Ki is az az Othep?

Kategória: 'Ki kicsoda? - A csapat', témanyitó: Othep, témanyitás ideje: 26.5.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Köszönöm Erzsike, és Zseniapu.
    Ma úgyis nehezen állt fel nálam a rendszer, s töltődött be a memória... :D ;)

kmandy, Sali~*.*, zsani_apja és 2 más kedveli ezt.
  2. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Akkor még boldog lehetek. Nálam minden reggel áll a rendszer, betöltve. :D :p

RIADÓ!! :D

Készültem egy macskás képpel, de nem jó a képkuldo. Javítás után hozom... :)
    Ma nem áll helyre a kép feltölő, ahogy látom.
    Viszont a nyerő paárosban indulhattam volna. lenne egy pár a betű előnyünk. :D

Végre össze állt a kép. :D Borzalmas egy nap volt ez.

halo!
    Utálom már ezt a szerkesztgetést. :D Ők a kandúrok, ha valaki nem tudná beazonosítani. :p

Moderátor által utoljára szerkesztve: 12.10.24
  3. Othep

Szia.

Rettenetesen fárasztó napjuk lehetett...
    Látványosan kidöglöttek. Fülüket, farkukat, egyebüket elhagyták.
    Lassan már 19+ lesz a topikom. :D
    Csak óvatosan!

Sali~*.*, Luminary, kutyaszálló és 2 más kedveli ezt.
  4. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Tudtam, hogy egyből a bal alsó képet fogod számra alakítani. :p reggel 7- kor engedjük be őket az irodába. 16:00- kor mennek ki. Reggel kaja, pici játék, aztán alvás, délben ismét kaja, aztán alvás. Szükség esetén kikéredzkednek. Nagyon okosak. Mindent elnyávognak és ezzel nem túlzok. Zőldel írom, hogy a sokboszme ember tanulhatna tőlük. Ezzel lehet átlépem a ' 19- et is, de sajna ez az igazság. )
    A témát lezárom, néha majd hozok azért képeket. Roziról nem sok van, ő mindig alszik. :D
    Szürke Sanyika, fehér Albi. Köszönöm a nevezést. :D

Sali~*.*, kutyaszálló és alex0824 kedveli ezt.
  5. Othep

Köszönöm a képeket, nekem macskából sosem elég! :)

6. vízöntő

vízöntő Fórum parancsnoka

Csak egy kicsi mosolyt .....

-ágianyu33-, kovacstne, Othep és 5 más kedveli ezt.