Visszajelzés Kincshegyek - eventcsevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by Wellwisher, Mar 19, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. KataMara

KataMara Fórumlakó

Sziasztok!
    Valamit nem értek!
    Az 1-es szint teljesen kész van
    A 2-es szinten már csak egy 10 db-os skiccelt térképp van lakattal, meg van hozzá a térképp mégsem engedi megcsinálni, viszont a
    bónusz sorom is már majdnem kész.
    Meg köszönném ha egy módi megnézné:)
    Gazda: Ibolya51ID: 10494510

heureca3 likes this.
  2. KataMara

KataMara Fórumlakó

Köszi így már értem, jól megkavarták:DDD

Gio likes this.
  3. Hrózsa

Hrózsa Fórummogul

Sziasztok!
    A 2-es szinten a divatmókát csak ugy tudom megszerezni, ha a bónusz szinten a sárga kulcsot begyüjtöm? Ez a dekor hiányzik a felhőhöz.

4. bherczeg

bherczeg Haladó

Sziasztok!Érdeklődnék hogy mikor javítják ki a hibát hogy megkapjuk a dekorokat ?

5. punka58

punka58 Fórum-zöldfülű

Én sem találom a a lazítást a strandon tud valaki segíteni. Köszönöm előre is .ID :15395749.

6. Domos52

Domos52 Fórum biztosa

Szia! A kérdésedre válaszoltak, menni fog ez!.
    Én azt csináltam, hogy megnyitottam Toma súgóját, ami a 6.oldal 112. hsz-e, és hozzá megnyitottam Kékmadár1 moderátor 106-os hsz-ének a zöld linkjét! Ott learaszoltam a számokkal ellátott táblázathoz és Toma útmutatójához hozzánéztem a táblázatot, és pikk-pakkra be is adtam mindent!
    Használd egészséggel!

7. Nolwe

Nolwe Junior szaki

Igen, a bónusz szinten lévő sárga kulcs kell hozzá. De azt nem kell a felhőre rakni. Az utolsó 2x2-es felhő egy tetszőleges dekorra vár.

Gio and -ágianyu33- like this.
  8. Hrózsa

Hrózsa Fórummogul

Nagyon köszönöm!

heureca3 likes this.
  9. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Még egy aratás és végzek ezzel a kincs eventel:music:
    Jó volt... pláne hogy a piacon eladtam ezt azt;) Azt hiszem rá kell állni arra, hogy csak eventhozzávalót adok el;) egyébként meg csak termelgetek kedvemre;)

heureca3, Gio and HéricsBáró like this.
  10. csillekerek

csillekerek Járnitanuló

-ágianyu33- likes this.
  11. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Sziasztok!

Átkönyvelésért felelő szkript lefutott.

Akik érintettek, azok ellenőrizzék a dekort/dekorokat egy ki és belépést követően.

12. szegény

szegény Fórum-zöldfülű

Ki volt az az örült fejlesztő aki habaneró paprikát-nővényt kér??????Csak a pénzaseké a játék, vagy 100-on fellülinek kell a szintednek lenned????

Hibiszkusz68 likes this.
  13. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Szia
    A habanero paprika az bahás , szóval a farmos szint nem függ össze vele :p

-W-595- and -ágianyu33- like this.
  14. csocso60

csocso60 Járnitanuló

Kedves -BombadilToma- nagyon szépen köszönöm, hatalmas segítség volt nekem! :)

-BombadilToma-, -ágianyu33- and Gio like this.
  15. cirmi54

cirmi54 Kivételes tehetség

Felhő beüzemelve (végre, a hiba miatt csak most sikerült)! xDxDxD
    Üdv.: cirmi54

Gio likes this.
  16. boszi52

boszi52 Fórum biztosa

A 2 szint utolsó feladatához megvan a 10 térkép de mégsem engedi,hogy megcsináljam ,már utána mehetnék a bónusz szintre,mit rontottam el ? az 1 és a 2 is teljesen kész lenne csak az -az egyet nem engedi befejezni

17. Szviki04

Szviki04 Fórum ismerője

Szia! A divatmóka kitehetőhöz van meg a 10 skiccelt térképed? Ha jól emlékszem az előtt van egy sárga paraván amihez a sárga kulcs kell, és az a bónusz szinten van.

18. koppen61

koppen61 Utánpótlás-írogató

Egyem a kis komputer zseni agyukat a programozóknak. Mééé nem igy irták le. Már megint maguknak szerkesztettek játékot!

Hibiszkusz68 likes this.
  19. Lau10

Lau10 Járnitanuló

SZIA. KÖSZÖNÖM A SEGÍTSÉGET!

20. böbe4948

böbe4948 Fórum mestere

Sziasztok! Segitséget szeretnék kérni Az első mező kész. A másodiknál a Divatmóka két 10 db skiccelt térképet. Az is meg van, de nem engedi, hogy beadja és tovább mennyek.

libuskafarm likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.