Kerge kert, szédült szántó, város, Paszuly, Bahama, stb., avagy a meglévő dolgok továbbfejlesztése

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: _tHUNder_, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. .lacko1002

.lacko1002 Fórumlakó

Sziasztok!

Én arra gondoltam, hogy a terményes ólakat, és az ólfejlesztéseket, -ha már nem lesz rá szükségünk- vissza tudnánk bontani alapanyagokra és a belefektetett TENYÉSZÁLLATOKAT is visszaadná.

vazulneni8, -rex18- és jung96 kedveli ezt.
  2. .csibe2000.

.csibe2000. Járnitanuló

Sziasztok Gazdák!
    Arra gondoltam milyen jó lenne, ha rálépek egy területre, egy felugró ablak mutatná(leltárív), hogy mi minden van a területen. Már annyiféle fa van, ránézésre már nem tudom mind megkülönböztetni.

vazulneni8 és l.jucus49 kedveli ezt.
  3. l.jucus49

l.jucus49 Fórum mestere

Sziasztok egyetértek, a legtöbb időm a fák keresgélésével megy el és így sem mindig találom. Jó lenne valamilyen megoldás erre. Egyébként a kitehetőknél is szükség lenne leltárra szerintem. Jucus

Éva0315 kedveli ezt.
  4. pekudli

pekudli Aktív író

Javaslom, hogy az Erdei tisztáson is legyen elérhető a pajta.Már mindenütt megtalálható, csak éppen az Erdei Tisztáson nem.Jó lenne.

vazulneni8, Kincső52 és Rebcsok kedveli ezt.
  5. Okkkay

Okkkay Fórum ismerője

Nagyon örülök a mangrove fának, annak meg pláne hogy xxl-t kaptam belőle (köszi BP!) de a grafikája nagyon bambán néz ki. Ugye a szárazföldi fák xxl-je egy kis aranyszínű korláttal van körülvéve. A mangrove viszont vízben áll, egy tócsában, és nagyon idiótán mutat, hogy az arany korlát is a vízből áll ki. Jobban mutatna, ha a korlát a pocsolya körül lenne.

6. marci4077

marci4077 Járnitanuló

egy bizonyos beadott csillagmennyiség után nagyon jó lenne, ha a tölgy hozna valamilyen termést

-rex18- kedveli ezt.
  7. Stock-broker

Stock-broker Junior szaki

Sziasztok!

A meglévő munkások mellé lassan fel lehetne venni egy új munkakört is: Ládanyitogató... :p A paszulypatrónust és az építőmester munkakört is a szükség hozta létre, nos szerintem beleférne az "összes farmmunkás" brigádba még egy betanított munkás, aki egy kattintásra kinyitogatja az összes ládát. Mer' azok a fránya ládák csak szaporodnak... :p :)

vazulneni8 és Ecóka2 kedveli ezt.
  8. Ecóka2

Ecóka2 Fórum ismerője

Sziasztok!
    A felhősorral kapcsolatban lenne egy javaslatom. Jelenleg a "Dinnye dili" felhősor a Tárgyak sorai alatt szerepel. Véleményem szerint át kellene tenni a "Tenyésztési bónusz sorai" közé, mivel a "Több TP a barkácsolt ólaknál bónusz 25%... " jobban meghatározó, mint a "Dinnyevarázslat bónusz". Szerencsésebb lenne esetleg az "Egyéb bónusz sorok" közé tenni. Amennyiben csoportosítás szerint aratom a felhőt ez a felhősor a kakukk tojás, kicsit "sántít"!
    Kérném a javaslatomat gondoljátok át.
    Köszönöm.

9. makkancs05

makkancs05 Utánpótlás-írogató

kEDVES FEJLESZTŐ CSAPAT! Nem nagyon szoktam írkálni,mert nagyon jó ez a játék , de sajnos ott tart mint a zoomumba , ha kirakod az összes állatot nem marad termőterület, a végén ez is csak egy állatkert lesz. Nem lehetne területet csinálni még mint például az erdei tisztás ahol nem lehet állat?

10. vazulneni8

vazulneni8 Haladó

Sziasztok!
    Jó lenne,ha a malomban a tápkeverés mennyiségénél lenne egy maximum gomb,hogy a meglévő növényeim mennyiségéből hány db. tápot tudok keverni maximálisan.Nem kellene beírni kiszámolva hogy mennyit tudok,csak a max. gombra kattintanék,hogy lássam,mennyit lehet keverni mennyi idő alatt.
    Sok táp keverési ideje viszonylag rövid,így jobban lehetne kalkulálni a keverési idővel.

A láda ikon alatt,a dekorációs fülnél kellene egy új fül a ládáknak,így nem kellene guberálni a többi között,hanem rögtön csak a ládákat látnánk,könnyedség lenne így kinyitogatni őket.

A piac elérhetősége minden farmterületen jól jönne,ha már a gazdakört is el tudjuk így érni,a piacra is könnyebben beugorhatnánk.

Okkkay és -rex18- kedveli ezt.
  11. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Kedves Játékostársak!

Ezt a topikot lezárjuk és hamarosan archiváljuk.

Használjátok az újranyitott topikokat megfelelő témák szerint!

HéricsBáró kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.