Ki lehet az? event csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Laboviti, témanyitás ideje: 12.3.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. verda

verda Haladó

Kedves Laboviti!
    Én nem Goran írásától ijedtem meg, hanem a BP által kiírt új eventtől, melynek a neve Ki lehet az? és az általa kért beadandóktól. Szerintem nagyon finoman fogalmaznak a kedves gazdatársak. Ez az event, és a hozzá tartozó titokól csomag minden képzeletet felülmúl, és nincsenek szavak, melyek kifejeznék sokunk gondolatát.
    Üdvözlettel Verda2003

Claunyuszi, tibike756, szabadi555 és 5 más kedveli ezt.
  2. jucus100

jucus100 Fórumelemző

Szia !
    Légyszíves ne ad az ötletet a Bp-nek :):)

Szama és mária4702 kedveli ezt.
  3. -vadocka70-

-vadocka70- Fórum parancsnoka

még egy gyors kérdés attól aki tud számolni ,ha minden szupitáp , felhő és bónusz kiváltva ,gyorsító , pontosan mennyi idő alatt lehet 1 ólból letermelni a 7 kisállatot?
    mert ha én dolgozom és csak este tudom kinyitogatni akkor már elkéstem ?

4. vblanka28

vblanka28 Haladó

Akkor a táblázat már biztos hogy nem fog változni? Ha van esetleg feleslegem azt eladhatom gond nélkül?
    Ami kell az eventhez:
    egér, macska 75-75
    kakas, pillangó, galamb 45-45-45
    gólya 35
    farkas 25
    kivi 20
    na és a 7 kacsacsőrű

5. -tigris05-

-tigris05- Törekvő

Én szivesen feltenném kedvező áron amim van, hogy más boldoguljon- mivel az eventet nem csinálom- de honnan tudjam, hogy tényleg az veszi meg aki rá van szorulva, nem egy olyan aki hasznot akar huzni belőle. Amit fel tudok ajánlani az macska , galamb, gólya. Breki ha tudsz valami ötletet várom a galambot.

mária4702 kedveli ezt.
  6. Lizikertje

Lizikertje Fórumelemző

akartam baglyot küldeni,de azt irja ki,hogy nincs ilyen gazda.

Pharmer500#2 kedveli ezt.
  7. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Ilyennel már találkoztál? Az a biztos amikor az event már élesben fut.

8. ]Minimanó[

]Minimanó[ Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Én csak annyit szeretnék kérdezni, hogy a ˝Lant talányos tenyészet˝ -ből kifejlődhet a kivi?

csio70 kedveli ezt.
  9. jucus100

jucus100 Fórumelemző

Sziasztok !
    Én úgy gondolom, hogy a Bp-t pont az ilyen eventek, és a pénz irányába való eltolódás miatt fogja szép lassan elveszíteni a játékosait. Jó lenne ha arra is gondolnának hogy ez Magyarország,magyar jövedelemmel, és nem Németország vagy egyéb európai ország,európai bérrel :(:(. A játéknak azért kellene lennie hogy az ember a játék öröméért kellene játszani.

-ILIKE-, szabadi555, verda és 2 más kedveli ezt.
  10. Laboviti

Szia!
    Szerencsés esetben kifejlődhet a kivifészek.

csio70 és Jucusfalva kedveli ezt.
  11. Málnahab

Málnahab Rutinos

Azért azt gondolom, illett volna a kiírásban már most megosztani azt az infót (persze, nem a modik hibája, hogy kimaradt!), hogy piacképes lesz -e az event alatt a kacsacsőrű, hiszen, aki nem akar FA-ért vásárolni, az csak a piacon juthat hozzá az új állathoz. Ha ott nem lesz elérhető, a legtöbb játékost kizárják a játékból. Hozzáteszem, még akkor is, ha vásárolható lesz, hiszen ki adná el, mikor éppcsak hogy összehozható az a 7 állat ennyi idő alatt... Úgy lett volna fair, ha minden játékos kap mondjuk egy kacsacsőrű ólat, aztán aki gyorsabban akar haladni, vásárol. Egy óllal is kihívás megoldani ezt az eventet.
    Azért az elmúlt egy órában nagy nehezen összepiacoztam a kivit, hátha átgondolják a központban a dolgot és megdobnak mindenkit egy új óllal :)

12. Laboviti

Szia!
    Erre a kérdésre is várjuk a központból a választ.

Marika312 kedveli ezt.
  13. pirostulipán

pirostulipán Fórum-zöldfülű

5 éve játszom ezzel a játékkal,de azt hiszem most van elegem belőle!94-es szinten vagyok és se kivimadaram,se farkasom és aranyért nem is lesz egyik sem!Gratulálok a BP-nek!

szili48, szabadi555, verda és 4 más kedveli ezt.
  14. erica170

erica170 Utánpótlás-írogató

Én tuti,hogy nem fogom meg csinálni pedig én általában meg szoktam csinálni az eventeket,nincs kakasom,farkasom és kivim sem aki ezt mégis beválalja annak sok sikert.

szabadi555, verda és Jucusfalva kedveli ezt.
  15. Kukackukac

Kukackukac Fórumfelvigyázó

Sziasztok! Még nem döntöttem el, veszek-e a csomagból vagy sem. Ólat külön biztos nem, az előző tapasztalatok nem a szerencsémre utaltakxD, se farkas, se kivi.:wuerg: Beadok mindent, megnézem, hány FA lesz a 7 kacsacsőrű megváltása, és döntök:oops:.

LBetti kedveli ezt.
  16. Jucusfalva

Jucusfalva Fórum hercege

Sziasztok! Én is 94-es szinten vagyok, nincs farkasom, kivimadaram és gondolom, hogy kacsacsőrű emlős sem volt előjönni ha vásárolok pár ólat. A másik farmomon békatavam sincs, csere meg már rég volt. :(
    Szerintem teljesen felesleges ilyen időhatáros eventet kiírni, ez csak a játékosok bosszantására van. :mad:
    Elég sokat költök a játékra, két farmom van, de most nem fogok venni csomagot, hogy biztos legyen egy kacsacsőrű ólam.
    Sok sikert aki meg tudja csinálni és kedve is van hozzá.
    Mindnyájunknak vidám napot! :D

Claunyuszi, Puszpang, szabadi555 és 3 más kedveli ezt.
  17. erzsebetsch

erzsebetsch Járnitanuló

nem szoktam panaszkodni de most ez az event tenyleg betette az ajtot ahogy olvasom sok gazdanak nincs ezek a ritka allatok most mar tenyleg csak a penzrol szol mind jobban, de hat ez van .fenn kell tartsak magukat nem gondolva a sok csalodott gazdara.en nem szalok bele , ezert ne csalodjanak ha sokan ki szallnak a jatekbol mert mar vannak ilyen helyzetek. bocs hogy ilyet irok de megfontolando erzsebetsch 93 szinten

Jucusfalva, szabadi555 és verda kedveli ezt.
  18. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Szerintem ne dobáld be addig míg nem jelzi valaki, hogy mennyibe kerül kiváltani farmarannyal a kis szépséget;) mert ha sok, buktad az állatokat.

Pharmer500#2, csillagocska19 és LBetti kedveli ezt.
  19. -Éva1970-

-Éva1970- Aktív író

Kedves Málnahab!

Én úgy gondolkodom, hogy nem lesz piacképes, hiszen amikor titoknap van, csak annak lezárta után szokták piacképessé tenni a fát, vagy állatot. Én legalábbis így emlékszem.

Málnahab kedveli ezt.
  20. LBetti

LBetti Fórumgróf

Szerintem utoljára a titokfák már azonnal piacképesek voltak, sőt a bevezetésük előtt 1-2 nappal megjelent a helyük a piacon.

csio70, Málnahab és Baby72 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.