Visszajelzés Kikötői bazár - event csevegője - 2019. július

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 23.7.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. MózesBotond

MózesBotond Fórum hercege

Szia!

Nézz körül a pajtában az egyéb fül alatt, vagy az event felületén az alsó sor utolsó mezőjében.
    Ha ott nincs semmi, akkor talán nem tenyésztesz, csak halat termelsz az óljaidban.

nyuszi63, Kuzdern, cicimsincs és 3 más kedveli ezt.
  2. Olgika1948

Olgika1948 Járnitanuló

Bocsánat, ez az "ördög műve" nem 4x akartam kitenni,nem tudom hogy történt.

Kuzdern, ördög0, cicimsincs és 3 más kedveli ezt.
  3. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Ha nem adja, termelj mást. (Bocs, nem csak neked válaszolok, hanem más hsz-ekre is reagálok, ahogy jön).
    Amire érdemes figyelni, hogy ne "alapon" termeld a bármit, hanem rakj rá annyi gyorsítót, amennyit csak tudsz. A víz-trágyán felül az ezüst rekeszes bónuszokra és a nemesítésekre gondolok. 4+6 %-okat lehet rekeszbe rakni majdnem minden növénykategóriából, a nemesítésekkel pedig sokszor 30-50% rövidülés is elérhető. Én ugyan nem foglalkoztam vele, de egyszer rácsodálkoztam, h. a barátnőmnek miért van több tízezernyi málnája, mikor az nem kell sehová. Mondta, h.éjszakára szokta ültetni, a fentebb leírtakkal kb. 8,5 ó (ha jól emléxem) az érésideje. Na, így jönnek a röpik.
    A szomszédom folyton hurcolja a pannikat, neki 1 nappal hamarabb kész az event. Nekem egy pár db ül a pajtában (meg 1 a BT-ön), és mindig elfelejtem kitenni - mégis mindig minden megvan. Most még 43 gumihalra várok, meg kb. a fele popcornra az utolsó rekeszhez. Egaz kész, mert 200% /24 ó bónuszt pörgettem. Úgy, mint Genka, a paszulyok adakozásából, nem költök rá, volt vagy 80 kék pörgim, 30-at használtam el.
    Egyébként általában semmi "elfogyósra" sem költök. A felhősorokat akkor szoktam megvenni, ha 900 Ft-nál nem több az áruk. Meg a tojásokat is így. És munka mellett megvan mindig minden.
    Régebben valóban nem volt ennyi party-pöri, de volt, akinek akkor is szórta a "főnyeremény-kütyüket", ha nem vette. Nekem általában 10-20 db van ezekből a láda-adókból (tehát nem a legrégebbiekből), de az is elég, annyit sem tudok kirakosgatni.
    Igen, a mamutok. Ha az elején nem költötted el a kapott FA-kat, akkor 40-50 vonatkát tudtál indítani pénz nélkül is. Akkor nagyon sok jött. Igaz, ha belegondolsz, egy kávé áráért tudtad volna ezt a mennyiséget finanszírozni - ne mondd már, hogy ennyit bárki nem tud áldozni, ha nagyon akar. - Én még emlékszem, hogy sokan inkább az xxl fákra hajtottak, mert a mamut sok helyet foglal el - és visszavonatoztatták őket. Én mindet megtartottam, és úgy érzem, jól tettem. Másfél táblányi van, vegyesen. Ha nem is termelem le 1 nap alatt az e-gazokat, de ebből használok, ha kell. Pedig nincsenek is folyamatosan kinn, csak ha több napos "szünet" van.
    Tenyésztés-projekthez annyit, hogy el kell olvasni az event leírást, figyelmesen. A modijaink nagyon gondosak, sokszor inkább túl szájbarágósak is, annak érdekében, hogy ne legyen félreértés a kiírásban. Ne sírjon már mindenért a szátok!

4. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

9 beadással vagyok kész;) haladok szépen lassan;)

nyuszi63, Kuzdern, cicimsincs és 3 más kedveli ezt.
  5. gréta201105

gréta201105 Fórumszaki

most hétvégén nem lesz baby boom??

Kuzdern, cicimsincs és repashock kedveli ezt.
  6. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia! :)
    He-he, annak a 21 tenyésztésnek ami kell az eventhez, gondolod beraknak egy Boom-ot? Bár ki tudja? Ebben a játékban sok minden megtörténhet ;).
    A Gangon írta egyszer Jancsika (úgy emlékszem ő volt), hogy "mindig az jön, ami még nem volt". :D:inlove:
    További sikeres játékot! :D:inlove::inlove:

7. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Végre,megjött az utolsó popkorn is,erre vártam tegnap óta.Befejezve az event.

Ribiszke, maszilva, fiam62 és 15 más kedveli ezt.
  8. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Vajon mi lehet az oka, hogy a fórumba nem lehet belépni?

Kuzdern kedveli ezt.
  9. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Én sem tudtam délelőtt belépni, mindig a reklám jött be.Újra inditottam a gépet,utána sikerült.Próbáld meg.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 26.7.19
    Kuzdern kedveli ezt.
  10. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia!
    Nem az a hiba. Azt írja nincs ilyen oldal, sosem volt, vagy megszünt stb...
    Alapból be lehet lépni, de ha az új hozzászólásokra megyek megint nem jó.....

kovacstne, Kuzdern, jófarmerlány és 2 más kedveli ezt.
  11. KatonaA

KatonaA Járnitanuló

Sziasztok!
    Nálam is van ilyen probléma . Azt hittem valami csúnyát írtam :)
    Tud erről vajon valaki valami infót adni?

Kuzdern és cicimsincs kedveli ezt.
  12. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia!
    Én már írtam a hiba topikba is, de válasz nem volt még. :) Várunk. :)

Kuzdern, genka53, cicimsincs és még 1 ember kedveli ezt.
  13. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Én csak a értesítésekhez tudtam írni, azért írtam ide, máshová nem engedett

Kuzdern, cicimsincs és Sanyat kedveli ezt.
  14. ördög0

ördög0 Rutinos

Szia!
    Igen én vettem is pörgetést,de a ládák is adnak, nem szükséges venni: https://kepkuldes.com/image/WLUx7y
    Ha pedig ezen a szálon haladunk tovább, fizetni kell az arató munkásokért, gépért, amin játszunk, az áramért, és a net is pénzbe kerül xD
    Egyébként, ez volt az eredeti kérdés:

"Én nem tudom, hogy egyesek hogy lehetnek készen az eventtel, mivel brutális mennyiséget kér a játék például a popcornból."

A válasz pedig ez volt:

"Hát ők nyilván azért vannak ilyen hamar készen, mert tudják. ;) Egyébként nagyon egyszerűen: Mivel mindkét felröppenő érkezhet a farmos területekről, ezért "null-percezésre" alkalmas nemesített növénnyel és megfelelő mennyiségű szupertrágyával a szükséges felröpi mennyiséget akár 10-15 perc alatt elő lehet állítani. A szükséges növénymennyiség pedig kipörgetett bónuszok, megvásárolt dekorok (Jack ajándéka) segítségével - esetleg szupertrágya és KK trágya felhasználásával - gyorsan megtermelhető."

És a folytatás:

"Köszönöm a felvilágosítást, egyébként pénzkérdése az egész."

Tehát, a mostani eventről volt szó. :)

Üdv!

SzilvaG, CoraQueen, furmint111 és 2 más kedveli ezt.
  15. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Lillapilla73, bocsinet, ördög0 és 3 más kedveli ezt.
  16. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok! :)
    Végeztem én is az eventtel itt, a főfarmon, a másik kettőn holnap, legkésőbb holnapután, vasárnap lesz kész.:D
    A felhőt feldíszítettem, a farmot visszarendeztem, de egyhamar nem fogom a Vadaskerteket meg a Manufaktúrákat lebontani, az biztos ;). Most is csak azért bontottam le, hogy több helyem legyen eventnövényt termelni, még az előző eventhez, amikor csakis kizárólag a főfarmon lehetett növényt termszteni, a szédültön meg a tölgyesen nem. Azért is bontottam le azokat, hogy ne kelljen annyi szupertrágyát sem felhasználni, hogy kész legyek időben. Utána meg már meghagytam ehhez az eventhez, mert nem lett volna időm telerakni őket, megfontolt válogatással.;)
    Igen macerás volt a 3 + 5 raktárház megfelelő benépesítése, bár a mentett verzió átszervezése egyébként már amúgy is esedékes lett volna, hát így most megcsináltam. Íme a felhőcském :D:inlove::inlove::
    Más:

Aktualizáltam a Házi kedvencek futtató lakói gyűjteményemet, aki akarja, letöltheti az aláírásomból. :inlove:
    További eredményes és sikeres játékot kívánok! :D:inlove::inlove:

GA-BI-O-Farm, farmeres53, Ribiszke és 9 más kedveli ezt.
  17. pietro52

pietro52 Fórumlakó

Sziasztok!

Teljesen elfelejtettem hogy ma is kezdődik a hétvégi event, este 6 előtt léptem be és akkor láttam hogy ültetni kell, gyorsan leszedtem a kütyüket és a felhőt, aztán pörgettem pár partyt, hát 6-kor kipörgettem 200 %-os bónuszt ami már régen nem történt velem, ezért kénytelen voltam némi szupertrágyát elhasználni és holnap kelhetek 6 előtt hogy még egy aratás beleférjen.:p

genka53, nagymami2, bocsinet és 6 más kedveli ezt.
  18. csillaglili55

csillaglili55 Fórum biztosa

Sziasztok!
    Mi az általános tapasztalat, a kakukkok adnak gumihalat? Melyik a legrövidebb tenyésztés, amelyik gumihalat ad? Éjszakára baglyokat ültettem, azok mind adták, de mondjuk, ha a liba vagy a nyúl - netán a tyúk :)) - adná az jobb lenne, rövidebb az ideje.
    Köszi, a megírjátok. :))

Kuzdern és genka53 kedveli ezt.
  19. szotyola2011

szotyola2011 Törzsjátékos

Köszi a hosszú és türelmes választ, aranyos vagy, az utolsó mondatot leszámítva. :(
    A fenti tippjeiden mindegyiken túl vagyok, nem most kezdtem a pályát.. - a mamut fáim mind kint vannak mióta csak megvannak, szóval... - majd megoldom. :wuerg:

Hm. A probléma az, hogy számoltam... - számoltam a csalikat, és ha nem tudom beszerválni azt a +10 darabot, amit kínál, nem nagyon lesz meg a horgászós felhősor - különben minden rendben (lenne). :(

De szeretlek! - hallottad ezt mostanában??? - Köszi a kioktatást! o_O

Moderátor által utoljára szerkesztve: 27.7.19
    olga6270 és Gio kedveli ezt.
  20. Csigaa

Csigaa Fórumfelvigyázó

Egy kis 24h 100% terménybonusszal nem lesz gond a haladással.
    A kis hétvégi bahás eventre is jó hatással lesz :D

Ha nem számoltam el magam akkor a haldoradó 2. felhősora is meglesz.

Ribiszke, Gio, Kuzdern és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.