Kerekkerekes csevegő / Rackónál jártunk vendégségbe | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 11.9.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. ScorpionTattooGirl

ScorpionTattooGirl Utánpótlás-írogató

Upppppsz, így strand előtt xD

Megérkeztek a rózsa ólak talán.............

LBetti, csio70, Gio és még 1 ember kedveli ezt.
  2. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Az elejét értem, a válaszod második felével is részben egyetértek 800 pöriből elpörgettem 700-at igaz nincs, de nem is kaptam csak 2 db 200%-ost, 1 csp bónuszt és 0 terménybónuszt, 0 rózsát (ezt még esélyként sem, mert nem jelent meg). Ennek következtében döntöttem úgy, hogy nem aratok, csak a megszokottakat és nem bolygatom azt ami ráér. Én nem emlegettem szerver jelenetőségét, nem hiszek benne. A saját szerencsémben/ vagy annak hiányában és a beállításokban viszont igen. A farm korát csak azért hoztam fel, hogy éreztessem azt, hogy több, mint 4 év alatt sem nyertem annyi terménybónuszt, mint más egy akció alatt kevesell, pedig költök a játékra nem is keveset.

Utoljára szerkesztett: 13.7.16
  3. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Bakker ... több mint 4 év ? Zsu akkor indította a farmját amikor én a 77. szinten kapáltam ... 22 szintet léptem azóta ... Ő meg ....:music:
    Ilyen olyan bónuszok nálam is ritka látogatók ...

csio70, Andzsi1971, Peszi2 és még 1 ember kedveli ezt.
  4. nemzsu

nemzsu Fórum ezredese

Jaaa, értem. Bocsi! :(
    Én nagyon örültem mindennek, ami sikerült. Persze, írhatnám, hogy jobb is lehetett volna, de a többiekhez képest nem olyan rossz, ami nekem sikerült. Egyébként én sem vagyok különösebben szerencsés pl a titokizékkel. Régen a tenyésztéssel nagyon mákos voltam, de az új kupi elvitte a szerencsémet. :(
    Csak ez a skorpiólány ne dobálná a rózsaképeket. :D:p-.-
    Jóvanna! :inlove:
    Tőled kaptam az első tejfámat. ;) Azóta rajta van a masni az alsó ágán. (Hogy a gyerkőceim ajándékairól ne is beszéljünk.)

Gio, HéricsBáró, Peszi2 és 2 más kedveli ezt.
  5. wiktorka17

wiktorka17 Fórum hercege

Így is szép tp-t aratok.:) Igaz 3 tp.-1 temés vagy 2tp.-2termés bónusszal is jobban jártam volna. Több tp. több termés vagy kevesebb trágya, de ez így sikerült.:sleepy:

6. -gyöngy-581

Hát nem irigylem tőle, csak gratulálni lehet a szerencséjéhez:)
    Bánatomban, hogy nekem nem adott a rendszer építettem gyorsan három pink békatavat, csak azon fő a fejem, hogy mit töröljek ki, hogy amíg a raktárba beérnek a piros békák ki tudjam tenni őket:), mert látni szeretném, hogy milyenek:D

HéricsBáró, LBetti, csio70 és 2 más kedveli ezt.
  7. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

Szia Gyöngy:) Az,hogy altatod a fákat,az mit jelent,és,hogy csinálod?:music:
    Előre is köszönöm,hogy válaszolsz.:)

Peszi2 és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  8. -gyöngy-581

Átviszem a választ a fejlődésibe, mert itt nem jó helyen van:), Gyere át, mert radírt fogunk kapni:)

HéricsBáró, Gio, Peszi2 és még 1 ember kedveli ezt.
  9. rozsazsuzsa

rozsazsuzsa Fórum veteránja

Hát, szokásos módon megint ráfáztam. Még soha sehol nem volt szerencsém, így megfogadtam, nem veszek pörgetést. Jobb lett volna. Legfeljebb egyes ólak, mivel egyébként is tele vele a pajta. Korábban néha néha legalább pénzt sikerült. Most néha a legalacsonyabb kata kata, vagy super. Megint okultam. Nálatok jobb a helyzet?

10. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Korábban néha néha legalább pénzt sikerült. Ezt hogy érted ?

11. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Figyelj Te skorpiócsajszi már kisebbért is tűntek el állatfajok :D igaz nem akarsz köztük lenni :music:pénteken egye fenne veszek még, pedig nem akartam mert :wuerg: ez véleményem De ez csak is azért mert neked igen akko nekem is legyen má :pxDxD

Utoljára szerkesztett: 13.7.16
    LBetti, Maryanne1, Gio és 2 más kedveli ezt.
  12. Susie0509

Susie0509 Fórum hercege

Sziasztok
    Pár oldallal ezelőtt írtam már rész- eredményt a vége 1521 pöriből 10x200% 8x100 %töltő, ahogy olvasom a többiekét, azt hiszem ez elég jó eredmény, 8 szintet léptem a farmon, 3-at a Bahán. Rózsa ól 3x jött fel, de csak mutatóba és mind a 3x tojástojató volt. Végre ültethetek, azóta ment már pár kör kukorica, meg gerbera. Most eléggé dörög-villámlik ezen a környéken megyek is aludni, mindenkinek jó éjszakát. Zsuzsa

Gio, csio70, Peszi2 és 4 más kedveli ezt.
  13. zebraful

zebraful Fórumelemző

Sziasztok
    Megjelent a party pörgetésen egy rózsaszín halastó, de nem volt hozzá zsetonom. Mivel ezerrel ternyésztem a halakat,
    próba , szerencse, vettem egy pörgetést 8 FA-ért. ... és megvan!!! Ezt meg kellett osztanom veletek így éjfél előtt pár perccel.
    :inlove::D Most már mehetek aludni :sleepy:

zsütter, ljanika6, LBetti és 9 más kedveli ezt.
  14. csio70

csio70 Fórumlakó

Gratulálok,szerencsés vagy.:)

LBetti kedveli ezt.
  15. zsütter

zsütter Aktív író

Moderátor által utoljára szerkesztve: 31.8.16
    csio70, Peszi2, *-ToFarmer-* és 2 más kedveli ezt.
  16. buli.

buli. Járnitanuló

Sziasztok!
    Tegnap nagyon szerencsés voltam, megjelent a keréken a rózsa holló ééés kipörgettem. :inlove::inlove::inlove:

csio70, LBetti, alpha58 és 4 más kedveli ezt.
  17. alpha58

alpha58 Rutinos

Sziasztok!
    Ma nagyon jó indult a napom.:)
    Kipörgettem a fődíjat, egy pink kaméleont. Ilyen szerencsém még nem volt.:)

HéricsBáró, csio70, LBetti és 5 más kedveli ezt.
  18. apuci30

apuci30 Fórumőrült

sziasztok

2 év játék után elöször vettem farmaranyat 50 pörgetést vettem 1-2 12 órás kupon 2 új világítótorony 1 vityiló a többi...

Gio kedveli ezt.
  19. soramay72

soramay72 Fórum hercege

Ez a kerek kerék szívás egy halom bóvli jött ki idáig :mad:

Gio kedveli ezt.
  20. Rudolfbeer

Rudolfbeer Törekvő

208 pörgetésből nincs meg a világítótorony. :mad:
    No comment.....

csio70, Peszi2, zsütter és még 1 ember kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.