Ki is az az Othep?

Kategória: 'Ki kicsoda? - A csapat', témanyitó: Othep, témanyitás ideje: 26.5.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. kakukkszegfű

kakukkszegfű Haladó

Aléex egy igazi kincs:inlove: Megtalál mindent;)

2. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halo!
    Jól megszaporodtam a hozzászólások. Boldog szülinapot! :D
    Hamar végig futottam, amit hirtelen letudtam szűrni, hogy elég jó piacon vagy, Othep.

Kuzdern, alex0824, cili53 és 2 más kedveli ezt.
  3. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Apja :)
    Szerintem cseréljél szűrőt, mert eldugult...xD:inlove:xD

4. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Hallo.

Ezt hol látod? :D

5. gyuszti0000

gyuszti0000 Fórum nagymestere

Az ID-alapján ki lehet számolni hogy melyik piacon vagy, valószínűleg az egyik hsz-ben leírtad ő meg kiszámolta. :)

Kuzdern, alex0824 és zsani_apja kedveli ezt.
  6. Othep

Szia.

Hát az ID-met még nem igazán mutogattam, de nem rég elárultam mióta játszom... :)

7. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

_Ilona49_, alex0824, cili53 és 3 más kedveli ezt.
  8. Othep

kigyo51, jófarmerlány, _Ilona49_ és 9 más kedveli ezt.
  9. zsani_apja

Figyelek a részletekre. Az még durvább lenne, ha leírnám, hogy bal kézzel csaptál a homlokodra. :D :p

_Ilona49_, alex0824, Kuzdern és 3 más kedveli ezt.
  10. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia Othep drága!
    Erre csak ezt lehet mondani: [​IMG] [​IMG]
    :D:inlove::D:inlove::D:inlove:

smoldering, _Ilona49_, zsani_apja és 7 más kedveli ezt.
  11. -gyöngy-581

Szia Othep!
    Ezt neked hoztam, szép álmokat kívánok hozzá, és jó pihenést! Tudom, hogy szereted a cicákat, ez pedig egy cukiság :inlove:

12. Othep

Szia Gyöngy,

Nagyon kedves vagy, köszönöm. :)
    Szép álmokat Neked és Mindenkinek! Sziasztok!

smoldering, _Ilona49_, Kuzdern és 2 más kedveli ezt.
  13. zsani_apja

halo!
    0:09 az már majdnem reggel! :D Már lépek is... :D

+1 hónap!! :)

QUOTE="Merilin, post: 1399326, member: 200932"]
    Úgy láttam, hogy eléggé elpakolhattuk a dolgainkat legutóbb, ezeket most lesz lehetőségünk megkeresgélni...[/QUOTE
    halo!

Megnéznéd nekem, hogy hová tettem?
    Köszi! :D ;)

Utoljára szerkesztett: 24.8.24
    CoraQueen, _Ilona49_, Othep és még 1 ember kedveli ezt.
  14. vízöntő

vízöntő Fórum parancsnoka

Szia kedves Othep!
    Régen írtál már magadról. Hogy telt a nyár? Hogy bírtad ezt a rekkenő hőséget. Pihentél a nyáron?
    Na most meg már a mínuszok röpködnek, röhejes de eddig a ventilátorok pörögtek éjjel, nappal, most meg tegnap már beröffentettük a konvektorokat, meg akartam fagyni. Hát már az időjárás sem normális, nem hogy a VV ( sajnos).
    Egészséged rendben? Jó lenne ha írnál az elmúlt időkről, mi volt, van , veled és persze a kedves hozzá tartozóiddal.
    A játékban hogy tetszik ez a matricás ( ezt hagyd ki ha úgy gondolod)
    Elkezdődött a tanév, az unokák, Dani, Máté, irány Szegedre az egyetemre, az anyjuk irány a gimibe, tanítani, nézegethetem hogy mikor tudnak majd haza jönni. De hát ez van mindenki csinálja a dolgát.
    profimedia-0313756838-800x779.jpg További szép napot.

Kuzdern, CoraQueen, Othep és 3 más kedveli ezt.
  15. Othep

Szia kedves Erzsike.

Köszönöm, hogy érdeklődsz. Jólesik. :)
    Nagyon örülök, hogy írtál Magadról. :) És, hogy minden rendben van. Olyan jó azt olvasni, hogy nincs semmi gond, szépen halad a maga útján az Élet.

Kicsit ritkábban voltam nyáron, mert gépet kellett cserélnem, utána pedig a macskák szétkapták az internetet.
    De lassan minden megoldódott.
    Utazós nyaraláson nem voltam már nagyon régen. Otthonnyaralós hívő vagyok. Tudod, kiülni napozni valahová, fagyizni, szabadtéri koncertre járni, mozizni, ilyesmik.

A meleg? Nagyon szeretem, csak épp nem birom... :D Egész nap ment a ventillátor nálunk is.
    Imádom az ablakon beömlő napfényt, és hogy minden annyira élő, de mint sokaknak, az egész évben ideális 25-28 fok lenne a szívem csücske.
    Amikor jön a tél, akkor meg ezt gondolom: upload_2024-9-22_10-19-10.png

Nos, ilyen, és ehhez hasonló képeket fabrikálok gyakran, nem minden cél nélkül.
    Ha befutottam, és baromi sikeres leszek, feltétlenül megosztom Veletek... :D

A hirtelen időjárásváltás engem is megviselt, de a klímaváltozással nem vagyok teljesen képben.
    Amit a környezetvédelemhez (mert ugye, valamennyire összefüggnek) én hozzá tudok tenni, az én szintemen, biztos nem túl sok:
    Szelektíven gyűjtöm a szemetet, minimál, de inkább semennyi nejlonzacskót használok a boltban, bioalmot veszünk a macskáknak, nem pazarlom a vizet, nem verem le a fecskefészket ....

Az egészséget kipipálhatjuk, családilag minden rendben.
    Gyermekem éli világát. Nála augusztus tényleg a nyaralásé volt. :)

Matricásalbum: Hát én imááádom a matricákat...
    Feltétlenül kiveszem őket az eventekből.
    Kicsit bonyolultnak tartom az Albumot, kellett kis idő meg sok olvasás az értelmezéshez, és rendes körülmények között talán csak a pirosat maxolnám ki... De mivel mindháromnak van a végén Matricajutalom, ezért rávetettem magam a befejezésre, aztán meglátjuk. :)
    Ilyen apró célokkal tartom életben a játékszeretetem. :)

Ami még említésre méltó esemény volt, legalábbis nekem, hogy elköltözött kedvenc szomszédasszonyom sajnos, magukkal víve egy kis életet is és hiányoznak :(
    Éééés, júliusban levágtuk párommal a 20 éve növesztett, fenékig érő hajamat.
    Impulzusdöntés volt, iszonyat melegem volt.
    Azt hittem fájni fog, amikor meglátom azt a hihetetlen hajtömeget a földön, ami valaha hozzám tartozott, de nem éreztem ilyet.
    Most az új frizurámnak örülök. :)
    Hát ez történt nyáron, látod, semmi extra.
    Legyen szép napod, szép őszi napotok. :)

16. -gyöngy-581

Szia kedves Othep :)
    [​IMG] A képedet nézve egy kicsit felsóhajtottam, (mint a fiam amikor még volt hó és elraktak nyárra egy-egy hógolyót a fagyasztóba és nyáron előkerült, hogy, de jó lenne ha most is lehetne...) Ezek szerint a számítógépes grafika érdekel? Vagy a szépséget, álandóságot keresed a természetben is? Milyen jó lenne, ha eltehetnénk ebből a szépségből, melegségből télire egy kicsit :)

Mindig csak vágytam a hosszú hajra, de sajnos az alkatom a kicsiségem mellett nem illett volna hozzám, viszont azt elhiszem, hogy nagyon melegített. Mindig ellensége voltam a légkondinak, most a nyáron kerestem a hűvöset. :(

Legyen szép őszi napod ma, olyan, mint ami nálunk most van nyugaton, bárcsak mindig ilyen idő lenne, mint ma :)

kigyo51, jófarmerlány, Kuzdern és 3 más kedveli ezt.
  17. zsani_apja

Szia!
    Tudtam, hogy nem a fodrásznál találkoztunk. :D :p

kigyo51, jófarmerlány, Kuzdern és 3 más kedveli ezt.
  18. vízöntő

Még hogy semmi extra, azért az a hajvágás ........ Nem lehetne , lehetetlen kérni, az új frizurádról egy képet?
    A képed szuper, ha nem reklámozod akkor bizony nem is tudsz gyorsan befutni, és sikeres lenni. És egyáltalán nem fabrika.
    Nem tudom miért, de úgy érzem te többre vagy hivatott, mint bugyuta kérdésekre válaszolni, itt a játékba.
    A játék szeretet részemről, nem elég indok, sokkal de sokkal többre vagy képes.
    Hát a változás elkezdődött a hajaddal, folytasd más téren is.
    Rengeteg kiaknázatlan tehetség , akarat, stb ... rejlik benned.
    Bár sajnálnám ha itt hagynád, de bizony nem rejtheted a világ elöl el a tehetségedet, értékeidet.
    Valósítsd meg az álmaid !!!!!:inlove:

-Holdfeny-., kigyo51, zsani_apja és 3 más kedveli ezt.
  19. zsani_apja

halihoó!
    Egy egyszeri alkalom, hogy egy picit felébredjünk. :D Amúgy is mindjárt aktuális...

Othep, Ms.AbyZu és Kuzdern kedveli ezt.
  20. vízöntő

Szia kedves Othep!!
    Csak úgy , csak neked, csak most.:inlove:

Othep és Kuzdern kedveli ezt.