Kerekkerék pörgetések

Kategória: 'Központ archívuma', témanyitó: _tHUNder_, témanyitás ideje: 6.2.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. _tHUNder_

  _tHUNder_ Fórum császára

  [​IMG]

  Kedves Gazdák!

  Szeretnénk értesíteni benneteket arról, hogy jelenleg a Kerekkerék átalakításán dolgozunk. A változtatások bevezetése után új nyeremények is elérhetőek lesznek.

  Az említett átalakítás egy kicsit a kerekkerék eddigi működését is érinti, például lesz egy új pörgetés-szint, az úgynevezett „party pörgetés”, amellyel még jobb díjakat lehet majd nyerni.
  A jövőben majd már csak a „normál” és a „party” pörgetések lesznek elérhetőek, ám egy bizonyos ideig még megtartjuk az „arany pörgetéseket” is, a „normál” módban.

  Ez az átmeneti időszak minden játékosnál egyénileg alakul majd, és egészen addig tart, amíg ezeket az „arany” pörgetéseket fel nem használjátok.

  Az „arany” pörgetések vásárlását a fenti okokból 2014. február 10-én teljesen kikapcsoljuk. Az új kerekkerék bevezetését február végére tervezzük, ekkor kerül a játékba a „party” pörgetés funkciója.

  Az újdonsághoz tartozó GYIK még csak most készül, ezért most még nem tudjuk megosztani veletek.

  Amint elkészül, máris közzétesszük, hogy megismerkedhessetek az új funkciókkal. És ne aggódjatok, az átalakítás után nem csak a „party” pörgetéseknél, hanem a „normál” pörgetéseknél is értékesebb tárgyak szerepelnek majd.

  Jó szórakozást kívánunk az új Kerekkerékhez és a megszerzett nyereményekhez!

  A Farmerama csapata​
   
 2. _tHUNder_

  _tHUNder_ Fórum császára

  Üdv' Gazdák!

  A kerekkerék változásai egyéb területeken is változásokat hoznak magukkal, melyekről az alábbiakban tájékoztatunk Benneteket:


  1. Szelíd sas arany pörgetés helyett party pörgetést ad majd, érésideje 07:00 óráról 21:00 órára változik;
  2. Prémium szelíd sas arany pörgetés helyett party pörgetést ad majd;
  3. Azokban a küldetésekben, melyekben arany-kerekkerék pörgetés volt a jutalom, azt szupertrágya váltja fel az alábbi arányban:
  1 pörgetés= 5 szupertrágya. (példa: Nyeremény korábban 2 kerekkerék pörgetés volt, akkor a változás után a nyeremény 10 egység szupertrágya lesz, stb.)

  A Farmerama csapata
   
 3. _tHUNder_

  _tHUNder_ Fórum császára

  [​IMG]
  Üdv' Gazdák!

  Amint azt már előzetesen bejelentettük, a kerekkerék változásokon esik át. Ehhez több lépcsős karbantartásra van szükség, melynek menetéről szeretnénk most tájékoztatni Benneteket.

  2014. Február 25. (kedd) - 23:00

  1. Globális karbantartás kezdődik
  2. Az Új kerekkerék frissítésének előkészítése
  3. Változásoknak megfelelően a pörgetések átcsoportosítása (Küldetések jutalom pörgetései; Csomagok;Felhalmozott; Napi belépési bónusz jutalom pörgetései)
  4. Elvégzett műveletek tesztelése (Új pörgetések könyvelése)
  2014. Február 25. (kedd)- várhatóan 23:30
  1. Globális karbantartás kikapcsolása (karbantartás vége)
  2014. Február. 26. (szerda) - 14:00
  1. Globális karbantartás kezdődik (várhatóan 01:00 óra időtartamra)
  2. Az Új kerekkerék játékba integrálása
  3. Az Új kerekkerék tesztelése
  2014.02.26. (szerda) -15:00
  1. Globális karbantartás kikapcsolása (karbantartás vége)

  Megértéseteket és türelmeteket a karbantartások ideje alatt köszönjük.

  a Farmerama csapata​
   
 4. _tHUNder_

  _tHUNder_ Fórum császára

  Üdv' Gazdák!

  A kerekkerék változásaival kapcsolatos újabb információk:

  1. A mentorbolt kínálatai közül a kerekkerék pörgetés eltávolításra kerül (a jövőben más jutalom váltja fel)
  2. A városban lévő hirdetések közül eltávolításra kerülnek az aranypörgetéssel kapcsolatos ajánlatok.
  3. Azok az arany pörgetések, melyeket Rackó adott az ötödik napon, megszűnnek. Helyettük Csp., vagy Tp. jutalmakra lesz nagyobb esély.​
  a Farmerama csapata
   
  Utoljára szerkesztett: 25.2.14
 5. _tHUNder_

  _tHUNder_ Fórum császára

  Kerekkerék – Kérdések és válaszok

  Adjisten, Gazdák!

  Újraindítottuk a gazdák szerencsekerekét, a Kerekkereket, és az újdonságokról összeállítottunk egy kis kérdezz-feleleket a számotokra.

  Kérdés: Miért éreztétek úgy, hogy új Kerekkerékre lenne szükség a farmokon?

  Válasz:
  ahogy már egy hírlevélben is említettük, a Kerekkerék átalakítását már akkor elkezdtük, amikor én (Souni) csatlakoztam a Farmerama csapatához. És ha már belekezdtünk, természetesen be is fejezzük! Bár úgy gondoltuk, hogy a díjakat és esélyeket nem ártana felülvizsgálni, egy teljes átalakításnak azért nem fogtunk volna neki. De az eredménnyel végül teljesen elégedettek vagyunk – és reméljük, hogy Ti is azok lesztek. :)

  Kérdés: Mi a különbség a „normál” és a „party” pörgetés között?

  Válasz:
  A normál módban a játékosok a szabad pörgetéseiket (például amiket a napi belépésért kaptok) ugyanúgy használhatják fel, mint eddig. Ugyanez vonatkozik az arany pörgetésekre, mivel az arany és a szabad (azaz zöld) pörgetéseket eddig is ugyanolyan esélyekkel használhattátok ugyanazon a keréken. A party mód teljesen új nyerési esélyeket és vadonatúj pörgetési lehetőségeket jelent. Fontos tudni, hogy a party pörgetések nem helyettesítik az arany pörgetéseket! A két játéknak nincs egymáshoz semmi köze.​

  Kérdés: A régi Kerekkeréken olyan nyeremények is voltak, mint a 100% betakarítási bónusz vagy a 200% TP bónusz. Ezek a nyeremények az új Kerekkeréken normál módban már nem jelennek meg. Akkor miért mondtátok, hogy a Kerekkeréken jobb nyeremények lesznek?

  Válasz:
  1. Az eddigi szerencsekerék más rendszerrel működött. A legjobb nyereményekre való esély az olcsóbb nyereményekhez képest nagyon kicsi volt. Lehet, hogy a 100% betakarítási bónusz ott szerepelt a lehetséges 12 nyeremény között, de a valóságos esély a megnyerésére nagyon kicsi volt. Az új rendszerben minden díjra 1:12 arányban van esélyetek. Ha tehát láttok egy tényleg vonzó tárgyat, érdemes játszani, mivel most sokkal valószínűbb, hogy meg is kapjátok azt. Az átalakítás azonban sajnos azzal is járt, hogy meg kellett vizsgálnunk a nyeremények értékét. Különben minden gazda folyton a 100%-os bónuszokat nyerné meg és hamarosan mindenki a 4527439436. gazdaszinten jár majd. :)
  2. A trágya és a víz többet nem szerepel a nyeremények között.
  3. Ezeken kívül az új Kerekkerék mindig olyan tárgyakat is tartalmaz, amelyek fontosak lehetnek az adott játékos számára (egy 80. szintű játékos biztos, hogy nem ugyanazokat a tárgyakat látja, mint egy 3. szintű játékos). Régebben mindenki ugyanazokat a nyereményeket szerezhette meg, a szintjétől függetlenül.
  Kérdés: Az arany pörgetés jelenleg 2 FA-ba kerül, a „party” pörgetés viszont 8 FA-ba. Miért van ez a nagy különbség?
  Válasz:
  Ahogy már említettük, az arany pörgetések nem azonosak a party pörgetésekkel! Az arany pörgetés tulajdonképpen egy plusz zöld pörgetés. Jelenleg már nem lehet arany pörgetést vásárolni, mivel úgy gondoljuk, hogy a játékosok ezeket könnyedén megszerezhetik egy kis munkával: a belépési bónusszal vagy egyéb jutalomként. A „party” pörgetés ezzel szemben vadonatúj játékelem és majd meglátjátok, hogy a nyereményekhez képest igen olcsó ez az ár!​

  Kérdés: Mit jelent a Kerekkerék akciós csomag és milyen gyakran lesz megvásárolható?

  Válasz:
  Ha Kerekkerék akciós csomagban vásároltok „party” pörgetéseket, 50%-kal olcsóbban juthattok hozzájuk (8 helyett 4 farmaranyért). Az így szerzett pörgetéseket eltehetitek szűkösebb időkre - vagy megpörgethetitek egy tucatszor is akár a kereket, ahogy a kedvetek tartja. még nem tudjuk, milyen gyakran lesz ilyen akció, de ha jó ötletnek tartjátok, akkor újra megrendezzük.​

  Kérdés: Lesznek a jövőben új nyeremények is a Kerekkeréken?

  Válasz:
  Igen, mivel az új rendszerben sokkal könnyebb lesz új nyereményeket beilleszteni a játékba egyéb új játéktartalmakkal együtt.​

  a Farmerama csapata​
   
 6. _tHUNder_

  _tHUNder_ Fórum császára

  Adjisten Gazdák!

  Visszajelzések alapján úgy látszik a többség nem elégedett a TP bónusz nyerésének lehetőségével. Az ok az, hogy mivel a nyerési lehetőség 1:12-höz, így óvatosan közelítettünk a dologhoz, ami a legjobb nyereményeket illetti. Jövő hét elején felmérést végzünk a kerekkerék pörgetésekről és növeljük az egyes nyeremények felbukkanási esélyeit.
  Éppen ezért türelmeteket kérnénk, amíg több információ is a rendelkezésünkre áll.

  Megértéseteket köszönjük!
  a Farmerama csapata​
   
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.