Kerekkerekes csevegő / Rackónál jártunk vendégségbe | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 11.9.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. georga06

georga06 Fórum hercege

29 poribol lett 2 Disco viragom, 1 betolto virag (3.) es 5 tenyeszallat a tobbi szupitap, szupitragya es egyeb. Meg van majd 150 porgetesem es ahogy latom, nalam szinte mindegyiknel porgetesnel egy-egy viragot ad fonyeremenykent. Majd meglatjuk mi lesz meg ezutan, a kezdet nem rossz. Az osszes viragbol meg van mar 2, ugyhogy ami ezek utan jon az mar csak raadas.

2. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Sziasztok!

A kerék ugyan úgy dolgozik, mint régen, csak találtak egy kevésbé lusta virágbeszállítót:D:p
    Ahogy elnézem, szórja is a virágokat rendületlenül a kerék.

mimike, Gio, nemethpgabi és 9 más kedveli ezt.
  3. dereret

dereret Fórumőrült

Ezeket a "bónuszokat" én sem láttam, de igazán a virágok voltak most a fontosak számomra.
    A 120 végeredménye: 8 diszkó, 1 Betöltő, 6 Éneklő tulipán. Amit csak 1x láttam viszont, az a Boldog liliom, nem sikerült, de van már 1 belőle, így én vagyok helyette boldog.
    Jöhet a felhő, amire állítólag majd kilehet őket rakni. Remélem valamilyen csúcsszuper akármit kapunk.

Gio, Claunyuszi, bettykati83 és 3 más kedveli ezt.
  4. berzsike

berzsike Fórumszaki

Sziasztok - Érdemes volt kicsit irigykednem, vettem 1 pörgetést és lett, boldog liliomom:D:D

mimike, Gio, georga06 és 5 más kedveli ezt.
  5. Adrián-Beatrix

Adrián-Beatrix Fórumprofi

Nagyon elégedett vagyok a kerékkel,diszkóvirágra vágytam,és adott is vagy fél tucatot:)Grat BP.
    Most tényleg megpróbáltak a gazdák kedvében járni,következőleg meg minden főnyeremény lehetne rózsaszín állat,vagy terményes fejlesztés:)))Garantáltan mindenki odaadná a nadrágját is:))))D

alex0824, Gio, Boldi900 és 9 más kedveli ezt.
  6. k.krisztinka

k.krisztinka Aktív író

Sziasztok!
    Újra nekiestem a keréknek, hátha lesz szerencsém, volt még gyűjtött pörim és vett is, így 64 pörgetésre futotta. :)
    Nagy örömömre lett az új virágból 6 db és végre lett egy tulim is. :D Egy betöltő virág még az előző akción jött össze, így már csak a boldog liliom nem akar boldogítani. Nagyon ritkán láttam most is csak és akkor jó messze állt meg tőle a lapát. :cry: Szóval már csak a lili hiányzik, de majd egyszer....
    Ja, amikor először láttam ezt az új virágot, annyira nem tetszett, hogy meg sem néztem mit ad, így mikor az előbb kipakoltam és megláttam, hogy BTP-t, na azóta egyből máshogy tekintek rá.... valahogy így: :inlove:
    A többi ilyen is olyan is, de kiemelendő a 2x12 h munkáskupon :)
    Mindenkinek sok-sok virágot és egyéb jó pörit.

Gio, georga06, Adrián-Beatrix és 2 más kedveli ezt.
  7. ourshe

ourshe Aktív író

Sziasztok!
    Az éneklő tulipán nem adta könnyen magát, de a végén sikerült 1! :) Így mind a 4 virág boldog tulajdonosa vagyok :D

Gio, bettykati83, Adrián-Beatrix és 2 más kedveli ezt.
  8. hron84

hron84 Fórum-zöldfülű

5 diszkó, 2 boldog liliom, 1 betöltő . és 2 tulipán. 4 tenyészállat amivel sikerült befejeznem az eventet, és a hiányzó eventgazra is jött rengeteg szupertrágya.
    A másik farmomon is kb ezek jöttek .Nagyon-nagyon elégedett vagyok.

Gio, bettykati83, Adrián-Beatrix és 3 más kedveli ezt.
  9. -vadocka70-

-vadocka70- Fórum parancsnoka

sziasztok :))

Minden virágból szépen lehet pörgetni és én nem is nagyon bánom , hogy hatalmas dolgok nem voltak mellett , most nekem ez volt a fontosabb :)

Mind a 4 virág boldog tulajdonosa lettem :) igazán kitett magáért a BP :)

Gio, LBetti, bettykati83 és 4 más kedveli ezt.
  10. Susie0509

Susie0509 Fórum hercege

Sikerült mind a 4 féle virágra szert tennem több példányban is, nagyon örülök nekik.

Adrián-Beatrix, dereret és -vadocka70- kedveli ezt.
  11. fiam62

fiam62 Fórum hercege

Sziasztok!

Nálatok is NÉMA a diszkóvirg?
    Tulipánom sajnos nemlett:cry:De XXL-es öszi ige:pn.

Utoljára szerkesztett: 25.11.14
    Gio kedveli ezt.
  12. ***JÁZMIN***

***JÁZMIN*** Utánpótlás-írogató

sziasztok.

Találkozott már valaki rózsaszín óllal-terményessel???Ha jól emlékszem múltkor a rózsa strucc tsz volt a megnyerhető.Vagy most száműzték a kerékről???Nem biztos,hogy veszek party pörit ha nincsenek színes ólak.

Adrián-Beatrix kedveli ezt.
  13. Pokimoki72

Pokimoki72 Fórumgróf

Szia.
    Azok mindig a főnyeremények voltak, 12 óránál a keréken. Most ott csak virágot találsz. :)
    Lesz ott más is majd ha vége az akciónak, így érdemes tartalékolni a pörgetésekből szerintem. :)

14. LBetti

LBetti Fórumgróf

Nekem 4 piros csacsiólat adott, rózsaszín ólat, terményest vagy magas szintű tenyészállatot nem láttam rajta.
    Viszont a virágokból kaptam bőven...:)

Utoljára szerkesztett: 25.11.14
    Gio, Adrián-Beatrix és -vadocka70- kedveli ezt.
  15. bettykati83

bettykati83 Járnitanuló

Sziasztok:)

Huhhh, most nagyon jo lett a kerek, szupi dolgokat lehetett nyerni, most ugy erzem igazan szerencses voltam. Csak igy tovabb BP. Nagyon nagyon elegedett vagyok!
    Nyeremenyeim: Diszkorozsa: 4
    Boldog liliom:4
    Eneklö tulipan:4
    Betöltövirag: 1
    tenyeszallatok:- Drakula baratja
    - 2 Szilaj Bika
    - 2 Virgonc Vizipaci
    - 2 Koszalo Köszali
    - Gumikacsa
    - 2 Alböreger
    - Viragos strucc
    - Csacsi kong
    CSP: 124.200
    TP: 19.320
    Baha TP: 8320
    Kacsa Kata Szupertragya: 110 db.
    Kacsa Kata Turbo: 71 db.
    Szupertragya: 305 db.
    Szupertap: 86 db.
    XXL fak: körtefa, tölgyfa
    Lett meg csacsikovacs sima, es sarga
    Piros szamaristallo
    12 oras munkaskupon
    lettek meg termekek, sima olak,

Ui.: 120-as csomagot vettem

SZuper, mindenkinek hasonlo jokat kivanok. :) Szep estet mindenkinek!

Gio, Jucus1949, -vadocka70- és 2 más kedveli ezt.
  16. Adrián-Beatrix

Adrián-Beatrix Fórumprofi

Nem,most csak a virágra van helyezve a hangsúly,de legalább azt adja rendesen:)

Gio, Claunyuszi, bettykati83 és még 1 ember kedveli ezt.
  17. Boldi900

Boldi900 Junior szaki

Sziasztok!200-ból 100-at lepörgettem(a többit majd ha megint lesznek sárgánál nagyobb terményesek és sima ólak)Érdemeleges: 4 diszkórózsa 4 éneklő tulipán 4 betöltővirág és 11(? ezt hogyan a többihez képest) boldog liliom, aminek külön örülök ,mert ez a legaranyosabb virág (szerintem). Remélem azért majd látni a következőkben a keréken egy-egy rózsa STRUCC TSZ-t vagy egy ninja méhet.

Gio, ***JÁZMIN*** és LBetti kedveli ezt.
  18. -Viharles97-

-Viharles97- Járnitanuló

19. fiam62

fiam62 Fórum hercege

Gio, bettykati83, LBetti és még 1 ember kedveli ezt.
  20. vampire_hunter

vampire_hunter Fórumlakó

Sziasztok! Juhéjjj kipörgettem a diszkóvirágot :) ♥ és XXL-es gyümifákat, meg hótapsifülest is :)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.