Ki is az az Othep?

Kategória: 'Ki kicsoda? - A csapat', témanyitó: Othep, témanyitás ideje: 26.5.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szióóóó Gyöngy!
    Borzasztóan örülök, hogy újra itt vagy köztünk. :)Kívánok sok -sok erőt, ha még gyógyulgatsz:)
    Nem csak az Oázisba, a Törzsasztalon, a Pletyiseknél mindenhol tudakoltak, tudakoltunk felőled.:)

Utoljára szerkesztett: 8.11.25, 18:40
  2. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia Gyöngy ! Hurrá !! tudtam, hogy visszajössz. Nagyon örülök ! Kívánok mielőbbi teljes gyógyulás!
    Játssz a kedvenc játékoddal, ez is segíti a gyógyulásod.

3. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halihoó!
    GA-BInéni, te akartál velem videó konferenciázni? :D Mert azt én csak akkor látom, amikor rámegyek telón. :D Egyébként sem szeretek azon beszélni. Olyan nekem, mint farmon a kliens. ;)
    Tegnap picit leépítettem magam megint. Késő délután megint sikerült learatnom a Kincsest. :( Annyi pozitív lett, hogy akkor már picit nulláztam és a gazdaköröm ismét üres. Viszont a kedvem még jobban elment... Festések, Jack elmentek. Meg még több minden is, de jutnak eszembe a nevek. Erzsi, Piri, Sári..., nem róluk van szó. :p Remélem egyszer lesz annyi Piccolóm, hogy valamennyi vissza jön belőlük. :D

4. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Halihó!
    Hja, igen én szerettem volna, mert nem találom a számodat. ;)Bocsi nem tudtam, hogy nem szereted a messengert.:)
    Na de most lépek vissza a Sprint futamot nézni:)

5. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Beszélni nem szeretek ott, messengerrel nincs bajom. :) Gondoltam kijavítom, de nem. Marad a sprint.. :D

6. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia Gyöngy drága!:D
    Nagyon örülök neki, hogy ismét köztünk vagy! Sokunknak hiányoztál! Itt is, meg az FB-s csoportban is. :inlove:
    Sokszor gondoltunk rád, mikor jössz már vissza! :inlove:
    A lényeg, hogy most már legyőzted azt a fránya betegséget, ami távol tartott téged a kedvenc játékodtól (játékunktól) is.
    Kivánok neked mielőbbi maximális rehabilitációt, hogy teljes mellszélességgel bele tudd vetni magadat, amit a sors a továbbiakban tartogat a számodra!
    Köszöntünk, újra itthon!:inlove::inlove::inlove:

7. sosoump

sosoump Fórum nagymestere

Szia genka!
    A Te HSZ-edre kattintottam mert nagyon örülök, hogy Gyöngy visszatért. Hála Istennek :inlove: