Kerekkerék kérdések

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Swallow, témanyitás ideje: 20.4.21.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Axelrosie

Axelrosie Utánpótlás-írogató

2. _LiNi_86

_LiNi_86 Járnitanuló

Az ismertetőben ez áll: Fontos információ
    A kerekkerék akciók idején party módban minden alkalommal dekor van a kerék főnyeremény pontján.

Te azt írod, nem minden pörgetésnél van dekor nyeremény. Akkor melyik a jó?
    Nekem most pl +1 Fa bónusz van PARTY módban főnyereményként, akkor ez így rendben van?

3. Luminary

Luminary Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

Elnézésedet kérem, természetesen az ismertető a jó. - én emlékeztem rosszul.
    Valóban, az ellenőrzés során nálad nem dekor van a főnyeremény helyén.
    Ha, a frissítés után ( 05:21 óra múlva ) sem az lesz, akkor jelezz vissza kérlek!
    Nem nálad készültek a képek, de látni, hogy minden esetben dekor van a főnyeremény helyén.

upload_2026-2-26_19-24-2.png upload_2026-2-26_19-24-36.png upload_2026-2-26_19-25-15.png upload_2026-2-26_19-26-31.png
    További jó játékot!

smoldering és _LiNi_86 kedveli ezt.
  4. Luminary

Szia!

Nem hiányzik, csak sokkal ritkábban fordul elő. Főnyeremény frissítéskor sajnos ez mindig így volt.

Megértésedet köszönöm.

5. Axelrosie

Axelrosie Utánpótlás-írogató

Elég régi játékos vagyok,hogy tudjam,ez nem szokott így lenni! 400 party pörgetésből egyszersem láttam a 100%-os termésbónuszt,ami frusztráló kissé,mert sokba került! A te megértésedet ,meg én köszönöm!

Luminary kedveli ezt.
  6. Luminary

Szia!

Igen, tudom, hogy nagyon frusztráló. Én is aktívan játszom, de ilyenkor nem szoktam pörgetni, ha igen, akkor tudomásul veszem, hogy nem, vagy alig lesz ilyen bónusz.
    Ha, az első 100 pörgetésben nincs, akkor inkább abbahagyom és később folytatom.
    Megoldás lehet még a FA-as frissítés.
    Ha, ellenőrzést szeretnél, akkor kérlek hozz ID számot és farmnevet. Bár a lényegen nem hiszem, hogy változtat.
    Biztos, hogy nem vették ki a bónuszt, mert már írta más, hogy pörgetett ki 100%-os bevételi bónuszt.
    További jó játékot!

-ágianyu33- és macimami1958 kedveli ezt.
  7. Spanlotus776367

Spanlotus776367 Fórumprofi

Sziasztok!

Megtaláltam a noteszom, amiben van pár farmom, gondoltam belépek az új pörgetés végett, eddig kettőre mentem, amik 52-es és 53-as szinten vannak, de egyiken sem kaptam meg a 3 pörgetést.
    Ha jól olvastam 25. szint felett jár, vagy van egyéb feltétele is?

8. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Spanlotus776367 és Luminary kedveli ezt.
  9. Luminary

Szia!

Köszönjük a visszajelzést, a hiba ismert. A jegyek pótlásáig türelmedet kérjük.

https://board-hu.farmerama.com/threads/hiányzó-ingyenes-steamjegyek.27504/

Köszönjük.

10. Alma1956

Alma1956 Junior szaki

Sziasztok! Elvileg meg van a 3 Steamjegyem, de szürke mezőben, használni nem tudom :( Mit tudok tenni?? Köszi! Gazda: Alma1956 ID: 6743302

11. Luminary

Szia!

Az ingyenes, kipróbálásra kapott 3 Steamjegyet már elpörgetted 2026-02-26 14:28:36-kor. Ez egyetlen pörgetés volt, hiszen 3 jegy kell egy pörgetéshez. A jutalmad 1x Születésnapos gyermek kirakósa dekor volt.
    Jelenleg 1 db. Steamjeggyel rendelkezel, ezért nem tudsz pörgetni. Akkor lesz zöld az ikon, amikor legalább 3 db Steamjegyed lesz.
    További jó játékot!

Dolphin és Alma1956 kedveli ezt.
  12. Alma1956

Alma1956 Junior szaki

Köszönöm! :)

.barbi1., Othep és Luminary kedveli ezt.
  13. aboga

aboga Haladó

Sajnos, a kerek kerék még mindig gondokkal küzd ... Mindig lefagy, a sima pörgetéseket nem veszi be a " gyomra " . Jó lenne rendet rakni végre.

14. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Egy ideje már nem muszáj végignéznünk a pörgetések animációját.
    Kérlek, tanulmányozd át a Kerekkerék működését ezen a zöld linken, >> Kerekkerék <<

Kuzdern kedveli ezt.
  15. aboga

aboga Haladó

Köszönöm, átnéztem. A strem pörgetés kivételével a többivel már tisztában voltam. Sok éve játszom már, de általános tapasztalatom, hogy mikor bevezetnek valamilyen újdonságot, inog az egész rendszer, kisebb nagyobb fennakadások előfordulnak. Azért az nagyon bosszant, hogy állandóan lefagy a játék ha a kerek kereket használom. Erre utaltam a hozzászólásomban... Azóta sem változott.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.