Kerekkerekes csevegő / Rackónál jártunk vendégségbe | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 11.9.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. LBetti

LBetti Fórumgróf

Szia! A felhősor még nincs játékban, remélhetőleg tényleg lesz, és mihamarabb.

Gio, Adrián-Beatrix és -vadocka70- kedveli ezt.
  2. roli00000000

roli00000000 Rutinos

Sziasztok. Vettem 25-t, és mondtam, ha lesz közöttük min. 2 virág, akkor veszek még. Hát egy se lett.. :(

csio70 kedveli ezt.
  3. maya

maya Fórumprofi

Türelmes vagyok, tudom hogy eljön az idő amikor meglesz a sor is. Kérdés mennyi BH Tp-t ad majd fenn, mert elég jól ad a kincses szigeten. Hol éri meg jobban tárolni.?

LBetti kedveli ezt.
  4. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Rolikám ha ez vigasz: nekem az első 100-ból lett egyetlenegy diszkórózsa. De a közel 400-ból 19.

5. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Nekem eddig már 11 db diszkórózsa kipörgetése sikerült:) nagyon örülök neki ( nem kevés tp-t ad naponta ), továbbá sok-sok szupitáp, 2 betöltővirág, 8 éneklő tulipán és egyebek;)

Marika312, csio70, Gio és még 1 ember kedveli ezt.
  6. pormacska1

pormacska1 Fórumfelvigyázó

Én teljesen elégedett vagyok tíz pörgetésből lett egy boldog liliom és egy éneklő tulipán.Ne adjátok fel nagyon aranyos dekorációk felvidítják az embert.Gratulálok a kitalálóknak.

CsakJucinak12, csio70, Gio és még 1 ember kedveli ezt.
  7. CsakJucinak12

CsakJucinak12 Fórumprofi

Utoljára szerkesztett: 2.12.14
    Marika312, -vadocka70-, kalimera75 és 6 más kedveli ezt.
  8. Shirkán53

Shirkán53 Fórum hercege

Sokan nyafognak a szerintük nem megfelelő ajándékok miatt. Nos én 240 pörgetést vásároltam a party pörgetés sorn. Ezen keresztül már jól érzékelhető a nyeremények skálája, amit közkinccsé teszek.
    Nem volt nyerhető Bahamás dolog. Ki tudja miért. A tervezők csinálhatnának egy Bahamás pörgetési lehetőséget is akár...
    Nem volt nyerhető egyetlen farmarany sem, illetve csillag továbbá semmilyen recept, vagy teliholdas dolog.
    Nem én nem nyertem ilyeneket, nem láttam ilyen nyerési esélyt! Volt nyerhető piros szamáras többször, de nekem most nem sikerült.

Most lássuk a csodát:
    5600 TP x13, 1120 BTP x8
    CSP 12.000 23x
    Szupertáp 8db x11, 10db x8
    KK szupertrágya (repülő) 8db x14, 10db x2
    KK turbótrágya (zokni) 4db x17 , 5 db x9
    Szupertrágya (esőcsepp) 20db x10, 25db x6
    Farmmunkások 12 órás x7 (más időtartamú nem volt)
    XXL fák (alapfa nélkűl!): Cseresznye 3x, Őszibarack 2x, Körte és Tölgy 1x-1x
    Csokrok:Esküvői 6x, Őszi asztaldísz 1x, Pünkösdi 7x, Démoni 1x
    Lekvárok: Levendula 8x, Körözött 1x,Csokis palacsinta 1x, Mézes banánálom 1x, cseresznyés túrótorta 1x
    Ólak: narancs ló 1x, narancs juh akol 1x, narancs tehén 4x
    Épített ólak:
    Rodeo ranch 4x,
    Csacsikovács 2x + sárga 1x,
    Birkanyíró 4x,
    Tehenészet 1x,
    Guanógyár 1x,
    Angóra simogató 3x + 1x sárga,
    Halásztanya 2x,
    Pehelytollgyűjtő 1x + 1x sárga,
    Szarvasgomba malacfarm 3x,
    Pulykalábas 2x + 1x sárga
    Tenyésztettek:
    Virágos strucc 4x, Hótapsifüles 3x, Virgonc vizipaci 2x,továbbá 1-1Szilaj bika, Őrméh, Sittes holló,
    Álbőregér, Gumikacsa, Sült pulyka, Pulcsis bari, Minimalac, Vaddisznó, Zenés szamár, Bolyhos borjú,
    Dongó, Kószáló kőszáli, Csacsi kong.
    Főnyeremények: 23x!!!
    Éneklő tulipán 6x,
    Diszkórózsa 10x,
    Betöltővirág 6x,
    Boldog liliom 1x. Lehetek nem elégedett? Ugye nem! Ezért azt mondom, aki csak néhány pörgetést vásárol, az ne panaszáradatot szaporítsa! Mint látható sok pörgetés megmutatja, hogy a nyeremények arányosak a kifizetett összeggel, sőt...
    Jó játékot mindenkinek!

Marika312, kalimera75, csio70 és 3 más kedveli ezt.
  9. Numiz

Numiz Fórum veteránja

10. apuci30

apuci30 Fórumőrült

nem rég játszok de a party pörgetésekkel meg vagyok elégedve én is 1 hét alatt 20+ pörgetésen túl vagyok és értékesebbnél értékesebbeket nyertem :) Albino bőregér pehelytoll gyüjtő állomás diszkó liliom boldog liliom éneklő liliomból 2* is volt szupi tápokból is vagy 30-at vagy 100 szupi trágyát és még sorolhatnám

Marika312, Gio és Lilieth kedveli ezt.
  11. Numiz

Numiz Fórum veteránja

Hali.
    90 pörgetésből jött a-" nemtom a nevét hirtelen- , mumus virág. De. Mért mos változzak meg, megjegyzem 2X kaptam Tojástojót. Ezt esetleg mellőzhetnék az amúgy 80%-ban jó nyeremények közül. -.-

Marika312, -Encyberama-, dereret és 4 más kedveli ezt.
  12. Morpheus.v.2.0

Morpheus.v.2.0 Junior szaki

Szia!
    Teljesen egyetértek az utolsó mondatoddal, ezért NEM panaszkodásból, hanem "dicsekvésből" írom, hogy 10 party pörgetésből a 111-es (nem 11-es, hanem annál pont 100 szinttel feljebb) sikerült a rendkívül "ritka és értékes" alap tojástojó területből rögtön kettőt is kifognom.
    Zsugoriságból nem fogom még a kedvenc csibéimnek sem odaajándékozni cserenapon (nehogy örökre megszakítsák velem a kapcsolatot, az ajándék felfoghatatlanul magas értéke miatt :D )
    [mielőtt bárki bármi olyat is belegondolna a hozzászólásomba, amiről szó sincs ezért szólok, hogy "természetesen" sikerült az - általam ismeretlen okból - vigyorgó csillagvirágocskából is kifogni egyet...]

apuci30, -Encyberama-, LBetti és 3 más kedveli ezt.
  13. LBetti

LBetti Fórumgróf

A ma nyert 10 partyt elpörgettem, az új virág még várat magára.:sleepy::)

Marika312, tina07141983 és dereret kedveli ezt.
  14. dereret

dereret Fórumőrült

200-as csomagból 180-at elpörgettem, a többit majd akkor pörgetem le, ha véget ér az akció, mert már nagyon sok a virágom, ill. ilyenkor 100 %-os tp vagy termésbónusz nincs, csak akció után.

Lett 12 db. Vigyorim, de a régiekből is ismét 1-2 db./mindből/
    Egyetlen alkalommal szerepelt a piros szamáról, a nyíl meg is állt itt, de többé nem lehetett látni.
    Sztrágyából több mint 600 db, szupertápból 150 db, viszont virágcsokrokból dömping.
    Tenyészállatokat is szépen adta, viszont arató kuponnál egyszer sem állt pl. meg a nyíl, de megbocsájtom, mert a 180 pörgetésből mindössze 1-1 alapterményest kapcsam csak.
    Összességében sikeresnek mondhatom a pörgetést. Felhő aktiválva, jó az a 10 % most az eventnövényre.

Marika312, Gio, LBetti és 3 más kedveli ezt.
  15. tina07141983

tina07141983 Fórumgróf

Szia.na igen én 200 db elpörgettem felhősor megvan bár betöltővirágot úgy kellett egyet felszednem mert az nem jött.pedig én is hagyni akartam az akció utánra,mert nincs sajna rózsa ól sem ninja méh,piros szamár elkerült de most,hogy olvastam soraid eszembe jutott tegnap vagy ma reggel 200% tp-t pörgettem. ;) 16 óra még vissza van belőle. Akció vége előtt lehet veszek még egy csomagot,mert utána visszatérnek reményeim szerint a nem virágokra összpontosító pörgetések,de elöbb nem veszek,mert akkor nem bírom ki és elpörgetem mindet .xDxD

Marika312, Gio, LBetti és 2 más kedveli ezt.
  16. Numiz

Numiz Fórum veteránja

Hááát, nem tudom ki hogy van vele, kiraktam 2 vigyori virágot a Kincsesre, de nagyon randák..... :wuerg: ( azért nem dobom vissza! :p )

17. macsek.

macsek. Törekvő

Én egyelőre befejeztem a pörgetést, mert 25-ből 1 db főnyereményt sem sikerült pörgetnem :(
    Viszont lett 7-8 alap terményesem - 95-ös szinten van már elég -, sok szupertrágyám, szupitáp is lett néhány és TP, Csp.

LBetti kedveli ezt.
  18. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Sziasztok!
    Én csak 5 pörgetést vettem és ebből 2 főnyeremény lett: Vigyori csillagfürt a becses neve. :) Már kinn is vannak a Bahán! :)

tina07141983, _Cygnus_, Gio és 3 más kedveli ezt.
  19. -Encyberama-

-Encyberama- Kivételes tehetség

Nálam is hasonló eredmény született 200 pörgetésből. Lett 8 vigyorgó csillagfürt, 4 boldog liliom, 4 diszkó rózsa, 1 betöltő virág, és 3 éneklő tulipán. 5-6 szintű tenyészállatok, 1 piros csacsi ól, na meg persze az elmaradhatatlan sárga csacsikovácsból rögtön 2 (már van 9) de legalább most jött hozzá alap is. Szupertáp 180, szupertrágya 600 körül, 1 db 12 órás munkás kupon, rengeteg olcsó termék, pár alap meg sárga terményes, és egy rakat BTP, TP, meg CSP. Szerencsére a tojástojó most elkerült de a múltkor kettőt is sikerült pörgetni. Én teljes mértékben elégedett vagyok.

Marika312, Gio és Numiz kedveli ezt.
  20. bonita333

bonita333 Rutinos

Nekem nagyon jó érzékem van a pörgetéshez :) Szerintem az összes levendula lekvárt elhoztam :)

CsakJucinak12, tina07141983, Gio és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.