Visszajelzés Keksztolvaj - 24 órás gazdakörös event - csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: ChocoBounty, témanyitás ideje: 7.12.21.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. böbe764

böbe764 Fórumprofi

És aki nem tud 0 percezni mit csináljon? Becsináljon?:D:cry:

-Holdfeny-. és zsani_apja kedveli ezt.
  2. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Nem tudom, hányas szinten vagy, de ez STRATÉGIAI játéknak van kikiáltva. Ami az én olvasatomban azt jelenti, hogy mindig meg kell tervezni, hogy mit akarsz elérni és azt hogyan tudod. Nem elég mechanikusan kapálni. Ha kevés a felröpi, akkor - a lehetőségeid függvényében - próbálj meg 0-percezni. Ha még nincs ilyened, akkor szedd elő Bombadil Toma érésgyorsító táblázatát, mazsolázd ki belőle, hogy melyik az a növény, amid van, kell valahová (ne fölöslegesen termelj), és pl. éjjel lejön, amikor alszol. Pl. 10-12 órás növényt le lehet vinni 6-8 órára víz-trágya és ezüst rekeszes kaják segítségével. Ha van szupertrágyád, akkor egy 20-22 órás növényből is lehet 3-4 órás (persze, az alapokon túl feltételek a Bölcs Tölgy rúnák is). A komfort földek általában jól adják, hisz 4x-es az érési idejük, de pl. ha paradicsomot ültetsz bele, azért attól ne várj csodát. Amiért még jó, mert kevesebb szupertrágyával is elérheted a hiányzó röpit (arra gondolok, hogy ha 80 röpid hiányzik, akkor biztosabban adja, mint a sima, 1x1-es földbe ültetett középhosszú növény). Ha valamiben nem vagyok biztos, 1 kockával szoktam kipróbálni, kézi vetéssel. Ma pl. az amaránttal tettem ezt meg, kijött 3:49', na, eddig nem leszek fenn - így maradt a nemes krókusz. Nem voltam olyan ügyes, mint fentebb valaki, nekem a beadandó 15-ből 14 lett meg, így raktam 1 kör szénát 1x1-re, egyet majd csak ad...
    Adott.
    Böbe! Pánikszerűen nemesítsd ki legalább a rózsát! Igaz, h. ahhoz 2 bónusz kell, mert egyébként "csak" 8 percre tudod levinni az idejét. De az sem túl rossz... Anno ez volt az első ilyen "csoda". Mára vannak jobbak, talán a legtöbben el is felejtették, pedig elég alacsony szinten elérhető, még ha pajtából is veszel hozzá, úgy sem nagyon drága (a mai árak mellett).

Utoljára szerkesztett: 10.12.21
    PalMa, PZoli64, Ditti58 és 11 más kedveli ezt.
  3. mingo826

mingo826 Fórum ismerője

Időhiányba , hogy legyen meg a felröpim hosszut ültettem én is event növény helyett, bizony nálam se adta a felröpit, mert csak a fő farm adja.:oops: Csoda? Ennyi mikor az ember fáradt.:sleepy: Majd meglesz reggelig, s ha nem bukta.

tara100 kedveli ezt.
  4. Fätum

Fätum Fórumőrült

Aki nem tud 0 percezni, az ültessen valami hosszút, és akkor nem fog becsinálni :p Persze, ha a szédültön várja a felröppenőt a fő farm helyett, akkor ültethet bármit, és a becsinálás esete foroghat fenn:pxD

PZoli64, nolina1965, zsani_apja és 9 más kedveli ezt.
  5. kertész82

kertész82 Utánpótlás-írogató

Elég eszement ötletnek tűnik, hogy ugyanazon a területen termelt növényektől függ két event teljesítése! Egyenlőre én még nem tudok 0 percezni, az eventnövény minimális almát hozott. Éjszakára hagymát raktam, az általában bőségesen hoz felröpit, de most már látom, esélytelen lesz megcsinálni a kekszes event 3. részét. Nagyon kevés az almám..... :( :( :( Szomorú vagyok, mert az első két részét megcsináltam, de úgy tűnik feleslegesen, mert a 3. résznél a kitehetőt nem tudom megszerezni :( :( :(

6. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Még mindig van idő... remélem sikerül a kellő mennyiségű felreppenőt összeszedni;)

böbe764 és bonita333 kedveli ezt.
  7. Pokimoki72

Pokimoki72 Fórumgróf

Szia.
    A negyedik résznél meg tudod szerezni a 3. kitehetőt.
    Minden nap 2 kütyü van...az aznapi és az előző napi. :)

8. mandityalexandra

mandityalexandra Fórumfelvigyázó

Szia!
    Írj rám privátban, postagalambbal ha az event során a 6. napi küldetéssorozatban sikerül megszerezned a felhősor jogosultságát (oda csak egaz kell). A kitehetőkből mindig lehet 2-t szerezni, nekem dupla sorozatom alakul, ami nincs meg neked, azt szívesen adom ajándékba. (Ez most nem azt jelenti, hogy akkor mostantól add fel a próbálkozást és elég a 6. napot csinálnod, hanem azt, hogy amit igyekezeted ellenére nem sikerül produkálnod, mint éppen most, abban szívesen segítek és nem kérek érte cserébe semmit). Ha nem írsz, úgy veszem, hogy ügyed rendeződött. :)
    Nagyon sok társunk csinálja azt, ha nem sikerül valamilyen részfeladat, a felhőre azért megpróbálnak ráhajtani, azután bíznak a cserenapok erejében. Persze ez ettől még lutri, de nagyobb esély, mint a felhő meg nem szerzése, mert onnan tényleg nincsen tovább. Azt figyeltem meg, hogy ilyenkor nem csak a hajón, hanem a megfelelő csevegőben is érdemes hirdetni, nagyobb az esély a sikerre.
    Áldott advenetet kívánok neked és szeretteidnek!
    u.i.: nekem sokat segített, hogy cserenapok alkalmával Pannikra tettem szert (hát nem 2 nap mire összejött a kitűzött mennyiségem belőle). A 24 órás eventeknél ez kimondottan jól jön, mert azok mindig szivatósak.

Utoljára szerkesztett: 11.12.21
    zsani_apja, nolina1965, kertész82 és 5 más kedveli ezt.
  9. böbe764

böbe764 Fórumprofi

Köszi a hozzá szólásod! De a fő farmon eventnövényt termelek!;)

Fätum és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  10. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Eddig még nem álltam neki a 0 percnek... :music: 109 kiskockán termelgetek event növényt... de úgy tűnik így is meglesz a kellő felreppenő;) Kitartás! Ja és nem használok Pannit!

Mica67 és böbe764 kedveli ezt.
  11. Zsuana55

Zsuana55 Fórum hercege

Szép napot!

Már megint az a fránya felröpi mindenhová kevés. Almából még hiányzik 135 db, már az első napon is vettem 18 röpit, FA-ért.

Fätum kedveli ezt.
  12. SnéDóri

SnéDóri Fórumgróf

Hát nem értem én ezt. Oké az alma az éjjel meglett hosszúval de a másiknál a szívószál gyalázat. Ott is hosszú megy, hortenziára adott 3 darabot.

Fätum és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  13. Mica67

Mica67 Fórumelemző

Sziasztok!
    3. felvonás teljesítve! :)
    Felröpi valóban rosszabbul jött mint máskor. Természetesen minden pannim a raktárból figyelte a termelésem xD A hiányzó 100db cukormázas almát nullázással hoztam össze. Igaz van még idő, de nem szeretem a végét kivárni. Főleg hétvégén , mikor ki tudja hogy lesz időm aratni. Tehát így a tuti :)

Kuzdern és Döbi65 kedveli ezt.
  14. Döbi65

Döbi65 Fórummogul

Sziasztok! Látom sokaknak problémát okoz a felröpi. Mióta kinemesítettem a hortenziát, minden felröppenős eventet idő előtt be tudok fejezni és csak vizet használok hozzá. A mai menet kipipálva és még maradt 85 cukormázas almám. Nem mondom, hogy a kezdők mindig végig tudják vinni, de szerintem a leghosszabb érésidejű növény kinemesítésével sokat lehet haladni. Hosszú távon érdemes ráfeküdni a nemesítésre.
    A 0 percezést eddig csak egyszer használtam. Annyira nem sietek, hogy erre áldozzam a zöld cseppeket. ;)
    Ezzel csak azt akartam mondani, hogy a 0 percezésen túl is van élet. :)
    Mindenki volt kezdő. Emlékszem, 11 éve majdnem pezsgőt bontottam, amikor az első 1000 csp-t sikerült végre összegyűjtenem.
    Ne adjátok fel! :)

farmeres53, PZoli64, Hahacska és 8 más kedveli ezt.
  15. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Tegnap írtam, talán Neked, talán nem, hogy szívószálat a tölgyesen jól lehet szerezni 20 órás fákból.
    A kicsiken tapasztaltam, hogy a fák jobban adják a szívószálat. Mivel ott vannak fáim, nem tudom a fő farm mennyire adja jobban.

PZoli64, Hahacska, csopke1 és 5 más kedveli ezt.
  16. SnéDóri

SnéDóri Fórumgróf

Pontosan a tölgyesen volt a hortenzia. De akkor lehet váltok fákra hátha. Köszi a tippet

PZoli64, GA-BI-O-Farm és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  17. Fätum

Fätum Fórumőrült

Igen, én ezt értem, de ha a fő farmon éjszakára valami hosszút ültetnél, akkor a tapasztalataim de több régi játékos tapasztalatai alapján is, nagyobb lenne az esély a felröppenőkre. Az event növények nem szokták jól adni a felröppenőket. Én egyébként sokszor csinálom úgy, hogy ha sok felröppenő kell, hogy nem az event növénnyel kezdek, hanem, a felröppenőkkel, vagyis az első és második napon csak hosszút ültetek. Olyat ami kell a gazdakörbe. Aztán péntek délutántól, vagy szombat reggeltől kezdem el az event növény termelését. Hétvégén egyébként is jobban ráérek. Ezzel a fordított sorrenddel eddig még mindig összejött a szükséges mennyiségű felröppenő. De jó megoldás az is amit @GA-BI-O-Farm írt fentebb és a 20 órás fákkal próbálkozni. Hajrá, szurkolok neked :)

Utoljára szerkesztett: 11.12.21
    PZoli64, nolina1965, farmerogirl és 6 más kedveli ezt.
  18. kertész82

kertész82 Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen :) Minden igyekezetemmel azon leszek :) :)
    Felröpiben gazdag szép napot kívánok :)

GA-BI-O-Farm és jófarmerlány kedveli ezt.
  19. Lenczy

Lenczy Fórum parancsnoka

Szia! Hogy értendő "felhősor jogosultságát" ? A paszulyon a felhő adott, a dekorok kellenek rá, és az 5. napon minden rávaló megszerezhető.

20. macskacicu

macskacicu Járnitanuló

A hatodik napon lesz csak a felhő " nyitott "

Lenczy kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.