Visszajelzés Kincskeresés - 2024. május - panaszláda

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Ableotory, témanyitás ideje: 15.5.24.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Ableotory

Ableotory Team Leader Team Farmerama HU

Ez itt az event panaszládája!
    Ide várjuk a panaszaitokat az eventtel kapcsolatban!

Kedves Játékosok!

Érkezik a következő event!

Kincskeresés - 2024. május

Az event kezdete várhatóan: 2024. május 16. (csütörtök) 14:00 óra
    Az event vége várhatóan: 2024. május 22. (szerda) 22:00 óra

Event jellege: eventnövény termesztős, beadogatós, módosítható dekoros
    Eventnövény: Vasmacskafű
    Az event felröppenője: Üveges nyomok
    Malomtermék: nincs

Különleges kellékek: Evező, Iránytű, Szemkötő, Fáklya
    Event elkezdéséhez szükséges feltételek: 3. farmos szint
    Az event nehézségi fokozata: közepes / nehéz

Az event a Főfarmon és a Szédült szántón zajlik.

Az event a hírek felületéről, az event óráról,
    valamint a Főfarmon és a Szédült szántón megjelenő eventbejáratból érhető el.

Kérünk mindenkit, hogy amíg nem jelezzük, hogy az event elkezdődött és minden rendben megy,
    ne arassatok (a felröppenő miatt) és ne ültessétek el az eventnövényt!

Javasoljuk továbbá, hogy az event teljesítését ne hagyjátok az utolsó pillanatokra,
    nehogy valami nem várt technikai problémátok legyen (pl. áramszünet, internetelérés probléma)
    és emiatt elvesszen az addig elvégzett munkátok.

Az event csevegője >> ITT << érhető el.
    Az event ismertetője
    >> ITT << olvasható.

2. Ableotory

Ableotory Team Leader Team Farmerama HU

Ne feledjétek, ide kizárólag az eventtel kapcsolatos panaszaitokat várjuk.

Az event csevegőjében várjuk a taktikai, segítő hozzászólásokat.

A panaszláda kizárólag az eventtel kapcsolatos panaszokra van fenntartva!

Sikeres játékot kívánunk!

3. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Hali!

Vártam ezt az eventet... a testre szabható ajándék miatt!
    Hurrá a dekor kinézetét lehet kiválasztani...:oops: Egy újabb felesleges bonyolítás...
    Ettől függetlenül neki állok... és csinálni is fogom végig;)

Ms.AbyZu és mucus252 kedveli ezt.
  4. Lora2023

Lora2023 Fórum-zöldfülű

Sziasztok
    Nekem az a gondom,mint kis játekos,már megint mindket terőletet lefoglalja...nem megyek semmire az állatos es termenyes olas feladatokkal (bocsi az ekezetekert)

5. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia!
    A mostani event eventes területen zajlott. Volt idő,hogy termelgess a farmterületeken. Én is azt tettem, s nem kis játékos vagyok. :) (239.szint)

barbi021951, inanna11, Swartsch és 5 más kedveli ezt.
  6. ilias01041971

ilias01041971 Fórum-zöldfülű

Tobbszor kellene az eventnovenyeket Baha teruleteken termeszteni. Mindig a Fofarm teruletei vannak lefoglalva, pedig ott kell tobb novenyt termeszteni a mindennapi feladatokhoz

7. nolina1965

nolina1965 Fórum ezredese

Biztosan én vagyok béna, de az eventet ugyan tegnap befejeztem, a 4 dekoron ott a "minden elfogyottÍ" áthúzás, mégsem találom a kész cuccokat. A felhőre mást tettem. Azért ide írok, mert nem értem a logikát, a 4 változatot, a készítés módját, szóval semmit. A 4 sárga pöttyök megvannak, a figuráknál zöld az előállítás gomb, de nem enged előállítani. A figurák fölött 33/11, 66/22 stb. szerepel. Nem lehetne esetleg egyszerűbben, érthetőbben??

8. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

A figurák alatt is vannak pöttyök azokat tedd ide oda.... s meg lesz a többi dekor is;)

nolina1965 kedveli ezt.
  9. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    Az eventből csak négy-négy dekort tudunk kivenni :)

Ahogyan látható a fenti képen, mindegyik dekornál 2-2 különböző motívumot tudunk módosítani. Ez azt jelenti, hogy egy adott dekorból 4 különböző kerül a játékba (variáció), de ez nem jelenti azt, hogy mind a 4 különbözőt megtudjuk szerezni (megszerezhető különleges kellékek számától függ). Mindegyik dekornak különböző neve van, ezért erre érdemes figyelni!

Miután előállítottunk egy variációt, az ismételten nem előállítható.
    (A képet és a szöveget az eventismertetőből hoztam el.)
    Ha minden dekort szeretnél kiváltani összesen 4X4=16 dekorral fogsz rendelkezni. Ezt Dolphin SMod írta a csevegőben itt.

Swartsch, nolina1965, GA-BI-O-Farm és 3 más kedveli ezt.
  10. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Nem jó helyre írtál.

A "Nem értem...", "Nem tudom...", "Nem megy..." "Nem találom..." kezdetű mondatok segítségkérés.
    Megoldásra váró problémák. Ezek ellen lehet tenni játékosként, és vagy moderátorként.
    Elmagyarázzuk, megkeressük, stb.

Ilyeneket azért nem jó a panaszládákba, vagy a panaszkönyvbe írni, mert ezeket nem ötpercenként böngészi senki sem, és adott esetben elég sokára kapsz segítséget.

A "Nehéz az event", "Túl sokat kér", "Vacakok a jutalmak" - és társai ... nos, ezek panaszok, mert nem lehet őket hipp-hopp megoldani, csak a gőzt tudjuk miattuk az írással kiereszteni.
    Ezek viszont tudnak türelmesen várakozni addig, amíg visszajelzésre kerülnek.
    Remélem, kicsit segítettem a kategorizálásban. :)

Swartsch, cicimsincs, nolina1965 és 6 más kedveli ezt.
  11. nolina1965

nolina1965 Fórum ezredese

Köszönöm a válaszokat Holdfény, Gyöngy és Othep.
    Nekem az ért volt ez panasz, mert általában megértem az eventleírásokat, vagy helyből, vagy a csevegőből. Ezt most sehonnan nem értettem, és a panasz az benne, hogy nem lehetne egyértelműbben, kevésbé bonyolultan stb megtervezni a játékokat? További panasz, hogy a meglévő közel 5000 dekor mellé miért kell egy játékban még 16-t beállítani, amikor az is sok, ami van és az is már több, mint elég. Főleg, ha ennyire semmitadóak. 2600 körüli TP-snek még esélye sincs, hpgy bármikor bárhová is kitegyem.
    Köszi még 1x!

cskati01, inanna11, Neni60 és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.