Kerekkerekes csevegő / Rackónál jártunk vendégségbe | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 11.9.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Sziasztok! Party pörgetéseim eredménye: 7 db diszkórózsa, 6 db boldog liliom és 5 db éneklő tulipán:inlove::inlove::inlove::inlove: nagyon- nagyon örültem nekik, továbbá kaptam pár tenyész állatot és sok-sok szuper tápot.

Gio, PocsékFarmer, bettykati83 és 3 más kedveli ezt.
  2. vcsaba18

vcsaba18 Fórum nagymestere

Sziasztok.
    9 pörgetés eredménye: 1 kőrözött, 1 levendulalekvár, 1 ÉNEKLŐ TULIPÁN, 8 szupertáp, 1 pehelytollgyűjtő állomás 1. szint:sárga,10 szupertáp, 1 esküvői csokor, 1 levendulalekvár, 5880 TP .

Gio, Adrián-Beatrix, bettykati83 és 2 más kedveli ezt.
  3. mimi

mimi Fórum elő legendája

Teljesen el vagyok ájulva. :) Mindhárom virágomat kiültettem a Kincsesre. :D

Gio, Adrián-Beatrix, LBetti és 3 más kedveli ezt.
  4. alpha58

alpha58 Rutinos

Nekem is lett 3 virágom, most már csak az boldog liliom hiányzik. Talán legközelebb meglesz.

Gio kedveli ezt.
  5. Sőrés_Róza_[Rózsika]

Sőrés_Róza_[Rózsika] Fórumfelvigyázó

Sziasztok!
    A de. félresikerült vásárlásom-pörgetésem után (mert nálam de. már megjelent az akció, és mire utánanéztem, miért nincs virág a keréken, már mindegyiket elpörgettem), egy szavam se lehet. 200 pörgetésből lett: 2 betöltővirág, 3 liliom, 5 tulipán, 5 diszkórózsa, 5 csacsikovács, 2 piros szamáristálló, néhány színes ól és tenyészállat, 3 őszi xxl. és egy-két másik xxl fa. Köszönöm szépen. Csak azt sajnálom, hogy de. elkapkodtam a dolgokat. Mondjuk lett vagy 200 ezer btp. abból is. ;)

Gio, alpha58, bettykati83 és még 1 ember kedveli ezt.
  6. Pharmer500#2

Pharmer500#2 Fórumgróf

Sziasztok!

Én még nem vettem PartyPörit: amióta bevezették, csak eventjutalmakból gyűlt össze össz. 47.
    Bár a betöltővirágra rákattantam volna, de úgy voltam vele, nem pörgetek rá. Aztán amikor bejött az éneklő tulipán, és beötlött, hogy ezekhez még rendelhetnek felhősort is, még akkor sem (várjuk meg, mit ad vagy cserélhetőek lesznek -e a virágok). Sőt még a boldog liliom bevezetése után is jónéhány "feltűnési" alkalom eltelt, míg végül rászántam magamat, hogy talán nem fogok lecsúszni semmi értékesebbről, ha ezekre pörgetem el.

Így jött össze 2. próbálkozásra először egy éneklő tulipán még október közepén, majd pedig 8. próbálkozásra egy betöltővirág tegnap éjjel. Persze mindehhez az kellett, hogy naponta 2-szer néztem a frissülést, és kizárólag akkor pörgettem, ha a (még hiányzó) virágok valamelyike szerepelt nyereményként (még a rózsa struccászatira sem!!!:-D), és ugye ehhez így kerek egyhónapnyi türelem kellett (meg persze, tudom én, szerencse is, nem kevés - viszont türelem és önfegyelem nélkül az esély sem lett volna meg rá; az is igaz viszont, hogy ha elkezdek pörgetgetni mindig az épp aktuálisan megjelent virágra, akkor már régebb óta meglehettek volna...:music:).
    Na akárhogy is, kb. még másfél-két hónapot adtam volna még magamnak a boldog liliomra és erre az új diszkórózsára, de ez az akció nagyon bejött. Iszonyatos nagy mázlival (bár más egyéb említésre méltó nyeremény nem jött össze, de) a mai 3. pörgetésre sikerült a diszkórózsa, 14.-re pedig a boldog liliom.

Szóval HEPPISÉG van!!!:D

Ezzel (össz. 22 pörgetésből - amiből 14 történt a mostani "esélynövelt" akció keretén belül) meg is van a jelenlegi teljes kollekció (2 akción kívül, 2 az akcióból), és maradt még 25 pörgetésem, amit persze tartogatok a kollekció következő darabjára (ha 1:12 eséllyel működik, akkor ennyiből meg amennyit még addig gyűjtögetni lehet, talán már össze kell jöjjön az is). Mivel a cserélhetőségről nem tudni egyelőre semmit, egyelőre nekem csak annyi a célom, hogy ha lesz hozzájuk felhősor, ne kelljen szürkén tartani...:)

mimi, Gio, LBetti és 2 más kedveli ezt.
  7. Adrián-Beatrix

Adrián-Beatrix Fórumprofi

Nagyon elégedett vagyok,azt hiszem nekem sem lesz gondom a virágos felhősorral:)

-vadocka70-, felixx75, Gio és 4 más kedveli ezt.
  8. GyörfiRózsa

GyörfiRózsa Haladó

Sziasztok!
    Sikerült 2 diszkórózsát kipörgetnem ! Ekkora szerencsém még sohasem volt!

9. Trace76

Trace76 Törekvő

Volt 30 pörgetésem az eventekből, ebből 6 db virág lett:D 3 liliom, 2 diszkó, 1 tulipán! Ezen felbuzdulva vettem 200 pörgetést! Na ott már nem lett ennyire szerencsés az arány, 3 db virágot adott mindegyikből, összesen 12, de persze még ez is nagyon jó eredmény, meg persze rengeteg nagy értékű tenyészállat meg kuponok, xxl barack 2, és narancs és a többi...úgyhogy minden nagyon szép, minden nagyon jó, mindennel meg vagyok elégedve:p

10. georga06

georga06 Fórum hercege

A 200 porgetesbol lett 6 discorozsa, 5 betolto virag, 8 tulipan, 1 liliom, 1db 3-as szintu, 6db 4-es szintu, 18 db 5-os szintu tenyeszallat, 2 farmmunkas kupon, tobb szupitap es szupitragya, KK tragya, CSP, TP, BTP es kb 20 barkacsolt ol, sarga es narancs olfejlesztes.
    A viragok minden korben a fonyeremenyek voltak, szoval az esely megvolt a nyeresukre boven.
    Viszont egy ido utan mar szinte unalmassa valt a porgetes, ugyhogy nem is porgetek a mostani akcioban mar, mert ahogy elottem is irtak semmi magasabb szintu olra vagy allatra nem volt esely, sem TP bonuszokra.
    Nem a nyeremenyekre panaszkodom, hanem az egyhangusagra. A multkori izgalmasabb volt es vettem is vagy 6-800 db-ot ez most nem fog megismetlodni.
    Tul konnyen adtak a viragokat. Vagy kozeleg egy felho hozza vagy cserelhetove teszik oket es nem akarjak, hogy csillagos eg legyen az ara cserenapon.

Pharmer500#2, Gio és .Sookie69. kedveli ezt.
  11. Trace76

Trace76 Törekvő

Túl könnyen adták a virágokat??? A múltkori akciókor a 200 pöriből egy darab virágom se lett, nem hinném hogy bármit is könnyen adtak volna, szerintem ez a normális arány ami most van, elvégre az ember azért elvárja azt hogy ne csak a bosszúság legyen ha már fizetett valamiért! Persze mindig lesz olyan akinek teljesen mindegy hogy van rajta sapka vagy nincs rajta sapka:music:

Jucus19, Othep, Pharmer500#2 és még 1 ember kedveli ezt.
  12. CoraQueen

CoraQueen Fórum ezredese

Sziasztok!

Volt kb 30 party pörgetésem, amit megtartottam a mostanában kapott ajándékokból. Mind el is pörgettem, és minden (!) esetben ott volt a főnyeremény helyén valamelyik virág, de megszerezni csak egyszer sikerült, a boldog liliomot! :D :inlove:
    Ami még lett: 6 tenyészállat, sárga csacsikovács, piros csacsiól (ez már a 2.!), ezeknek mind nagyon örültem, plusz még egy csomó esküvői csokor, 18 szupitáp, és 20 szupitrágya, ami említésre méltó.
    Egészen jó! :)

Cora

Gio és LBetti kedveli ezt.
  13. jani750

jani750 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    A virágok tulajdonságait hol lehet megnézni?

14. CoraQueen

CoraQueen Fórum ezredese

15. CoraQueen

CoraQueen Fórum ezredese

Nem bírtam megállni, és vettem még 25 party pörit! De nagyon megérte!!! :D
    Lett 3 diszkórózsa :inlove:, 1 éneklő tulipán, és még egy boldog liliom (az előzőt is ma nyertem)!!! :D

Ezenkívül: 16 szupitáp, 45 szupitrágya, kószáló kőszáli, dongó, gömbhal, 26 KK szuper, 5 KK turbó, és 12 órás munkás kupon!

Elégedett vagyok! Ez így már kerekkerék akció, így érdemel volt a FA-at beáldozni.

Sok szerencsét mindenkinek: Cora

16. boszieva

boszieva Fórumszaki

Sziasztok!

Olvasva a hivatalost, befektettem 25 db pörgetésre+volt 5 db nyeremény pörgetésem.
    Nyertem rengeteg KK trágyát, Turbótrágyát, pár tölgyön kiváltható tenyészállatot, szupertrágyát, CSP-t, BTP-t, alap terményes ólakat, narancs lovat, XXL szivart és egy Diszkórózsát!:D
    Azért tényleg látszik a változtatás!
    Ezek nem szuper nyeremények, de eddig sokkal rosszabbakat pörgettem!

17. Jucus19

Jucus19 Fórum ismerője

Sziasztok! Vettem 120 db party pörgetés és most nagyon elégedett vagyok, mert a keréken többnyire elég elfogadható ajándékok voltak. Nyertem 3 db betöltő virág, 3 db boldog liliom, 1 db éneklő tulipán és 6 db diszkó rózsát. Ezen kívül 12 db tenyészállatot, 2 db farmmunkás kupont, 3 db XXL-es fát, szuper tápot, szuper trágyát, KK turbót, KK szupert, csp-t, tp-t btp-t és egy pár darab alap ólat. Nagyon örülök a nyereményeknek, mert még eddig soha nem voltam megelégedve a party pörgetésen nyert ajándékokkal és most rászántam magam és azt mondtam ha most sem nyerek valami érdemlegest akkor ez volt az utolsó, hogy vásároltam.

18. mimi

mimi Fórum elő legendája

Hasonlóan gondolkodtam. A gyűjtögetettekből csak egy betöltővirág lett, de most rászántam magam a vásárlásra. Na nem az óriási adagot! Most már nyugodtan várom az esetleges felhősort. :)
    (Tartalékoltam még, hogy esetleg rózsa ólat is pörgethessek.)

csio70, Gio és Pharmer500#2 kedveli ezt.
  19. maya

maya Fórumprofi

Sziasztok, nekem 26 pörgetésből sikerült többek között
    éneklő tulipán, boldog liliom, betöltővirág, diszkó rózsa 2x
    azt hiszem ez elég jó és nem vettem egy pörgetést sem mert összegyűjtöttem, és még maradt is.
    Most az a kérdésem mit csináljak vele, milyen felhősorra tudom kitenni? Vagy nem.... vagy igen...?

Gio és mimike kedveli ezt.
  20. -vadocka70-

-vadocka70- Fórum parancsnoka

nekem 220 pörgetésből

12 diszkóvirág
    3 éneklő tulipán
    2 betöltő
    3 boldog liliom
    BTP 58.500
    farm TP 98 ezer valamennyi
    szupitáp152
    kk turbó141
    kk sz 153
    csp 198.000
    22 tenyészállat
    25 termék
    18 ól ebből 1 piros csacsi a többi alap
    szupitrágya 423
    7 xxl fa és nincs köztük szivar
    és 2 farm kupon

én nagyon elégedett vagyok :))

csio70, Gio, mimike és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.