Fórum játék Kedvenceink a játékban - fórumjáték

Kategória: 'Hivatalos fórumjátékok', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. (SunshineFarm)

  (SunshineFarm) Járnitanuló

  Sziasztok !!!
  Legszebb farmos élményem:
  Én sem vagyok farmer,bár párom unszolására ha kicsit is,de annak érzem magam (nagyon élvezem) - hálám a FARMERAMAnak. Sajnos párommal a közös játék ritka pillanat,munkánkból adódóan.
  Ünnepekkor azért sikerül.A legszebb FARMERAMA farmos élményeim fenn említettekhez kapcsolódnak.
  Ilyenkor összebújva hideget/meleget kizárva,egy csésze kávé/kakaó mellett az ügyes-bajos napi/heti gondokat félretérve örömteljesen és lelkesen játszunk.A játékot ilyenkor alaposan át/kibeszéljük,
  minden e körül forog! Én mindezeknek az eseményeknek rendkívül örülök és ez adja az élményeket ami maga ebben az esetben a játék amihez alap a FARMERAMA.
  A legjobb event(em):
  Amely a legtöbbet adott örömben,ügyeskedésben,ajándékban ez pedig a : KARNEVÁLKIRÁLYNŐ event.Persze a jó ügyeket szolgáló eventek is kedvencek :
  Jókívánság, mostani Malala felhősor !
  Kedvenc tárgyam:
  Az aktualitást is nézve : Karácsonyi Hógömb (Lehetne belőlük több!)
  (SunshineFarm) ID: 30097069
   
 2. drunyi

  drunyi Fórumfelvigyázó

  Sziasztok!
  Farmos élményem az volt, ami sajnos szomorúan kezdődött,de szerencsére jó lett a vége, ugyanis még a játék kezdetén(nem most volt)sajnos úgy lerabolták a farmomat, hogy sem FA,sem csp, de a farm területről is elvitte valaki az értékesebb tárgyaimat. Na de! Mivel teljesen elakadtam, mert ugye eladni sem tudtam pénz nélkül semmit,így venni sem, viszont volt egy nagyon aranyos szomszédom, aki olyan ajikat küldött, ami pénzt adott. Már nem tudom honnan tudta meg a keservemet,lehet a Fórumról, de így aztán elkezdtem eladni 1 almát és így tovább, majd lassan felfejlődtem szerencsére. Sajnos Ő már nem játszik,de nagyon hálás vagyok neki érte! Ma már hamarosan elérem a 100-as szintet és egyszerűen függő lettem. Itt említem meg, hogy azért is szeretem ezt a játékot, mert annyira remek a kollektíva,segítőkészek, jókedvűek, rengeteg barátra tettem szert.Nekik is köszönöm!
  A kedvencem az eventeknél sok van,de talán a Karneváli volt, amit nagyon élveztem.
  Imádom a grafikákat,ahogy mozognak és ahogy meg vannak rajzolva. Szeretem nézegetni is őket, na és ahogy a fák fejlődnek, Szuper!
  Bár titkosaknál,pörgetéseknél nem sok szerencsém van, de mégis egyszerűen imádok játszani!
  Köszönöm a fejlesztőknek, módiknak és Mindenkinek, hogy itt lehetek közöttük!
  Boldog Békés Karácsonyt kívánok Mindenkinek!
  Farm nevem: drunyi ID 13240504
   
 3. kbukoci

  kbukoci Junior szaki

  Legszebb farmos élményem: talán az volt amikor először végig tudtam csinálni az eventet, azt hiszem talán a botanikus kert megszerzése volt nagyon nagy öröm, aztán nagyon jó volt pl az amikor kiderült, hogy eventen meg tudtam szerezni a répás almás csatni receptjét, amit még a megszerzéssel nem is tudtam annyira értékelni, csak amikor később eljutottam a lekvárfőzőnek arra a szintjére, ahol már azt elő lehet állítani. Úgy gondolom, hogy ez az egyik leghasznosabb elem a játékban.
  Legjobb event: szerintem is a karneváli event volt, nagyon jó volt benne, hogy rengeteg sikerélményt adott, hiszen nagyon sok jó ajándékot, hasznos elemet, arany banánt, szuper tápot, szuper trágyát és meg rengeteg tapasztalatpontot is lehetett vele megszerezni.
  Kedvenc tárgyam: nagyon szeretem a macskás kitehetőket, a macskaházat ( alig vártam, hogy annak idején meglegyen). Azért szeretem különösen ezeket, mert nagyon szeretem a cicákat, nekem is van itthon két aranyos cicám, akiket nagyon szeretek. Kedvenceim közé tartozik a macsmeralda és a szülinapos cicus.
  Farmnév: kbukoci ID:22318863
   
  -Fülemüle-70, -orgona-, koko.54 és 12 más kedveli ezt.
 4. kanzlerviki

  kanzlerviki Törzsjátékos

  Sziasztok! Olvasgatva a számtalan frappáns kis történetet, bennem is felelevenedett néhány kedves emlék a farmélettel kapcsolatban, amit meg szeretnék osztani veletek. A játékot 2010-ben kezdtem el, egy barátnőm unszolására, aki szerette volna, hogy a szomszédságába kerüljek. A fórumot még hírből sem ismerve ültettem a növényeimet és arattam az árvízmentes területeket, mikor a földből focilabdák pattantak ki! Kétségbeesve próbáltam elkapni őket az egeremmel, de sikertelenül... :D Miután rátaláltam a fórumra, megvilágosulva kezdtem bele a focis kihívásba, s bár nem sikerült befejeznem, mégis ez lett a legkedvesebb eventem.
  A legszebb farmos élményem a kezdeti cserenapokhoz kötődik, mikor az elküldött cseretárgyamra nem jött viszonzás. A fórum csevegőjében elpanaszolva bánatomat váratlan meglepetés ért, a farmomra belépve ott találtam ajándékként a hőn áhított tojásfát! Meghatározó élmény volt számomra ez az önzetlenség, azóta nem telik el úgy cserenap, hogy én is ne szereznék örömet másoknak váratlan ajándékokkal.
  Kedves tárgyakból nagy a paletta, például soha nem szedném le a kergémből a karácsonyi cukorrudat és az óriás perecet, bár már "elhasználódtak", mégis kedves emléket őriznek. Ezenkívül nagyon kedvelem a sörivó pockot az óriás söröskorsójával, akivel feje tetejére áll a világ. A legkedvesebb mégis talán a farmaranyfám, nem is az értéke, hanem a megszerzése miatt. Kerekkeréken próbálkoztam a megszerzésével, több tucat pörgetés ellenére sem sikerült. Az utolsó lehetőségnél is sajnálattal láttam, hogy a mutató a varjúfánál áll meg. Igyekeztem legyűrni a csalódottságomat, majd a raktárba belépve ott találtam a farmaranyfámat! Valószínűleg a nagy pörgetési lázban, gyorsan gombot nyomva nem vettem figyelembe, hogy nem egy sima fát nyertem. Azóta is ott díszeleg a tanyaházam mellett.
  Mindent egybevetve köszönöm a lehetőséget a nosztalgiázásra és persze, hogy "meghallgattatok"!
  kanzlerviki ID: 3756763
   
 5. taga1

  taga1 Fórum biztosa

  Farmnév: taga1
  ID szám: 21574652

  Legszebb farmos élményem: Az irodában a mellettem ülő kolleganőm minden nap ebédidőben 10 percet a kis birtokán töltött, aratott, vetett. Én csak mosolyogtam, hogy felnőtt ember hogy játszhat gyerekeknek készített online játékon. Egyik nap éppen akkor lépett be a farmra mikor visszaérkeztem az ebédemről. Néztem, hogy mit csinál. Akkoribban érte el azt a szintet ahol a méhecske ólat megkapta. Éppen elindult az animáció és láttam ahogy a mézet lopó medve tele kötésekkel menekül a dühös méhecskék elől. Annyira nevettem, hogy a könnyeim is potyogtak. Először dühös lett rám, de aztán Ő is elnevette magát, és megkérdezte, hogy miért nem regisztrálok. Először nagyon furán néztem rá, de aztán elgondolkodtam és azt mondtam, jó ha megmutatód hogy kell akkor én is regisztrálok. Még akkor íziben beregisztráltam a játékba. Ez 2011 tavaszán történt. Ő már évek óta nem játszik én még mindig itt vagyok és naponta szorgoskodom virtuális birtokomon.
  Kedvenc eventem: Űrlénybanzáj, a Nublonos event, és azóta is nagy várakozás előzi meg, mikor jönnek. Imádom őket, az első átalakitónál mindenem eljátszottam.
  Kedvenc tárgyam: A szeretet fája, Kis gyógynövénykert, Felhőpalota.
  Ami nagyon hiányzik Shaun és Sid, Sidet imádtam mikor megjelent a farmon, igaz néha arrább kellett tuszkolnom az aratások miatt, de a mai napig nagyon hiányzik.
   
  -Fülemüle-70, osztrak12, Zatini és 20 más kedveli ezt.
 6. püsökgabriella

  püsökgabriella Utánpótlás-írogató

  Sziasztok! Az én legszebb élményem a játékban az volt amikor küldhettem pár gazdának cserenapkor ajándékot. Azért ez mert jó érzés volt másoknak örömöt szerezni. Az én kedvenc eventem a csere event mert ott olyan tárgyakat kaphatok más gazdáktól ami nekem még nincsen és én is adhatok olyan tárgyakat másoknak ami nekik nincs és ezzel örömöt szerezhetek nekik. A kedvenc tárgyam a játékban az újévi kívánságom azért mert az animációja szerintem nagyon jó és cuki.

  Farmnév: püsökgabriella
  ID: 51478659
   
  -Fülemüle-70, Zatini, koko.54 és 11 más kedveli ezt.
 7. gabóca56

  gabóca56 Fórum-zöldfülű

  Sziasztok!
  Farmnevem: gabóca56
  ID: 11039709
  Legszebb élmény: Amikor fotót készítettem a farmról, és a kinyílt napraforgó szép kontrasztot adott az épp elültetett rókagombával.
  Legszebb event: Az volt az egyik kedvencem, amikor húsvéti tojásokat kellett begyűjteni, és klassz ajándékokra beváltani.
  Kedvenc: Amherstia, selyemakác, ginkgo biloba – szép a kidolgozásuk, a tökhinta pedig sokáig vidám színfoltja volt a farmomnak. Ma már a raktárban pihen, de nem ajándékoznám el!
   
  -Fülemüle-70, Zatini, koko.54 és 8 más kedveli ezt.
 8. Marika312

  Marika312 Fórumőrült

  Sziasztok !
  Farmnév: Marika312
  ID: 49267527
  Legszebb farmos élményem

  Az első Ajándékozási- és Cserenap: akkor én pár hónapos farmos múlttal, minden tapasztalat nélkül, próbálkoztam fákat, ólakat, kitehetőket kérni, (cserébe szinte semmit nem tudtam adni.) Számomra egy Csodával ért fel ami akkor történt - jöttek ólak, fák, kitehetők, "csak úgy, hogy jobban haladj, örülj neki, adni jó, viseld gondját". Akkor kaptam egy ritka dekort is, amit azóta is gyűjtök, mert a haladásom segíti. Azóta több ilyen eseményen vagyok túl, küldöm én is a "csak úgy" ajándékokat, mert ez számomra meghatározó élmény/öröm volt. Ekkor világosodott meg, hogy itt nagyon jó Emberek/Gazdák vannak, szeretnék én is közéjük tartozni. Ezen dolgozom minden nap, s azon, hogy a kezdők is megtalálják a Játékban az örömöt, a kikapcsolódó szórakozást.
  • Legjobb event
   Karneválkirálynő
    • Miért lett pont ez a kedvenced, egy kis rövid indoklással

   Ezzel az eventtel értem el, hogy a Bahama szentélyben mindent ki tudtam váltani, ezen túl sok olyan nyereményt lehetett összegyűjteni, ami a további haladást segítette.
   • Kedvenc tárgyam a játékban

   A rózsa Szamáristálló, -mert ez volt sokáig az első rózsa ólam és a szépsége mellett hasznos is, mert 3 db állatot ad. Sokáig kinn tartottam, büszkén gyönyörködtem benne. ( Event nyeremény volt. Szeretem az olyan eventeket, ahol a haladást segítő dolgokat lehet megnyerni= felhősorok, dekor elemek, ólak, fák, termékek ).
   Köszönöm a lehetőséget, hogy leírhattam történetem.
   
 9. _Ilona49_

  _Ilona49_ Fórum bárója

  Üdvözlök minden szorgos-dolgos Gazdatársat! 28-án lesz 6 éve,hogy megismertem és megszerettem a játékot.Kezdetben családi vetélkedőként indult,mára sajnos magamra maradtam.Az önzetlen,segítőkész gazdatársak,az évek alatt barátokká vált jó szomszédok mindig erőt adnak. A visszaemlékezések sok-sok szép és humoros,boldog emléket idéztek fel. A legkedvesebb és a legbosszantóbb élményem nekem a malackákhoz kötődnek:Valamikor még a kezdetekben négy szalontai kucuért egy arany malacot kaptam,nemsokkal később viszont 150 ezer csangőpengőért eltékozoltam a repülő röfimet.L.egkedvesebb eventjeim : a nublonok ,jöhetnének gyakrabban is.Kedvenc tárgyam: a szundikáló bagoly tanító bácsi a nebulókkal.A szépséges régi mandulafákat még mindig visszavárom!Bocsi a z előző,kicsit elrontott írásomat nem sikerült törölni .A farmnevem_ilona49_ ,ID S 19779396
   
 10. -gyöngy-581

  -gyöngy-581 Fórum elő legendája

  Sziasztok:)
  Sokat gondolkodtam, hogy megírja-e ezt a pályázatot, ahogy olvaslak benneteket mosolygom, mert szinte mindent leírtatok már amit én is el szerettem volna mondani Nektek. Jó, hogy elmondjátok, hisz így olyan elfelejtett élmények is felidéződnek,amit már rég nem jutott volna az eszembe, ha nem említitek most meg.
  A legszebb farmos élményem?
  Talán az éjszaka történt velem úgy pár perccel éjfél után:). Teljesült egy régi vágyam és célom:
  Elértem a bahamákon a 400. szintet. Egy hosszabb szakasz lezárása történt ezzel meg a játékomban, nem két perces, játék van mögötte, és nagyon boldoggá tett, hogy sikerült. Köszönöm minden kedves barátomnak, szomszédomnak akik ebben bármilyen formában segítettek és támogattak.
  Legjobb event?
  Hát ilyen sok volt, nem tudok választani közülük csak egyet. Szeretem azokat az eventeket ahol nem csak munkásokat használom, hanem a logikámat is próbára teszi a feladat.pl a bingó eventek. Természetesen a karneválkirálynő event és a most lezajlott jótékonysági event is a kedvenceim között van kiemelt helyen, hiszen adni, kapni jó. Na meg persze a csere event is... Ha ez sok akkor bocs érte, de tényleg nem tudok kevesebbet írni, inkább tennék még hozzá eventeket:D
  Kedvenc tárgyam a játékban?
  Az egyetlen matrica amit becsben tartok és az albumomba is kiraktam, amit a baha átalakítása, átszervezésekor kaptunk. Miért? Mert a játékban számomra a bahának volt mindig fő szerepe erre vagyok/voltam a legbüszkébb.
  Ezen kívül nagyon szeretem a fáimat, csoda szépek tudnak lenni éretten, aratás előtt. (Na ebben a témában is tudnék még sorolni sok-sok mindent, inkább nem teszem:D)
  FARMNÉV: -gyöngy-581
  ID: 40951777
   
 11. Samborg

  Samborg Fórumfelvigyázó

  Szervusztok!
  Farmnév: Samborg, ID:12389872
  A legszebb és legizgalmasabb élményem az első sörfesztivál volt. Rengeteg komlót kellett beadni. Ennél az eventnél eszméltem rá kezdő játékosként hogy mi is az event. Ennek hatására kezdtem ismerkedni a Fórummal, azon belül az Enciklopédiát nagyon sokszor olvastam át. Az "Óriás söröskorsó" megszerzése hatalmas élmény volt.
  Legjobb event kategóriába többet is tudnék sorolni. Az eventen belül a játék a játékban közül a focizást és a várfigurákra lövöldözést élveztem. Tehát a Fociláz, Fociláz-döntő, Sörfesztivál 2015.
  Kedvenc tárgyam az égig érő paszuly. Ezen belül a bónuszt adó felhősorokat nagyon szeretem.
   
 12. akire6666

  akire6666 Fórum-zöldfülű

  Farmnév:akire6666
  ID:48967728
  Kevenc eventem a Karneválkirálynő volt. Pörgős volt tele csupajó ajándékkal. Nagyon élveztem, hogy láttam a haldást. De nagyon szeretem a tenyésztős feladatokat is. Kedvenc tárgyam a szupertáp amiből sajnos soha nincs elegendő. Gyönyörűek a fák, nem is igen tudok választani közülük, ha lehetne mindet kitenném egyszerre. A tojásos kitehetőket imádom(varjúfa, bagolyfája).
   
  -Fülemüle-70, Zatini, stuccos12 és 7 más kedveli ezt.
 13. Feketedió

  Feketedió Utánpótlás-írogató

  Szép jó napot kívánok mindenkinek!

  Úgy gondolhatná az ember, hogy nem is bonyolult feladat, három kérdésre válaszolnia...És tessék! Már körülbelül 10 perce görnyedek a billentyűzet felett, arra várva, hogy a lehető legjobban fejtsem ki a véleményem, az adott témákat illetően.
  Nosza! Csapjunk a lovak közé!

  Élmény:ezzel a fogalommal lesz a legkevesebb dolgom, ugyanis itt két legyet ütök egy csapásra! Miért?! Mert a kedvenc event-em is szorosan összekapcsolható vele! Az "ajándékozósdi" és a "cserebere fogadom" állnak nálam az első helyen. Az önzetlenség és a jószívűség, két olyan emberi tulajdonság, amiknek a meglétét itt a Farmerama-ban is sikerült megtapasztalnom!!!!!! Nagy- nagy örömmel töltött el, hogy egy-egy hőn áhított ól- kérés után nem sokkal-, a pajtámban termett!!!! Szóval azt szeretném itt leírni, hogy ezek az emberi gesztusok (is ), mind építő jellegűek és nagyban hozzájárulhatnak ahhoz, hogy itt tart ez a gazdálkodós játék! ( ? ) Hajrá !!!!

  Kedvenc tárgy: nekem a víztartály!!!! Első pillanattól fogva azt favorizálom! Tetszik a mérete, a térbeli elhelyezkedése, a " hangja ", amikor tölteni kell.

  További szép napot, és kellemes időtöltést kívánok!

  Farmnév: Feketedió
  ID: 52612775
   
  -Fülemüle-70, _Ilona49_, Zatini és 13 más kedveli ezt.
 14. betjoli

  betjoli Fórumlakó

  Sziasztok!
  Legszebb farmos élményem, ilyen több is van de kettőt kiemelnék: az első amikor béta verzióban játszottam és kijelentkezés után visszaléptem a játékba a háttere tetszett ( már nincs azóta is sajnálom). A második élményem amikor mentor lettem, igaz van bosszúság is a csibékkel, de mikor a csibéd olyat ír, " köszönöm hogy a mentorom vagy" mindent feled.
  A legjobb event: ide is többet írhatnék de én is többek között a Karneválit emelném ki, azóta van pluszban aranybanánom, a Kapakirályos egy élmény és izgalom volt mert a finisben nem voltam gépközelben, így csak remélni mertem hogy nem esek ki, kedvencem volt még a csemetegőzös a mamut fákkal.
  Kedvenc tárgyam: Sorolhatnék többet is de itt is kiemelném a mamut fákat szép és hasznos is, a felhő palota.
  Farmnév: betjoli
  ID: 38422889
   
 15. [erika05]

  [erika05] Fórum bárója

  Farmnév: [erika05] ID 17999692

  Sziasztok!
  Még egyszer neki ugrom, mert az előzőnél nem írtam farmnevet.

  2010. óta játszom a farmeramát, a fiam beszélt rá /azóta ő már nem játszik/ és jó volt hogy sok dolgot az elején át tudott adni nekem. Azóta nagyon megszerettem ezt a játékot, mert a grfafika és az animáció fantasztikus, és nagyon könnyen kezelhető.
  Szeretem olvasni a fórumot ha időm engedi mert nagyon sok hasznos tanácsot adnak át egymásnak a gazdák és folyamatosan segítik egymást.
  Az egyik legnagyobb élményem az volt amikor a bahás fizetőeszközt átváltották csengőpengőre és hirtelen milliomos lettem :). Sajnos nem tudtam sokáig örülni a millióknak, mert bevásároltam egy csomó mindent, hogy a gazdkörikben tudjak haladni, pár nap mulva már alig volt cs-m. Azóta óvatosabb és spórolósabb vagyok.

  A kedvenc eventem a boom és azok az eventek ahol nem kell rabszolgálni és az ajándékok nagyon jók. Sokan irtátok a karnevállkirálynőt ami szerintem a farmerama életében a legfantaszitikusabb event volt, sok gazdának a lelkét cirógatná ha megismétlődne, vagy hasonló eventet kapnánk.

  A kedvenc állatom a jávorszarvas, mert nagyon tetszik ahogy risszálja magát és a kicsik nézik. A méhecske rózsa óljának a grafikája is fantasztikus. A kókusz

  Kedvenc tárgyam a felhőpalota, mindig megvárom amig az a gyönyörű madár kierpül belőle és végig repül a kergén, a másik kedvenc tárgyam a kócos fülü nyúl háza, aranyos a méhecske ahogy a properrellel a fején kirepül.
   
 16. stucsilla

  stucsilla Járnitanuló

  stucsilla
  ID:18514753

  Legszebb farmos élményem: Ha sikerül végigcsinálni az eventeket.
  Legjobb event:Amelyiket gyorsan meg tudok csinalni :inlove:
  Kedvenc tárgyam: arató gép
   
  -Fülemüle-70, Zatini, stuccos12 és 8 más kedveli ezt.
 17. marko57

  marko57 Fórum-zöldfülű

  Legszebb farmos élményem az volt, amikor elértem a bűvös 100-as szintet. Sok munka volt benne és büszke voltam rá.
  Kedvenc eventem a karneválkirálynő volt, mint sokaknak, nagyon sok hasznos ajándékot adott, főleg az aranybanánra és a szupertápra hajtottam.
  Kedvenc tárgyam az Eiffel torony kitehető, mert Párizs jut róla eszembe, ahova néhány éve hosszú vágyakozást követően sikerült eljutnom.
  farmnév:marko57
  ID:4824020
   
  -Fülemüle-70, osztrak12, taga1 és 11 más kedveli ezt.
 18. z.csepi

  z.csepi Utánpótlás-írogató

  Sziasztok !
  Farmnév: z.csepi
  ID:37871766
  A legszebb farmos élményem, amikor először léptem szintet a felhőn, aratás közben. A fellegek között lebegtem.
  A másik, amikor az unokám megtanult olvasni, és rájött, hogy a szomszédoknál a kukába nem a szemetet dobjuk ki.
  A legjobb eventem a Karneválkirálynő volt, szívesen kosaraznék újra, a bőséges jutalomért.
  A másik a Tanulj és gyarapodj - Malala jótékonysági eventje. Egyszerű volt és nagyszerű.
  Kedvenc tárgyam a Szülinapi csodatorta 2012. A másik a Gesztenye süni, nagyon aranyos, és biztonságérzetet ad.
  Wilson is jól mutat az 1x1-es felhőn, és nagyon tetszik a Ravaszdi felhősoron a Magyar virágágyás.
  Szeretek farmozni. M
   
  -Fülemüle-70, Matold, Zatini és 8 más kedveli ezt.
 19. Coff66

  Coff66 Fórum veteránja

  Sziasztok!
  Feladtátok a leckét! :D
  Gyorsan bekukkantottam a fórumon az „Eventismertetők” -be és 227 bejegyzést találtam. Atya ég, 6 év alatt ennyi kisebb-nagyobb eventen vagyunk túl.
  Na ebből a rengetegből nevesítsünk egyet!?

  Számomra a 6 év legmeghatározóbb és legszebb élménye a 2015-ös Szüreti event volt.
  Első megmérettetésem a TOP-ban olyan hihetetlen izgalmakat és sikerélményt okozott, mely a mai napig örömmel tölt el.

  A legjobb event természetesen a Karneválkirálynő volt a maga bőkezűségével, de mindenképpen emlékezetes marad számomra a baltadobálós Viking event is. Ennél az eventnél nagyon tetszett, hogy ki kellett logikázni a tökéletes találathoz a hozzávalókat.

  A legkedvesebb tárgyaim: a fent említett TOP nyereményként bezsebelt Cica-pereputty és a játékban eltöltött éveket idéző Szülinapi csodatorta 2010.
  Csúnya dolog lenne, ha itt nem tennék említést a csapágyasra hajtott öreg, de fürge malmomról is, mert a 6 év alatt még nem volt meghibásodása és szerelőre sem kellett költenem miatta:)

  Gazda: Coff66
  ID: 11322023
   
  -Fülemüle-70, alex0824, Matold és 16 más kedveli ezt.
 20. Imi*

  Imi* Fórum elő legendája

  Gazda: Imi* ID:8223935
   
  -Fülemüle-70, Matold, demkom és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.