Ki is az a Csocsoovb?

Kategória: 'Ki kicsoda? - A csapat', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 7.7.20.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. Csocsoovb

  Csocsoovb Board Administrator Team Farmerama HU

  Pörgetés nyeremények!

  Sokak számára ismert a tény: a kerekkeréknél az animáció csak körítés, a nyeremény a kattintás pillanatában eldőlt.
  Ez konkrétan azt jelenti, hogy amikor party pörgetést nyerünk, még forog a kerék, a 2 db party pörgetés már hozzá is adódott a meglévő mennyiséghez.
  Ha valaki figyelmesen nézi a számlálót, a következőt fogja látni: a kerék elindítását követően nem eggyel csökken a számláló, hanem eggyel nő.
  Természetesen ehhez türelem és nagy odafigyelés szükséges, hogy észrevegyük.
  Van egyszerűbb megoldás is annak érdekében, hogy biztosra menjünk. Mielőtt elkezdünk pörgetni, felírjuk, mennyi pörgetésünk van. Minden pörgetés alkalmával húzunk egy vonalat egy darab papírra. Amikor végeztünk, megszámoljuk, mennyi pörgetésünk volt. A számlálón látni fogjuk, mennyi pörgetésünk maradt. Kivonjuk a kezdő mennyiségből a maradékot és összevetjük azzal, mennyi pörgetést használtunk el. Ha volt party pörgetés nyereményünk, a két szám természetesen nem fog egyezni.
  Mindenkinek javaslom ezt a módszert, aki nem hiszi el a moderátortól kapott választ, miszerint a log alapján megkapta a pörgetés nyereményeket.
   
  Utoljára szerkesztett: 13.6.21
  Fatther, juliannakoczkas, -W-595- és 13 más kedveli ezt.