Ki is az a SzfinX124?

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: SzfinX124, témanyitás ideje: 3.10.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. *Amira15*

*Amira15* Utánpótlás-írogató

Nevet tudok írni - *Varda* , ID számot, most sajnos nem, munkahelyi gépen nem tartok fotót.
    (egyébként úgy tudom nem én voltam az egyetlen akinek így jön fel a kizárás)

2. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!
    1. Ezért csak törlésre került a hsz.
    2. Azért mert nem kerültek beszámozásra a piacok, több farm is megtalálható egy piacon .:p

Bizony az volt - és a moderátorok voltak akkor is meggyanúsítva: már megint velünk ***-nak.

Minden érintett szeret kivégzésről beszélni.
    Egy közúti bűncselekménynél az ítélet akár 8-10 év börtön is lehet!
    Ti amit kaptatok? Egy játékban nem vehettek részt egy korábbi regisztrációval. Egy másikat kell előtérbe helyeznetek, vagy újat regisztrálni, ha folytatni szeretnétek.
    Hát, ha engem az életben egyszer elvasalnak valamiért, ha lehet, ezt az általatok átélt "kivégzést" választanám :D

Ez természetesen szabálytalan, nem száznál, egynél is!

Fogalmam nincs, miről beszélsz... lehet csak nem értem a csalók szakzsargonját?

Én pedig kevesebb csalót, és több tisztességes játszótársat:)

Részemről sincs akadálya. Pont.

Utoljára szerkesztett: 8.10.14
  3. Csocsoovb

Szia!

Ugyan úgy van zárva a farm, mint mindenkié.

Nagy tapasztalatom ugyan nincs benne, de amire elsőként gondolni tudok: különböző böngészőket használhattok.
    Próbálj másikban belépni - lehet nem ugyan az fog megjelenni.

4. Dzsoki(dzsoki84)

Dzsoki(dzsoki84) Fórum-zöldfülű

Egyvalamire kivancsi lennek.A Bp kemenyen buntette a tobb bagolyal rendelkezo gazdakat,az viszont eszebe sem jut,hogy engem es tobb ezer gazdatarsamat mikor szandekozik karpotolni,mert meg mindig nem kaptunk csibeket ennyi ido utan sem.Akik meg annno kaptak,hadd ne mondjam,hogy mekkora elonyhoz jutottak.....Ez igazsag?

Moderátor által utoljára szerkesztve: 8.10.14
  5. .karnold.

.karnold. Járnitanuló

Szia!Nem tudom miért vagy úgy csódálkozva hogy nem írnak sokanxD!Ha belegondolsz,valaki lehet csak azért nem ír, mert van annyi esze, hogy tudja hogy ő nem birná értelmesen vagy szabályosan leírni a véleményét!Inkább leseírja, ezzel megúszva a fölösleges fórumról való tiltást!És a tojásos ügyhöz inkább nem szólnék hozzá, inkább megtartom magamnak a véleményem!

roli00000000 és Dzsoki(dzsoki84) kedveli ezt.
  6. PityuGeri

PityuGeri Fórummogul

Sziasztok, szép napot mindenkinek! :)

Sajnos ez az igény jogos (részemről is) ... de!
    Szerintem ez jobban veszi ki magát akkor, ha valaki olyan mondja, aki nem bukott farmot, mert ez a modik számára simán lehet ismét ****kavarás (elnézést a megfogalmazásért) - persze lehet a feltételezésem téves, de eddig ha bármi "terelés" felmerült, az a sorok között írva annak lett titulálva.
    Fenntartom hogy tévedhetek, emberből vagyok én is, viszont én is nagyon örülnék egy második sárkánynak és a csibenevelgetésnek, mert már a német indulás napja óta várok, már 90-en is túl vagyok és azóta is semmi...

A baglyos témához sokat én se tudok hozzászólni, valóban meg kéne oldani a fejlesztők részéről, hogy ha valakinek elegendő tojása van az összes területre, az ne vehessen újat, ha majd jön egy új terület, vehet ismét egyet (feltéve hogy csak annyi van neki, amennyi a területekre elég, mert pl. akciók során lehetett kapni tojásokat, ha valakinek 7-nél több van, mondjuk 9, az a továbbiakban se tudna venni, mert csak ki kell raknia) . Persze a hsz. ezen része kezd átmenni talán kicsit ötletősbe.

Egy gondolat a statisztikáról : én azt hittem több ember bukott, ez a kicsit több mint 150 (ha jól emlékszem) nem is olyan nagy szám, persze ők feltörekedtek 100. szint fölé, ami 1 ember esetében is elég nagy dolog ha nem használ 6-nál több baglyot.

Ami pedig a topicban történik : szerintem mindenki makacskodik csak, hangozhat el észérv az egyik félnél, ha a másik a maga igazáért harcol (mindenki ezt teszi értelemszerűen) - és ez érvényes mind a két (motorosok és moderátorok) "táborára" .

Követem az eseményeket amik ebben a topicban vannak, mert a motoron én kis ügyetlen ilyen vonatkozású témát nem találok, de ez már marad az én problémám - jobb is ha nem tolom bele az orrom.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 8.10.14
    Pharmer500#2 és .karnold. kedveli ezt.
  7. Csocsoovb

Szia!

A mentor rendszer átalakítása folyamatban van - a "régivel" kapcsolatban fejlesztés már nem várható.
    Több javaslatot is letettünk az asztalra, hogyan lehetne a két részre szakadt tábor közt (beválasztott/kimaradt) meglévő különbséget utólag kiegyenlíteni.
    Hogy ezt a kérésünket fogják-e méltányolni, és ha igen, milyen módon, mi sem tudjuk még.

Kukori.és.Kotkoda, Gio, n4rover és 3 más kedveli ezt.
  8. PityuGeri

PityuGeri Fórummogul

Ez tetszik!! :)
    Remélhetőleg a mérlegelés után csak lesz valami kis méltányos "előny" (->hátránybehozás) azok számára, akik kimaradtak a jóból.

gyongyvergazda kedveli ezt.
  9. Dzsoki(dzsoki84)

Dzsoki(dzsoki84) Fórum-zöldfülű

Ketto darab bagoly tojasom van,ugyhogy teves a feltetelezesed.Nem is kavarnek,ha a Bp nem kovetett volna el hibakat,vagy legalabb beismerne azokat.De hogy mindig csak a gazda szivjon......

Pharmer500#2 és .karnold. kedveli ezt.
  10. PityuGeri

PityuGeri Fórummogul

Ez esetben elnézést kérek, most hogy mondod, eszembe jutott, hogy említetted is az utóbbi 3 oldal valamelyikén. Nem fog az agyam ezután a hosszú nap után :oops:

A mondandóm asszem közöltem, balra el :)

11. Arrah

Arrah Törzsjátékos

PityuGeri:
    Ami pedig a topicban történik : szerintem mindenki makacskodik csak, hangozhat el észérv az egyik félnél, ha a másik a maga igazáért harcol (mindenki ezt teszi értelemszerűen) - és ez érvényes mind a két (motorosok és moderátorok) "táborára" .

Ezt motorosnyelven pukireszelésnek hívják, csak a hangossabb verzióval .....xD

PityuGeri kedveli ezt.
  12. sancer99

sancer99 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Kérdésem először az lenne, mint Szfinxé, miért lettem kitiltva a fórumról szabálysértések címen? Milyen szabályokat sértettem meg?

Köszönöm!
    szsanci

13. Gigimanó

Gigimanó Fórum-zöldfülű

Ezt én is szeretném tudni......
    Gigi

Pharmer500#2 kedveli ezt.
  14. SzfinX124

SzfinX124 Rutinos

Farmfeltörések sajnos mindig vannak, mert mindig van olyan elvetemült gazda, aki a farm nevét, qwert, 12345 és egyéb más hasonlóan egyszerű jelszót használnak. Vagy pusztán olyanban bíznak meg, akiben nem kellene.
    Ezért is lenne szükség az utólagos ellenőrzésre, hogy olyan játékos ne legyen zárva, aki véletlen jut ilyen vételhez.

Kolléga már mutatta neked az ÁÜSZT, én elárulom azt is, hogy miért. Ugyanis szerepel benne, hogy a megrendelt, de fel nem használt dolgokat részarányosan vissza lehet igényelni, csak hát ennek is feltételei vannak. Ugye ugye, amikor valaki nincsen tisztában vele, hogy mit is fogad el, hanem csak kattintgat :) A szabályokban nem csak kötelezettségek vannak, hanem jogok is.
    Bár a kizárásra is kaptál már választ... régen ha jól tévedek internet explorernél volt ilyen gond.
    Gyors haladásra több taktika is van, és attól függetlenül, hogy egy moderátor ezeket nem hirdeti, még tisztában van vele. Nekem is sok olyan dolog van, amit megtartok magamnak, és csak hozzám "közelebb állónak" mondom el.
    De ugyan így van ezzel sok magas szinten lévő játékos is. Van olyan aki elárulja, van olyan, aki semmit.

Róma sem egy nap alatt épült:) Én már azt is nagy eredménynek tartom, hogy a témához képest elég kulturált formában folyik a társalgás, és nem az ujjal mutogatás és sárdobálás a fő vonal.
    Piacozás... Csodálkozol? Nézd csak meg mi lett belőle... Te magad is nem egyszer hoztad példának a 100 tömőfarmos játékosokat, akik pont ezt használják ki. És még te is csalónak tartod őket:) Miért csoda hát, ha próbáltuk ennek elejét venni? Bár ezzel kapcsolatban most megint adtál egy jó ötletet.
    Minden emberben van valamekkora küzdőszellem, ami ha eleget csorbul, végül az ember feladja. Így van ez itt is. Ha valaki tudja magáról, hogy nagyon aktívan csinálja, költ is rá, más meg semmit, és 3x jobban halad, simán elmehet tőle a kedve.

Biztos olvasod a produceri hírleveleket. Ebből kifolyólag azt is tudod, hogy az utóbbi időben 2-3 is megfordult a játék életében. Sajnos mindegyiknek más volt a prioritása, és hol ez, hol az került előtérbe. Remélhetőleg egyszer végre sikerül megalkudni és végre végig vinni a változásokat, mert sajnos a jelenlegi elég gyatra.

Én kérek elnézést, amiért ennyit kinézek a játékosokból, hogy kulturált módon meg tudják fogalmazni a mondandójukat :)

El lehet itt távolodni a baglyos témától, és bármiről lehet beszélni, nincs megkötés ilyen téren.
    Az egyetlen feltétel, hogy ne ujjal mutogatásba és a mocskolódásba menjen át a történet. Mert az bizony továbbra sem fog itt helyet kapni. De ha továbbra is megtartja a jelenlegi színvonalat, én szép jövőt jósolok a topiknak :)
    Nem nagy szám, de ez már nem is az első köre volt a szkriptnek. Már több alkalommal futott le, pusztán most először lettek zárva az érintett farmok.
    Én észérvekkel meggyőzhető vagyok, sajnos azonban eddig nem nagyon volt olyan indoklás, ami a véleményem megváltoztatására sarkallna.

Sosem állítottam, hogy a BP ne követne el hibákat, elvégre mind ismerjük a játékot, felesleges lenne ilyet állítanom :)
    De kérdezd meg a gazdákat, hány alkalommal kerültek vissza a tojások csak úgy a menübe. Minden egyes alkalommal a BP próbálta helyrehozni a hibáját.
    Olvastam olyan védekezést is, hogy annyi a bug a játékban, hogy ezt is csak egy újabb hibaként fogták fel.
    El tudom fogadni, de sose találkoztam olyan hibával, hogy minden marad a farmon, és csak a tojások tűnnek el :) Olyan volt, hogy minden bekerült a menübe, vagy egy adott területről minden, de hogy csak adott elemek, na olyan még nem.

Mivel az ügyben nem én intézkedtem, én csak saját véleményem írom le. Valamint ez nem is a hivatalos módja a dolognak. Ha a valódi indoklást szeretnéd, fordulj a Supporthoz.

Elkezdődött a vita. Jó néhány hozzászólással később érkezett egy összefoglaló hsz csocso részéről. Ezt követően pár értelmes hozzászólás után olyan alpári stílusra süllyedtek a játékosok, hogy az valami elképesztő.
    Majd érkezett a te hozzászólásod, ami ugyan szalonképes verzió volt, viszont a provokáción és indulatkeltésen kívül semmilyen más célzatot nem látok benne akkor és ott.
    Nekem sokkal másképp vette volna ki, ha mondjuk másnap írod meg ugyan azt a hozzászólást, amikor a jó nép már lecsitult, és egy ilyen hozzászólás nem olajként szolgál a tűzre.

Ez az én utólagos véleményem. Hogy csocso akkor és ott miért ezt a döntést hozta meg, csak ő tudhatja, viszont mint írtam, ez nem az alkalmas hely ennek kifejtésére:)

15. .karnold.

.karnold. Járnitanuló

Már amelyik kúlturáltan elbirja mondani!:DAzért azt te sem gondolod komolyan,mindig vannak,voltak és lesznek is olyanok akik nem tudják kúlturáltan elmondani a véleményük!:DÉs nem elsősorba a fiatalokra gondolok,mert vannak olyan felnőttek akik tudnak gyerekesen viselkedni!Azt már kitudja miért!8)

roli00000000 kedveli ezt.
  16. sancer99

sancer99 Utánpótlás-írogató

Köszönöm a választ!
    Elolvastam újra, hogy mit írtam. Hozzászólásom lényege az volt, hogy ha a bp megoldaná, hogy semmilyen módon ne lehessen kitenni egy terültre több tojást is, akkor nem lennének ilyen esetek. Majd elolvastam még néhányszor direkt provokatív részt keresve. Nem nagyon találtam, így nem értem a majdnem egy hónapos kitiltást. Na mindegy, annyira nem érdekel.

Tényleg nem értem, hogy a bp miért nem akar igazi megoldást alkalmazni. Mert ez nem az. Írtátok a banki rendszereket. Egy banki rendszerben az ismert hibákat azonnal javítják, itt ez már nem tudom mióta nem történt meg. Továbbá a bp-nek sem kellene folyton ilyen meg olyan programokat futtatnia, amik amúgy erőforrásokat is igen-igen felhasználnak. Mint az eset is mutatja, valamilyen mértékben csak van egy megfelelő kód a szűréshez. Ezt mondjuk be kellene építeni oda, ami kezeli azt, hogy valaki valamit kihelyez a farmra, és jelezné, hogy bocsesz, de ilyet akkor sem lehet, ha nagyon akarod.

Kérdés, hogy miért nem?

*Amira15* és Pharmer500#2 kedveli ezt.
  17. SzfinX124

SzfinX124 Rutinos

A lényege lehet, hogy ez volt, azonban a közlés módja nem igazán erre utalt.
    Véleményed szerint melyik mondat volt az, ami akár egy kicsit is előrébb lendítette a témát? Vagy csupán megint az ujjal mutogatás, és a BP "kioktatása" volt a cél?

Egész más dolog a megelőzés, és egész más a szűrés.
    Gondolj csak bele, hogy egy több ezer kódsorból álló programról beszélünk. Feltételezem az idők folyamán ott is volt jó pár programozó váltás. Na már most ha az egyik nem készített normális útmutatót, a következőnek halvány lila gőze nem lesz, hogy az előző mit is művelt. És sok esetben egyszerűbb valamit újra leprogramozni, mint kibogozni, hogy a másik mit is akarhatott.
    Valaki korábban azt mondta ügyes programozó vagy, úgyhogy szerintem nem kell ezt ecsetelnem.

A szkript ugye csak összeszámolja, hogy adott tárgyból mennyi van kihelyezve egy farmon.
    A program módosításába már ugyan ezt a folyamatot kell beépíteni, a megfelelő helyre plusz még néhány dolgot.
    Azonban itt a gond azzal van, hogy a bot program megtalálta azt a kiskaput, amire a programozó nem gondolt, ezért is használható a dolog.

Végleges megoldást mindenre lehetne találni, de ahogy a producerek jöttek-mentek, úgy a dolgok elsőbbsége is változott. Itt és most ezek a dolgok kerültek előtérbe (ideje volt) és még jó néhány olyan dolog van, ami remélhetőleg hamar orvoslásra kerül, és még inkább vissza szorítja a szabályok megkerülésének lehetőségét.

18. *Amira15*

*Amira15* Utánpótlás-írogató

Ezer éve - na jó lehet, hogy csak 5-6 - a rókát használom, max ha gond van akkor megyek a chrome-ra.
    Most kipróbáltam a chrome-on és az IE-n, itt ezeket a feliratokat kaptam:
    An error occurred while processing your request.
    Reference #97.971c434d.1412793221.1869fea

19. SzfinX124

SzfinX124 Rutinos

Jelenleg belépési hiba van a játékban, azért van ilyen üzenet.

20. Csocsoovb

Szia!

Viccelsz? :D:D:D

A játékban nem volt kihelyezhető egynél több tojás egy területre.
    Bejöttek az új munkások - volt egy bug, működött. Két nap alatt javításra került. Aki ekkor kitette, majd a rendszer visszatette neki, semmilyen büntetésben nem részesült.
    Aztán kerestetek egy illegális külső programot, majd azzal tettétek ki. A rés meg lett találva, ez se működött utána. Aztán kerestetek egy másik bot progit, azzal tettétek ki.

Hát, ha ez ezek után a játék hibája, és nem a játékosé, nincs miről beszélnem veled.
    :oops:

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.