Kerekkerekes csevegő / Rackónál jártunk vendégségbe | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 11.9.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. ada77201

ada77201 Fórumlakó

Köszönöm Nildia de csak így sikerült ;) én is meglepődtem egy kicsit mikor a link helyett a képeket rakta ki o_O

2. -orgona-

-orgona- Fórum ezredese

Sziasztok! Reggel 5 pörgetésből lett egy madárijesztőm.xD

Gio, Numiz, Marika312 és 6 más kedveli ezt.
  3. kisszakács75

kisszakács75 Fórumszaki

Sziasztok! Kicsit drágának találtam az öt darabért adott FA-t , de meglett a hiányzó virágom és a madár ijesztőm is 3 pörgetésből, nagyon-nagyon boldog vagyok :music::inlove::)

Gio, Numiz, mamszi5107 és még 1 ember kedveli ezt.
  4. macsek.

macsek. Törekvő

Tegnap és ma kb. 60-at pörgettem úgy, hogy 1 db főnyereményt nem kaptam. Legutóbbi kerekkerék akciónál is nagyon sokadikra sikerült főnyereményt pörgetnem. Kérdem én, hol itt az esélyegyenlőség? A többi mini eventnél ugyanez a helyzet.

Utoljára szerkesztett: 27.2.15
    LBetti és Numiz kedveli ezt.
  5. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia ada77201!

Az alábbi linken találsz egy nagyon jó, képekkel illusztrált leírást a direkt link beillesztéséről :

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/direktlink-segédlet.11064/

Így legközelebb nem okoz majd problémát.:)

ada77201 kedveli ezt.
  6. mimi

mimi Fórum elő legendája

Azért hívják szerencsekeréknek, mert vagy jó vagy nem. :) Nekem speciel most pont jó volt. Egy pörgetés és a Madárijesztő ott virít a farmon. Juhéééé.

Gio kedveli ezt.
  7. alpha58

alpha58 Rutinos

Gratulálok. Szerencsés vagy. Nekem volt 11 partypörim, de nem jött a madárijesztő. A vigyorgó csillagfürt is hiányzik még a felhőről. Ez sem jött. Remélem egyszer majd én is szerencsés leszek a keréken.:)

Gio, ada77201 és LBetti kedveli ezt.
  8. macsek.

macsek. Törekvő

Gratulálok, Te tényleg szerencsés vagy :) Az valóban szerencse, ha néhány pörgetésből sikerül a legújabbat megkapni, de ha 60 pörgetésből - nem a legújabbat, hanem - semmi főnyereményt, az már nem szerencse, hanem beállítás kérdése. Szerintem.

9. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Nagyon boldogtalan vagyok..... volt 16 pörgetésem vettem hozzá még egy csomagot.... és az eredmény: fák, tehenészet, tojástojó, 8 narancs ló:oops:van már 17, piros szamár és további apróságok. Többet nem veszek egyet sem:(

Csivava1980 és bogisaci60 kedveli ezt.
  10. mandlog

mandlog Járnitanuló

Ezt nem értem, hogy lehet, hogy majd 150 pörgetésből még mindig nem jön össze az éneklő tulipán pedig látom és tojástojótól kezdve minden jön
    Azért ez már felháborít és dühösít mi csak fizessünk a trágyákért és semmi olyat nem ad ami már mióta a keréken van Azóta küszködök 1 tulipánért.
    Oké hogy szerencse kerék a neve de érdekes ezen a szerveren semmi sem úgy működik mint egy másikon ahol a gyerekek játszanak. Pedig csak egy gépünk van tehát ezen játszik az egész család.
    Csak ők később kezdték a játékot

LBetti kedveli ezt.
  11. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Üdvözletem Kedves Barátaim!

A kerekkerékre felkerült a ragasztóműhely. Egy jelentősebb mennyiségű pörgetést eltettem a legközelebbi akcióra, de most tettem egy próbát: hátha innen olcsóbban hozzá lehet jutni, mint xxl barkácscucc vásárlásával.
    Az ötlet bevált, sikerült több ragasztóműhelyt is kifogni a keréken. Akinek van betárazva pörgetés... el lehet gondolkozni rajta:)

Gio, mamszi5107, mazsibazsi és 7 más kedveli ezt.
  12. boldika88

boldika88 Fórum bárója

30-ból 2x láttam, sajnos nem lett 1 se:cry:.

13. -vadocka70-

-vadocka70- Fórum parancsnoka

sziasztok

nekem 50 pörgetésből a legnagyobb partí nyereményem egy narancs rodeóó

14. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Sziasztok:)
    Összekeveredett a malmom:) Madárijesztőkapitány volt a legtöbbször a főnyeremény és nem az ugribugri! Azért 200 pörgetésből sikerült 3 db-ot összeszedni!
    Ellenben jelentem ma felértem a holdra! Az eddigi pörgetéseimből nyert tehéntej, halastó és tyúkistállók egymásra rakva éppen a holdig vezettek!
    Hurrá ezt is megértem:)

fiam62, kekmaci75, georga06 és 9 más kedveli ezt.
  15. dereret

dereret Fórumőrült

Akkor picivel én jobban jártam, mert nekem minden 5. szinte piros /3./ denevérbarlang, és minden 4. KacsaKata sztrágyaxD A madárijesztőből lett 2 db.
    , az Ugrálóból pedig 1, de legalább ilyenem is lett a 103. pörgetés után.

georga06, PocsékFarmer, Gio és 5 más kedveli ezt.
  16. Hajnalifény

Hajnalifény Törzsjátékos

Vettem 10 pörgetést.Az új kitehető összesen egyszer volt a keréken :( 9-et elpörgettem eddig:
    4 szupitám,őrméh,ragasztóműhely,20 szupitrágya,10 szupitáp,28200 csp,8 KK.1 donó,12 órás kupon,6960BTP,
    Lehetett volna rosszabb is

Gio és Marika312 kedveli ezt.
  17. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Megvan az első :Dés sok piros denevér :wuerg:

Csivava1980, kekmaci75, georga06 és 7 más kedveli ezt.
  18. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Gratula! Gyere utánam a holdon vagyok! A zűrtehén akváriuma van a fejemen, arról megismersz:)

kekmaci75, georga06, PocsékFarmer és 7 más kedveli ezt.
  19. -vadocka70-

-vadocka70- Fórum parancsnoka

nekem nincs is annyi alapom , mint amennyi piros denevért rátehetnék :)) ha 1 alapra 3 pirosat teszek az jó ? :))))

georga06, PocsékFarmer, Gio és 5 más kedveli ezt.
  20. breki072

breki072 Fórum elő legendája

legyen 5 piros 1 alapra ;)

alex0824, LBetti, Marika312 és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.