék segíteni - csak úgy... Mert nem csak kapni, adni is jó!
  Ilyenkor látszik (többek közt), hogy a Farmerama több, mint "csak egy online játék" :)

  Gazda: -Mayacska85-
  ID: 20152176
   
  alex0824, Marika312, AnkaFD és 29 más kedveli ezt.
 12. -Anyu-

  -Anyu- Fórumőrült

  Szép estét!
  Az én legszebb farmos élményem, amikor 6 éve reggelente kávéfőzés után az első dolgom bekapcsolni a játékot, és szépen csendesen, nyugalomban learatok mindent. Majd gyönyörködöm az eddig összegyűjtött javamon...;)
  A legjobb event nekem a csere event. Igaz nem túl hosszú, de gőzerővel csere-berélek. Imádom! :inlove:
  S a kedvenc tárgyam: az édes anya szíve kitehető.
  Nem tudok vele betelni!
  ********************************
  -Anyu-
  ID: 2015866
   
  Marika312, AnkaFD, marci4077 és 17 más kedveli ezt.
 13. Muci-farm

  Muci-farm Járnitanuló

  Gazda : Muci-farm
  ID: 2080608

  Több, mint 10 Éve játszom Veletek :) , minden napom része a Farm, néha veszekedések árán is, de akkor is bejelentkezek, mert a Férjem ezt nem értheti ... :)
  Legszebb farmos élményem: amikor Arany Barit tenyésztettem, ökölbe szorított kézzel visítottam a gép előtt
  Legjobb event: nekem mind az! régen nagyon sokat kellett várni egy eventre, volt hogy heteket is. Mind egy kedves emlék, a farmaranyfa megszerzése titokfából fájó pontom, mert nem sikerült... ezért ezt soha nem feledem :)
  Kedvenc tárgy: Kócos fülű nyúl háza :) imádom amikor kirepül a propeller fülekkel
   
  marci4077, -Teena-, Zatini és 10 más kedveli ezt.
 14. MrRoy78

  MrRoy78 Fórum mestere

  helló
  Roy vagyok
  (jól van már.. tudom, minek írkálok ide is... de ha egyszer van véleményem miért is ne közölném)

  próbálok szisztematikusan haladni mint a terminátor a megadott támpontok alapján:
  legszebb farmos élmény:
  - erről sok minden eszembe jut, de: talán mikor a sok büntetés, fenyegetés, figyelmeztetés, kitiltás, kizárás után újra itt lehetek:)
  legjobb event:
  -nem emlékezhetem konkrétan, sok jó volt és még ami mégjobban sikeredett . lehet holnaputánra beugrana hogy a lúdas, a macskás
  a békás vagy , a legelső , ki tudja már . sok event lement azóta a dunán, az a tény hogy melyik adta a legtöbbet azt mindenki tudja,
  de valahogy emlékszem a legelsőre amit elkezdtem valamilyen szellemes volt és leveleztem összevissza a szomszédommal hogy de
  mi az a csatni? az nem sikerült, de megragadt , mint az első tánc azzal a lánnyal akire addig rá se mert nézni addig az ember félénk
  zavarában mert jajj de helyes és mi lesz ha kinevet?
  kedvenc tárgy:
  - ez egy elég tág fogalom mi is a kedvenc "tárgy" , erre két válaszom is van, íme: a fórum, de csak mert chat nincs kettő: van egy borz ólam és hát
  mivel abból csak egy van ráadásul tetszik is,ezért nagy becsben tartom, ki se merem mindig tenni nehogy elkopjon
  és még arra is emlékszem kitől kaptam, köszi utólag is!:)

  a változtatás jogát fenntartom, roycopyright forever.inc

  ja és holding és Bt is


  MrRoy78
  id: 49213538 de nem ám visszaélni vele , mert ez titkos:)
   
  alex0824, marci4077, -Teena- és 15 más kedveli ezt.
 15. Angyalod

  Angyalod Junior szaki

  Kedvenc tárgyam: a Romantikus hinta. A két kis szerelmes barival, ahogy egymásra néznek. :inlove:
  Élmény: amikor cserenap alkalmával felnézek, és megpillantom, hogy valakivel sikeres volt a csere, és megszereztem az áhított fát vagy ólat.
  Kedvenc event: sok van, amelyik kedvemre való, de egyik kedvencem pl. a BABY BOOM minievent, mert mindig reménykedhetek, hogy na mooost, hátha lesz valamilyen különleges tenyészállatom!
  Valamint a fagőzös, ólgőzős, amikor izgulhatunk, elhozza-e a vonat a várva vár különleges ólat vagy fát.
  Szeretem még a rémséges növényeket, mert annyira jópofa a nevük.

  Összességében gratulálok a játék fejlesztőinek, mert irtó aranyos, és nem győznek nekünk új dolgokkal előrukkolni! :)

  Angyalod
  ID:1976057
   
  AnkaFD, marci4077, -Teena- és 9 más kedveli ezt.
 16. suba_klara

  suba_klara Fórumőrült

  Sziasztok!

  Gazda: suba_klara
  ID: 14192933

  Nem mindennapi kedvenc élményem van,amit ennek a játéknak köszönhetek! Tulajdonképpen személyes találkozás,egy nagyon kedves szomszédommal,akivel nagyon nagy barátságot kötöttünk! Ha nem lenne a Farmerama,soha nem ismerhettem volna meg! :inlove:

  Kedven eventem: több is van..de bekerültem a Topp 2000-be és ez sokat jelent nekem! :)
  A kedvenc ólam meg mi más lehetne,mint a Pillangókert! :) Imádom a pillangókat,és amikor játékba került,szinte sugároztam a boldogságtól! :)
  Egyszóval sokat jelent nekem ez a játék! :inlove:
   
  AnkaFD, marci4077, -orgona- és 18 más kedveli ezt.
 17. edibedi2002

  edibedi2002 Utánpótlás-írogató

  Sziasztok!
  Legszebb farmos élményem az volt, amikor egy csereevent alkalmával egy nagyon kedves szomszédomtól kaptam egy Spurit ajándékba....csak úgy... Nagyon örültem neki.
  Így kedvenc tárgyam a játékban a Spuri. (Egyébbként nagyon sok van amit nagyon szeretek.)
  Legjobb event a Holnemvolt békaherceg - egyszerűen imádom a békákat, na meg könnyen teljesíthető is volt. :)
  Gazda: edibedi2002
  ID: 22733819
   
  marci4077, Zatini, Matold és 8 más kedveli ezt.
 18. CoraQueen

  CoraQueen Fórumfelvigyázó

  Sziasztok!

  Már nagyon régóta játszom, azt hiszem 2010 ősze óta, kb. 5 éve, nehéz kiválogatni a legeket, de megpróbáltam.
  Legszebb farmos élményem: amikor saját erőből, sok vásárlás és tenyésztés után megépítettem az első rózsaólamat, egy rózsa juhakolt.
  Legjobb event: a Karneválkirálynő, nagyon sok szuper nyereményt dobált a kosaramba.
  Kedvenc tárgyam: a Karácsonyi hógömb, a rózsa lóistálló, és a rózsa halásztanya, mert olyan szépek!

  Gazda: CoraQueen
  ID: 16560255
   
  AnkaFD, marci4077, -orgona- és 16 más kedveli ezt.
 19. Sagittarius69

  Sagittarius69 Fórum nagymestere

  Sziasztok!

  Farmos élmény: Alig több, mint 3 éve játszom, de mai napig furcsák számomra a játékban lévő fáknak a nevei, hiszen sok fa a valóságban nincs.
  A feleségem - aki szintén farmozik - valamikor a múlt évben a kezembe nyomott egy barnás színű, kifli formájú fatermésfélét, amiben magok voltak, de fogalmam sem volt arról, hogy mi az, teljesen tanácstalan voltam.
  Megmondta, hogy ez a tamarindusz, aztán látva, hogy mennyire megdöbbentem, nevetni kezdett, én meg miután utánajártam a neten, hogy nem ver át és valóban van ilyen fa, vele nevettem.
  Bevallom, addig végig abban voltam, hogy ez is csak egy kitalált fa.

  Legjobb event:Mi más lehetne, mint a karneválkirálynő.
  Annyi jutalmat, mint ott kaptunk, semmilyen más event nem adott. Több ezer szupertáp, Kacsa Kata trágya, szupertrágya, 1000 fölötti AB... Azóta sem volt event, mely akár csak a nyomába is érhetett volna, kivéve a top, mert az más ugyan, de nagyon jó és hasznos.

  Kedvenc tárgy a játékban: minden dekort gyűjtök, így adja magát, hogy olyat írjak, ami még egyelőre a következő cserenapig nincs és írhatnám az adventi fa 2011-et, ami valóban nagyon szép, de ami mégis mostanában legjobban bejön - talán azért, mert már nincs túl messze - az a minden gazdák legjobbika kitehető.
  Ha összejön, sokáig kedvencem is marad. :)

  Gazda: Sagittarius69
  ID: 49043685
   
  alex0824, Lillapilla73, Marika312 és 24 más kedveli ezt.
 20. [Lacko]

  [Lacko] Fórum ezredese

  • Legszebb farmos élményem:
   • A legszebb és legjobb farmos élmény számomra az a pillanat volt - amikor regisztráltam a játékba :D annó réges-régen..
   • Pár perc alatt elköltöttem az akkori induló FA-at - majd rájöttem, hogy ez egy értékes fizetőeszköz....és regiztem a jelenlegi farmommal újra :D:inlove:
  • Legjobb event
   • Topp1. időbe visszfelé haladva - a Tavaszi szezonból a Karneváli event volt - ott meg voltunk szórva minden földi jóval :D
   • Topp2. a Baby-Boom :inlove::D hogy miért is :oops: mert tenyészteni jóóóóóóó:wuerg::p
  • Kedvenc tárgyam a játékban
   • Jávorszarvas szinpad! 1. Nagyon szép a grafikája! 2. Mikor megjelent a Titokólba - talán az első-második alkalommal lett is 1db neked :D - őrizgettem - míg lett egy 2. is - ezt elcseréltem 1RózsaRodeóRanch-re ;):wuerg:
  Farmnév: [Lacko] Id:2027252
   
  alex0824, Magdusnéne, AnkaFD és 32 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.