Ki is az az Othep?

Kategória: 'Ki kicsoda? - A csapat', témanyitó: Othep, témanyitás ideje: 26.5.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. cicimsincs

cicimsincs Aktív író

Kedves Othep!
    Én a múlt kincsei eventet nem csinálom. Nekem te vagy a múlt kincse és remélem a jövő kincse is te leszel!;););)

genka53, Ms.AbyZu, alex0824 és 5 más kedveli ezt.
  2. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia Holdfény,

Köszönöm kedves szavaidat és elismerő véleményedet.
    Megtisztelsz vele. :inlove:

Én pedig köszönöm minden kedves játékosnak, hogy még lelkesen játszik. Játékos nélkül nincs szükség modira sem, kölcsönös a függés. :)

alex0824, Swartsch, cili53 és 12 más kedveli ezt.
  3. vízöntő

vízöntő Fórum félistene

Szia!
    Csodállak a szerénységedért, én sokat tanultam emberségből tőled, szeretném ha írnál kicsit többet magadról, a jóról és rosszról is egyaránt, a mindennapjaidról. forgd320szcdv.gif

genka53, alex0824, Othep és 7 más kedveli ezt.
  4. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Már így is van egy szerelmes hódoló. A végén még lecsapják a kezünkről. :D

genka53, Ms.AbyZu, alex0824 és 9 más kedveli ezt.
  5. jollygazda66

jollygazda66 Járnitanuló

Kedves Othep! Pár hete rávilágosítottál, hogy bizony kiestem a gyakorlatból----3év után . Kedves voltál és segítőkész!!
    Már alakulok, már 14 szintet léptem, sőt nekiálltam a gyermekem 90-es szintjén
    Kem ami kézzel elsőbe, nem volt egyszerű!
    Köszönök mindent!!

genka53, Ms.AbyZu, alex0824 és 5 más kedveli ezt.
  6. vízöntő

vízöntő Fórum félistene

Szia!
    Szerintem nem is egy, sajnálnám ha lecsapnák a kezünkről , de majd harcolunk érte. 969321_529512603762608_1510134893_n másolata.jpg ez egy szív virág
    a következő idézet jutott az eszembe
    Tudod mi a virág?
    A földnek jósága
    Tudod mi a jóság?
    A lélek virága.

genka53, alex0824, Ms.AbyZu és 7 más kedveli ezt.
  7. zsani_apja

Szia!
    Már látom lelki szemeimmel, ahogy mosoly borítja a kis orcáját, ahogy holnap olvassa ezt. :)

genka53, Ms.AbyZu, alex0824 és 6 más kedveli ezt.
  8. Othep

Szia, sziasztok!

Zseniapu, Téged ki kéne találni, ha nem lennél... :)
    Igen, tényleg mosolygok, meg egy kicsit sírok is.
    Nem tagadom, jól esik a kedvességetek, köszönöm! :inlove:

genka53, cicimsincs, Sali~*.* és 7 más kedveli ezt.
  9. Othep

Szia.

Nagyon örülök a sikerednek!
    Mindig szívesen segítünk.
    Nem csak én, hanem a többi Modi is!
    Remélem, sokáig velünk játszol még! :inlove:

genka53, Ms.AbyZu, alex0824 és 3 más kedveli ezt.
  10. zsani_apja

Szia!

Évek óta nem volt gondom az allergiával, már azt hittem, hogy kinőttem. Hetek óta fáj a szemem, könnyezek, megőrülök, annyira viszket, ha elkezdi. Szóval, akkor együtt sírunk. :D

genka53, Othep és alex0824 kedveli ezt.
  11. Othep

Szia Erzsike,

Köszönöm.
    Örülök, ha nyújthattam egy kis plusz örömet az életetekben. :)

Igazából minden igaz még, amit 2018-ban leírtam a bemutatkozásomban.
    Egy dolog változott. Nem vagyok már telefonos ügyfélszolgálatos.
    Nem bánom, hogy vége. Bár az ügyfelek szerettek, beszélhettem 1-2 színésszel személyesen, volt valaki, aki akart velem randizni is (Ez elég kínos volt, hiszen a "beszélgetéseket rögzítjük"), de nehéz 5 év volt: másodpercek alatt kellett dönteni és soha annyiszor nem küldtek nyaralni... :D
    Most videókat készítek megrendelésre, hogyan használjunk alkalmazásokat, hogyan hirdessünk itt-ott.
    Ezekben a videókban csak a bakijaim érdekesek. :D

A kedvedért összeszedtem magamról néhány random tényt:
    1. Zöld szemem kék.
    Az útlevelemben viszont szürke szerepel. És mind igaz: a hangulatomtól függően a szemem kék, zöld vagy szürke.

2.Utálom a répát. Ez még az óvodai időkbe nyúlik vissza. A korlátozás nem vonatkozik a répatortára. :D

3. Ébredés után azonnal éber vagyok, nem kávézom, hanem kakaót iszom minden reggel. Kókuszolajjal és kókusztejjel.

4. Macskafanatikus vagyok, ezt már biztos tudjátok. De gyermekkoromban, fiatal felnőtt koromig (30 alatt) tacskóim voltak.
    Először egy barna, majd egy fekete-gesztenye rajzos.

5. Az első munkahelyemen én voltam "a bohém különc", és még évekkel később a felmondásom után is sokszor kérdezték: "Nem jössz vissza?"

6. Bár remek a humorérzékem, a legelvontabb humort is megértem, de sajnos, nagy bánatomra én magam nem vagyok vicces.

7. Nyolc évesen én írtam és rendeztem a karácsonyi színdarabot az iskolában. Színésznek viszont csapnivaló vagyok.

8. Iránytévesztő vagyok. De annyira, hogy nem szabad tőlem útbaigazítást kérni, mert símán elküldöm a kérdezőt az ellenkező irányba.

9. Ennek folyományaként egyszer rossz vonatra szálltam. Nem szerettem volna az állomáson aludni, és reggel 8-kor jelenésem volt a munkahelyemen. Ezért kénytelen voltam az utolsó mozdonyt lestoppolni, hogy hazajussak.
    Bakancslistás nálam, hogy egyszer meg kéne próbálnom repülővel. :)

10. A macskáim nem rajonganak érte, ha énekelek. A számat szaglásszák, és panaszosan nyüszögnek.:D

11. Nem tudok számolni: az 1x1 még megy, a 2x2-nél már ráncolom a homlokom, a négyzetre emelésnél meg fejfájásra hívatkozással kimegyek a szobából. Az érettségi évében félévkor meg is buktam matekből. De átmentem aztán.

12. Elmondható, hogy nagyon izgulós vagyok. De igazi vészhelyzetben hűvös, nyugodt és megfontolt leszek.

13. Egyszer, egy nyári napon, késő délután/este a házunkon dolgozó ipari alpinisták engedtek (juttattak) be a lakásomba, mert a háromévesem magára zárta az ajtót, amíg kivittem a szemetet.

14. Ha lehetőség van rá, mindig elsőnek megyek be vizsgázni, "Essünk mielőbb túl rajta"-alapon.

15. Kedvenc színem a narancssárga és a tengerkék.

16. Néhány pillanatra ki lehet akasztani rosszindulattal, nyavalygással és pesszimizmussal.

17. Rajongok a koreai dorámákért: mindig igyekeznek a történetbe csempészni valami vidám epizódot, nagyon családcenrikusak, és nem húzzák a sztorit a végtelenségig, max. 16 rész... slussz.

18. Egy stréber vagyok: mindig érdeklődöm, mindig tanulok valami újat.

19. Sokat nevetek.

20. Imádok hírleveleket olvasni. Főleg amerikait. Marketing mellett írnak a hétköznapi dolgokról. Pl., hogy hurrikánhoz készülnek, vagy van, aki egy Indiánösvény nevű, 45 ezres kisvárosban lakik.

21. A fiam be akart vonulni a francia idegenlégióba. Én pedig kész lettem volna elengedni, ha ezt akarja. Sokat is sírtam miatta titokban. De az indulás reggelén azzal állt elém, hogy bukta a párizsi buszjegy árát, mert rájött, hogy nem Rambót akar játszani, hanem valami egész más célja van. Fúúú...

22. Szintén rajongok Harry Potterért, az összes-összes-összes Star Trek-ért. A Gyűrűk urát viszont nem kedvelem.

23. Karácsonykor 3 napos társasjáték-maraton van nálunk. Ez hagyomány.

24. Két nagy megmenekülésem volt eddig:
    1. 2016. Katalin-napján eltörtem egy csigolyámat. A gyógytornász gratulált, milyen ügyes voltam, mert ha eggyel feljebb törik, megbénulok, kerekesszék.
    2. Amikor Pesten éltem, egyszer a zebrán 2 centire állt meg tőlem egy autó. Én voltam a hibás. Már túl közel volt, nem lett volna szabad elindulnom.

25. Még tavaly belevetettem magam a mesterséges intelligencia felfedezésébe. Jókat írunk és rajzolunk együtt.

+1 Szívem vágya, hogy az "Örök tavasz hazájába", Tenerifére költözzem.

Lenne még persze, de nem akarom, hogy unatkozzatok. :)

Hahacska, genka53, kigyo51 és 14 más kedveli ezt.
  12. zsani_apja

Nagyon jó kis ismertetőt írtál. Sok pontban magamra ismertem. Ez nem azt jelenti, hogy te vagyok, de még az is lehet, hogy a mezőgazdaságot is szeretjük. :)
    Most hallottam, hogy van energia takarékos csaptelep. Gondolom, ha nem nyitjuk meg, nullára lehet vinni a fogyasztást. :D

genka53, alex0824, Sali~*.* és 4 más kedveli ezt.
  13. vízöntő

vízöntő Fórum félistene

Szia!
    Köszi az idődet, amit rám (ránk) szántál.
    Tudtam én egy szuper csajszi vagy (bocs a bizalmaskodásért)
    Sok mindenben magamra ismerek fiatal koromból.
    Sok mindenben szinte egyezik a tulajdonságunk.
    Azért csak írjál , egyáltalán nem unatkoztam, sőt minden sorodat csak úgy szívtam magamba.No nem vagyok telhetetlen.....
    Köszönöm!

genka53, kigyo51, Ms.AbyZu és 7 más kedveli ezt.
  14. CoraQueen

CoraQueen Fórum ezredese

Wow, én is nagyon szeretem a koreai doramákat! Van kedvenced? Sorozat, színész?

genka53, alex0824 és zsani_apja kedveli ezt.
  15. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Othep!
    Ugye nem érzed egyedül magadat munka közben? Pedig még korán van, ilyenkor még nem szoktunk ennyire kevesen lenni :(

Ms.AbyZu, zsani_apja, Sali~*.* és 3 más kedveli ezt.
  16. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Szia!
    Ne legyél pesszimista, láthatod, hogy kb 500 játékos olvasgat a fórumon mint vendég.
    Igaz, ez éjjel 1-2-3 órakor is így van általában, sőt a németeknél ebben az időben az összes fórumos játékos a fórumon bóklászik, kb tízezren. Na most vagy kóros álmatlanságban szenved mindenki éjjelente és olvassa a fórumokon a tényleges nagy semmit, vagy a fórummotor rásegít egy kicsit a dologra, hogy ennyire népszerű a játék és főleg a játék fóruma! Pár hete figyelem a dolgot, mert meglepett, hogy az éjszakai 50-80 fórumjátékos létszám, megközelítőleg egyik napról a másikra 5-600-ra ugrott. A németeknél a pár száz meg, közel ténylegesen tízezer környékére.
    :D

Utoljára szerkesztett: 8.6.24
    genka53, Ms.AbyZu, zsani_apja és 6 más kedveli ezt.
  17. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

A kis hamis, pedig már kezdtem zokogni a játékoshiány miatt :D

genka53, zsani_apja, smoldering és 5 más kedveli ezt.
  18. cicimsincs

cicimsincs Aktív író

Szia Othep!
    Én is megosztom veled, életem egy részét! " Miért nem lettem, szépség ideál"
    Az úgy történt, hogy beálltam katonának és a kiképzés után, sorba állítottak, 12-en voltunk. Az őrmester rámutatott 11 társamra és így szólt: Szépségeim maguk ide állnak, aztán rám mutatott, maga szépségem oda áll. Így történt, hogy 11 társam szépség ideál lett, én meg szépség odaál!
    Legyen szép a napod!!!

genka53, kigyo51, smoldering és 4 más kedveli ezt.
  19. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Sok itt a hamiskártyás....
    :D
    xDxDxD Én is odaáll vagyok....

genka53, Othep és cicimsincs kedveli ezt.
  20. Othep

Szia.

Abszolút kedvenc: Gong Yoo. :inlove:
    Egyik kedvenc sorozatom: Goblin/Dokkaebi

Dehát rengeteg kedvencem van. És Neked? :)

genka53, Ms.AbyZu, cicimsincs és 4 más kedveli ezt.