Ki is az a SzfinX124?

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: SzfinX124, témanyitás ideje: 3.10.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. sancer99

sancer99 Utánpótlás-írogató

Jajj, komolyan, hagyjuk már ezt. Nem akartam én ujjal mutogatni és kioktatni senkit....

A BP programozóit ismerve azért nem annyira átláthatatlan a dolog.

Két eset lehet. Az egyik az, hogy már van kint tojás. Lefut a számlálás, a szerver válasza az, hogy bocsesz, de nem lehet. A másik az, hogy egyszerre többet akar valaki kitenni. Itt szintén annak kellene lennie a válasznak, hogy nem. De ha van 3. eset akkor mondjátok és akkor átgondolom én is.

Persze, de akkor végleges kellene és nem mindig ellenőrizgetni, manuálisan tiltani, kellemetlenségek, stb. Persze itt most visszajutunk ennek a hsz-nek az elejére.

Természetesen nem az új munkásos bugra gondoltam.
    De azt mondjuk milyen jogon teszed meg, hogy bármilyen indok és bizonyíték nélkül ilyet állítasz rólam? Képzeld, nem használok bot programot, és mint tudod is, a játékkal sem játszok.
    Én csak egy bot programról hallottam, szóval ehhez már nem tudok hozzászólni, hogy az egyik fajta milyen és a másik milyen.
    Igen, továbbra is a játék hibája. Mi másé lenne?

2. SzfinX124

SzfinX124 Rutinos

És egyes részek sajnos mégis... Legjobb példa erre a mentor rendszer, aminek ez az egyik fő oka, hogy teljesen át kell dolgozni.

Igen, játékon belül ez így is megy és nem is tudsz többet kitenni a megengedettnél. De ha egy programmal belenyúlsz egy másikba, egész más lehet a végeredmény. De nem akarnálak ezzel feleslegesen untatni, biztos tisztában vagy vele te is, amennyiben igaz játékos társad állítása.

Hogy olyan hiba került a játékba, amire a fejlesztők nem gondoltak? Igen, ez valóban az ő hibájuk.
    Hogy a játékosok folyton folyvást keresik ezeket a kiskapukat, és ki is használják, az kinek a hibája? Talán az sem a játékosoknak róható fel?
    Ez egy oda-vissza dolog, ne akarjunk már minden felelősséget áthárítani másra:)

3. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Egy szóval sem állítottam, hogy Te bot programot használnál.
    Az írásom azokra vonatkozott, akik miatt most ez az egész téma itt aktuális: a megbukott csalókról.

Nézzük a tényeket:
    - a játékban ki lehetett helyezni egy területre több tojást?
    NEM!
    - aki csalt, igénybe vett ehhez egy külső programot?
    Igen!
    Ez a játékszabályzat szerint tilos?
    Igen!
    Ezáltal kihasználtak egy bugot?
    Igen!
    Bug kihasználása tilos?
    Igen!

Aki megszegi a szabályokat, büntetésben részesülhet?
    Igen!

ciklon23 kedveli ezt.
  4. Grizzlyng

Grizzlyng Utánpótlás-írogató

Mint ahogy valamilyen rejtélyes oknál fogva némely játékos nem akarja tökéletesen betartani a szabályokat. :D

Lehet szaporítani a szót, de az itt a fő probléma, hogy a "csapat" pár tucat játékos tettenérésével, meg a látványelemek változtatgatásával foglalja el magát, ahelyett, hogy a játék folyamatos megbízható működését (lásd belépési hibák) és kényelmes használatát (pl. gyors aratás) biztosítaná.

Pharmer500#2 és TeremtŐ kedveli ezt.
  5. Csocsoovb

Szia!

Ebből csak egy következtetést tudok levonni: ha nem lett volna a napokban felmerülő belépési probléma, minden rendben lenne.
    Ez jó hír:)

Ha már itt vagy, lenne egy kérdésem hozzád.
    Egy több éves múltra visszatekintő rajongói oldalnak indult weboldal miért zárkózik be ennyire a nyilvánosság elől?
    • Olvasni sem lehet nálatok regisztráció nélkül
    • Nincs új regisztrációra lehetőség - nem ismerheti meg működéseteket bárki
    • Kitiltás jár már az olvasásért is, ha valakinek nem szimpatikus a neve
    Azt hiszem, ezen 3 tény alapján kijelenthetjük, nagyobb szigor van odaát, mint bárhol máshol a világon.
    Na jó, azért pár hárombetűs szervezet megelőz benneteket :D

(Annak idején mint szabadságharcosok indultatok a csatába, csak azóta erőteljes léket kapott az a hajó.)

Utoljára szerkesztett: 9.10.14
    ciklon23 és Pharmer500#2 kedveli ezt.
  6. sancer99

sancer99 Utánpótlás-írogató

Viszont most a játék alapjáról beszélünk. De elhiszem, lehet.

Természetesen én végig backendről beszéltem, nem kliensoldalról.

Ha bug van a játékban, az a programozó hibája. Ha a játékos ezt kihasználja, akkor a játékos szabályt sért.
    Vagy valamit félreértettem?
    A programozó a megfelelő programért felelős(amibe beletartozik az, hogy amennyiben bug van a programban, javítsa ki), a játékos a fiókjáért(amibe persze beletartozik az is, hogy ne használjon ki bugokat).

Néztem a 90%-os írásod, az hogy jött ki?

Többesszámban írtál nekem. Akaratlanul, de valamennyire magamra vettem.

Ezzel nekem nincs is bajom. A kitiltottak is beismerték, hogy szabályt sértettek. Szerintem az elejétől kezdve nem ez a lényeg.

7. n4rover

n4rover Utánpótlás-írogató

Sziasztok, szia SzfinX!

Néhány hsz miatt, ami utalt arra, hogy számítanak rá, hogy ezt a hivatalos fórumozók is olvassák, megszólítva érzem magam. Ugyan nagyon ritkán írok, de folyamatosan olvasom a fórumot, és most már több éve játszom a farmerama-val. És nem tudom magamban tartani a gondolataimat ezzel az üggyel kapcsolatban. Civilként egyébiránt társadalomtudományos és pszichológiai hátterem van, amit csak azért osztok meg itt, mert úgyis át fog ütni. Na lássuk...

Először is üdvözlöm én is a lehetőséget, hogy nyíltan lehet beszélni immár a hivatalos fórumban is, és elérhetővé váltak információk olyasmikről, amiket eddig csak sejteni lehetett.

Másodszor, hogy a BP egy cég, amely profitot kíván termelni, és többé-kevésbé hatékony stratégiával veszi rá a játékosokat arra, hogy játszanak, és pénzt is költsenek, ez tény. Ilyen a természete. Lehet szeretni, nem szeretni, civilben mást gondolni, de közben játszani, ez így van. Hogy milyen minőségű szolgáltatást nyújt a játékosok pénzéért... erről annyiféle véleményt lehet alkotni, ahány habitusú játékos van. Nyilván a problémák, hibák, bugok bizonyos szintig frusztrálóak, és jó lenne, ha teljesen ki lehetne küszöbölni őket, de a technikai részletekhez, hogy ez egyáltalán lehetséges-e, nem értek. Viszont ha engem személy szerint nézünk, akkor jól csinálják a dolgukat: Függő vagyok? Igen. Annyi pénzt költök rá, hogy meg se merem nézni, hogy mennyit költöttem eddig, mert akkor össze kéne hasonlítani egyéb vágyaimmal? De nem ám. Szeretem az élményt, amikor engedve emberi természetemnek nekiindulok teljesíteni egy célt, és sikerrel járok? Óh igen. Szeretem az élményt, hogy a legkülönfélébb stratégiákat eszelhetem ki, és egy egészen másfajta stresszel és adrenalinnal, mint az életben, ahol komolyabb tétje van végig is vihetem őket? Naná! Ezt veszem meg a pénzemen. De mivel önálló, szuverén lény vagyok, természetesen eszem ágában sincs egy másik hasonló játékba regisztrálni, és van tervem arra, hogyan álljak meg farmozni, amikor úgy hozza a sors, és én úgy döntök.

De, és épp erről beszélgettem valakivel a napokban, a jelenlegi emberi természetnek van egy másik tulajdonsága is. Ha valaki eljuthat A-ból B-be egy nehezebb/hosszabb/kellemetlenebb úton, és egy könnyebb/rövidebb/kellemesebb úton is, akkor minimum kísértésbe esik, de ha csak módja van rá, és kicsi a kockázata a lebukásnak, akkor tutibiztos, hogy az utóbbit választja. És tulajdonképpen ezzel a világon semmi baj nincs is, tényleg ilyen az emberi természet jelenleg. Vizsgákon puskázunk, ha merjük, szépen nézünk a kallerra a vonaton, hátha beveszi, hogy nem volt időnk, stb... Hogy szegtem-e meg valaha a játékszabályzatot? Igen, egyszer, elkaptak, kizártak a szerződésben leírtak szerint, amit mint mindenki, én is beikszeltem regisztrációkor, de aztán... és itt jön a lényeg: baromi rosszul éreztem magam. Mint sokan, akik lebuknak a puskázással, vagy azzal, hogy lógtak itt-ott, buszon, villamoson, vonaton, bot-ot használtak. De aztán letelt a kizárás, és áttértem munkásokra, és a szabályok közötti játékra. Hogy eszembe jutott az óta, amikor kivillan egy rés a rendszeren, hogy lehetne nekem is könnyen és gyorsan, na meg ingyen (!) hozzájutni az áhított dologhoz? Óh igen. Nem tettem. Igazából mindegy is, hogy miért.

Játékosként úgy, hogy ezreket költök havonta (de sejtésem szerint egyébként ez nem is akkora faktor, hogy nemfizető játékosok is átérezhessék), amikor arról hallok, hogy mások ezrek költése nélkül könnyebb úton jutnak el oda, ahová én is szeretnék, és tovább (különösen esedékes ez a Top 500/1000 közeledtével), az én játékélményem romlik. Keserű szájízt hagy maga után, na. És nem, nem érzem magam pancsernek, amiért megvan hozzá a skill, tudás, még tán az idő is, hogy bothoz, vagy más tiltott eszközhöz nyúljak, és mégsem teszem. A keserű szájíz azonban csak egy dolog.
    Ami ebben a történetben, különösen az után, hogy Csocsó fentebb összeszedte a tényeket, sokkal jobban zavar, sőt, egyenesen ijeszt, az az, ami sok (nem mind nyilván) most kizárt játékos reakcióját jellemzi. Hogy mindannyian kötöttünk egy szerződést, amikor regisztráltunk ebbe a játékba (hasonlóan az élet sok más területén jelenlévő, sokszor néma és nem leírt szerződésekhez: mint a szeretteinkkel, párunkkal, hogy - jó esetben - mindent megteszünk, hogy ne bántsuk őket, mint a gyerekeinkkel, hogy vigyázunk rájuk, de épp így a bankkal, a munkahellyel, de jó esetben még minden embertársunkkal is), és miután tudván tudva a szabályokról megszegésre kerültek ezek, néhányan (szándékosan nem nevesítek, nem is akarok, nem is fogok, akinek nem inge...) mindenhol máshol is felelősséget kerestek, a kizárásuk okát máshol keresték, hárítottak, és úgy általában felháborodtak mindenféle a szabályszegés után következő eljárás kapcsán. Ez számomra felzaklatóbb és ijesztőbb nem csak a sajnos nem csak itt ebben a játékban és játékosközösségben előforduló jelenség, maga miatt, hanem úgy általában egy játékosközösségnek a tagjaként ijeszt és felzaklat, hogy játékosok egy bármilyen kis csoportja így reagál egy kollektíven elfogadott szerződés általuk való megszegésére. (Megjegyzem, az én szememben a játékszabályzat nem csupán egyes játékosok és a BP között köttetik, hanem a játékosközösség tagjai között is) Azaz, nem maga a szabályszegés érdekel, nem a hibák (amik előfordulnak mindig és mindenhol, minden oldalon), hanem a reakció.

Utógondolat: Nagyon sokszor íródott le a "gerinc" szó. Saját definíció következik, egyéni és az enyém: Gerinces az az ember, aki mikor hibát vétett, vagy kimondott, kimondatlan szerződést szegett, vállalja érte a felelősséget, majd bocsánatot kér, és teszi mindezt hitelesen. Azaz úgy, hogy a másik fél bizalmát benne újra építse, vagy annak újra építését elkezdje. Naiv kérdés a végére bárkinek, moderátornak, játékosnak, kizárt játékosnak, aki tudja a választ: próbált bárki is a kizártak közül írni a supportnak, bocsánatot kérni, felajánlani valamiféle megoldást, hogy az általa szerzett előnyt visszaadhassa, és emberi stílusban kifejtve az érzelmi kötődését a farmjához visszakérni azt? Még naivabb kérdés zárásnak: Nem elképzelhető, hogy visszakapta volna?

üdv,

8. MilanEnc!

MilanEnc! Fórum-zöldfülű

Kedves n4rover [​IMG]

Szép kis írás, gratulálok. [​IMG] sokaknál bevágódhatsz vele. Sok jót is írsz, csak tudod az egész okfejtésed nem sokat ér, amikor a többi játékost kritizálod, meg szörnyülködsz a reakciókon..... De bezzeg Te. [​IMG] [​IMG]
    Megmondom miért. [​IMG]

Idézlek:
    "Hogy szegtem-e meg valaha a játékszabályzatot? Igen, egyszer, elkaptak, kizártak a szerződésben leírtak szerint, amit mint mindenki, én is beikszeltem regisztrációkor, de aztán... és itt jön a lényeg: baromi rosszul éreztem magam. Mint sokan, akik lebuknak a puskázással, vagy azzal, hogy lógtak itt-ott, buszon, villamoson, vonaton, bot-ot használtak. De aztán letelt a kizárás, és áttértem munkásokra, és a szabályok közötti játékra.
    .
    .
    egyenesen ijeszt, az az, ami sok (nem mind nyilván) most kizárt játékos reakcióját jellemzi.
    "

Tehát. Te voltál zárva, mert csaltál! De Te visszakaptad a farmod! MI NEM!!!!!!! Nem tudom érzed-e ezt az egyetlen aprócskának tűnő kis különbséget???
    Nekünk esélyt sem adtak arra, ami veled bekövetkezett! Érted?

Én személy szerint és mondhatom a többi játékos társam nevében, ezt kifogásoltuk a leges legeleje óta!
    Ha figyelmeztetnek, zárnak, nem rakom ki többet a tuskókat, mert 4 éves hobbimat nem akarom elveszíteni és kockáztatni, hogy most 120-as vagyok, vagy 130-as......

Nekem inkább tűnik ez sunyi szemét módon intézett dolognak, mert igen is figyelmeztetni kellett volna ezen játékosokat!!
    Nem tették meg. Miért? Mit válaszoltak? Mert ők mekkora gáláns lovagok, meg elnézték. [​IMG] a modik, meg a BP pont erről híres, na menjenek már...... [​IMG] inkább másért... [​IMG]

Szóval Te kaptál egy esélyt és megtértél.... szóval a többi duma, hogy...
    ijeszt és felzaklat, hogy játékosok egy bármilyen kis csoportja így reagál egy kollektíven elfogadott szerződés általuk való megszegésére.
    Felzaklat? Valóban? [​IMG] Na tudod kíváncsi lennék, amikor Téged zártak és kiderül, SOHA többet nem kapod vissza az eddigi munkásságod, mert valakik egyszer csak úgy döntöttek [​IMG] ugyan ezt a kis írást írtad volna meg, mint most.... Naiv kérdés [​IMG] [​IMG] [​IMG]

Egyébként én írtam aznap egy érdeklődő levelet a Supportra, mikor oldják fel a zárásom. Jött a sablon szöveg. Ami azóta már kiderült nem is annyira sablon, mert többen is 30 napos zárást kaptak. Nem csocsó aláírással. [​IMG] Akinek ő, mind végleges. (amiről tudok)
    Erről még mindig nem írtak amoda, csak hogy egységes zárás volt. [​IMG] Hát saját szememmel láttam több ilyen levelet is, minimum 30 nap, DE nem végleges volt írva. Kíváncsian várom.

Másnap írtam még egyet, amiben leírtam, tudom tilosban jártam/unk, de nem volt figyelmeztetés, nem voltam zárva. Irreálisan túlzónak találom a végleges zárást. Lépjenek feljebb egy szinttel, mint ember és mint Support. Nem tették meg...​

9. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Én csak egy apró szösszenetet tennék hozzá, de fontos. Nem bonba 73_Gazda írta ezt, hanem n4rover. Csak,hogy ne legyen félreértés. :) Ő ott alul az aláírásában a megbízható cserepartnereknél van,ha jobban megfigyeled. :)

Pharmer500#2, háeszeske, LBetti és 2 más kedveli ezt.
  10. MilanEnc!

MilanEnc! Fórum-zöldfülű

Szia! :)
    Teljesen igazad van, elnézést a tévedésért! Köszönöm szépen a figyelmeztetést, javítottam. ;)

(lám beismeri aki hibázik és egyből javít.... nehéz lett volna a farmon is ezt tenni nem? -költői.......)

11. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Ezért írtam, nincs mit :)

12. háeszeske

háeszeske Fórum-zöldfülű

A kódosok kaptak esélyt, figyelmeztető jelet mielőtt végleg elvették tőlük a farmot ? Nem !
    Ti viszont többször is. A BP többször visszatette a menübe a baglyokat, és mit léptetek erre a figyelmeztetésre? Egy tiltott program segítségével csak azért is visszatettétek.
    A BP később újabb figyelmeztetést küldött felétek, újra csak a menübe tette a baglyokat, de Ti újra csak kacagtatok a figyelmeztetésre és kipakoltátok.
    Ha annak idején a kódosok ilyen kegyben részesültek volna a nyamvadt 300 arany miatt, hogy azonnali kizárás helyett figyelmeztetést kapnak oly formában, hogy visszaveszik tőlük a jogtalan 300 aranyat, és játszhatnak tovább mintha semmi sem történt volna, szerintetek mennyien váltották volna újra be azt a kódot ?
    Ti igenis figyelmeztetve lettetek többször is, és ezt ti magatok írtátok le itt.

13. MilanEnc!

MilanEnc! Fórum-zöldfülű

Szia!

Egyetértek veled teljesen a kódos résszel kapcsolatban. ;) Mert ők sem kaptak figyelmeztetést. Sok gyerek, anyuka, nagymami, azt sem tudták mi az, csak kód azt kész. :D mijamajikód elven..
    Persze ezt is megmagyarázták, mert nem volt ott a hivatalosban. Persze nem volt, csak a játékosok szerintem több mint fele azt se tudja létezik ez a fórum. :D Tehát nekik is kellett volna adni egy esélyt....... ők SEM kaptak.

Nem lettünk figyelmeztetve konkrétan!!! Az, hogy vehettük annak, az meg egy másik dolog....

Szép estét mindenkinek. ;)

.karnold., Pharmer500#2 és Gigimanó kedveli ezt.
  14. Grizzlyng

Az volna a "figyelmeztetés", hogy az illegális baglyok visszakerültek a menübe? Ugyan már. Csak bevetted a rizsát. A játékban kismillió hiba van, lassan fel se tűnik, ha a cuccodat nem ott találod, ahova raktad. Miért a menübe kerültek azok a borzasztó baglyok, és miért nem törlődtek? Egyáltalán miért volt szabad megvásárolni őket?

Ez lenne a figyelmeztetés? Nekem inkább egyfajta csaléteknek tűnik.

A korrekt figyelmeztetés egy Email lett volna, miszerint "tiltott program segítségével a megengedettnél több baglyot raktál ki egy földre, és ha ez még egyszer előfordul, akkor kizárunk a játékból". De ilyen Email-t senki nem kapott. Vajon miért? Túl nagy munka lett volna kiküldeni egy levelet, ami egyértelművé teszi a helyzetet? Helyesebb fizető játékosok több éves munkáját sitty-sutty tönkrevágni egyetlen kihágásért?

Vajon aki most örül, hogy nem vele történt, az tényleg biztonságban van? Attól tartok, hogy ha a korrekt figyelmeztetés nem szokás, akkor bárki meglepődhet a jövőben is. Kérdezem a tisztelt játékosoktól: biztos vagy benne, hogy minden tetszik a BP-nek, amit a farmodon csinálsz?

Marad a kérdés: miért engedik meg száz bagoly megvásárlását pénzért, ha utána megtorolják a használatukat? Avagy megfordítva: hogyan adhatnak végleges kizárást azért, amiért pénzt fogadtak el?

.karnold., Pharmer500#2 és Grétavani00 kedveli ezt.
  15. SzfinX124

SzfinX124 Rutinos

Azért ha szervezetten elárasztják a szervereket felesleges kérésekkel, és ez miatt belépési hibák alakulnak ki, nem teljes mértékben róható fel a BP-nek. Persze most is lehet hivatkozni arra, hogy miért nem gondolt erre előre, és akadályozta meg...

Nem értetted félre, pontosan így működik a szabályzat. Csak akkor nem értem, hogy miért volt a nagy felháborodás érte, hogy ki lettek tiltva a játékosok?

90%... Költői túlzás :) Viszont csak így volt érzékeltethető a helyzet súlyossága. Ha csak 1 ilyen link szerepelne nálad, az is elég nagy gondot jelentene, de nálad ennél azért jóval több szerepel. Azért arra kíváncsi lennék honnan :)

Szia
    Nagyon szépen összeszedett iromány, nem is fűznék hozzá túl sok mindent, csak 1 dolgot, hogy ne hidd azt, hogy a remény kihalt :)
    "próbált bárki is a kizártak közül írni a supportnak, bocsánatot kérni, felajánlani valamiféle megoldást, hogy az általa szerzett előnyt visszaadhassa, és emberi stílusban kifejtve az érzelmi kötődését a farmjához visszakérni azt? "
    Épp ma futottam bele egy ilyen játékosba :) Sajnos azonban mivel a farmok zárásának döntése nem a mi hatáskörünkben született, megváltoztatni sem tudjuk azt.

Képzeld magad egy rabló helyébe. Figyelmeztet előre a rendőrség, hogy ha elkap, akkor ebből börtön lesz? Vagy ha elkapnak, fognak és bedugnak a börtönbe? Náluk is azzal védekeznél, hogy de hát erre engem senki nem figyelmeztetett. Ha legalább egy levelet írtak volna, hogy börtön jár érte, akkor nem csináltam volna... Ne legyünk már ilyen gyerekesek, hogy ennyire ócska kifogás mögé bújunk.

Ugyan úgy ha valaki börtönbe kerül, valaki kijut x idő után, van aki soha. Ez is igazságtalanság? és mennél védekezni a bíróságra vele, hogy nem szóltak előre, hogy véglegesen börtönbe kerülhetsz? Ne ilyen mondvacsinált indokkal akard már megmagyarázni a dolgot :) Vagy a te szavad járásával élve, "na menjél már....."

Tudsz olyan dolgokat is mondani, aminek van alapja és minimális igazság tartalma?
    2-3 hét... Jó lesz az a tizedrészének is... Pletykás topikokban hamarabb össze lehet tenni, hogy nagyjából mi kellhet 1-1 eventbe, minthogy nekünk bármi infónk lenne róla, így tehát ha akarsz, több mindent tudsz vásárolni kedvező áron, mint én. Amit nem is egy alkalommal meg is tettetek majd büszkén beszámoltatok róla, hogy mennyivel furfangosabbak vagytok másoknál, amiért előre tudtátok mi kell az eventbe, és felvásároltátok az egész piacot.
    Ugyan ez zajlott most is, csak épp nem a várakozásoknak megfelelő eredménnyel...

DE, akkor nézzük hány millát is kerestem az elmúlt eventek során.
    Október:
    https://sharedimages.bpsecure.com/C.../8f0e8eac3383e4e9847117ae571b91e55436e426.png
    Szeptember:
    https://sharedimages.bpsecure.com/C.../97b78a4d9f68745844ecb6029e5074795436e429.png
    Augusztus:
    https://sharedimages.bpsecure.com/C.../55bf92277b5ec7788df1310922fef97a5436e42e.png
    Július:
    https://sharedimages.bpsecure.com/C.../121e1c763cbc27159e9bf04c57dbde945436e432.png

Hogy semennyit? Ne már, hát az hogy a csudába lehetséges? Hiszen te azt mondtad milliókat. Na hát ennyi igazság tartalma van a megnyilvánulásodnak...

Ezt nem igazán értem. Milyen érdekek fűznének bármihez? Egy ranglista van hivatalos rajongói oldalon. Nem értem miért etikátlan, ha a moderátor is szerepel rajta.
    A farmon nyújtott teljesítményt tekintve mennyivel vagyok én különb, mint bárki, aki szerepel a listán? Magyarázd már el kérlek.
    Cserenapon extra információóóó? Milyen extra információt tudok én ott szerezni? Max meg tudom nézni, hogy adott játékosnak van-e olyan tárgya, amit felkínál. Ezen kívül nem sokkal vagyok előrébb. Bár még ilyen sem fordult elő.

Sorold még kérlek! Hátha lesz olyan is, ami tényleg igaz. Elvégre vak tyúk is talál szemet...
    Választhatnak mások farmjáról... Bocsi, elfogott a röhögő görcs, így erre már nem is reagálnék semmit.

Fogjuk fel az országot úgy, mint multicég. Ne fizess adót! Majd meglátjuk mit reagálnak rá, és hogy ez után mi lesz a véleményed arról, hogy más hogy vélekedik róla, ha elveszel tőle, vagy megkárosítod.
    Lehet életed végéig börtönbe kerülnél. De remélem vigasztal a tudat, hogy védekezhetnél vele, hogy erre téged senki nem figyelmeztetett előre! :D

Figyelmeztetés... Van itt egy aprócska gond. A játék készítői minden játékost figyelmeztettek! Na nem e-mailben, hanem a játék szabályok közzétételével, amit MINDEN kedves játékos elfogadott!

Miért volt szabad megvásárolni... Volt olyan akció, ahol 300 FA rendeléséért lehetett tojást kapni és semmi egyéb extrával nem járt az akció. Nem kaptad olcsóbban, nem kaptál több aranyat, semmit, pusztán 1 db tojás járt pluszba. Miért van az, hogy egyesek több ezer aranyat rendeltek ekkor? És lett belőle 10-20, akárhány tojásuk.
    Miért pont akkor kellett a több ezer aranyat megrendelni, amikor tojás járt érte és miért ekkora mennyiségben, holott tudta, hogy területenként csak 1-et tud kitenni.
    És mégis akkor vette a nagy mennyiségű aranyat, nem akción kívül.

Kérdés, amire újabb példával válaszolnék.
    Veszel fel hitelt, eljátszod szerencsejátékon, nem tudod fizetni, eladósodsz. Nézi bárki is, hogy miért tetted amit tettél? Érdekel bárkit is, hogy miért tetted, amit tettél? Nem, baromira nem érdekel senkit, az árát akkor is te fogod megfizetni.

Pharmer500#2 és ciklon23 kedveli ezt.
  16. klada0430

klada0430 Járnitanuló

Mindenben egyetértek...viszont engedj meg egy apró kiegészítést az fenti mondathoz :

A korrekt figyelmeztetés egy Email lett volna, miszerint "tiltott program segítségével a megengedettnél több baglyot raktál ki egy földre, ezért büntetésből a farmodat 1 hónapra zárjuk, ill. a felesleges ( 6-nál több ) baglyokat töröljük és ha ez még egyszer előfordul, akkor kizárunk a játékból"

Így lett volna korrekt és senki nem szólt volna egy szót sem...

17. SzfinX124

SzfinX124 Rutinos

Mivel most végeztem az irományommal, és elfáradt a kezem, majd Belga elmondja helyettem.

Dynnye és ciklon23 kedveli ezt.
  18. Grizzlyng

Rendkívül humánus megközelítés... Elég messzire jutottunk a játék cukika rózsaszín világától. Szerintem lassan felnyílnak a szemek.

19. Csocsoovb

Szia Medve!

A kényelmetlen kérdéseket kikerülöd? Csak kötkedésre számíthatunk tőled, vagy néha hajlandó vagy válaszolni egy kérdésre?
    Vagy már nem tudsz írni, mert lakat kulccsal járkálsz a kezedben? Hiába, ahol a radír már kevés, kell egy nagyobb fegyver :D

Pharmer500#2 kedveli ezt.
  20. Grétavani00

Grétavani00 Fórum-zöldfülű

Itt egy részlet a support leveléből, bár tudom ezzel is hatalmas bűnt követek el, hogy idézem 8)

A döntés felülbírálása nem lehetséges, ezt magasabb szinten hozták meg és hajtották végre. Ennek következményeként azt felülbírálni nincs lehetőségünk.

Az ebben a témában írt leveleidet válasz nélkül zárni fogjuk.

Szóval esély nem volt még egy párbeszédre sem....teljes elzárkózás....mert megtehetik...

.karnold. kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.