Visszajelzés Kincskeresés event csevegője - 2021. május

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 11.5.21.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Pedig ez a 3 termék aranyat ér a bahán felröpi szerzéshez. Más növényekhez nem is nagyon van éréscsökkentő, max a virágos (party pörgetés felhősor1) , ami a bahás virágokra is hat , igaz csak 10%-al csökkenti az érésidőt, meg varázsital az egyébhez, de az csak 4%.

ildiko44, Ecóka1, Nagyii58 és 5 más kedveli ezt.
  2. bogika1956

bogika1956 Fórumlakó

Szia!
    Én a hosszúval kezdtem, folyamatosan komfortba ültetem. A növény már meg van de a felröpi gyér pedig csináltatm két kör siskababot is zöld cseppel. Talán a felhő meg lesz.

3. nyific

nyific Fórum elő legendája

Sziasztok! Nálam is gyér a felröpi, pedig sisakbabot ültettem, mindenjót mmegettem, így 1 óra 55 perc alatt kikel, ültettem ekőtte egymagvú tököt, az is ugyanolyan gyéren adta... így jó, ha a felhő meglesz...
    Ezt jól kitalálták ott fent..:music:

jófarmerlány, ildiko44, Fätum és 3 más kedveli ezt.
  4. PZoli64

PZoli64 Fórum bárója

Szia!
    Ez nagyon függ attól, hogy milyen a farmod felszereltsége, mivel rendelkezel.

Mivel jobban úgy se tudnám leírni ezért inkább idézem az egyik lehetséges megoldást.

Namiamano, Nagyii58, jutka190226 és 3 más kedveli ezt.
  5. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Sajnos most csak a zöldségekben bízhatunk;) Mert a fák zoknival gyorsítva sem adják túl jól a felreppenőt:music:

ildiko44, Nagyii58, GA-BI-O-Farm és 2 más kedveli ezt.
  6. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia Toma!
    Nagyon köszönöm, hogy Te is leírtad így ezt, mintegy összefoglalva a játék lényegét.
    Teljes mértékben egyetértek veled.

[​IMG] Nem is dupla like-t ér ez a hozzászólás, hanem jóval többet.

Sajnos sokan vagy nem bírják felfogni, vagy nem is akarják. Ennyi. De hát ez már az ő dolguk.

7. katicabogar43

katicabogar43 Aktív író

Jelölj be és küldök Neked! katicabogar43

ildiko44 és Éva0315 kedveli ezt.
  8. sadrika97

sadrika97 Fórum hercege

Sisakbabot megírod hogy mennyi röpit adott. Ha volt röpire ható bónusz akkor az is fontos lenne! Köszi!

Kuzdern és Éva0315 kedveli ezt.
  9. jutka190226

jutka190226 Fórum bárója

Szia! 117 felreppenőt adott. Maja maszkot,bölcsesség eszenciáját és gyógykenőcsöt vetettem be. Ezen kívül a zöldcsepp miatt karácsonyi sütit és fehér ártatlanságot.Így 2 óra 24 perc az érésidő. Van egy felhősorom nem tudom a nevét az is aktív.És mindezt 2 pannival.

10. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Nekem még mindig kell 690 db. Meló mellett nem egyszerű és sajna holnap is mennem kell. Délután meg muttihoz, nem tudom, mire érem el. Nem tudom, hogy ez megfelel-e araszolásnak!? :D

11. FRANCIS122000

FRANCIS122000 Haladó

Sziasztok.

Átértékeltem a célomat.
    Szeretem ez eventeket végig vinni, de ez most nem az az event. Be lehetne ezt is fejezni, ha rendesebben jönnének a felröpik. Hiába vittem le a sisakbab érését 2 órára, még mindig csak 560 db van. A felhőig 1090 kell és még + 100, hogy a másik növénnyel is eltudjak indulni, majd a végén újra kellene még 990, ha a piccolo ládát is szeretném megszerezni.
    Már bánom, hogy elkezdtem, mert ez a felhő és az utána még megnyerhető dolgok nem érnek annyit, hogy lenullázzam a szupitrágya készletemet, ami sajnos véges, lehet nem is lenne elég.
    A felhő keddig mindenképpen meglesz, a többi meg ezek után nem érdekel. Ettől függetlenül ez az event számomra nem fog örömet okozni, ellenkezőleg a "tüske" még jó darabig megmarad.
    Köszönjük Bp, hogy a felháborítóan elcseszett pecázós event után, most meg egy ilyent kaptunk, hajrá csak így tovább.:wuerg:

czankjuli, hali911, jutka190226 és 14 más kedveli ezt.
  12. sárkány-ka

sárkány-ka Fórum ismerője

Teljesen egyetértek veled, ez már idén legalább az 5-dik teljesíthetetlen event lesz. Mindenki érvelését megértem pénzzel, pénz nélkül, különböző taktivákkal de a tény nem jön a felröpi.

jutka190226, Éva0315, Andzsi1971 és 2 más kedveli ezt.
  13. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Közben szaporodott... 744... ez még messze van a 990+100 darabtól:music:
    A felhő biztosan meglesz;) Most paprikával próbálkozom;)
    Hogy megfelel e araszolásnak;) Biztosan ha annak érzed!8)

jutka190226, Namiamano, Éva0315 és 5 más kedveli ezt.
  14. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Hát felröpi szerzésre nem épp a komfort talaj a legoptimálisabb. Csak sima 1*1-be ültess inkább hosszabb zöldséget és még a szupitrágyád is megmarad.

jutka190226, Namiamano, Éva0315 és 5 más kedveli ezt.
  15. Csoki2020

Csoki2020 Járnitanuló

Szia! Teljesen egyetértek veled bár rajtunk kívül sokan morgolódnak a felreppenők miatt. Ha már ilyen irreális mennyiségű röpit kérnek legalább lehetne 3 területen gyűjteni. Én szeretném végigvinni a piccoló miatt persze nem ezen a kis farmon de kétségeim vannak. Én sem akarom magam lenullázni annyit nem ér. Elgondolkoztam azon is, hogy a következő szigetesbe bele sem kezdek akkor nem kell bosszankodni. A fejlesztőknek fogalmuk sincs arról, hogy a szigeten mennyivel nehezebben jönnek a felreppenők. Valószínűleg ezért kérnek irreális mennyiséget. Vagy ha már ennyit kérnek akkor jobban adhatná legalább a hosszú érésű növény nem csak 50-60 százalékban. A sisakbab 19 órás 117 röpi a paprika 6 órás 30 röpi. Teljes területen 2 pannival. A hosszabb növény sem adta jobban mit várjak a rövidebb érésűtől? Biztos lehet állítani az arányokon gondolom a modik ezt jelzik is, hogy sok a panasz, de nembízom a csodában.

16. Fätum

Fätum Fórumőrült

Sziasztok eventezők :) Huhh..hát, aki ismer tudja, hogy nem szoktam panaszkodni, de annyira kevés most a felröppenő, hogy most aztán izgulhatok, hogy a felhőig össze jön e hiányzó mennyiség, pedig a hosszú eventessel kezdtem, pont a felröppenők miatt és a saguaro elég is jól adta. A tündérbogyó szomszédoktól érkező és a saguario felröppenőivel együtt lett 167 db. 476-ot már betettem a feladatba, de még így is kell 514 db. Ha így marad akkor nagyjából 3 aratás kell és akkor lesz meg a felröppenő. Viszont így ellőttem az összes szupertrágyámat. Pffff (fejfogós szmájli)

17. Domos52

Domos52 Fórum biztosa

Sziasztok!
    Olvasgatlak benneteket! Egyetértünk! De valahogy nem izgat, hogy csak a felhőig csinálom meg az eventet! Keddig csak készen lesz! Nekem is a felröpi hiányzik, kb 300 db! Mostantól hosszút vetek. Meg lehetne csinálni, de annyi szupertrágyát nem áldozok be! Eljutottunk hosszú évek játéka után erre a pontra is!
    Sajnos nálam nem működik rendesen maga a játék sem, lassú, mint a csiga! Ha vetek elindul akármelyik kis növénnyel! Csak úgy magától! stb... stb...stb...(Biztosan a gépemmel van baj! Tudom én!)
    Mindenesetre drukkolok mindenkinek, aki végig szeretné vinni! Hajrá!!!xD

18. -forrest-gump-

-forrest-gump- Fórummogul

Szia! Sziasztok!
    Toma nem tudom hogy mit szedsz de nekem is kel belőle mert ez annyira igaz hogy csak na és még egészségesebb is mint a bagóxD

z2856, jutka190226, vihence és 8 más kedveli ezt.
  19. FRANCIS122000

FRANCIS122000 Haladó

Szia.
    Tavaly ugyan ez volt a probléma, mindent beleadtam amit tudtam mégsem tudtam a röpik miatt teljesen befejezni, mert valamennyi még hiányzott. Nem vagyok informatikus, de szerintem ha akarnának tudnának a beállításokon változtatni, vagy kevesebbet kellene kérni. Irreális az egész és ha az a céljuk, hogy elvegyék a játékosok kedvét, akkor jó úton haladnak.:(

jutka190226, Csoki2020 és Éva0315 kedveli ezt.
  20. ildiko44

ildiko44 Fórumfelvigyázó

én a 706 felröpinél járok, lassan alakul, mint púpos gyerek a prés alatt.....sebaj, a felhő már biztosan elérhető, a többi meg majd meglátjuk......munkára, harcra fel!!! Szép napot
    küldtem tegnap én is....holnap ismét!

jutka190226, Csoki2020, Nagyii58 és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.