Ki is az a Nildia?

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Nildia, témanyitás ideje: 20.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Sziasztok!

Mindenkinek köszönöm a kedves szavakat, köszöntéseket, utólag kívánok mindenkinek kellemes ünnepeket, ma estére pedig ki ki vérmérséklete szerinti ünnepléssel búcsúztassa az óévet. BUÉK mindenkinek, aki ide bekukucskál!

2. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Sziasztok
    Szia Nildia

Igaz , hogy 1 óra 42 perc múlva lesz érvényes amit mondani szeretnék :p, és ebből az következik az óra állásából , hogy az holnap lesz .:music:
    De azt szeretném mondani : Boldog 3. évi Moderátori évfordulót ! :D:inlove:

Kívánok 10x ennyi időt még eltölteni Neked a játékban , és végtelen türelmet mihozzánk :)

3. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Kedves Nildia!

Jancsika megelőzött. :(xD

Jókedvet, kitartást, lazaságot, kedves visszajelzéseket és sok örömöt kívánok a további munkádhoz is!

Gratulálok a 3 évhez! Nem semmi!!!!!

4. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

jófarmerlány és Nildia kedveli ezt.
  5. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

Kedves Nildia!

Sok sikert a munkádhoz, köszönjük eddigi megnyugtató válaszaidat és türelmedet:inlove::inlove::inlove:
    További jó terelgetést ;), úgy látom megint elkél az event csevegőben:p

6. Nildia

Sziasztok!

Köszönöm szépen mindenkinek!

7. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Tiszteletem! Boldog Húsvéti Ünnepet Kívánok!

kutyaszálló kedveli ezt.
  8. Nildia

Üdv!

Csöppet megkésve, de köszönöm szépen a jókívánságot!

9. csobán1

csobán1 Fórum-zöldfülű

Szia Nildia! Tudom,én is késtem de azért további jó munkát kívánok neked én is!

jófarmerlány és miniowl kedveli ezt.
  10. Nildia

Szia!

Köszönöm szépen!:)

jófarmerlány, Kukackukac és miniowl kedveli ezt.
  11. Bözse

Bözse Rutinos

Drága egyetlen farm Párom!
    Nem tudok most mit írni, annyira elszomorít a döntésed. Az események fényében teljes mértékben megértem, de padlóra küld. Nekem a Te neved már jó ideje összeforrt a játékkal.

PS: Remélem a farmon azért maradsz és nem "válunk" el. Nagyon remélem, hogy ősszel a talin újra dumcsizhatunk face to face.
    Update (A sokk másnapján)

Tegnap azt írtad priviben, bocs hogy elpletyózom, Senki sem pótolhatatlan. Ez jobbára így igaz. De meggyőződésem, hogy Mindenki egyedi, egyetlen és megismételhetetlen. Apró darabkája az egésznek. És Te nem is aprócska rész voltál a mi Farmerama magyar Univerzumunknak.

Utoljára szerkesztett: 23.5.17
  12. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia, kedves Nildia! :)
    Nem azért lájkoltam a hsz-det az event csevegőben mert tetszik, csupán azt szerettem volna jelezni, hogy olvastam, amit írtál.
    Ez a TOP sokáig élni fog
    nagyon sok ember emlékezetében, az etikátlan BP döntés miatt, az azt követő ideiglenes tanácstalanság miatt, amit aztán skalimaci eloszlatott, mondván nem visszalépni kell, hanem inkább mutassuk meg, mit tudunk mi, magyarok.
    Lehet véletlen egybeesés, hogy éppen most teszed le a lantot, bár azt írtad, Hogy a TOP előtt pár nappal döntöttél erről.
    Csak a moderátorságtól válsz meg, vagy teljesen itt hagysz bennünket? A játékot azért nem hagyod abba ugye? Vagy azt is? No de miért? Tudnánk valamivel maradásra bírni? Én személy szerint nagyon sajnálom a döntésedet, ha jól értelmeztem, hogy teljesen itt hagysz bennünket. Gondold át újból, mennyi kedves ember játszik itt... :)meg ebek harmincadjára tennéd a sok gondos munkával felépített farmodat?

jófarmerlány, AnkaFD, emocy91 és 22 más kedveli ezt.
  13. meszimarsi

meszimarsi Fórumszaki

Szia,
    én ismeretlenül is elképedve olvasom a hsz-edet. Biztos komoly oka van, de akkor se kapkodd el a végleges döntést.
    Csak kapisgálom, hogy itt nagyon rosszul lett valami csinálva. Szabály, szabály hátán, de azzal nem törődtek, hogy mi az ábra a modikkal. Ti vagytok a kapocs a játékosok és az üzemeltető között. Itt valamit nagyon elrontottak a főnökök.
    Szerintem nem véletlenül született ez a döntésed.
    Te tudod az igazat és Te döntesz, bár remélem maradsz.

jófarmerlány, OJani, AnkaFD és 15 más kedveli ezt.
  14. gyulaika

gyulaika Fórum admirálisa

Szia Nildia!
    Szomorúan olvastam a döntésedet, hogy megválsz tőlünk. Én személy szerint nagyon sajnálom, hiszen
    együtt voltunk jóban rosszban éveken át.
    Én is csak azt tudom javasolni, gondold át, és maradj velünk, ha csak játékosként is.

jófarmerlány, AnkaFD, emocy91 és 14 más kedveli ezt.
  15. SzabadEurópa

SzabadEurópa Fórum parancsnoka

Kedves Nildia! Nem igazán beszélgettünk, bár lehet moderáltál néha :D Nem tudom, de így ismeretlenül is teljesen elszomorított a döntésed. Nagyon sokat láttam a neved az évek során, ahogy előttem is mondták, számomra is összeforrt a neved a játékkal.

Nem tudom, hogy mi a manó történik a BP-nél, amiért a ,,sajátjaikkal" is így bánnak, mert gondolom, hogy nem ok nélkül hoztál meg ilyen súlyos döntést. Remélem, azért a játékot nem hagyod el, ,,csak" a moderátorságot, még ez is elég szomorú önmagában is, de legalább a játékra fordított idődet ne dobd el.

Minden jót kívánok Neked és szívből sajnálom, hogy így kellett döntened :(

jófarmerlány, AnkaFD, emocy91 és 12 más kedveli ezt.
  16. taga1

taga1 Fórum biztosa

Kedves Nildia!
    Mindig nagyon korrekt, kedves, nyugodt, kiegyensúlyozott válaszaid, írásaid voltak. Nagyon sajnálom a döntésed, de megértelek.
    Nem tudom folytatod-e a játékot, hanem valamilyen szinten azt is megértem.
    Már március óta vártam, hogy mikor fog bekövetkezni, hogy a jövőt illetően mennyi van még ebben a játékban. Lehet, hogy tévedek a jövőt illetően, de kitartok az utolsó napig, nem hiszem hogy túlon-túl sokat kell rá várnom.
    Nagyon sok sikert, boldogságot kívánok neked az életben. Egy nagyon jó embert veszitettünk el.

jófarmerlány, g.bella, AnkaFD és 13 más kedveli ezt.
  17. Zsike49

Zsike49 Fórumlakó

Drága Nildia! Én is 2010. julius óta játszom, tehát együtt éltünk át jót és rosszat. Sokat segitettél, mindig kedves és nyugodt
    voltál. Nagyon fogsz hiányozni......lehet ,hogy mi " Őskövületek" szépen lassan követünk téged.
    Sajnos ez a játék már elvesztette azt a báját amiért imádtuk az utolsó fűszálát is ,mint hajdanvolt kedves játékostársunk
    Völgyzugoly írta egyhelyütt! Kívánom,hogy a további életedben legyél nagyon boldog és sikeres ! Megérdemled !

18. Kukackukac

Kukackukac Fórumfelvigyázó

Kedves Nildia!:inlove:
    Nagyon sajnálom a döntésedet!:oops: Te is a fájó seb maradsz, hiányozni fogsz itt a Fórumon.:sleepy: Sok számomra kedves Modi köszönt el a 6 év alatt..... :cry:
    Ti mindig velünk éltetek itt a játékban. Köszönöm, köszönjük a Ránk szánt időtöket és türelmeteket!:inlove:Tegnap már írtam, hogy mély tiszteletet vívtatok ki eddig is , de most..... Megértelek és tisztellek a döntésedért!
    Remélem még találkozunk a Városligetben:inlove:
    Kívánom, legyél mindig olyan derűs, kedves, nyitott, mint ott, azon a csodás délutánon!;)
    A VV-ben csak csodákkal, boldog pillanatokkal találkozzál! :inlove:

Ez az idézet jutott eszembe Rólad:

"Próbálj meg úgy élni, hogy ne vegyék észre ott, ahol vagy, de nagyon hiányozzál onnan, ahonnan elmentél." (Victor Hugo)

Hiányozni fogsz!:cry:

jófarmerlány, OJani, AnkaFD és 17 más kedveli ezt.
  19. Marika312

Marika312 Fórum császára

Kedves Nildia !
    Döntéseden meglepődtem, végtelenül sajnálom, hogy mint Moderátor nem leszel segítségünkre a jövőben.
    Nem tisztem, hogy maradásra biztassalak, bizonyára átgondoltad , "megszenvedted" a döntés meghozását.
    Segítőkész, türelmes, toleráns moderátornak ismertelek meg, köszönöm szépen a segítséged, tanácsaid.
    Remélem Játékosként maradsz és tudunk a csevegőkben is találkozni.
    Minden jót kívánok Neked,
    szeretettel:
    Marika

20. Pharmer500#2

Pharmer500#2 Fórumgróf

Kedves Nildia!

Ez olyannyira igaz, hogy konkrétan emlékszem Rád "mezei fórumozó" korodból (számomra az első és egyetlen ilyen voltál-vagy a jelenlegi Teamből (ami persze nem jelenti azt, hogy a többi Mod ne Játékosból lenne;))): sztem az első "érdemi eszmecserénkre" a bahás átállás kapcsán került sor, legalábbis akkor jegyeztem meg a nevedet, amikor azon tanakodtunk, hogy hogy is lesz most a szintekkel, meg a TP-kkel, meg az aranybanánokkal, miért lesz ez jó meg nem jó. Aztán egyszer csak, kb. fél évre rá, meglepve láttalak az új szerepkörben - bizonyságául annak, hogy jééé, tényleg lehet, hogy nem csak mítosz, hogy a Moderátor is Ember, hisz én Játékosként is ismertem ezt nevet, márpedig a Játékos az Ember, háthiszenhogy annak kell lennie, már csak magamból kiindulva is...:)

És aztán ugyanez jött le "kőkemény moderátori" és supporteri ténykedésedből is - na persze azt nem tudhatom, hány örökbecsű postom mehetett a süllyesztőbe a Te munkád "gyümölcseként":wuerg:, mindenesetre efölött szemet hunyok, mert biztos vagyok benne, hogy egyiket sem adtam olcsón, a végigolvasássukkal legalábbis megdolgoztál érte;), de nekünk volt szerencsénk/szerencsétlenségünk utóbbi funkciódban is egymáshoz, méghozzá kényes/kínos ügyben:oops:, és annyit talán mondhatok: értékeltem és elismerően jegyeztem meg magamnak a KORREKT, HOZZÁÉRTŐ és JÁTÉKOSBARÁT hozzáállást.

Végül pedig újabb (majd pedig többszöri) megerősítést nyert a dolog annak kapcsán, amikor Bözse Gazdatársunk jóvoltából ezzel a kis Játkosközösséggel "történt, ami történt", ill. történik és történni fog, remélhetően a jövőben is cirka félévente...:p

Nagyjából emiatt a három dolog miatt fogadtam szomorúan (és meglepetéssel) a bejelentésedet a TOP-os topicban.:(
    Két dolog vigasztal, amiből - remélem - az utóbbit mihamarabb meg tudod erősíteni: 1) feltételezem, moderátoroknak is van visszaút, vagyis a távoli jövőben még bármi megeshet, ha úgy akarod; 2) játékosként továbbra is jelen leszel - akár itt a fórumon, akár a "devirtualizálódott" "közös tereinkben" -, és lesz még szerencsénk egymáshoz ilyen minőségben is...

Akárhogy is, köszönöm bejelentésed "kifejtős" és "korrekt", "játékosi" minőségét. És kívánok további sok sikert előre is - játékban-életben egyaránt!

"Fentiek reménybeli értelmében" azzal köszönök el, hogy:
    VISZLÁT

Pharmer

Moderátor által utoljára szerkesztve: 25.5.17
    jófarmerlány, g.bella, OJani és 23 más kedveli ezt.