Kerekkerekes csevegő / Rackónál jártunk vendégségbe | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 11.9.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Én is kipörgettem!

csopke1, (Erzsébet), OJani és 8 más kedveli ezt.
  2. -vadocka70-

-vadocka70- Fórum parancsnoka

nálam is csak növendék fák vannak :))

alex0824 és csio70 kedveli ezt.
  3. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Sziasztok! Rávettem magam,hogy vegyek 120 pörgetést,az eredmények:
    Azt írom le hány alkalommal adott egyes dolgokat tehát nem a darab számot!
    17 x kacsakata
    14 xtenyészállat
    13 x alapterményes
    2 xsárga terményes
    3 xpiros denevéról
    13 x xxl fa
    12 x szupertáp
    11 x tp és btp
    9 x "zokni"
    6 x levendula lekvár és csokor
    5 x 12órás kupon
    3 x madárijesztő
    1 x kőmadárkastély
    1 x 200%tp
    1 x 100%termény
    1 x sárga trombitafa
    Nem panaszkodom,de azt azért meg kell állapítsam,hogy az újdonságokat pl alapfát 1x pörgettem ki a 120 pörgetésből azaz nem volt 1% esélye sem nálam! A tp és termény bónusz szintén nem érte el az 1%-ot! Az új nyeremények viszont elvették az esélyt a madaras dolgoktól és a madárijesztőktől,régen 120 pörgetésből 8-10 főnyereményem lett most csak 7! Mondjuk fákat nem is akartam bár ennek az egynek örülök!A tenyészállatok jól jönnek és a kuponok illetve a szupertáp is!Összességében nem sokat változott a kerék,főnyereményre kb ugyanannyi az esély mint máskor!Aki csak az alapfák miatt fektet bele az lehet csalódni fog,bár lehet egyedi az esetem!
    :):):)

Utoljára szerkesztett: 9.3.16
    HéricsBáró, barna030303, csio70 és 5 más kedveli ezt.
  4. zsoka770

zsoka770 Fórum-zöldfülű

Sziasztok ! nem értem miért vannak meghirdetve a fák mikor én még nem is láttam ! Írják 8 óránként frissül hát már többször eltelt óra és nem változik ! Ha meghirdetnek valamit akkor szerintem be is kellene tartani ,legalább ha nem is nyerek olyat ami kellene de megpróbálhatnám így becsapottnak érzem magam !

5. alex0824

Szia! A fák közül általában csak minden 5-10 pörgetéskor jelenik meg valamelyik és mindig csak egy, tehát ha nem pörgetsz és a frissítéseket várod akkor 40-80 órát is várhatsz akár! Még az sem biztos,hogy azt fogod kipörgetni!
    :(

6. dfecka

dfecka Fórumlakó

A piros denire asztán vigyázni ám!xDEgy sárga trombitának én is örülnék,az még nincs,de csak akkor pörgetek ha meglátom a keréken,bár akkor is elég kicsi az esély.Már most gyanitom, hogy marad cserenapra a megszerzése.:)

csio70, Gio és alex0824 kedveli ezt.
  7. alex0824

Azért itt nem nagyon pörögnek az események azt hittem tele lesz hozzászólással!
    A piros denikre vigyázok mint a szemem fényére csak fedett arénáért adom őket!
    xD:p
    Viszont van annyi piros ól azt kellett volna frissíteni vagy több fajtát berakni!
    A denevérek már nagyon unalmasak!
    :music:

HéricsBáró, csio70, dfecka és 3 más kedveli ezt.
  8. Szama

Szama Fórum veteránja

Sziasztok!
    Én egyáltalán nem látok változást a keréken. Egy bodza fát dobott fel eddig lehetőségként, és ennyi. Ahhoz képest, hogy mennyire nagyon nyomatták a kerék megújítását, eléggé gyengére sikerült. Többnyire maradtak ugyanazok a megnyerhető cuccok, amik eddig is voltak. Még mindig a sok esküvői csokor, a többi szokásos termék, vagy a nevetséges összegű csp, tp. Sajnálom ezekre elpazarolni a party pörgetéseket, főleg, hogy venni nem tudok. A játék készítők helyében én annyira nem zengedeztem volna be, hogy húúú de jó lesz majd a kerék, mert nem az. Sőt, épp az ellenkezője. Kár érte, mert tényleg ideje lett volna módosítani az egészen. Akinek sikerül valami jót kipörgetni, annak gratulálok, a többieknek meg kitartást. Az én lelkesedésem a harmadik pörgetés után elszállt, miután null változás van a nyeremények terén.

Imi*, lesliewind, alex0824 és még 1 ember kedveli ezt.
  9. dfecka

dfecka Fórumlakó

Persze, mert szerintem mindenki várta hogy majd fák lesznek a keréken, mármint egyben,szóval érted hogy értem, oszt hogy igy el vannak osztogatva mindenkinek nagy csdalódás az egész.Igen, abban igazad van hogy ezeket a hülye deniket már lecserélhették voln valami más ólakra, de ki tudja, lehet V. ezeket sem véletlenül gyüjtetteti velünk.xD

alex0824, gyfa és csio70 kedveli ezt.
  10. pormacska1

pormacska1 Fórumfelvigyázó

Sziasztok,én láttam elég sok fát,bár olyan sokat nem sikerült szerezni belőlük,de ami nagyon lényeges a 200 %-os TP bónuszt és a 100 %-os termény bónuszt ész nélkül osztotta a rendszer.Ki is pörgettem 1000 % TP bónuszt és 300 % termény bónuszt:D.

HéricsBáró, magdi06, sziszi1965 és 7 más kedveli ezt.
  11. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Én nem vártam a fákat, de minden 3. az volt! Már nekem nem hiányoznak! Mondjátok, hogy abrakadabra! nekem is kellett volna,utána meg :szupertáp!Na az nagyon elkerült most!

alex0824, Gio és pormacska1 kedveli ezt.
  12. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

Szia:) Mennyit pörgettél összesen ezekért a nyereményekért?:music:

BIZNISZELEK, sziszi1965, alex0824 és 2 más kedveli ezt.
  13. pormacska1

pormacska1 Fórumfelvigyázó

200-as csomagból ennyi sikeredett:).Természetesen nem ezek voltak a célpontok,a pörgetésnél én mindennek örülök ( piros deni ól,levendula leki,pünkösdi csokor,zokni ... )Ami ezeken felül van az csak hab a tortán:D.

sziszi1965, csio70, alex0824 és még 1 ember kedveli ezt.
  14. OJani

OJani Kivételes tehetség

Ezt nekem is sikerült kipörgetnem. Persze miután mindent learattam. :wuerg:xD

Ninett79, sziszi1965, csio70 és 6 más kedveli ezt.
  15. VikiDodo

VikiDodo Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

Party pörgetéskor nyertem egy +50% csp bónuszt. Meg tudnátok mondani, hogy ez mire vonatkozik? Esetleg eladáskor a piacon, de mennyi időre, stb....Köszönöm szépen

16. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Csengőpengő bónusz:

24 órán át érvényes a megnyerés időpontjától.
    Azokra a tárgyakra érvényes, amelyek CSP-t adnak bizonyos időközönként.
    Nem érvényes a piaci eladásokra.

17. barna030303

barna030303 Fórum bárója

csio70, LBetti, Gio és még 1 ember kedveli ezt.
  18. Lindus1226

Lindus1226 Fórummogul

Igaz, hogy fákat nem nagyon pörgettem ki, de 150-ből lett elég sok madárijesztő, madárpagoda is több és ami még nem volt, most lett 3 kőmadár kastély is :) Természetesen a piros deniólak sem kerültek el :)

OJani, csio70, Gio és még 1 ember kedveli ezt.
  19. kakasdomb

kakasdomb Junior szaki

:D juhééé:D
    Rackó ma nagyon szeretett engem:D

olyan sok barkácsot adott, hogy alig győztem kapkodni a fejem :) ilyent még nem tapasztaltam eddig,pedig már 4 éve játszom.
    Megtudnátok mondani hogy mi alapján jönnek az ilyen extra ajándékok?

dada081990, Gio és csio70 kedveli ezt.
  20. dada081990

dada081990 Fórum veteránja

Szia!
    Hivatalos hirdetmények: LINK

Sziasztok!
    Rackó engem is barkácscuccal lepett meg, de nem akármilyennel! Kicsit utánanéztem, és hát vannak kérdéseim:
    A következőket kaptam: KÉP
    • 1.297 szög
    • 478 fa
    • 325 tetőcserép
    • 292 tégla
    • 19 kalapács
    • 2 méhkirálynő
    • 13 fűrész
    • 12 festék
    • 3 ventilátor
    • 17 ásó
    • 3 fésű
    • 3 kosár
    • 4 itató
    • 1 fémhulladék
    • 10 gépalkatrész
    • 6 bőröndcímke
    • 6 flakon
    • 7 tölgyfacsemete
    • 2 íróecset
    Ha jól számoltam ez 2500 darab szerszám (!)

A hivatalos hirdetmény így szól:

Idézet a GY.I.K-ből:

Hogy kaphattunk 2400 darabbal többet?
    Kérném, aki illetékes ezügyben nézzen ennek utána.
    Köszönöm.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.