Közlemény Kellemes húsvéti ünnepeket!

Kategória: 'Központ archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Üdv Farmerek!

A tavasz második nagy ünnepe a húsvét érkezik, Húsvéti liliom illatával bódítva el a Farmerama közösségét.

A Farmerama világában sokféle Gazda létezik. Van, aki számára a Húsvét sokat jelent, van, akinek kicsit kevesebbet, de kivétel nélkül, lehetőségeihez képest mindenki kihasználja az alkalmat egy kis pihenésre, kikapcsolódásra, családi programokra.

Gazdaasszonyok, lányok pingálják a friss tojásokat, a Gazdák, legények fényesítik ünneplő csizmájukat.

Ezúton szeretnénk megragadni az alkalmat, hogy locsolókban, és hímes tojásokban gazdag Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánjunk a Bigpoint Magyar Farmerama csapatának nevében!
    "Jó reggelt, jó reggelt,
    Kedves liliomszál,
    Megöntözlek rózsavízzel,
    Hogy ne hervadozzál.
    Kerek erdon jártam,
    Piros tojást láttam,
    Bárány húzta rengo kocsin,
    Mindjárt ideszálltam.
    Tessék hát rózsavíz,
    Gyöngyöm, gyöngyvirágom.
    Hol a tojás, piros tojás?
    Tarisznyámba várom! "
    Gazdaasszonyok, lányok, sose' "hervadjanak" Gazdák, legények pedig sok hímes tojással gazdagodjanak.

Kívánunk emellett a hosszú hétvégére jó pihenést, kellemes kikapcsolódást családotok körében.

A Farmerama csapata

breki072, -Málna74-, CIRKONIUM és 85 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.