Kerge kert, szédült szántó, város, Paszuly, Bahama, stb., avagy a meglévő dolgok továbbfejlesztése

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: _tHUNder_, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Stock-broker

Stock-broker Junior szaki

Sziasztok!

Jó lenne, ha a "Baha-vadaskert"-ben és a "Vadaskert"-ben is el lehetne helyezni a titokólakat. :)

ideals20111 és barackmoly kedveli ezt.
  2. Samborg

Samborg Fórum félistene

Szervusztok!
    A paszulyt aratva ugrott be egy ötlet. A felhőalapok színét lehetne egységesíteni. Pl.: a tp-t, btp-t adó felhők színe egyformán lehetne pl. fehér.
    Az ajándékot is adó felhőalapoknak más színt választanék.
    A bónuszt adó felhőalapok színe változhatna annak megfelelően hogy mire adja a bónuszt, fák, állatok, dekorok, növények. illetve ami tp, btp növelő hatású.

Ivibaba54, Marika312, ideals20111 és 2 más kedveli ezt.
  3. *bálint*

*bálint* Fórum hercege

Sziasztok! :)
    Azon gondolkoztam, hogy a tölgyre lehetne tenni még egy rúnát, amivel több ajándékot lehet küldeni a szomszédoknak.
    Pl. 75 csillag lenne a kiváltása és 3+ ajándékot küldhetnénk.
    Szerintem megfontolandó ötlet:p

Gio, Ivibaba54, mebajah és 7 más kedveli ezt.
  4. mimi

mimi Fórum elő legendája

Üzemeimben járva az jutott eszembe, milyen jó lenne, ha egyszerre be lehetne állítani többféle gyártást. Mint a malomnál van. Sokszor kéne többféle termék, de a lejárt termelést figyelni nem tudom.

Farmer*54, puja59, Ivibaba54 és 5 más kedveli ezt.
  5. CoffosMAMAKedvence2

CoffosMAMAKedvence2 Utánpótlás-írogató

Én arra gondoltam A Bahamán a malomban nagyon hosszuak a tápok keverési ideje , ezt lehetne csökkenteni 1: a tölgynél valamennyi csillagért , 2: valamelyik keverős : lekvárfőző , virágkötő ... lehessen csinálni valami terméket ami lecsökkenti a keverési időt , akár konkrétan is . PL : csak a Tevéét , vagy csak a Vöröspandáét mert nagyon hoszuak .

kincsembogaram67, Gio, Ivibaba54 és 5 más kedveli ezt.
  6. gergelyvitéz

gergelyvitéz Utánpótlás-írogató

A bónuszlexikont elolvasva, az a véleményem, hogy teljesen felesleges ennyi bónusztermék, mikor használni nem lehet őket, mert annyira kevés rekesz van. Vagy bővíteni kell a rekeszek számát, vagy megszűntetni a korlátozást, mert így semmi értelme. Én pl. mindig használom a répás-almás csatnit és a cukkinist, így a többi szinte felesleges, mert a legtöbb az arany rekeszt kéri. Értelmetlen a műhelyek fejlesztése is, csak azért, hogy porosodjanak a raktárban.

honel, rekucya, ideals20111 és 2 más kedveli ezt.
  7. ideals20111

ideals20111 Törzsjátékos

Sziasztok!
    Csak egy kicsit borultam ki! - Javasolom egy "kiborulós" fórum indítását!
    Két órája vacakolok a kakukk-mamával, mire fel tudtam rakni a felhőre. Az IszapfürdőI-emet még mindig nem lelem, pedig megvan, és nélküle nem tudom felrakni az IszapfürdőII-t.
    Szóval jó volna ezeket az egymásra pakolósakat végre kiiktatni. Először is ezer éves volt a kakukk feladat, és irdatlan mennyiségű nagy fokozatú kakukk kellett bele - jelzem, a nyílt napok még mindig lóg a levegőben, másrészt meg a bonyolultsága engem, haladót is "megvisel", hát még egy kezdőt!
    "A szedd le, pakold egymásra, szedd le, és majd ki tudod rakni a felhőre" folyamatok, túl bonyolultak.
    Meg kellene szüntetni az ilyeneket.
    Gazda: ideals20111ID: 33849186

puja59, Ivibaba54 és barackmoly kedveli ezt.
  8. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Hali! Ehhez hozzáfűzném, ha véletlenül valamelyik hozzáadandó terményből kevesebb van akkor aranyért pótolhatja automatán a mester? Javasolnám először azt a módot adják meg ami egy éve hiba folytán bent volt a mesterségeknél, hogyha kifogyott valami a kék + jelre kattintva egyenesen levitt a piacra. Nem pedig feljön az ablak és ha kapkod a mester akkor biz 50-től a végtelenig aranyért vásárolja a búzát is akár.8)

Ivibaba54, mebajah, Samborg és 2 más kedveli ezt.
  9. Farmer*54

És a Cukkinis-Almatorta nem aranyrekeszes? Nem beszélve, hogy csak a szántásra hat. Húsvéti lekvár, Édes Rózsalekvár, Tavaszi koszorú, hogy többet ne írjak ide ami mindenre hat nem csak a földekre. Érd el az 5-ös szintű mesterségeket, rájössz a mostani csőlátásodra.:p

Ivibaba54, Sauvage, .barbi1. és még 1 ember kedveli ezt.
  10. mimi

mimi Fórum elő legendája

Én is a bónuszlexikont böngésztem. Közben jutott eszembe, hogy még a keresővel is sok idő megtalálni, ha keresem egy termék (csak a kotyvasztó üzemekre gondolok :)) bónuszát.

Milyen csodás lenne, ha a kurzort rávinném pl. a lekvárfőzőre és megmutatná azt a listát, ami csak rá vonatkozik.
    Hát nem? Hát de. ;)

-ágianyu33-, Ivibaba54, mebajah és 3 más kedveli ezt.
  11. edit5511

edit5511 Fórum veteránja

Nekem minden műhelyem 5-re van fejlesztve hidd el megéri sok ezüst rekeszbe való van ami nagyon hasznos

Ivibaba54 és nyaf-nyaf kedveli ezt.
  12. -greycat-

-greycat- Aktív író

Rá kéne áldoznod a havi fixet a Gépsorra... Szerintem egy doboz cigi árából egy hónapig van mindened. De persze TE döntöd el, hogy kattingatsz-e mérgezett pocokként le-föl rohangálva, vagy a GAZDA(G)SÁGstratégiával foglalkozol, ami ennek a játéknak a lényege lenne...

mimi kedveli ezt.
  13. parasztfalva

parasztfalva Fórumprofi

Pörgősebbre? Ez vmi vicc? Így sincs 5 perc nyugtunk sem az eventekről! A játék elején kb. félévente volt egy event!

Nem is tudtam, hogy a többiek kényszerből vagy szenvedésből játszanak.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 30.6.17
    mimi, -ágianyu33- és kutyaszálló kedveli ezt.
  14. azsdavidka

azsdavidka Fórum-zöldfülű

Sziasztok! A piac kimerültségéről lenne szó. Szerintem megkellene növelni azt az időt, amig az áruk kint lehetnek (ha jol tudom 1 hét) mivel sok dologból nincsen.

Ivibaba54 kedveli ezt.
  15. Goldros

Goldros Fórumlakó

Sziasztok:)
    Én már most , sokadjára irom le, hogy kézi aratásnál. annyira idegesitö, ha gyorsan szeded , rittig a kacsaszupertáp . ami beugrik nem az amit akarsz. Miért nem lehet másképp megoldani??? nagyon nem szerencsés , hisz én játéknak veszem , de ... mindig aratogép sincs, kénytelen vagyok kézi aratásra berendezkedni. Nagyon jo lenne ha ezt az értékes trágyát nem pazarolná el . No és még egy
    Bahaman a tápkeverési idök ahhoz képest, hogy egyre több állat van , borzalmas hosszu idö. Mint olvastam , lehetne a Tölgyfánál venni idö csökkentést. Vagy más megoldást is eltudok képzelni. Igy hosszadalmas .... és a piaci árak nagyon elszálltak.
    Köszönöm ha valamit megoldtok.

ildi11, mimi, Fatther és 3 más kedveli ezt.
  16. azsdavidka

azsdavidka Fórum-zöldfülű

A piaci árak jók így. aki jol gazdálkodik, az simán megvan, éjis 5 nap alatt 2milliót árultam. mikor belépsz, és elkezdessz aratni, a sima trágyára katansz, akkor azt rakja elsődlegesnek, ha legalább egyszer vhova használsz szupertápot, akkor egy másik olnál figyelj, és állítsd vissza simára. igen, a fáknál ez nagy macera, vagy kacsa kata, vagy turbó trágya, én ugyszoktam, hogy ami fákat megakarok olyanokkal csinálni, azt utoljára hagyom.

17. mebajah

mebajah Fórum császára

Sziasztok!
    Jó lenne-akár aranyért is-,ha a Panniknak is lenne egy gyűjtője a tölgyön, mint a kupáknak. Nagyon sok időt elrabol, mire mire minden területen végigcipeljük, főleg,akinek nincsenek munkásai, mert nem engedheti meg magának!
    Köszönöm.

Gio, mimi, Leho69 és 5 más kedveli ezt.
  18. Farmer*54

Szép Estét!
    Ragyogó az ötleted, de ha nem haragszol én egy kis csavart rakok bele. Ne külön legyen a kupáktól, hanem a kupákba lehessen beletenni így mindenhol a farrnod területén kifejtené a hatását. Szolid kérés lenne, hogy ne kelljen aranyat beáldozni rá. Köszönöm ha ez létrejöhet.

Gio, mimi, Ivibaba54 és 3 más kedveli ezt.
  19. mebajah

mebajah Fórum császára

Ez szuper ötlet,sziporkáztál!

Gio, mimi, Ivibaba54 és még 1 ember kedveli ezt.
  20. Vyca-cica

Vyca-cica Fórum hercege

Sziasztok!
    A vadas-manu-füvész-ben remek megoldásnak tartom azt hogy a behelyezett alap állat-terményes-fa esetén lehetőséged nyílik a fejlesztést is rádobnod ha van a raktáradban! Tehát a gép érzékeli s csak azon ólak-fák fejlesztéseit dobja be ami közül választhatsz!
    Ezt nem lehetne megoldani a rendes farmon s a bahán is!
    Köszönöm

mimi és zergekutya kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.