Ki is az a _tHUNder_?

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: _tHUNder_, témanyitás ideje: 27.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Sziasztok Farmerek!

Ide vagyok irányítva, hogy itt kell/lehet bemutatkozni. Úgy gondoltam, néhány sorban akkor én is írok magamról Nektek, ha már úgy alakult, hogy időnk egy részét együtt töltjük itt a fórumon és lehetőség is van rá.:)

Láttam itt a fórumon a Farmerama emlékkönyvet, és arra gondoltam, abban a formában tenném ezt meg egy kis humorral keverve.
    Azt tartja a mondás.. „Minden viccnek a fele igaz”, mindenki eldöntheti, melyik fele az.:)

A Farmerama-t ezen nap óta játszom (dátum): kb.. 2012.valamikor télen kezdtem akkor már párhuzamosan egy másik játékkal, ahol Admin tapasztalataimat szereztem...

Így kerültem a Farmerama játékba (pl: egy barátom ajánlotta): Az orvosi rendelőben megfertőződtem, pedig tünetmentesen mentem oda egy receptért. Itt szereztem meg a töklekvár receptjét is, ami annyira megízlett, hogy rögtön +1 kézfogással köszöntem meg a háziorvosnak.
    A kedvenc szomszédjaim: Egy van. Bokor Bálint, mert általában a közös kerítésünk melletti bokorba dugja az asszony elől a pálinkáját (amit én mindig megtalálok... teljesen véletlenül).
    Háziállatom/háziállataim: Rackajuh (Sajnos a készletem ebből fogyóban van a kedvenc ételem miatt, és a Farmerama-ban sincs még Rackajuh, ezért kötelességemnek érzem, hogy többek között ebben az ügyben is lépéseket tegyek).
    Kedvenc sportágam: Fedett pályás korsóemelés (hogy a muslincák ne essenek a sörbe, mert errefele minden meg... vagyis leeshet).
    Kedvenc játékaim: Az én kicsi tanyám.. ja, nem, ez egy másik játék... akkor a Farmerama
    Kedvenc ételem: Birkapörkölt..
    Ezt csinálom, ha nem játszom Farmerama-t: Beszélek róla
    Kivel találkoznék legszívesebben: Kőműves Kelemen (építkezés előtt állunk, szakmai tanács kellene)
    Kedvenc színem: Átlátszó, mert az megmutatja úgyis mi rejtőzik mögötte.
    Kedvenc zeném/együttesem: A veresegyházi asszonykórusnál és a Zizi labornál leragadtam.
    Hol nyaralok legszívesebben: A málnásban és a kertvégi fészerben. (előbbiben szedem az alapanyagot, utóbbiban főzöm a pálinkát.. Tudjátok milyen jó a málnapálinka? Az összes medve idejár az erdőből.. meg a szomszéd is..).
    Mit kívánok magamnak a jövőben: Erős Magyar forintot! … abból is sokat …
    És milyen közös hobbitok van szomszédjaitokkal? Nincs hobbitunk, de vennénk, ha lehetne. Talán olcsóbb, mint a munkások.. Persze nem közösen egyet, hanem mindenki magának, mert közös hobbitnak szőrös a háta..
    Személyi számom: Mikor még volt olyan, egyessel kezdődött, és még egy csomó szám volt benne.
    Hajam színe: Átlátszó. Ja, ez nem az… akkor fekete..
    Szemem színe: aznap vagy másnap? :eek:
    Családi állapotom: Nem vagyok állapotos, furán néznék ki...
    Nem szeretem a feltűnősködést, nekem teljesen megfelel az eredeti felosztás. .. Már a „Junior” című filmet sem nagyon értettem...
    Vércsoportom: nincs csoportban a vérem, mert az csak bennem „csörög”...ööö.. csorog..
    Születési idő: régen volt, de anyám azt mondta, hogy akkor épp jó idő volt, bár tél, és hideg.
    Lakhely:Néztétek már a farmotokon azt a nagy tanyaházat?

Na, nekem pont olyanom van, csak kicsit nagyobban (meg én is üvegházastól aratom a paradicsomot. Csak kár, hogy abból nem lehet pálinkát főzni. Így marad a málna, szilva, körte, meg a barack).

A szomszédlistám telített, szóval aki jelölni szeretne, annak előre is bocs. Ajándékküldésre is megvan a napi 7 farmer akikkel ezt lebonyolítom. A farmnevem is ugyanaz mint itt a fórumon, de ha belépek a játékba akkor játszom, és nem levelezek. :)

Ennyi azt hiszem bőven elég is, remélem, hogy a Farmerek közösségének hasznos tagja lehetek.

Köszönöm, hogy szántatok rám időt. :)

Frissítés:

2015.10.14-től személyes döntés után kiléptem a Farmerama csapatból.

Utoljára szerkesztett: 14.9.15
  2. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!

_tHUNder_ kedveli ezt.
  3. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Itt van a várva várt Karácson...

Itt van a várva várt Karácson,
    A fákon kigyulnak a fények,
    Mindenki lázban ég.
    Készülnek a csecsebecsék
    Kicsiknek-nagyoknak,
    A legszebb ajándék,
    Van aki veszi, van aki készíti,
    A legnagyobb öröm hinni.
    Minden Karácsonykor a szeretet
    Ami az ünnepet még fényessebbé teszi.
    ( Udvarnagyi Anikó)

Áldott, Boldog Békés Karácsonyt kívánok!

_tHUNder_ kedveli ezt.
  4. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Boldog, békés ünnepet kívánok!
    Ashampoo_Snap_2014.12.24_17h08m52s_003_.png
    Most a fenyőfák
    ágai védnek,
    most, aki éhes,
    kapjon ebédet,
    most, aki álmos,
    álmodni tudjon,
    most, aki gyertya,
    el ne aludjon!

Rigó Béla​

_tHUNder_ kedveli ezt.
  5. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Minden szónál többet mond egy kép:)

BUÉK.gif

_tHUNder_ kedveli ezt.
  6. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Eljött hát a nap az év vége, ideje hát tűzijátékot venni a kézbe!!
    A sok villogó fény az utcán éjfélkor, felgyújtja a szívembe az én tűzijátékom!!!
    Ezúton kívánok sikerekben gazdag boldog újévet!!!! B.Ú.É K. !!!!

_tHUNder_ kedveli ezt.
  7. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Sziasztok!

Adjon Isten minden jót,

Vegye el mind a nem jót!

Mitől félünk mentsen meg,

Amit várunk legyen meg

Ez ÚJ ESZTENDŐBEN!

_tHUNder_ kedveli ezt.
  8. -East17-

-East17- Fórum elő legendája