Ki is az a Nildia?

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Nildia, témanyitás ideje: 20.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Nildia:)
    Ahogy eddig is, minden búcsúzásnál szükségem volt egy kis időre, hogy egyáltalán le tudjam írni azt amit érzek. Végigolvastam azt, hogy más játékostársaim miket írtak le. Megállapítottam, hogy mindent amit én is érzek így nem ismétlek meg semmit sem.
    Sajnálom, hogy már nem írhatom le újra a nevedet egy segítő válasz mellé. Megértem a döntésedet és nehezen, de belenyugszom, átérzem amit érvként felsoroltál, (nekem is fáj sok minden és rezeg a léc a játsszam, vagy ne játsszam tovább között, de ez nem idetartozó téma, sajnos én még nem tudtam dönteni.)
    Köszönöm azt a sok segítséget amit Tőled kaptam:)
    Nagyon sok sikert és esetleg további jó játékot kívánok Neked, ha úgy döntesz, hogy csak a fórumról mondasz le:)
    Szeretettel és tisztelettel : Gyöngy

jófarmerlány, OJani, AnkaFD és 9 más kedveli ezt.
  2. mebajah

mebajah Fórum császára

Kedves Nildia!
    Nem tudom fokozni csalódásunkkal vegyes megértésünket, amelyeket Társaink elmondtak!

Napok, hetek, hónapok ,évek,
    őrült-szép közös emlékek,
    együtt átélt közös csodák...,

Nagyon fogsz hiányozni!!!

3. strawberry49

strawberry49 Rutinos

4. AnkaFD

AnkaFD Fórumprofi

Kedves Nildia!
    Sajnálom, hogy itt hagysz minket...
    (Én úgy veszem észre, minden TOP után elbúcsúzik valaki: Moderátor, Játékos... Fórumtól, Farmtól... S nekem egyre több mindenki hiányzik. :()

5. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Sziasztok!

Ez a nap is eljött!:)
    Köszönöm a lehetőséget, amit fórumos előélet nélkül kaptam anno 3 és fél éve, és kipróbálhattam magam ebben a szerepkörben is.
    Mindenkinek sok sikert a továbbiakhoz, legfőképp a való életben!;) Nem csak a monitor előtt ülve! ;)

"A valóságban a búcsúzáskor soha nincs filmzene, nincsenek lelassított mozdulatok és jól megfogalmazott mondatok. Csak kapkodás, zűrzavar, fojtogató gombóc a torokban és az érzés, hogy egy perc múlva véget ér minden."

6. Zsike49

Zsike49 Fórumlakó

:cry::cry::cry:

Bözse, jófarmerlány és mebajah kedveli ezt.
  7. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

8. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Kedves Nildia!
    Orulok, hogy megismerkedtunk a talalkozon , nagy elmeny volt szamomra de most szomoru vagyok, hogy bucsut veszel tolunk.
    Koszonom az eddigi segitokesz munkadat , sok sikert kivanok a tovabbi eletedben es munkadban .

9. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Szép Estét Kívánok! Moderátor! Mi nem mindig értettük meg a másik álláspontját, de ez is az élethez tartozik. Köszönöm a munkáját, és a Való Világban így nagy betűvel, Sok Sikert & Jó Egészséget kívánok. Búcsúzóul Pedig, szóljon egy Filmzene a Hitről & a Kitartásról!