Visszajelzés Kincskeresés event csevegője - 2021. május

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 11.5.21.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. fgabca89

fgabca89 Fórum-zöldfülű

Ennyi felröppenőt hogy lehet össze szedni ? A rövid növény megvan de kevés a felröppenő , csak 400 darab van eddig , szinte esélytelen továbblépni .

jutka190226, böbe764, Éva0315 és 2 más kedveli ezt.
  2. spagetti24

spagetti24 Kivételes tehetség

Sziasztok!

Valóban gyéren jön a felröpi bár az event indulása után nem is figyeltem,mert elég húzós volt a hét.Tudtam,hosszú egazzal kezdek,mert sok a meló és a teló kiesik aratásilag,ezért szinte végig csak hosszút ültettem felszaporítás után. Kezdésnek Ixora,majd sisakbab és talán egyszer egymagvú.Ma bevetettem 2 Jack-et,hogy a növény meglegyen (meg is lett).Jelenleg 589 felröpim van és biztos összejön a felhőhöz a felröpi. Utána már bármi lesz,az ajándék.A malomban gyűjtöm a tekercset :) bár az elején azt is elfelejtettem.
    Szóval no para,ne bosszankodj,annyit nem ér az egész.A legutóbbi ilyen eventnél is az volt,hogy az event a felhőig van "tervezve" normál ütemben,utána már be kell vetni valami extrát ha végig akarja az ember vinni.Én biztos nem használok szupit sisakbabra,annál spórolósabb vagyok xD
    Gratula a végzősöknek és sok sikert azoknak,akik még csinálják! Messze még a vége,sok idő van!

3. Sárika555

Sárika555 Fórum mestere

Akkor hajrá ! Kedves szomszikám. Ha már legalább ketten szeretnénk, biztos meglesz az , a végén majd megbeszéljük, hogy sikerült.:):):)

4. ho-hoboy

ho-hoboy Fórum bárója

Gratulálok!:D Nekem még 400 röpi hiányzik a felhőhöz, de ha az meg lesz, egy lépést sem megyek tovább:oops:xDxD

5. imifiu

imifiu Aktív író

Vetek ,aratok event növényt ,semmi extra ;)
    Kezdésnél használok csak szupertrágyát szaporításhoz;)
    Úgy gondoltam kb 6db pannit rakok le az adott helyre, de elégnek látszik a végéig:)

6. Bonzó1945

Bonzó1945 Fórum nagymestere

Nem tudom, hogy másnak hogy megy, de most arattam le 188 kockáról habanero paprikát, lett 34 felröpi. Ezért igazán kár görcsölni, mert még az egyik feladatsor sem lesz meg. Még az eventnövényeket sem termeltem le, mert a tollak kellenek a felhőhöz, legalább addig jussak el. Utálom ezt az eventet és mostanában nem fogok hozzá semmihez. Le kell nyugodnom egy kicsit, mert kikapcsolódás helyett idegrángást kapok, ha a farmra nézek. :inlove:

7. Zsike49

Zsike49 Fórumlakó

Ne add fel, és főleg nyugi...nálam a sisakbab, maja maszkkal naponta 2 x aratható és
    minden alkalommal 100 db fölött adta a röpit. Próbáld ki hátha....sok sikert, nálam már működik a felhő
    tovább nem csinálom a kitehetők és a piccoló nem ér annyit, hogy idegeskedjek rajta:D:D:D

mamka49, jutka190226, Kukackukac és 6 más kedveli ezt.
  8. Norella404

Norella404 Törekvő

Ne szerénykedj..a Te szinteden már a kapa is könnyebben túrja a földet! :D
    A kitartás gyümölcse nálad beért, nálam még zöldell.. ;)

máriamargit, jutka190226, Baby72 és 3 más kedveli ezt.
  9. Magdusnéne

Magdusnéne Junior szaki

Sziasztok !
    Itt is szeretném megköszönni a kapott maja maszkokat és a felajánlásokat is.
    Reggel én egymagvú tököt arattam amely 88 felröpit adott. Na ettől nem lettem boldog így a vésztartalék aranybanánokkal megnyitottam a következő kamrát, kiváltottam a sisakbabot és most várom a csodát :D

10. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Sziasztok!
    A Felhő aktíválható;) Reggelre meg lesz a hiányzó felreppenő és teremhet a másik növény;)

jutka190226, zoldert, Nagyii58 és 6 más kedveli ezt.
  11. böbe764

böbe764 Fórumprofi

Ne izgulj,Én is így jártam.:)

jutka190226 és Éva0315 kedveli ezt.
  12. DZA001

DZA001 Fórumszaki

Ha már röpikkel nem vagyok elkényeztetve én se legalább kerékkel kedveskedtek nekem.Paradicsomos event óta tegnap jelent meg először nálam növénybevételi bónusz.Na kipörgetni nem sikerült ma se de legalább láthatom hogy azért nem tűnt el teljesen.Küzdök a röpikért,mert hát a felhő a cél.És ha már bónuszt nem is sikerült pörgetnem becsúszott negyedik Róza dobozom.A felhő egyre közelebb,de úgy számolgattam legkorábban hétfő kora délutánra lesz meg.

böbe764, jutka190226, Nagyii58 és 7 más kedveli ezt.
  13. böbe764

böbe764 Fórumprofi

És az event növényt hogy termeled? És mikor!

Éva0315 kedveli ezt.
  14. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Én azért szoktam látni. Előbb pl. felléptem kerékre, egyet pörgettem és jött a 1005- os. Mondjuk minek, azt nem tudtam. :D de nem gond, elfér a hozama. Igaz felröpi még kell majdnem a fele a felhőig.

15. DZA001

DZA001 Fórumszaki

Szia
    Azért a szupitápnak is örültem amit kipörgettem,mert tobzoska megszerzéséhez nem csak azt sikerült nulláznom.Az összes emlősöm még a tenyésztettek is odalett.Na meg az összegyűjtögetett csillagok is,mert tölgyről három jószágot ki kellett váltanom.Nekem a felhőhöz 340 röpi hiányzik.Na de hogy ennyi ahhoz óriási segítséget is kaptam.Most éppen beáldoztam 187 szupitrágyát sisakbabra amit kb. 2 óra múlva aratok maszk és eszencia bevetésével pluszban.

16. Garabonciás

Garabonciás Fórummogul

A felhő már nekem is üzemel..
    Némely gondom volt a tollakkal az indításnál, de megoldódott.
    Most például komfortba rakom a gazt, szuperrel és propellerrel (Ez azért jó, mert kevesebb Kacsa Katát igényel)
    a széleken kisföld vízzel trágyával megy, Kata nélkül. Jacket nem használok, pedig van .
    A beérés 3 óra 36 perc.... Ilyenkor vetem be a Pannikat. (23 db.) és szépen hozza a röpit is.
    (Ja a szintem ott: 228 8))

jutka190226, Éva0315 és Baby72 kedveli ezt.
  17. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Most ránéztem, 630 röpim van. Nekem ez Felröppenőkereső event, nem kincskereső... :D

maszilva, Sárika555, Magdusnéne és 11 más kedveli ezt.
  18. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia!
    Látom izgatja a fantáziádat, hogyan sikerült elérni, hogy már többen befejeztük teljesen az eventet.
    Ami a legfontosabb, tudd mi van a pajtádban, milyen erőforrásokkal rendelkezel.
    Elolvasod az eventismertetőt és igazán hamar tudja a választ aki akarja, hogy mit tud elérni a saját erőforrásaival.
    Itt most nem a megvásárolható kosarakra gondolok, hanem aki már régen játszik, igyekszik megcsinálni főleg olyan eventeket, ami segíti a haladását, felröpi gyűjtését. Lehet Pannit is szerezni cserenapon és igen venni is lehetett.
    Az viszont jogos igény, ha fizetek valamiért, akkor legyen már némi előnyöm belőle, hiszen akkor nem venném meg.
    Azt ne várd, hogy pontról pontra leírja neked valaki, hogy mit csinálj, hiszen a farmod erőforrásaidat Te ismered.
    Taktikai tanácsokat meg sokan leírtak, leírtunk, igyekszünk segíteni azoknak, akik hagyják hogy segítsünk.
    Aki csak azzal jön, hogy vásárlás meg blabla, annak úgy se fog tudni senki segíteni.
    Amikor megjelent az eventkiírás, már akkor lehetett tudni, hogy a felhő, ami a vezér eleme az eventnek, az megszerezhető, alacsonyabb szintű gazdáknak is, melós lesz, de teljesíthető.
    Hidd el a mi pajtánk tartalmát se a szél fújta össze, megdolgoztunk érte , tanultunk a nagyobb, segítőkész gazdáktól.

Utoljára szerkesztett: 16.5.21
  19. Dettibetti

Dettibetti Junior szaki

Sziasztok! Szerintem is nyögve nyelős ez az event a felröpi miatt. A siskababos ültetést kipróbálom egyszer,ha nem hoz elég felröpit kiszállok az eventből ,játszani szeretnék nem mérgelődni. Már egy csomó szuper trágyám bánja,de úgy tűnik kár beletenni 21 felröpivel.

20. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Sziasztok!

21 felröpi hiányzik a felhőhöz. Most cukkinit ültettem, aztán éjszakára megy a tökömxD.
    A rövidebbel kezdtem, tegnap reggel óta pedig felröpire vadásztam. Közben vv-ben kapáltam és ástam egy csomó gyökér előkerült..8) fél kézzel elbántam velük;). Eltörtem egy ásót is, ma vettem újat. Mondtam a szaküzletben az eladónak, hogy ha nem működik, holnap visszahozom:D.
    Szóval, kitartás mindenkinek.:inlove:

maszilva, Sárika555, Magdusnéne és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.