Kerge kert, szédült szántó, város, Paszuly, Bahama, stb., avagy a meglévő dolgok továbbfejlesztése

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: _tHUNder_, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Biokertész

Biokertész Járnitanuló

Sziasztok!

Nagyon jó ez a karácsonyi event, de két apróságot változtatnék az ehhez hasonló eventeken a jövőben: Az állatoknak való ajándékot az ólak etetésénél is felhasználható szupertáppal szemben nem lehet véletlenül elszórni, hisz csak az adott állatnak adható oda és kimondottan ezért kevertük a malomban. Jó lenne tehát, ha egyetlen kattintással oda lehetne adni az ajándékot. :)
    A másik dolog: Felröppenő hiányában gondolom a legtöbb játékos a pingvint etetni legnagyobb arányban az event teljesítése után. A farmterületeken mindhárom állat megjelenik egyszerre, mindből 2-2. Így elég nehéz kivárni, míg oda tudom adni mind az eventen felüli több, mint 700 csokis kekszet a pingvinnek. Jó lenne, ha minden farmterületen más-más fajta jelenne meg, így pörgősebb lenne az ajándékozás. :)

Luanda85 kedveli ezt.
  2. roberthangman

roberthangman Járnitanuló

A kezdetektől játszom, és ez a tapasztalatom a játékban... az Eventek vagy a Gazdaköri feladatoknál jó lenne ha ajándékként vagy megszerezhető feladatban több lenne a Farmmunkás kupon főleg az egy órás mivel egy óra kb elég az aratás vetés stb-hez és már annyi aratni való és vetni való és állat ellátást kell csinálni ,hogy mire a végire érünk a kezünk fáj a sok kattintgatástól arról nem is beszélve ,hogy van olyan időszak amikor a játék nem működik tökéletesen akkor meg duplán kell meg triplán és ez elveszi a játéktól a kedvet ,mivel ha több feladat van egyszerre főleg időre ,akkor sokan vagyunk fent egyszerre és azt nem bírja már kiszolgálni a játék ....ja és azért kupon mert azt nem kell azonnal felhasználni csak ha szükség van a gyorsaságra ...köszi...

3. cskati01

cskati01 Törekvő

Sziasztok!

Én azt szeretném kérni a fejlesztőktől, hogy a földekről a kosár ikon megnyitásakor belehessen lépni a piacra. Mert, ha bizonyos piacos árukat kell vásárolnom, nagyon sokszor oda-vissza kell ugrálni a földek, a piac, és a kosár ikonhoz, holott oda van írva, hogy "Bevásárlókörút! Csak egy kattintásra van minden üzlet", ha már a bankba minden területről közvetlenül be lehet lépni, akkor ezt a csekélységet igazán nagyra tudnánk értékelni, főleg azok akiknek gyengébb minőségű a gépe, vagy valamilyen lassú internete van.

Luanda85, Ginko24, cedit66 és még 1 ember kedveli ezt.
  4. gyalogangyal63

gyalogangyal63 Fórum-zöldfülű

Szia!
    Nagyon kedvemre való a gondolatod.
    Esetleg úgy is megfelelő lenne, ha pl. húzással magunk rakhatnánk sorba a gazdaköri feladatokat.
    Örömteli játékot és boldog új évet minden kedves gazdának!

5. Blindate

Blindate Haladó

Nagyon jó tempóban haladnak a fejlesztések, az eventek gazdagsága és ötletessége is ezt jelzi számomra. Szeretném javasolni, hogy a következő fejlődő terület a Bahama szigetek legyen ismét. A megnövekedett terület nagyon jó lehetőségeket adott, szerintem most már újabb növények is előkerülhetnének! A "Maja majmok szentélye" gyarapodhatna újabb növényi szoborral, esetleg valamilyen látványos virággal.

Luanda85 kedveli ezt.
  6. ercsi05

ercsi05 Junior szaki

Jó lenne, ha a bónuszok felhasználásához több helyet biztosítanának. Legalább még egy gyémánt és két arany hely kellene. Hiába gyártom, ha nem tudom kitenni. Majdnem mind arany szintű, amit érdemes kitenni, de csak kettőt lehet.
    Az előző hozzászólónak is nagyon tetszik az ötlete, mert én is észrevettem, hogy a Bahamara szigetek fejlesztése kicsit háttérbe szorult. Óriási lehetőség az új terület, de jó lenne új állatokkal, növényekkel telíteni. Én már mindent kiváltottam a szentélybe, így semmi kihívás nincs.

sárgazanót, Luanda85 és teke0411 kedveli ezt.
  7. ercsi05

ercsi05 Junior szaki

Én gyakran cserélgetem az állatokat, illetve eventeknél le kell szednem, hogy lehessen hova ültetni. Ez még nem lenne gond, de a visszarakás az borzasztó!!! Hatalmas a rendetlenség a raktárban. Külön helyen van az ól, és jó messze a fejlesztése. Jó lenne, ha egy állat mellett ott lenne az összes fejlesztés is. Az meg pláne szép lenne, ha az állatok valamilyen rendszerbe lennének, akár ABC-be rendezve. Mivel minden állattal rendelkezem szerencsére, és nagyon sok fejlesztésem is van, sok időt vesz igénybe így a visszarakásuk.

Luanda85, Fancsi4815, zigus és 4 más kedveli ezt.
  8. Biokertész

Biokertész Járnitanuló

Sziasztok!

Az állatgondozóhoz lenne egy egyszerű fejlesztési ötletem: amennyiben a betakarítandó trágya már nem fér el a trágyakazalban, akkor nem kerülne betakarításra. Sajnos a sietségben sokszor megfeledkezem a mennyiségről, s kárba vész az értékes termény. Alternatív/kiegészítő megoldás lehetne, hogy a trágyakazal 50% telítettségnél pirosan villogna.

Szandiii20011 és Fancsi4815 kedveli ezt.
  9. KabalaBabus

KabalaBabus Utánpótlás-írogató

Sziasztok!:)
    Engem az érdekelne, hogy lesz-e új szántó, mert már nagyon kinőttem az eddigeket. Mind megvan, nem panaszkodhatnék, de mindig nyerek újabb fajta termelőépületeket, állatokat, fákat. Csak gyűlnek a raktárban, ahelyett, hogy termelnének.Biztos sokan vannak ezzel így, nem csak én. Remélem, megvalósítható.Köszi!

10. Therebita

Therebita Járnitanuló

A paszulyon ha kézzel aratok két információs ablak is megjelenik,nagyon zavaró(idegesítő).Ugyanazzal az információval bőven elég egy is.

11. h.lajosvilmos

h.lajosvilmos Fórum veteránja

Sziasztok. Hasznos dolognak tartanám,ha a kitehető kütyüknél jelezve lenne,hogy ad Baha tp-t is meg sima tp-t is,attól függően,hogy hová rakod ki. Ezt a "Jelzést" leginkább a kergénél meg a kincsesnél hiányolom (ugyebár a többi területnél jelezve/tiltva van) Pl erre az egyszerű megoldásra gondolnék : Tp/Btp 580 Csak ilyen egyszerűen,praktikusan....

Nahla83, kállóiking, Gabri84 és 5 más kedveli ezt.
  12. SasamesterX

SasamesterX Utánpótlás-írogató

Üdv. Látom elég sok farmert, és farmerhölgyet érdekel a játékba regisztrálásának dátuma. (engem is, de én már megkérdeztem, és választ is kaptam :) ) Hasznos lenne ennek dátumát is feltüntetni az adatlapon.

13. mazsola57

mazsola57 Járnitanuló

Szerinte meg a trágyát is a raktárban kellene gyüjteni mint bár melyik terményt, és amikor kellene fel tudnánk használni. Nem menne kárba. Köszönöm.

dalmária, Luanda85, TAndrás8787 és 9 más kedveli ezt.
  14. zigus

zigus Törzsjátékos

Nagyon sok a növény számát sem tudom az állat is nekem kb 50-60 db közt van de hely nincs mivel legalább 2 db állatot ki kell tenni mert kell a tenyésztéshez és akkor még nem számoltuk a táphoz valót és a termények termesztéséhez valókat plusz a növények és a fákról már nem is beszélek az is sok féle nagyon sok és hely kéne mert már ami van nagyon kevés és ez nem csak az én véleményem még kellene legalább egy terület a rendes Farmhoz úgy mint a Bahamánál kérlek benneteket ,hogy próbáljatok ez ügyben is tenni valamit ..köszi

Luanda85, metallady1970, Gabri84 és 6 más kedveli ezt.
  15. zigus46

zigus46 Aktív író

Jó lenne ha már nincs elég terület ha a fák,ólak ,terményeket gyártó ólak, mindig ahogy magasabb szintre lépnek egyel több terméket adnának így nem kellene annyit lerakni és lehetne spórolni a területtel a földeknek .. pl az xl -es xxl-es... stb...és még egy a mesterségek völgyébe is több terméket lehetne leadni nem csak ötöt, mert így nagyon lassan halad és semmi értelme az egésznek ...nagyon sokan nem is csinálják...

Luanda85, -mami53- és teke0411 kedveli ezt.
  16. mirtil00

mirtil00 Junior szaki

Sziasztok!
    Én nekem olyan ötletem lenne a fejlesztők felé,hogy a Neonfényes eventhez szükséges szerelem lakat az event végeztével ne kerüljön beváltásra ,hanem maradjon meg minden játékosnak a pajtakészletében,mint az M6 érmék,vagy a Nublion akku.
    Biztos lesz még ilyen event ahol ezt fel tudjuk használni,és sok játékos így biztos több farmaranyat áldozna szupertápra,mert nem veszne kárba a szerelem lakat,amit nem tudunk beváltani neonos ajándéktárgyakra.

KabalaBabus, -mami53- és SasamesterX kedveli ezt.
  17. SasamesterX

SasamesterX Utánpótlás-írogató

Üdv. Én azt szeretném, hogyha a város térképre lépek, akkor megjelenjen egy célkereszt, amit az egér irányításával elérve ki lehessen lőni azt az átkozottul idegesítő légballont, ami mindig akkor, és ott jelenik meg, ahová éppen kattintanék, így max. 1 kattintással több lenne, de nem kéne megvárni, amíg elvánszorog szép komótosan. Aki pont a szemét találná el, az robbanáskor kapna jutalmul egy szupertápot. Viszont az fontos lenne, hogy azért ne jelenjen meg a "GAME OVER" felirat. :-D

Luanda85, z2856, kiskertészsrác és 7 más kedveli ezt.
  18. Samborg

Samborg Fórum félistene

Szervusztok!
    A prémium tagoknak lehetővé lehetne tenni a paszulyon a kedvencek közé rakott felhősorok automatikus aratását.
    Üdv.: Samborg

teke0411 kedveli ezt.
  19. k.micky

k.micky Aktív író

Sziasztok!
    A malmokkal és a tápkeverésekkel kellene már valamit csinálni.A Bahamán lévő malom 7 állatnak keverhet tápot,a másik pedig ha jól számoltam,jelen pillanatban 51 - nek.Ráadásul a Szupertáp keverése is csak itt végezhető.A titokólakból kifejlődő állatok is mehetnének néha a Bahamára.Tulajdonképpen már a kaméleon,a tatu,a kivi,a kacsacsőrű és a teknős is "kikelhetett " volna akár ott is.Szerintem ezzel a helyzettel már nagyon-nagyon kellene valamit kezdeni!
    Üdv.

sárgazanót, Luanda85, z2856 és 8 más kedveli ezt.
  20. jung96

jung96 Utánpótlás-írogató

sziasztok szerintem a fél kész termékeket is lehetne piacra dobni vagy oda lehesen adni valamelyik szomszédnak vagy hasonlo

Nahla83 és Fancsi4815 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.