Kerge kert, szédült szántó, város, Paszuly, Bahama, stb., avagy a meglévő dolgok továbbfejlesztése

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: _tHUNder_, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. csőrike7001

csőrike7001 Fórum-zöldfülű

Én azt szeretném, ha lenne olyan lehetőség, hogy a paszulyon az azonos csoportba tartozó felhősorokat 1 kattintással lehetne aratni, ne egyesével.

csillaglili55, Forradalom és .barbi1. kedveli ezt.
  2. Forradalom

Forradalom Aktív író

Ez nagyon jó ötlet. Így meglehetne tartani a játékosokat.

csillaglili55 kedveli ezt.
  3. Zsófi0101

Zsófi0101 Fórum mestere

Szép estét kívánok :)

Arra gondoltam, hogy a piacra kitett dolgokat már akár másnapra elfelejti az ember. Igaz, hogy vagy elmegy, vagy visszakerül a pajtába, ez nem kétséges.
    Ám utólag jó lenne visszanézni, hogy miket tettem fel, mennyiért ment el, és mi került vissza a pajtába.
    Hosszútávon ez - gondolom mások számára is - nagyon hasznos lenne.

Üdvözlettel:
    Zsófi
    Gazda: Zsófi0101ID: 3246475

Van még egy ötletem.

A Bölcs tölgyet bővíteni kellene, hasznos, praktikus, és érdekes runákkal. Ugyanis a csillagok szaporodnak, de nincs igazán mire elkölteni.
    A szentélynél szintén hasonló a helyzet. Nem a beadandó banán számának drasztikus emelésére, hanem új fák, tenyésztések, stb. fajtájának növelésére gondolok.
    Hiszem, hogy az újdonság varázsa feldobná egy picit ezt a két helyet is. :)

Üdv:
    Zsófi
    Gazda: Zsófi0101ID: 3246475

Összevontam az egymást követő hozzászólásaidat!/mamarygen

Moderátor által utoljára szerkesztve: 20.12.16
    csillaglili55 kedveli ezt.
  4. csőrike7001

A Bölcs tölgy felhősorait lehetne még bővíteni tenyészállatokat,terményt, vagy termékeket adókkal.
    Az alkimista műhelyben kikevert termékeknél jó lenne ha megjelenne tételesen hogy milyen növényre hat, vagy ültetésnél rá lehetne keresni hogy milyen termékek hatnak az adott növényre.

5. ikivid

ikivid Haladó

Sziasztok! A raktárházakkal kapcsolatban lenne kérésem, javaslatom. Sokkal egyszerűbb lenne az állatok, műhelyek kiválasztása, ha látnánk a listában a fejlesztéseket is. Nehéz fejben tartani, hogy melyik ólból van értékesebb fejlesztésünk, és gyorsabb, mint egy második kattintással ráhelyezni. Köszönöm

6. Margia5

Margia5 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!Szerintem a Bahamán is lehetne csinálni valamit,olyan event szerűt,csak ültetgetünk,ültetgetünk és várjuk,hogy szintet lépjük,hogy végre összejöjjön az aranybanán,hogy beválthassuk.Gondolok valami olyanra,hogy mondjuk valamelyik növényből ültessünk valamennyit bizonyos időn belül és az jutalmat érdemel.Pl. jó lenne valahogy gyorsabban arany banánokhoz jutni még ha egyenként is.

7. csőrike7001

Jó lenne ha a cserenapon a madárijesztőket és a madárlakokat is lehetne cserélni-ajándékba adni. Pattogó madárijesztőm, kőmadár- kastélyom, madárpagodám bőven van, de pl. a kőmadár vityilló vagy az ugráló madárijesztő hiányzik.
    Van jó pár állat ami csak szaporodik, jó lenne ezeknek is barkácsolt ól.
    Bagoly-adhatna lexikont
    Galamb-hozhatna levelet
    Páva-készülhetne legyező
    Vidra-rághatna fát a műhelyek építéséhez
    Szentjánosbogár-elemlámpát gyárthatna

8. jurakszabolcs

jurakszabolcs Járnitanuló

sziasztok. megoldhato lenne-e hogy a paszulyra is hasson a tp-bonos tojások tp bonussza??

9. szeva50

szeva50 Kivételes tehetség

Kedves Fejlesztők!
    A piachoz van egy javaslatom: ha 2 vagy több gazda azonos áron szeretné értékesíteni portékáját, akkor a rendszer idő szerint is sorolja be a terméket. Nem tartom igazságosnak ha valakinek még van pl. 71 órája, akkor egy 148 órával rendelkező eladó simán beelőzzön a sorban. Vásárláskor nehéz ehhez alkalmazkodni, mert sokszor könyökharc van a piacon.

-Ilona53-, Samborg és TeremtŐ kedveli ezt.
  10. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Sziasztok

Bementem a gazdakörbe és erről jutott eszembe :p Van ott egy olyan dolog , hogy egyszerre adsz be mindent vagy külön külön.
    Lehetne ez a piacon is.:D
    Miért van az , hogy ha 10 dolgot kirakunk , 10 külön tétel van ? :eek:Lehetne egy emberben az összes .:inlove:

Ha rákattintasz , belemész és választhatsz , hogy mindet megveszed , vagy válogathatsz.:music:
    Átláthatóbb lenne , kevesebb dolog lenne , és hamarabb végeznénk ;)

csillaglili55, honel és barackmoly kedveli ezt.
  11. bobaka1982

bobaka1982 Fórum-zöldfülű

Helló . Az én ötletem a Szupertáp keverését lehessen csökkenteni , a Bölcs tölgynél pl: 500 csillagért 10%-kal . Jó ez lehet soknak hangzik de szerintem sokan gyüjtenének rá mert nekem is , hiába vagyok 97-es szinten , még egy tenyésztős feladatot sem sikerült befejezni !! Az összes megvan , Tyúk tenyésztés - az utolsó kettő szint hiányzik , Bárány tenyésztés - 3 szint hiányzik ..... stb . :)Köszönöm .

dalmata10, csillaglili55, mimi és 3 más kedveli ezt.
  12. mimi

mimi Fórum elő legendája

A vadaskertek fejlesztéséhez jutott eszembe ötlet. Most már fúró akad rendesen (ez máshoz nem is kell), viszont a fa és egyéb barkácseszköz úgy nem fog összegyűlni, ha aratásonként egy-két fa röppen.

Talán lehetne a szerszámos ládákat úgy megszerezni, hogy csak fa vagy csak cserép vagy csak kalapács, stb. lenne benne. Ez talán még az alacsony szintűeket is segítené, emlékeim szerint sok kalapácsra vártam akkor. ;)
    Mit szóltok?

csillaglili55, brozsa, bobaka1982 és 2 más kedveli ezt.
  13. Stock-broker

Stock-broker Junior szaki

Sziasztok!

A termékek felhasználásához lenne két javaslatom:

1.: Az arany kategóriánál az érésgyorsító hatású termékeket mindkét helyre be lehetne tenni, így hatásuk kétszeresen érvényesülne.
    pl.: Két Valentin-napi cserép így már 20%-ot gyorsítana az ólaknál.

2.: Az ólakhoz és a fákhoz is jó lenne valamilyen gyémánt kategóriás termék.

csillaglili55 és honel kedveli ezt.
  14. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

Sziasztok!
    A titokállatok / állatok piaci árát kicsit sikerült megemelni a gazdaköri feladatokkal, a fáknál is hasonló tendencia kezd kibontakozni. A hosszú érésű növények ára valamiért nálam tartósan magas (talán kevesen ültetik azokat). Az egyetlen "mostoha" játékelem, amivel nem igazán akarnak mit kezdeni a fejlesztők, a termékek köre. A fejlődési taktika topikban is hosszasan fejtegetik többen is, hogy a termékek zömét egyszerűen nem éri meg előállítani, mert sokkal olcsóbban jön ki az ember, ha megveszi azokat a piacon (és eladja a hozzávalókat).
    Már korábban is javasoltam, hogy az 5 mesterség termékeire legyen egy-egy gazdaköri feladat, hogy a tartósan alacsony termékárakat feltornázzuk, hogy megérje azokat előállítani (és ne álljon halomban a sok mesterséghozzávaló a pajtában). Ha valaki mind az 5 gazdakörit végigvinné, jöhetne valami klassz kis jutalom (csak könyörgöm, ne egy újabb ládikós felhősor, ami mondjuk 1 burgonyát ad....).
    Remélem, a közeljövőben e területen is látunk változást!

dalmata10, mebajah, brozsa és 6 más kedveli ezt.
  15. Stock-broker

Sziasztok!

Arra gondoltam, hogy a piacon el nem kelt és így a pajtába visszakerülő árukhoz hasonlóan az elkelt árukról is lehetne egy információs ablak. Belépéskor csak azt látom, hogy "X" CSP-vel több van és elég sokáig tart megkeresni, mi az ami elkelt. Persze ott a saját stand menü mindennél, de mindent fejben tartani (legalábbis nekem) lehetetlen. (Van úgy, hogy egy termék sokáig van a piacon, azután mégis fellendül a forgalom és elkel)

HéricsBáró kedveli ezt.
  16. Samborg

Samborg Fórum félistene

Szervusztok!
    A paszulyon ha egy-egy felhősor aratható ott is kitehetné a táblát.

17. Ditti58

Ditti58 Fórum hercege

Látom, 2 évvel ezelőtti javaslat még mindig téma lenne... Érdekes és változatos a játék, de a terület ha nem növekszik valamelyest, akkor kényelmetlenné látszik válni. Nekem a saját raktár is nehézkesen átlátható, már hosszan lapozgathatok, ha át akarom tekinteni az ólakat és a fákat, amit nem tettem ki, mert a szántóterületre is szükség van, hogy tápot állíthassak elő. Jó lenne egy, az Öreg Tölgynél csillagokért szerezhető alappal és gazdaköri sorozattal új területeket kapni.

csillaglili55 és E-liza kedveli ezt.
  18. -rex18-

-rex18- Törekvő

sziasztok azt szeretném javasolni hogy esetleg lehetne a játékba be rakni néhány karaktert pl vándor árust aki néha nap fel tűnik néhány dolgot kínál vagy adhatunk nála el , vagy molnár vagy kovács legény a molnárt el lehetne helyezni a malomban itt gyorsítaná xy % a táp keverést vagy a pék műhelybe ahol bírna termelni pék árut aminek fele kerülne raktárba a másik maradna nála a hozzá valókat bírjuk adni és/vagy mivel a mesterség völgy tartozhatna műhelyen belül egy kis terület ami nem látszana sima nézetből csak a műhelyben egy ajtóra kattintva látnánk volna némi keresete és mink is nyernénk egy keveset mivel a pék árúból fejleszhetjük a pékséget vagy eladhatjuk piacon vagy felhasználjuk mink magunk . a kovács legényt a műhelybe helyezhetjük el ahol meg nyílna az a lehetőség hogy a nem használt ól fejlesztések szét bírnánk szedni általa és még 2 személyt is bírnánk melléje tenni ami növelné a nyersanyag kiszedési esélyt de a tenyész állatot vagy állatokat amennyi kellet hozzá vissza kapnánk attól függően ha 3 ból 1 is van bent .

remélem meg valósítható báris szerintem lehetséges lenne de ha nem azt se bánnom

jung96 kedveli ezt.
  19. Stock-broker

Sziasztok!

Szerintem a keresőfunkciót be lehetne vezetni a pajtában az éléskamrában is. :)

dalmata10 és pikom kedveli ezt.
  20. Ecóka1

Ecóka1 Fórum ismerője

T. Fejlesztők!
    Nekem szerencsésebb lenne, ha a 12 trágyát adó "Császári trón"-t az aratógép nem szedné le, mert ezáltal túlcsordulhat a trágyadomb. Szükség esetén manuálisan szedném le.
    Köszönöm!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.