Fórum játék Kedvenceink a játékban - fórumjáték

Kategória: 'Hivatalos fórumjátékok', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. Lili060504

  Lili060504 Törekvő

  Sziasztok!
  2010 decemberében regisztráltam (nem most volt)azóta játszom. Kikapcsol ,feltölt(már amikor nem idegelem magam a felröpik miatt).
  A legszebb élményem amikor sikerült átrepcsiznem a bahára elöször. nagyon büszke voltam magamra. Aztán mikor meg lett a felhősorom, amikor betudtam fejezni elöszőr egy eventet. Ugráltam örömömben.( a gyerekek egy kcsit furcsán néztek rám). amikor meglett a töklekvár recept és boldogan eladtam őket. Amikor rájöttem hogy a munkásokkal mennyivel könnyebb dolgozni.(amikor kint a kertet kellett felásnom tavasszal akkor mondtam is hol van a gomb amivel a munkásokat indíthatom):pxD Amikor elöször 0 perceztem rózsával:D. Amikor segíteni tudok másoknak :)

  Legjobb event a nevére nem emlékszem macskát kellett pöfölni vagy etetni és sok ajándékot adott. amikor segítünk másoknak(mint ez a Malala event vagy a vizes)a másik a karneválos volt(sok banán.....nagyon sok banánxD)

  A kedvenc tárgyam ami sok tp-t ad

  Gazda: Lili060504ID: 18645832
   
  genka53, AnkaFD, Susie0509 és 21 más kedveli ezt.
 2. freud1973

  freud1973 Utánpótlás-írogató

  Gazda: freud1973ID: 53358760
  Legszebb farmos élményem: az, hogy a játék folyamatosan megújul, így mindig találok benne új izgalmakat, az eventek nagy többsége szellemes és érdekes. Egyszer már abbahagytam a farmozást, de visszatértem. Számomra ez kellemes kikapcsolódás, és teljesen kikapcsol a sok stressztől. Konkrét élményem az, amikor megszereztem a házi sárkányt, amire már nagyon vágytam.
  Legjobb event: az a mostani Ingrid dala tetszett a legjobban, a liba annyira csúnya volt, hogy szinte már szép volt, egyszer még a hangját is meghallgattam (na azt azért nem kellett volna)
  Kedvenc tárgyam: házi sárkány, nemcsak amiatt, hogy 20 percre ad +20% tp-t, de szeretem, ahogy kibújik a barlangjából, és szálldos a levegőben, nagyon kedvelem
   
  AnkaFD, taga1, Susie0509 és 13 más kedveli ezt.
 3. Bözse

  Bözse Kivételes tehetség

  Legszebb farmos élményem:

  3 event maradéktalan ’teljesítése’. Ezek a ’Geng a gangon’, a ’Maci a parton’ és a ’ Piknik á la ihaj csuhaj’. Félreértés ne essék, nem azért kerültek ebbe a kategóriába, mert ezek a ’GYIK’-ek az én billentyűzetem termékei. Hanem mert a devirtualizáció, ezt a szakzsargont 1 Mackó brummogta a fülembe, mintegy a játék megkoronázása. 1 szintlépés, ami Bárkinek megadatik, Aki él az event felhívás lehetőségével. Tudom ez sem ingyenes, útiköltséggel és némi költőpénzzel jár, de ez van.

  Legjobb event:

  A Bözse eventes Top csúcsán a cserebere van. Imádom! A számomra már régóta használatlanul porosodó sokadik piros/narancs/retró + és ++ ólak, Top secret fák és TP-t és/vagy CSP-t adó kütyük kezdő, vagy a jó szerencsét hírből sem ismerő Gazdatársaknak ajándékozása a legjobb időtöltés ezekben a szűkre szabott órákban. Nem tagadom, közben a magam kütyümezőjét (by demkom) és egyéb cuccaimat is gyarapítom. Az egyik kedvenc mondásom ilyenkor naggggyon naggggyon igaz. :inlove:Tutira jó kapni, de még királyabb adni.:inlove:

  Kedvenc tárgyam a játékban:

  Fogós kérdés!:oops: Talán a májusfa. Nagy élmény volt nézni, ahogy az összeépítésekor egyre több és több állat rohangászott körülötte. Ezt gondosan el is követtem a többi farmomon is, ami manapság a cserélhetetlenségüket eredményezi, egyik kedves Szomszim legnagyobb bánatára.:sleepy:

  Bözse ID 1052540

  PS: Érdekességként végignéztem az ID számokat. Nem semmi, mennyi ősrégi játékos akad itt közöttünk. Az 1 millióval kezdődő kemény magban 6 gazdát is találtam ebben a topicban: Rylee86, Lullucí, Angyalod, Kristály-farm, borderland57 és magdi06. Utóbbit azért emelném ki, mert szinte egyszerre regiztünk Vele. Kettőnk ID száma között cirka 4500 a különbség. Amikor csere kapcsán leveleztem vkivel és magamat az egyik legrégebbi játékosnak neveztem, a válasz bagolyban ’kedvesen’ lehazugozott. Külön pikantériája az egésznek, hogy Ő is írt ide, de a posztjából kifelejtette az ID számát.:wuerg::D
   
 4. missuzy_53

  missuzy_53 Fórum admirálisa

  Legszebb farmos elmenyem
  Szamomra jo es emlekezetes elmeny volt amikor repulo orakat kellett venni a bahama terulet kivaltasaert, sokat repkedtem a bahama sziget felett ,hogy meg legyen a sok kilometer, izgatottan vartam az uj teruletet , hogy ott is elkezdhessem a gazdalkodast .


  Legjobb event
  Farmos eletem elso eventje 2010-ben , Az allatok VB-je a farmeramaban ! Bedobalos event ezeket nagyon szeretem , allatokat es termenyeket adtunk be , a termenyeket focilabdaval is lehetett potolni ,a novenyekbol repkedtek fel a focilabdak, ha jol emlekszem a stadionban levo kis emberkek szaporodtak, ahogyan minel tobb focilabdat adtunk le . Sajnos akkor meg nagyon tapasztalatlan kis gazda voltam , nem sikerult minden jutalmat megszereznem , de a Hot dog bode-t , Szurkolo tyukot , a mai napig orzom .


  Kedvenc targyam a jatekban
  Szulinapi csodatorta 2010 ami jelkepezi, hogy huseges jatekosa vagyok a Farmeramanak majdnem 7 eve , orommel nezegetem , nekem a legszebb targy a farmomon , gyonyoruen lett elkeszitve , tenyleg olyan mint egy igazi torta , buszke vagyok ra !

  missuzy_53ID: 1851772
   
  alex0824, Marika312, AnkaFD és 24 más kedveli ezt.
 5. mamaanyu

  mamaanyu Fórum-zöldfülű

  Üdv.midenkinek
  gazda Mamaanyu
  ID 28520040
  A pörgetéseknél sajnos nincs sok szerencsém,ezért élmény volt számomra,mikor 48 órás farmmunkás kupont,vagy olyan tárgyat sikerült kipörgetnem,ami az eventek teljesítéséhez szükséges.
  Számomra legjobb event a Karneválkirálynő,mivel sok hasznos dolgot lehetett megszerezni.
  Kedvenc tárgyaim:varázsfa,bájitalfa,szuper és Kacsa Kata mammutfa,hasznos az eventek teljesítéséhez.
   
  stuccos12, Dalmacska20, Matold és 8 más kedveli ezt.
 6. Zatini

  Zatini Fórumszaki

  Sziasztok!

  Nekem -mint mindenkinek- rengeteg élmény közül kéne kiválasztani a LEG-et. :)
  Így számomra a legnagyobb, hogy évek óta tagja lehetek a Farmerama közösségének.
  Remek játék, ami rengeteg (siker)élménnyel ajándékozott meg és remélem a továbbiakban is fog.

  Sokaknak a legjobb event a Karneválkirálynő. Számomra inkább egy kissé rossz emlék. Bár rengeteg
  ajándékot sikerült szereznem. De iszonyú fájdalmak közepette kosaraztam és szó szerint a farmról vitt el a mentő.
  Így az ígért segítségemet sem sikerült betartanom.
  Tehát a legjobb event nálam a csere! Mert adni jó!!! Megajándékozni a hőn áhított "akármivel" ismeretlen,
  de kedves gazdákat és örülni az örömüknek.

  A legkedvesebb tárgyam az esküvői lugas. Mert azzal az emberrel köt össze, aki a legkedvesebb nekem!

  PS: Mindannyiunk írásából az derül ki, hogy függők, farmfüggők vagyunk. Ez általában negatív jelző. :p
  Én mégis mindenkinek ilyen függőséget kívánok! Rengeteg örömmel és élménnyel lehet gazdagabb általa!


  Szuper! CSAK a név és az ID maradt le. :(

  Zatini ID: 33294755


  Összevontam a két hozzászólásodat!/mamarygen
   
  Moderátor által utoljára szerkesztve: 3.12.16
  .-Ami-., Kitty8707, Honey1028 és 26 más kedveli ezt.
 7. EBK1

  EBK1 Törzsjátékos

  Sziasztok
  Nehezen megválaszolható kérdést adtatok, megannyi élmény amit kaptam, hiszen évek óta ideköt a géphez a játék. Legszebb élményem talán amikor az ajándékozás alkalmával olyan játékostárstól kaptam különleges ajándékot, akivel előtte nem volt kapcsolatom, nem ismertem, meg is kérdeztem, visszaküldjem-e, mire a válasz az volt, "Dehogy, Neked küldtem, használd szerencsével." Ez a játék-szeretetetet, önzetlenséget mutatta meg számomra.
  Kedvenc tárgyam az aranypénzt adó fa lenne, de sajnos akkor, abban az egyszeri eventben nem sikerült megszereznem. A titokfák és ólak mindig nagy várakozással töltenek el. A legjobb event számomra a vikinges és ludas volt, mert megannyi kombinációval lehetett játszani és nagy volt a "szabadság" benne:)
  Gazda: EBK1 ID: 18127264
   
  AnkaFD, stuccos12, emocy91 és 8 más kedveli ezt.
 8. Matold

  Matold Aktív író

  Sziasztok!
  Nekem is, mint nagyon sokunknak a Karnevál Királynős event volt a kedvencem, azóta nincs gondom az aranybanánokkal, van belőle bőven. A kitehetők közül a tojások tetszenek legjobban, öröm nézni, ahogy röpködnek a farm felett. A legnagyobb élményt talán a titokfák és a titokólak adják. A mai napig nagyon tudok örülni minden új ólnak és fának, amik először kerülnek a farmomra.
  Gazda: Matold
  ID:2051346
   
  alex0824, Marika312, AnkaFD és 16 más kedveli ezt.
 9. Klarissza1954

  Klarissza1954 Utánpótlás-írogató

  Sziasztok!
  Farmnevem:klarissza1954
  ID:30286530
  2011.július hónapban kezdtem a farmozást. Azóta sok idő eltelt, és még mindig töretlenül, nagy örömmel játszom a farmon. Nincs olyan nap, hogy ne lennék naponta többször is a játékban. Nemrégen nagy örömömre elértem a 100-as szintet. Most a 103. szinten vagyok.
  Legszebb farmos élményem:
  Amikor a 40-es szintet elértem, és küzdöttem a lekvárfőző megszerzéséért. Valamint amikor egyik játékostársamtól megkaptam az első répásalmás csatnit. Ugyanis addig még nem tudtam mire lehet használni.
  Kedvenc tárgyam a játékban:
  Többet is tudnék mondani, de nekem nagyon kedves a száguldó szán a rénszarvasokkal és az integető Mikulással. Még egyet kiemelnék, a szülinapi torta, mely mutatja a játékba való belépésemet. Ez zseniális ötlet volt a készítőktől.
  Kedvenc eventem:A baby boomokat mindig nagyon szeretem. Kedvenc volt természetesen a karneváli királynős event, az ingrid dala, valamint a macskás event.
   
  geliko, AnkaFD, Susie0509 és 14 más kedveli ezt.
 10. .evita389.

  .evita389. Fórum-zöldfülű

  Sziasztok!

  Gazdanevem:
  .evita389.
  ID: 46665703

  Legszebb farmos élményem:
  Már egy éve farmoztam amikor a lányom elkezdte a játékot. Hamarosan kapott egy só fát ami nekem még nem volt. Kérleltem cserenapon adja nekem, mivel akkor állandóan sütögettem. Meg is kaptam, és én borzasztóan örültem neki, kérdezte tőlem anya ilyen kevés sód van, hogy ennyire örülsz, megnéztük a raktáramban több mint 10 000 só volt. Nagyot nevetünk és azóta is emlegetjük!

  Kedvenc eventem: A karneváli event! rohangáltam a kosárral és már azt sem tudtam, hogy aranybanánt, szupertápot, szupertrágyát
  próbáljak elkapni.

  Kedvenc tárgyam: s ü n i p u n k t ú r a imádom ahogy a pandamaci sünipunktúrázza malackát!
   
  AnkaFD, taga1, Susie0509 és 16 más kedveli ezt.
 11. benedekbobe63

  benedekbobe63 Aktív író

  Sziasztok!

  Gazdanevem: benedekbobe63
  ID: 12026219

  Legszebb farmos élményem: 2010 szept.10-én kezdtem játszani a barátnőm javaslatára, mert ő már játszott és szomszédokat gyűjtött. Kipróbáltam, ittragadtam. Nagyon sokat fejlődött a játék ez alatt a 6 év alatt. Az első kitehetőmre nagyon büszke vagyok. Söröskorsó, ami 10 TP ad, és feje tetejére áll a farm amikor learatom. Soha el nem cserélném.

  Kedvenc eventem: Az egyik a macskapüfölős, ahol sok minden mellett megszereztem egy csodálatos aranyvirágú xxl kakaófát. Elkalapáltam az összes csp-met kb 1 millát. A másik a fagőzös, mert itt szert tettem mindenféle mamutfára, ami azóta is megkönnyíti a játékot.

  Kedvenc tárgyam: A gesztenyés felhősor, ami sokszor kihúzott már a pácból, ha kevés volt a felreppenő. Gyűjtögetem a kitehetőket, soha egytől sem válok meg, mert emlékeztet a sok munkára, és izgalomra amit itt éltem át.

  Külön kiemelném a pletyi topikot. Sokat olvasom, és nagyon örülök, mikor rég nem olvasott gazdák felbukkannak, és újra felvidítanak a szösszeneteikkel.
   
  AnkaFD, -orgona-, magdi06 és 15 más kedveli ezt.
 12. -Teena-

  -Teena- Haladó

  2011 augusztus 8-án kezdtem el a Farmeramaval játszani. Nagyon szerettem a játék régi grafikáját. Főleg Shaun bárányt, aki sokszor szerepelt a játékban.

  Szeretek mindent, ami bárányos ól vagy kitehető vagy tenyészállat. :)

  Számomra az első és még azóta is tartó Farmos szerelem, a Vattacukor bari. :inlove: És a pulcsis, és csillámos, meg a sima fehér, és a bárányos kitehetők közül az összes. Nagyon szeretem a bárányos ólakat minden színben. ;) Kezdőként elhatároztam, mindent megteszek, hogy nekem is legyen Vattacukor barim. Elkezdtem a tenyésztést, és közben ment a hatványozás, számolgatás, hogy hány ezer bárány és szupertáp kell hozzá. Úgy éreztem ez beteljesületlen szerelem lesz, soha nem érem el azt a mennyiséget ahhoz, hogy legyen ilyen báránykám. Cserenapokon is szinte elérhetetlen volt a számomra. Aztán jött a rutin és az évek, lett a szivárvány minden színében ólam is bárányom is, sok-sok baris kitehetőm. :)
  De én telhetetlen voltam, mert nekem kellet a rózsaszín farmra a rózsaszín birkanyíró is. Megint csak a csalódások, mert sok-sok cserenap múlt el, de nem sikerült az álmom, hiába vártam a léghajót.
  Aztán egy napon, belépés után ott díszelget a farmom közepén a rózsaszín birkanyíró. Anyukám, akit megfertőztem a Farmerama mániával, Páncél Panniját nem sajnálva meglepett az álmommal. :inlove:

  Kedvenc eventem sok van a hat év alatt, de persze, a birka mániám miatt bennem marad a 2. szülinapi event ahol a Nótázó birkanyáj kitehetőt kaptuk és Shaun, is részt vett az ünneplésben. És a Valentin nap 2013 event. A romantikus hinta azóta is kint van a farmon.

  Sajnos, Édesanyám pár hónapja itt hagyott bennünket. Számomra az annyira kedves bárányos Esküvői lugas és birkanyíró, amiket eddig is nagyon szerettem, egy kis szentéllyé váltak a farmomon. Általuk érezhetem, Anyu közelségét, és itt lehet velem, a számára is nagyon szeretett, Farmeramás mindennapokban is. :inlove: :inlove::inlove:


  -Teena-ID: 31239541

  Játékos kérésére dupla post összevonása |Tamás|
   
  Moderátor által utoljára szerkesztve: 3.12.16
  AnkaFD, -orgona-, z2856 és 23 más kedveli ezt.
 13. -nagylacika-

  -nagylacika- Törekvő

  Sziasztok!
  Legszebb farmos élmény: Amikor legelsőnek sikerült teljesen befejeznem az eventet. Emlékszem mennyit küszködtem vele, de a végén nagy siker élménnyel zártam le.
  Kedvenc event: A most futó Tanulj és gyarapodj, mivel az adakozásról szól.
  Kedvenc tárgy: Kérem a cukrot.
  -nagylacika- , ID: 15418953
   
  magdi06, breki072, stuccos12 és 7 más kedveli ezt.
 14. feki13

  feki13 Fórum bárója

  Sziasztok! :)

  Legszebb farmos élményem:

  Számomra ez egy nagyon mókás élmény. Már jó ideje olvastam a fórumokat, csináltam az eventeket, viszonylag jó szinten voltam már, de egyetlen egy eventet se tudtam végigcsinálni. Amikor jött az isteni sugallat kedves szomszédjaimtól, hogy nem ártana a 2x2 földterületet 1x1-re váltani és a csatnit beindítani :DD Azóta szinte egy event miatt se aggódtam, amit szerettem volna gond nélkül két 2-4 nap allat befejeztem, amiért nagyon hálás vagyok a Szomszédjaimnak, nélkülük még ma se lenne egy felhőm se:inlove:

  Legjobb event:

  Ez egy nagyon könnyű kérdés, az előző válaszomból adódóan az amit sikerült először gond nélkül teljesítenem az "új" taktikámmal :D Méghozzá ez az event a Kalandos piknik :)

  Kedvenc tárgyam a játékban:

  Nem nevezném tárgynak inkább állatnak. Méghozzá a kutyusok tenyésztett fajtája a Mopszi. Kedves párom imádott kutyafajtája, még nem találkoztunk vele a játékban addig mindig csak hurrogott, hogy már megint aratsz?:mad: Miután megmutattam neki, képzeljétek még arat is nekem, ha megkérem :p:inlove: Így egyértelmű, hogy a kedvencünk a Mopszi! :)

  Farmnév: fekike13
  ID: 52380041

  Sok sikert mindenkinek! :)
   
  alex0824, AnkaFD, -orgona- és 16 más kedveli ezt.
 15. delfinke57

  delfinke57 Fórum-zöldfülű

  Sziasztok!

  Kedvenc eventem több is van. A mostani Tanulj és gyarapodj áll az első helyen, mert érdekes és teljesíthető egy háziasszony játékra fordítható idejével is. Szorosan mögötte vannak a lövöldözős eventek, mint a lufilövés. Nagy kedvencem még a horgászós event. Ezekre is jellemző a teljesíthetőség.

  Kedvenc élményem, mikor előző regisztrációm után, amit felfüggesztettem, ezen a néven regisztráltam és szembesültem vele, mennyit fejlődött a játék, mennyi felhasználóbarát elem épült be, mennyivel átláthatóbb lett.

  Kedvenc tárgyam a Kék lagúna, mert imádok pörgetni és a jutalom partipörgetés ajándékai között sok kedvencem van.

  Gazda: delfinke57
  ID: 47661243
   
  breki072, stuccos12, csopke1 és 8 más kedveli ezt.
 16. mayamancs

  mayamancs Járnitanuló

  Sziasztok!

  Gazdanév: mayamancs ID:10220866

  Legkedvesebb élmény:
  2010 februárjában kezdtem el játszani. Akkoriban az online játékok még nem arattak talán akkora sikert, legalábbis az én világomban kevésbé volt fontos. De nagybátyám lelkesüléséből fakadóan, én is el kezdtem, akkor ő egy epres eventet vitt épp végig, és nagyon meg tetszett az epres bódéja. Egy szót sem értettem abból, amit hadobált a játékról, de én is be regisztráltam. Kávézóban dolgoztam, és egy kedves barátom jött a szokásos reggeli kávé-csevejünkre, de annyira sok vendégem volt, hogy elé toltam a laptopom, és mondtam neki, hogy arass, mert nem leszek kész az eventtel, hát ő férfi létére el kezdett aratni, és mondta: Noémike te nem vagy normális ilyen játékkal játszani, hát ennek semmi értelme- mondtam nem számít mondd csak de arass :D Ez így ment másnap is. Erre harmadnap jön be újra reggel, nevetve, és mondja; nem bírtam meg állni, nekem is van farmom, nem bírtam ki, hogy ne arathassak, így csináltam egyet magamnak is. Leszel a szomszédom? Mondom hát nekem már tele van a paletta, erre fogta, azt mondta akkor most szépen ki rúgunk egyet, és elválaszthatatlan játékos társak lettünk a farmon is :)

  Kedvenc eventem a halacska fogócska volt, amikor különböző csalikat kellett gyártani, azzal különböző halakat lehetett pecázni. Nagyon élveztem, férjemnek is nagyon tetszett a grafika is, mert ő az életben nagy pecás :) Jó volt csalizni, időben koncentrálva halakat fogni, és jöttek a a legszebb halak. Meg volt a fáradozás jutalma.

  Kedvenc kitehetőm is ehhez az eventhez kötődik, pontosabban a felhősora, mert BTP-t ad, amire mindig szükség van, és egy plusz halat, amivel spórolok kiteendő ól ügyben.

  Nagyon köszönöm hogy részese lehetek a játéknak.
   
  AnkaFD, -orgona-, meszimarsi és 18 más kedveli ezt.
 17. Irma6262

  Irma6262 Fórum-zöldfülű

  Sziasztok! Gazda nevem: Irma6262 ID szám:16746118
  Én 2008-ban kényszer pihenőre kényszerültem, és akkor találtam ezt a játékot, amit azóta is nagy szeretettel játszok :D Én nagyon szeretem az Eventeket, mert számomra mindegyik egy próbatétel. Sikerül e a felhősort is megcsinálni. Egyfajta kihívás. Azért is szeretem, mert megnyugtat és kikapcsol a mindenapi gondokból. A kedvenc dekor elemem a szeretet fája. A legjobban a majomkitálynő event , lámpás eventek és a ajándékozás és cserekereskedelem tetszenek. Mindig nagy élmény számomra, ha egy talányosból új ólat vagy új fát tudok megszerezni. Nem utólsó sorban, pedig találtam egy új barátnőt akit nagyon megkedveltem. Nagyra tartom ezt a játékot, mert lehetőségem van segíteni, mint pl. a mostani Malala jótékonysági eventel.
  Üdvüzlettel: Irma
   
 18. pietro52

  pietro52 Aktív író

  Sziasztok!

  2011-ben regisztráltam és azóta folyamatosan "nyomom". Sok játékot ismertem már de ehhez foghatót nem.
  Az egyik legnagyobb élményem az volt, amikor a bahás fizetőeszközt átváltották csengőpengőre. Hirtelen milliomos lettem és azt gondoltam na most majd minden meglesz. Két nap alatt elvertem a csp-t, tenyészállatokra, terményekre. Azóta azért óvatos duhaj lettem.
  Az eventek közül azokat szeretem, amit lehet teljesíteni, nem rabszolgamunka és esetleg olyan a grafikája amit érdemes hosszasan nézni, gyönyörködni benne. Azért az egyik kedvencem a boom.
  Az állatokat ugyan nem kérdeztétek, de nagyon szeretem a jávorszarvast, nézem ahogy risszálja magát ugy mint a macskafogóban /"riszálom így is, úgyis"/ és a kisszarvasok figyelik, a másik kedvencem a kókuszkebelkosár. Sokáig nem jöttem rá, hogy a tükör előtt próbálja fel a melltartót a majom.

  Kedvenc tárgyam a kócos-fülű nyúl háza, aranyos a méhecske a properrellel a fején ahogy kirepül, és ráadásul mézet is ad.

  pietro52 ID 27405329
   
  stuccos12, meszimarsi, -Teena- és 12 más kedveli ezt.
 19. Téanni

  Téanni Fórum-zöldfülű

  Sziasztok!
  Név: Téanni ID szám: 16904548

  2010. óta játszom, nagyon szeretem ezt a játékot. Legszebb élményem, hogy a szomszédok idővel nem csak szomszédok, hanem igazi barátok is lehetnek. Van több olyan szomszédom is, akikkel a kezdetektől együtt játszunk, nagyon örülök a társaságuknak és a kedves barátságuknak.
  Kedvenc eventem az ajándékozás-kereskedelem-csere event, ahol sok értékes dologhoz tudok hozzájutni, amiket másképpen talán esélyem sem lenne megszerezni. Ami nekem értéktelen, és van belőle sok, az másnak értékes, örül neki, és fordítva.
  Kedvenc tárgyam egy kitehető, mégpedig a Laza lajhár. :) Lajcsi sem szép, sem hasznos, azonban Lajcsi az első. Ő volt először kinn a farmon, amikor még kerge kertem sem volt, ott ült a fő farm közepén. Arra már nem emlékszem, hogy hogyan is szereztem meg, talán Matula bácsi adta az iskolában jutalmul a jó tanulmányi előmenetelemért, vagy alapból benne volt a játékban? Már nem tudom, de azóta is folyamatosan a farmon van, és emlékeztet a kezdetekre.
   
  AnkaFD, bigmami56, stuccos12 és 13 más kedveli ezt.
 20. Cyra65

  Cyra65 Fórum admirálisa

  Sziasztok :)

  Legszebb farmos élményem, amikor 2010 őszén regisztráltam, mert kisebbik fiam megkért, hogy arassam már le neki időben a komlót, ami kellett az eventhez. Először azt se tudtam, mit kell csinálni, mi ez a játék, ezért megmutatta, hogyan kell aratni, persze egérrel és hogyan kell ültetni és locsolni, hogy hamarabb beérjen.
  Mikor hazajött a suliból, már bejelöltem szomszédnak, és nagyon hamar rájöttem mindenre, és nagyon hamar le is hagytam.
  Akkoriban még nagyon sokat kellett dolgozni azon, hogy szinteket tudjunk lépni és emlékszem, hogy az ő osztálytársa már 40-es szintű volt, ez akkoriban 2010-2011-ben még nagyon nagy szó volt.

  Legjobb eventem a 2011 októberében zajló Szüreti Fesztivál event volt, mert akkor lehetett megszerezni az almás-répás csatni receptjét és emlékszem nagyon kellett érte "gályázni", ez volt az első sikeres eventem, a Lampionos mackós kitehetőm még mindig megvan.:)

  Legkedvesebb tárgyam a Hózsonglőr, csodálatos a grafikája és az animációja is, a Kerge kertemet 2 db is díszíti, nagyon kedvelem, téli farmos képeimet gyakran díszítem velük:)

  Cyra65ID: 12645306
   
  magdi06, AnkaFD, bigmami56 és 20 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.