Visszajelzés Keksztolvaj - 24 órás gazdakörös event - csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: ChocoBounty, témanyitás ideje: 7.12.21.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Fätum

Fätum Fórumőrült

Jó reggelt eventezők :) Gondoltam szólok, hátha valakinek elkerülte a figyelmét:
    A ma 14h-kor induló küldetés felröppenője az ünnepi muffin lesz. De nem fog mindenhonnan röpködni, hanem csak kizárólag a főfarmon. Növényekből, fákból. És fontos, hogy most tenyésztésekből IS lesz felröppenő. Garantáltan 1 db tenyésztésenként!

2. Ditti58

Ditti58 Fórum hercege

Szia Niki! jó, hogy így kigyűjtötted, hogy mi és mennyi kell. Azért, hogy jobban lássam a részleteket, rákattintottam a képre. Egy nagyon kamuhirdetés oldal jelent meg, ami "kész átverés". Csak arra szeretném felhívni a kedves játékostársak figyelmét, ha meglát ilyen és ehhez hasonló hirdetéseket, messze kerülje azokat az oldalakat! (nálam a papillomákból előjönnek a férgek - a papilloma a HPV vírus egyik megjelenési formája, nincs benne féreg! valami vizelési akármi kúppal elmulasztva - ökörség! Stb... a másik kettőt meg sem jegyeztem, de hasonlók voltak) Valami más képmegosztó után kellene nézni, nem pedig ezeket a csaló oldalakat támogatni. Minden kattintással nő a bevételük, amellyel átverhetik a kevésbé tájékozott internethasználókat. :(

más...
    Tetszik ez a napi gazdakörös event, elég laza, jól teljesíthető, nem kell rettegve várni, hogy vajon végez-e az ember 24 óra alatt. Tetszik az is, hogy ha véletlenül 1 nap kimarad (mert hát mindig nem lehet a gépen lógni), akkor is teljesíthető. Nekem pl. 3 db cukormázas alma hiányzott, de nem értem haza 2 órára, így az utolsót nem tudtam beadni. Nagy veszteség nem ért. Ez egy valóban játékosbarát küldetés.

megint más és nem is ehhez az eventhez tartozik, hanem az adventi kalendáriumhoz. Kaptunk egy "Titokzatos láda"-t. Köszi :D nagy várakozással tekintettem rá, gondoltam, hasonló lesz, mint a "Piccolo". Hát nem egészen... (tudom: ajándék lónak...) Lett belőle egy "papírszív" nevű dekor. Kb. annyit is ér: jelképes ajándék. Bocs, de a Piccolo elkényeztetett, meg a hely is kevés, garmadával állnak a raktárban a különböző, ennél értékesebb dekorok, jobb lett volna helyette valami praktikusabb ajándék, amit nem is kellett volna megrajzolni. Pl. x óráig dupla trágyát ad, vagy felgyorsítja az eventnövény érési idejét. Ilyenek még nem voltak, azért írtam :) Sok lehetőség van még, majd megírom az ötletekhez. :)

kovacsniki84, mókás15, edina242 és 2 más kedveli ezt.
  3. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Őszintén sajnálom, hogy megsértettem az érzelmeidet!
    Ha ismernél, akkor tudnád, hogy soraimnak sohasem a sértegetés, hanem a felébresztés és/vagy segítség a célja!
    Talán valóban türelmetlenebb voltam tegnap a szokásosnál, de ennek is megvan a jelen helyzettel összefüggő, személyes oka.

Mindez azonban nem változtat azon a tényen, hogy az eventek nem lehetnek egyformák, és ez most éppen pont egy olyan, amit nem lehet a szokásos, egyszerű, vetek-aratok módon megoldható események közé sorolni...

Ha ez számodra most nem végigjátszható event, talán egyszerűbb elengedni!

Erőt és kitartást kívánok a nehézségek átvészeléséhez, gyors gyógyulást a betegeknek! :)

4. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Sziasztok!

A szokásos erdőmmel vártam az eventet... 18 felreppenő jöttxDxDxD
    De 23 óra még bőven elég lesz a továbbiak össze gyűjtéséhez!

mókás15, Rizstej és kovacstne kedveli ezt.
  5. SnéDóri

SnéDóri Fórumgróf

Teljes terület hortenzia 4 db Pannival 121 felröpi.

-Holdfeny-. kedveli ezt.
  6. -Holdfeny-.

Pannik nálam a menübe figyelnek;)

magdi06 kedveli ezt.
  7. PZoli64

PZoli64 Fórum bárója

Sziasztok!
    Én amaránttal vártam a kezdetet.
    6 + 1 pannival 202 db ünnepi maffint kaptam.
    A keksztolvajhoz eddig, mind a három alkalommal amaránttal vártam a röpiket.
    Minen alkalommal 202-202 db volt a felröppenők száma. Ehhez kaptam még a
    kedves szomszédoktól több darabot. Így plusz egy kör piros levelű bazsalikom
    rendszerint elég volt a napi feladatok befejezéséhez.

Én minden feladatot végigviszek. Ezért minden dekorból 2-2 darabom lesz.
    Ha valakinek szüksége lesz valamelyikre, akkor a cserenapkor írjon.
    Sikeres játékot mindenkinek!:D

8. soresne

soresne Fórumfelvigyázó

Sziasztok !
    Állandóan forog a napraforgó ,gép tisztitás és frissítés után ! A gazdaköri idegen nyelven jelenik meg ! Mi történt !

inanna11 kedveli ezt.
  9. Othep

Szia.

Miért nem egy Segítségkérő topikban kérdezel?
    Semmi sem történt.
    Valószínűleg túl lassú az interneted és nem megfelelő sebességgel töltődik be a játék.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  10. -Holdfeny-.

Azt terveztem, hogy a tegnapit kihagyom... erre beléptem kettő előtt és bedobáltam:pxDxDxDxD
    Mert játszani jó;) Lassan a mai gaz adag is meg van!

PZoli64 kedveli ezt.
  11. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Zoli :)
    Köszönöm a maffint, viszonoztam:D Van már kemény 7 darab, a növények készen várják a holnap reggeli aratásomat. Amaránttal fogom a maffint előcsalogatni, remélem másfél kör elég lesz hozzá, bőven :) Eddig minden feladatot én is végig csináltam és remélem a maradékot is végig vittem a kicsimen is. Tehát szívesen adok bárkinek aki megszorulna és szüksége lenne rá csak írnia kell érte nekem:)
    Sikeres játékot kívánok én is :)

12. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Egyre szánalmasabbak az eventek, teljes kuszaság lengi át az egész játékot.
    Tudom, az én bajom, hogy dolgozom és nem érek rá éjszaka sem aratni. De amikor a főfarmon ültetett eventgaztól függ a másiknak a felröppenője, talán észbe kellene kapni.
    A nyakamba zúdított ajánlatoktól sem fogok vásárlási rohamot kapni..
    Ideje lenne felébredni.. elmúltak a régi szép idők.
    A játékban maradt fanatikusoknak ez már annyira kevés mint a körmöm alatt a nem létező kosz.8)

13. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Röpi problémára most a tenyésztelep is segítség;)

14. -Holdfeny-.

Köszönöm, akkor kergetek be ezt azt;)

böbe764, Kuzdern és Nagyii58 kedveli ezt.
  15. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

PZoli64 kedveli ezt.
  16. bgabi89

bgabi89 Fórum-zöldfülű

Sziasztok

Sajnos surgosen el kellett mennem a gep elol, s 14 ora elott elfelejtettem beadni az eventnovenyt, de a raktarban megvolt a szukseges mennyiseg. Azt szeretnem kerdezni, hogy van-e valamilyen lehetoseg azt utolag jovairni vagy beadni?
    Elore is koszonom a valaszokat

Gazda: bgabi89 ID: 5024101

Utoljára szerkesztett: 12.12.21
    GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  17. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia!
    Azt már biztosan nem lehet, de ha nem lett meg a tegnapi dekorod, akkor cserenapkor szívesen elküldöm.
    Mindegyik dekorból 2-2 db-ot tudunk szerezni, ha végigcsináljuk az eventet.
    Eddig végig csináltam mind, úgyhogy van egy garnitúra dekorom, ha cserenapkor rám írsz szívesen küldöm Neked a hiányzót.:)

18. Othep

Szia.

Nem, sajnos erre nincsen lehetőség.
    Ez a szabály szerepel az eventismertetőkben is.

Viszont szerencsére a mai Ünnepi Ringlispilt holnap is megszerezheted.
    Mivel az event dekorjait most duplán is megszerezhettük.
    Így legföljebb nem lesznek dupla dekorjaid, de a felhődről nem fog hiányozni.
    Végső esetben még akár egy későbbi cserenapon is megszerezheted a hiányzó Ringlispilt.

maszilva, -gyöngy-581, ursa11 és 5 más kedveli ezt.
  19. bgabi89

bgabi89 Fórum-zöldfülű

Az Unnepi ringlispirt tudom, hogy meglehet szerezni, de sajnos nekem a Vidam ringlispilt nem sikerult megszereznem egyik nap se. :cry:
    Szamitasaim szerint egyik dekorbol se lesz meg dupla, orvendek, ha a tobbit is megtudom szerezni, de azokba se vagyok biztos.

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  20. SnéDóri

SnéDóri Fórumgróf

Szia. Én azt gondolom, hogy nagyon sokan megszerezték duplán a dekorokat, és cserenapon ha írsz a megfelelő Topikba önzetlenül fognak neked küldeni.

GA-BI-O-Farm, -kaktuszable- és Othep kedveli ezt.
  21. Othep

Ó, igen, lehet, hogy eltévesztettem a dekor nevét (van egy pár), elnézést kérek érte! :)
    Viszont magam is úgy vélem, nincs miért aggódnod, máris látható egy-két kedves hozzászólásból. :)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.