Ki is az a SzfinX124?

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: SzfinX124, témanyitás ideje: 3.10.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Ez valóban tény: a döntés magasabb szinten született, és nincs lehetőségünk annak felülbírálására.
    Ez az ajándékkódos akciónál is így volt.

Minimum 30 napos zárásról szóló levél háttere: a végleges zárásról szóló levél a hivatalos csatornákon keresztül később jutott el ahhoz a kollégához, aki ezt a választ adta 2-3 játékos számára.
    Ez természetesen nem változtat azon a tényen semmit, hogy a minimum 30 nap is végleges kizárást fog jelenteni.

Ha bárki ettől eltérőt tapasztalna (nem fog), nyugodtan jelezze nekünk, és intézkedni fogunk.

2. SzfinX124

SzfinX124 Rutinos

Újult erővel...
    https://sharedimages.bpsecure.com/C.../2d9925f169fafd252e73569778e3cc595436f509.png

Hogy mik vannak itt :) Ezek szerint téged is figyelmeztetett valaki előre? Vagy netalántán mégis csak voltak "figyelmeztető" jelek?

Mi a gond a megközelítéssel? Szólj, ha nem így van.
    Mint minden cég, a BP is profit orientált, aligha titok... Most hogy te a játékba rendelt aranyat mire költöd el, szerinted a cég szempontjából lényeges vagy érdekli őket? Legfeljebb statisztikai szempontból, hogy több hasonló játékelem kerüljön a játékba.
    De akkor ítélj el minden multit vagy akár egy kis közértet vagy akármit, mert most elárulok egy nagy "titkot" mindenki a profit miatt csinálja amit csinál.

3. Grétavani00

Grétavani00 Fórum-zöldfülű

A lényeg ez volt ...Az ebben a témában írt leveleidet válasz nélkül zárni fogjuk. ;)

Szegény modi, mit fog ezért kapni, hogy félre tájékoztatja a játékosokat. :p ezért milyen bünti jár? :p

.karnold. kedveli ezt.
  4. SzfinX124

SzfinX124 Rutinos

Ha már a kákán is csomót... félre tájékoztatás akkor lenne, ha 30 napnál korábban feloldanák a büntetést :p ugyanis a levél csak a minimum időtartamot határozta meg, a maximumot nem :)

5. klada0430

klada0430 Járnitanuló

Hogy mik vannak itt, hihetetlen!!!
    És ebből mit akarsz kihozni?
    Volt kint több baglyom? Volt
    Tagadtam én ezt valahol, valaha? Nem
    Visszaraktam az első bevétel után? Nem
    Figyelmeztetett valaki előre? Nem
    "Figyelmeztető" jelnek vettem? Nem ( csak egyszerűen nem érdekelt, hogy bevették )

Szóval, ha mondani akarsz valamit, akkor mond ki bátran...

.karnold. és Arrah kedveli ezt.
  6. Csocsoovb

Szia!

Egy külső szemlélő válasza erre: igen. Ez van.
    Bár mi annak is örültünk volna, ha a többiek is ennyire nem veszik annak, mint Te.:p

Ha eredményeddel megjelennél a ranglistán, téged is csalónak titulálnának a többiek?
    Csak azért kérdezem, mert hasonló szinten jársz, mint az általatok utált ranglistán nyomuló moderátor :D

mesemaraton90 kedveli ezt.
  7. Grizzlyng

Grizzlyng Utánpótlás-írogató

Érdeklődnék, hogy ez a behavazott kép mikor készült Klada farmjáról. Lehet, hogy hamarabb, mint ahogy azt az anti-bagoly scriptet megírták? Csak nem egy régi terv megvalósulásához érkeztünk el?

Kicsit félek, hogy nincs elegendő ember mind az ötvenmillió farmot megfigyelni. Jézusom... Most akkor ez csak egy játék, ahogy sokan mondani szokták, vagy micsoda? Szép új világ?

.karnold. kedveli ezt.
  8. SzfinX124

SzfinX124 Rutinos

Hogy mit akarok kihozni... ki tudja:)
    De nem kell mindent támadásnak venni. Nem vádoltalak semmivel, nem állítottam rólad valótlant, úgyhogy szúúúszááá :)

"nem érdekelt, hogy bevették"
    Na látod, itt a lényeg;) Hogy te tudtad! hogy nem bug miatt tűntek el pont a tojások. Akkor mások miért hivatkoznak arra, hogy a sok bug miatt ki tudja mi mikor tűnik el... ráadásul nem is egy alkalommal.
    Ennek ellenére csak kötikaz ebet a karóhoz, és amikor büntetésre kerül a sor, jön az álszenteskedés.

Mint azt mindenki olvashatta, nem a megszokott finomkodó, meg ne bántsam a kis lelketek stílusban írom a mondandóm:) De érezni kell azt a bizonyos határt, aminél tovább nem süllyedhet az ember:)

Hogy hamarabb készült a kép, minthogy a szkript elkészült volna? Igen, ez így van. Csakhogy errefelé így megy a hibák jelzése, valamivel alátámasztva, hogy hiba van:) nem csak a levegőbe kiabálva. És még így is elég sokat váratott magára a megoldás.
    Azonban soha egy játékostól sem lett önkényesen eltávolítva egy bagoly sem moderátor által! Hiába voltunk tisztában a csalással, tétlenül néztük, ugyanis kintről az a válasz jött, hogy majd központilag intézik.

Szép új világ? Mert lehetőségeinkhez mértek próbálunk fellépni a csalók ellen? Hogy is érthetné ezt meg valaki, aki maga is tiltott utakon jár, mást kiáltva ki bűnösnek, hogy a szemek ne rá szegeződjenek?

Utoljára szerkesztett: 9.10.14
    mesemaraton90 kedveli ezt.
  9. Grizzlyng

Értem, tehát hibát jeleztetek. Ez nagyon dícséretes. Már csak azt kérdezem, hogy hogyan jöttetek rá, hogy éppen ennél a megátalkodott Kladánál kell hibát keresni?

.karnold. kedveli ezt.
  10. SzfinX124

SzfinX124 Rutinos

Viccelsz? Vagy csak már nem emlékszel hányan dicsekedtek vele? És készítették a farmfotókat a tojásokról?
    Elég volt néhány farmot megnézni, majd a szomszédságot.
    Klada... Most ő volt épp az, akinél elpattant a húr:)

Moderátor által utoljára szerkesztve: 10.10.14
  11. Grizzlyng

Szfinx, tényleg kösz a sok értékes információt. Tisztább a látvány általuk. Gondolom itt a BP fórumon dicsekedtek vele. Tekintve, hogy aztán hogyan jártak, elég nagy könnyelműség volt a részükről. Valahogy nem teljesen életszerű a gondolat, hogy annak a tudatában dicsekedtek itt, hogy tilosban járnak. Ismét az explicit figyelmeztetés elmaradása jut eszembe, na meg az is, hogy a baglyosok kiírtása ezek szerint mégsem központi BP kezdeményezés volt, hanem mint mondod, a magyar modiké. Ez eddig nem volt tiszta számomra. Azt hiszem, már mindent tudok, ami érdekelt az üggyel kapcsolatban, és még egyszer kösz.

Arrah kedveli ezt.
  12. Csocsoovb

Szia!

Több fórumon: hoxa, motor, Facebook, stb. ment a számlálás, mennyi is lehet az annyi: azaz mekkora mennyiségű illegálisan kivezényelt tojás lehet kint a farmokon. A százezres mennyiséget minden tipp meghaladta, a legdurvább egymillióra taksálta a dolgot.

Elvárjátok tőlünk, hogy a legkevesebb embert érintő ügyben is jelezzük az illetékesek felé a problémát, ha egy hibáról vagy bugról van szó a játékban.
    Miért gondolod, hogy egy ekkora volumenű bugról nem kötelességünk jelentést tennünk az illetékesek felé?
    Vagy szerződést kötöttünk volna a csalókkal, miszerint ezt a bugot nem jelenthetjük, mert nekik ez annyira nem lenne kedvező? :D Ugye ezt Te sem gondoltad komolyan.:p

Látod-látod: Te reggel óta nyugodtan írhatsz itt, még ha néha sületlenségeket is.
    De ahol a Te kezedben van a radír, még az olvasásért is örök kitiltás jár.
    Érdekes, reggel óta harmadjára írom le, mégsem kívánsz rá reagálni. Beismerem, nehéz is lenen erre bármit írnod. Ez úgy szégyen, ahogy van. Rád nézve, és az oldaladra is.

Mennyire nem vagyunk mi egyformák. De hát, kinek mihez van gusztusa.
    Ha nálatok azt szeretik, csak egyék amit főz a főszakács.xD8)

Több száz játékosnak pihentek a menüben a tojásai, akár 50-100 darab fejenként.
    Csak két példa tőletek: lyzke, foximaxi72
    Természetesen nekik és véletlenül pihentek menüben a tojásaik, amit több ezer farmaranyért vásároltak - és soha senkinek egy szóval nem említették, hé gyerekek, jól meggondoltátok, nem kellene már figyelnünk az intő jelekre, nehogy baj legyen a végén belőle?
    Elmondom neked: a motoron ez is téma volt. Igen, többen jelezték mások számára: túl hirtelen ugrott vissza a tojás a menübe, ez központi intézkedés volt.
    Mi volt erre egyesek válasza: no para, mindjárt itt a fa nap, addig még van idő kitenni.
    Persze nem csaltak, csak szereztek a fa nap mellé még úgy 500%-os Tp bónuszt.:D

Medve: ha már annyira becsületesek voltak a fő motoros vezérek, az elért 130-135-140-es szintjükkel miért nem láthattuk őket a ranglistán?
    Holott amikor 80 körül jártak még rajta voltak?
    Nagyon egyszerű a válasz: tudták, hogy tilosban járnak, és mindent megtettek annak érdekében, hogy tevékenységük minél tovább titokban maradjon az illetékesek előtt.

Utoljára szerkesztett: 10.10.14
  13. SzfinX124

SzfinX124 Rutinos

Félő, hogy a te tisztán látásod még elég ködös.
    Most csak úgy kíváncsiságból ránéztem a farmokra, az itt elhangzott nevekből 6 működő farm van, ami azt jelenti, hogy kb 30% mégis csak figyelmeztetésnek vette, hogy eltűntek a baglyok.

Baglyosok kiirtása? Azzal, hogy tesszük a dolgunk, és jelzünk egy hibát? A baj azzal van, hogy te azt feltételezed rólam, hogy engem érdekel más játékos hogy halad a játékban... Bánom is én mivel lép szintet:)
    A nevek tudatában könnyedén megkeseríthettük volna a játékosok életét, mégsem tette ezt egy moderátor sem. Mindenki zavartalanul játszhatott tovább, egészen a mostani intézkedésekig.
    Kíváncsian várom, hogy a tisztán látásod holnapra milyen összeesküvés elméleteket és vádaskodásokat szül:)

14. Arrah

Arrah Törzsjátékos

Mit is mondtál, hány magyar volt? Igazán kiírhatnátok az Ő nevüket is.Hagy dicsőítsék a szemfüles magyar moderátorok jóhírét................***

.karnold. kedveli ezt.
  15. Csocsoovb

Szia!

Őszintén mondom: nem értem, mit szeretnél kérni tőlünk.
    Kiknek a nevét kellene kiírnunk, és miért?

16. n4rover

n4rover Utánpótlás-írogató

Pontosan.

17. .szigi.

.szigi. Fórumprofi

Sziasztok !:)

Ennél a pontnál már én sem tudom megállni , hogy ne szólaljak meg , pedig igazándiból semmi közöm sincs hozzá !
    Azért erre , hogy még a neveket is közöljétek abszolút , semmi , de semmi szükség nem volt :(
    Egyáltalán , ami ebben a topikban folyik , nem válik dicsőségére a magyar fórumnak !
    Nem tudom , vajon erről tud-e a BP ?

Moderátor által utoljára szerkesztve: 10.10.14
    Arrah, .karnold. és Pharmer500#2 kedveli ezt.
  18. SzfinX124

SzfinX124 Rutinos

Az a baj, hogy túl sok... Sajnos a bugok kihasználásával élen járnak a játékosok... :(
    Hogy mi is az igazság és azt ti hogy élitek meg, megint egy más dolog :)

Senki nem mondta, hogy ez olyan dicsőséges dolog lenne :)
    Pusztán megelégeltem az évek óta tűrést, amiben csak a rágalmazásokat kaptuk. Hogy miért olyan ez a topik amilyen? Nézd csak meg az elejét :) ott még egész finomkodó voltam, alig érkezett reagálás a másik tábortól. Aztán egyre jobban toltam ki a határokat, és csökkentettem a színvonalat. És lám, amikor már elég alacsonyra süllyedt, meglódultak a reakciók. Véletlen lenne?
    Ha szép szóval nem megy, ki lehet provokálni másból a véleményét. Sajnálatos, hogy csak ilyen úton megy.
    A lelki béke kedvéért a nevek törölve lettek. Úgyis ezer meg egy képernyő mentés készült már róluk:)

19. Csocsoovb

Szia!

Kérésednek megfelelően a nevek törlésre kerültek.

A névsor nem azokat tartalmazta, akik most kizárásra kerültek. Sokan kitettek a megengedettnél több tojást a múltban. Mivel központi intézkedésre vártunk az ügyben, az egyértelmű szabályszegés ellenére sem zártuk ezen farmokat egyenként manuálisan - még akkor sem, ha egy játékosról konkrétan tudtuk, hogy érintett az ügyben. Tehát a példák arra vonatkoztak, akikről tudtuk, mit művelnek a farmjukon.
    Akik a figyelmeztetést komolyan vették, és nem "tettek rá", azok a szkript (utolsó) futtatásának pillanatában már a menüben tartották tojásukat (esetleg már nem is játszanak). Így a listában látható volt olyan név is, aki nem került zárásra.

A tévhitek eloszlatása érdekében néhány konkrét információ:

• egy fórummoderátor semmit nem lát a farmotokról - amikor szükséges, SM-BA kollégák segítünk számukra
    • lezárt farmra nem lehetséges a belépés senkinek, még egy BA-nak sem. Ugyanakkor az ellenőrző panel ebben ez esetben is használható, bizonyos dolgok ilyen esetben is láthatóak maradnak számunkra - számokon keresztül, nem vízuálisan
    • - rendszeresen visszatérő vádaskodás a moderátorok ellen.
      • Bizonyára emlékeztek rá, amikor a 2010 őszi event során megszerzett, majd törlődött dekor elemeket a supporton két perc alatt jóváírtuk azoknak, akik erre igényt tartottak. Egy tesztfarmra percek alatt tetszőleges mennyiségű dekor elemet, terményt, virtuális pénzt jóvá tudunk írni - tesztelés céljára. Tehát ha valaki visszaélve a jogosultságaival előnyt szeretne szerezni magának, 3 milliárd tapasztalatpontot, 500 rózsaszín ólat, 2000 VB léggömböt... bármit be tudna írni magának! Természetesen ebben az esetben minden törlésre kerülne tőle, és azonnali hatállyal ki lenne téve a csapatból. Ebből adódóan ha valaki csalni szeretne, akkor sem lenne semmi szüksége lezárt farmokra - amikkel egyébként semmit nem is tud kezdeni. Lezárt farmról semmi nem küldhető át egy másik farmra. Még akkor sem, ha valaki ezt az értelmetlen dolgot nagyon akarná. Röviden ennyit az egész vádaskodás alapjául szolgáló kitalációkról.
    • GreatG - jelenleg is a Bigpointnál dolgozik, magasabb pozícióban, mint korábban. Hiába szeretné drága Precíz barátunk ezt másképpen beállítani - nem fog sikerülni.

• A most megbukott gazdák egy szkript által lettek kiszűrve, és kizárva a játékból. A büntetés mértékét a németországi vezetőség döntötte el. Tehát nyugodtan lehet minket szidni előttük: milyen szemetek voltunk, hogy véglegesen bezártuk a farmjukat. Tudni fogják az igazságot:) Egyébiránt az eljárás célja nem a motorosok farmjainak bezárása volt (a kinti döntéshozók azt sem tudják, a motort eszik vagy isszák, nemhogy tisztába lennének azzal, hogy mi folyik ott). Persze aki a tények ellenére mártírnak szeretné beállítani magát, mindenféle összeesküvés elméletet képes kitalálni.

20. ciklon23

ciklon23 Fórum mestere

Sziasztok!
    Kedves .szigi.! Ezt a topicot azért nyitották,hogy nyíltan lehessen beszélni a sajnálatos csalásokról. A sok magyar csaló sem válik dicsőségére a magyar fórumnak.:) Ne a moderátorokban keresd a hibát,Nekik nincs mit szégyenkezni. Igazából azokat sem értem,akik a szabálysértés miatt ki lettek zárva,miért vannak felháborodva? Jogos volt,amit kaptak.
    Kedves Csocsoo és SzfinX! Nektek csak gratulálni tudok a türelmetekhez és a korrektségetekhez.:) Szerintem még sok türelemre lesz szükségetek! Sajnos! További szép napot:)

HolabögRém kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.