Kerge kert, szédült szántó, város, Paszuly, Bahama, stb., avagy a meglévő dolgok továbbfejlesztése

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: _tHUNder_, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mirnixdirnix

mirnixdirnix Utánpótlás-írogató

Az esőerdőhöz hasonlóan a fő farmnál is jó lenne plusz terület: annyi a fa és ól, hogy alig marad termőterület. Pl. lehetne hegyi tisztás, vagy alpesi legelő.

metallady1970, Gabri84, ercsi05 és 2 más kedveli ezt.
  2. Bathilda

Bathilda Junior szaki

Lenne 1 ötletem, hogy a fáknak külön gyümölcsöskertet lehetne nyitni. Így több hely lenne a főfarmon, szédült szántón stb.....
    Sokszor az a gond hogy kevés a hely, főleg az eventekkor.:)
    Sok sikert a fejlesztőknek!;)
    UI: a régi felhősorokra jó volna megszerezni a kitehető elemeket, pl: event részeként, vagy a gazdaboltban megvenni, vagy a kerek keréken megnyerni!!!!!:D

Gabri84, petrik012 és _Ilona49_ kedveli ezt.
  3. Tyúkanyó1949

Tyúkanyó1949 Fórum mestere

A paszulyon sok a tábla --- kis tábla nagy tábla és kattincs és lapoz nem sok egy kicsit valamelyik táblát el lehetne hagyni a szemnek is rossz köszi

Macskadédelgető kedveli ezt.
  4. jelta25

jelta25 Fórum-zöldfülű

A küldetések menübe, ahol fel van sorolva Teljesítehető,Hagyományos, Különleges,Tenyésztés, Befejezett... na ide csinálhatnátok egy olyan opciót (egy fület) ahová a megkezdett küldteéseket én sorakoztathatom be, ezzel leegyszerűsítve azt, hogy nem kell átlapoznom az összes küldetést.

Gabri84, gyalogangyal63, petrik012 és 4 más kedveli ezt.
  5. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Ha egyszer kigazolod a szomszédokkal, soha többé nem gazosodik vissza. Ennyit ki lehet bírni.

Saját kérés:
    Volt valamikor olyan a paszulyon, hogy az épp futó event sora valahogy kiemelkedett ,elkülönült, amíg nem töltöttük be, vagy véget nem ért az event. Ezt szeretném vissza, vagy bármely más módon, akár külön fülre az oldalsó listán: ne kelljen keresgélni, hogy hol, melyik kategóriában van és azon belül hová tették (az összesben még tovább tart keresni). Ezzel most szembesültem, amikor rájöttem, hogy - bár tegnap óta ész az event -, még nem találkoztam a felhősorával. Köszönöm!
    Update:
    most jövök a piacról. Tudom, hogy föl lett már vetve, de más aspektusból közelíteném meg a dolgot:
    ha fel lehetne bontani a gazda által kirakott csomagot, akkor megszűnne ez a rengeteg apró kirakott tétel, mert nem lenne értelme. Kevésbé terhelné a server-kapacitást, átláthatóbb lenne a lista és gyorsulna a vásárlás. Köszönöm!
    UpdateII:
    Jó, hogy kapok értesítést az el nem kelt tételekről, de sokkal jobban örülnék, ha az eladottakról kapnék. Sokszor hiába nézem a saját standon, nem jövök rá, hogy mi kelt el. Ma pedig az ellenkezőjébe akadtam bele: A standon nincs kinn jelezve kukoricám, az ajánlatok közt 8 tétel szerepel.

Utoljára szerkesztett: 18.11.15
    Shirkán53, mimi és Farmer*54 kedveli ezt.
  6. Shirkán53

Shirkán53 Fórum hercege

Sziasztok!
    Sokan vagyunk, akik a trágya üzletelés legyilkolásának egyáltalán nem örülünk. Ez is egy élvezhető része volt a játéknak, ráadásul az állattenyésztéssel foglalkozók voltak előnyösebb helyzetben. Ezért ezt szeretnénk visszakapni! Ha nem lehet beismerni, hogy elhamarkodott és hibás lépés volt, úgy lenne egy áthidaló ötletem. Legyen a trágyadombra vehető trágya mennyisége ugyan úgy korlátozott, mint jelenleg. Vagyis akinél az 300-ban van maximálva, az tud ugyan vásárolni bármennyit (ez is korlátozható), de a kupaca 300 fölé nem emelkedne. Aki viszont termeli, annak a kupaca ugyan úgy dagadhatna tovább korlátlanul , mint a pörgetésen nyert mennyiségeknél. Ez nem olyan jó, mint az eredeti változat, de azért tovább színesítené a játékunkat.

7. zigus

zigus Törzsjátékos

Nagyon sok állat növény és termék van a tenyésztésekról ne is beszéljünk egy egy feladathoz nagyon sok db szám kell de hely hiány miatt képtelenség megcsinálni ha éjjel nappal benne vagyunk sem... kellenne még egy terület a renses Farmhoz is úgy mint a Bahamán ..és a felhősorhoz meg valami megoldás vagy felszabaditani ,hogy ami hiányzik azt mással potóljuk vagy meg lehessen venni a bölcs tölynél ...hiába van a cserekereskedés de egy hiány mindig akad és ezért egy egész sor parlagon van ... és a szintlépéshez is rengeteg Tp kell ....jó lenne egy kis sikerélmény a játékhoz....

metallady1970 és Gabri84 kedveli ezt.
  8. gulya69

gulya69 Fórumlakó

Sziasztok!
    Lehetne egy olyan süti, amit, ha elfogyasztunk, akkor a paszulyon learatott sorok x%-al több TP-t adnának.
    Vagy lehetne egy ilyen felhősor is, amit mindig elsőnek kéne aratni, és utána a többi sorok x%-al több TP-t adnának.

9. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Sok új játékos panaszkodik, hogy a régi ólakhoz, fákhoz nem lehet hozzájutni. Egy másik játékban (az elemeket lefordítom farm-szakszavakra) volt egy "retró hét", amikor a régi eventek felröpijei jöttek az aratásokból. Ezt úgy gondoltam adaptálni, hogy legyen néha olyan titokcucc-event, amikor csak ilyen Retró-dolgokat lehet szerezni. Természetesen pontosan deklarálva, hogy ebből a mostaniból melyik 5-féle dolog fejlődhet ki. Ebben az esetben szerintem sokan költenének, hisz 1:5 az esélyük, hogy megkapják az áhított darabot. Lehetne az ára 4 ill. 10 FA (fa, ól), így valószínűnek tartom, hogy olyanok is beleállnának, akik - bár régiek, de pont az hiányzik, vagy kevés van nekik és szeretnének olyat. Ilyet lehetne a kitehető kütyükkel is, egyszerre, egy eventben több csomagot bedobva, hogy mindenki abból szerezhessen, amije hiányzik.
    Aratom a paszulyt, most kézzel. Eddig nem volt semmi tájékoztatás, most lett kettő is, ami egyrészt takarja egymást, másrészt a felugró ablak nagyon zavaró, hogy ugrál. Azt mondom, a kevesebb több lenne: A felugrónak nem kéne automatikusan megjelenni aratáskor, mert akkor a nagy ablak úgyis ott van, amire kattogni kell. Lehessen valahogy kikapcsolni ezeket a táblácskákat! Nem csak itt van velük bajom, hanem pl. akkor is, amikor egyik tábláról a másikra ugrom, és közli, hogy az melyik tábla - miközben totál letakarja az aratógépet, és nem is hajlandó eltűnni. Rendszeresen átkozom azt, aki ezt így kiötölte és nem hajlandó kikapcsolni. NEM VAGYUNK GYEREKEK! Így, nagy betűkkel. Tisztelet a kivételnek, de aki legalább 3 napja játszik, az már pontosan tudja, hogy melyik a szédült szántó és melyik a Bahama, totál fölöslegesen húzza az időt és foglalja a gép memóriáját.
    Ja, memória: Mostanság nézegettem az értékeket: a drága Flash Player alsó hangon 200MB-t foglal le a RAM-ból, ha néhányszor átlépkedek a szántók közt, ez az érték képes 600650 MB-ig felmenni!!! Akkor aztán fagy, mint a veszedelem. A konkurrens játéknál néhány 10MB ugyanennek az igénye. Tessék szíves valamit kezdeni vele, mert hócipő overflow. Ebben a formában ez nagyon játékosellenes. Lehetne haladni a korral.

Utoljára szerkesztett: 21.11.15
  10. mimi

mimi Fórum elő legendája

A TOP kapcsán jutott eszembe: Ha lehetne a pajtában egy "külön szoba", ahova betárolhatnák a gazdák a topra szánt cuccaikat, vagy valami jelölhetőség. :D
    (Magamból indulok ki, nem bírnám ki, hogy ne használjak belőle, ha eventhez kell.)

moric67, mebajah és nolina1965 kedveli ezt.
  11. gulya69

gulya69 Fórumlakó

Esetleg mint ötlet továbbíthatnátok azt, hogy: csillagokért lehessen kiváltani még +ajándék küldési lehetőséget.
    Ugye jelenleg 5-öt lehet egy nap küldeni, amit 7-re lehet bővíteni a bölcs tölgyön.
    De hát oly sok kedves szomszédom van, és nem tudok mindenkinek minden nap ajándékot küldeni.
    Szívesen beáldoznék néhány csillagot, hogy egy nap ne csak 7 ajándékot tudjak küldeni, hanem mégtöbbet.
    :p

H-Anita, emocy91, petrik012 és 4 más kedveli ezt.
  12. mahonika86

mahonika86 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! A partypörgetés lehetne változatosabb pl. értékesebb és újabb ajándékokkal jó volna kiegészíteni,mert már szinte ugyanazok a nyeremények vannak mint a sima pörgetésnél.Izgalmasabb lenne ha volna pl. a party kerekkeréken 5-10-15 perces farm munkás kupon,titokzatos ól,titokzatos facsemete,farmarany,aranybanán és a többi meglévő is maradna.Egy pörgetésnél 1féle ajándékból csak 1-nek kellene szerepelnie a keréken. Őszintén szólva nem nagyon éri meg így a 8 farmaranyat.

sárgazanót, Gabri84, petrik012 és 4 más kedveli ezt.
  13. szeej70

szeej70 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! A farmomon nagyon sok , olyan dísztárgyam van a raktárban, amiket ( helyhiány miatt ) nem tudok hasznosítani. pld. téli szunya, stb. Véleményem szerint, hasznos lenne, ha a tp. adó dísztárgyakat a piacon árusítani lehetne. Tudom, h lehet, cserenapon, elcserélni, de ez nem megoldás. Előre is köszönöm. :)

14. -katalinjani-

-katalinjani- Fórum bárója

sziasztok:közel 5éve játszom,a közelgő karácsonyra gondolva nem kívánok semmi mást ,csak kapjunk egy új farmos területet.úgy gondolom sokunknak nagy örömöt szerezne.már annyira kinőtte magát a területek,hogy vetni már nem is nagyon lehet.nem is beszélve az eventekről,mindent ki kell szedni hogy vetni tudjuk az eventnövényeket.

Gabri84, petrik012, Farmer*54 és 4 más kedveli ezt.
  15. Macskadédelgető

Macskadédelgető Fórum-zöldfülű

Én NEM csatlakoznék az új területet kérőkhöz, mert ezt sem győzöm aratni, sok. Mire végigmegyek, az elején lejár a bagoly-bónusz :( Az új tenyésztelep eleve ilyen "burkolt" területnövelés, hisz nem kell leirtani mindent hozzá. Személy szerint nagyon örülök neki, lelkesen használom, de:
    a bájitalokat nem mindig veszi be, amikor rá szeretném rakni, bár beszíneződnek a butéliák. Utólag kézzel bepötyögni viszont rémesen lassú. Nem kéne az animáció hozzá, viszont gyorsan be kéne, hogy vegye a 4 bájt! Most szépen meg kell várni, hogy az épületen látszódjon. Bocs, NEM érdekel!! A gyorsaság érdekel. Egyébként régen az aratógéppel utólag is lehetett bájozni, igazából ezt a funkciót hiányolom! Amíg nem értek meg, addig nem az aratást kéne mutatni, hanem a további bájozási lehetőséget.
    A party-pörgetésekből el kéne már végre felejteni a tojástojót és fejlesztéseit, a többi fán termő termények terményes óljait és fejlesztéseit és azt a csodálatos Levendula-Lekvárt!! Főleg azért, mert a sima pörgetés cuccai közt is ott van. Nem hogy 8 FA-t, de egyet sem ér!
    Fölöttem mondta valaki, és nagyon egyetértek vele, hogy sűrűbben kéne cserélgetni a nyereményeket, mert már nagyon unalmasak. Az is jó lenne, ha a sima pörgetés nyereményei és a partykéi elkülönülnének. Úgy, ahogy a 2-4 szupertáp - 8-10 szupertáp nagyobb volumen, ha már mindenáron kaját muszáj rátenni (ellennék nélküle, meg a pünkösdi csokor nélkül is), akkor legalább itt legyen 5 db. Bár 1 db csatni sokkal értelmesebb dolog lenne, mint a levendula-lekvár...
    Közben learattam 32 tenyésztést. Hát, szégyen-gyalázat: alap-halakból egyszer lett egy repülő (amit egyébként ebben a bolha-méretben nagyon nehéz elkülöníteni az alap-haltól, jó lenne átszínezni egy kicsit!), 7x szivárványhal, a többinél a kötelező bohóc. Ritka gyenge eredmény, ettől sokkal jobbak szoktak lenni. Ezért nem fogok tápokat áldozni, pláne pénzt költeni, megcsinálom a minimálisat és nem érdekel, hogy teljesítve legyen az event. Nem erről szokott szólni a Baby-boom, hogy szinte kizárólag 1 színes állat érkezik és a többi alap, érdekes és izgalmas ugrások nélkül.

Utoljára szerkesztett: 12.12.15
    gyalogangyal63 és mimi kedveli ezt.
  16. szaki1979

szaki1979 Törekvő

Magam is a rég óta játszó emberek közé sorolnám.
    Szeretném ha el tudnám költeni a feleslegesen felgyüjtött 2650 darab csillagomat , mindez úgy hogy a bölcs tölgy összes rúnája be van váltva. Amire költeni szeretnék:
    - Nem tematikus felhősorok, hogy a rengeteg kitehető és TP pontot adó tárgyamat kitehessem. Bármit ad jobb mint a semmi amit jelenleg kapok érte
    - Plusz oldalak a matricás füzetbe, ahova szinán esélytelen bármit is jelenleg kihelyeznem
    - Szeretném ha megkapnánk a réges régen beigért 6-ik mesterséget
    - Jöhetne még +2+3 ,egrendelő a gazdakörbe
    - Rengetek csillagot áldoznák ha a bahás malomba is jogot kapnák szupertáp keverésre.

ercsi05, H-Anita és Ágica-1958 kedveli ezt.
  17. mariska47

mariska47 Utánpótlás-írogató

Már régen volt lehetőség az aranybanánt felhasználni,csak minden szint után vudusámán vagyok és nemsokára új állat és növény ültetésére lesz lehetőség, de ez csak ígéret rengeteg aranybanánom van,de nincs pl oroszlánom remélhetünk hamarosan bahama fejlesztést?

ideals20111 kedveli ezt.
  18. Gyöngyhörcsög

Gyöngyhörcsög Junior szaki

Sziasztok!
    A pajtával kapcsolatban lenne ötletem. Amikor a tenyészállatokat szeretném átnézni, jó lenne, ha az alapállatot beírva felhozná az ahhoz tartozó tenyészállatokat. Például beírnám, hogy tehén, akkor a szilaj bikát is felhozná a listára, vagy a majom szónál a gorillát is stb. Szerintem ez könnyítené a pajta átnézését.
    Köszönöm: Gyöngyhörcsög

gyalogangyal63, petrik012 és teke0411 kedveli ezt.
  19. bszmaresz

bszmaresz Fórum-zöldfülű

Átfutott az agyamon,hogy lehetne esetleg "bérelhető" raktár,ahová az éppen felesleges fákat,ólakat be lehetne tenni valamennyi időre csillagért,csp-ért valamiért cserébe. Jó lenne több termőterület is,ez is mehetne "bérelhető" formában.

20. ikivid

ikivid Haladó

Sziasztok! Az lenne az ötletem, kérésem, hogy az éléskamrában lévő - bónuszokat adó - lekvárokat és egyebeket, lehessen bizonyos logika alapján sorrendbe rakni. Öröm, ha segítenek a termelésben, de nehézkes ezeket megtalálni. Köszönöm, hogy meghallgattatok. :)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.