Visszajelzés Kincskeresés event csevegője - 2021. május

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 11.5.21.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Luca_511

Luca_511 Fórum hercege

Sajnos ennek én abszolút ellenpéldáját tapasztalom. Ebben az eventben az agyalás nem sok szerepet kap. És igen, kell ráfordítás pluszban, nem érdemes szépíteni a dolgokat.

2. DZA001

DZA001 Fórumszaki

Valóban nem könnyű a röpi helyzet,de valós pénz nélkül is el lehet érni a felhőt.Igaz kaptam hatalmas segítséget is,de abból amit magából a játékból nyertem ki fordítottam be az eventbe.Hosszú érésűvel kezdtem,mert sejtettem gubancok lesznek röpivel.Így csak a felhő volt az elsődleges cél.Amit eddig az eventre fordítottam.Két teljes kör komfort egazhoz szupitrágya,kkt.Valamint két kör sisakbabhoz 1*1-n szupitrágya.Ez összesen 415 szupitrágya.82+26 kkt egazhoz.Felröpihez használom a maja maszkot,bölcsesség eszenciáját.Jelenleg 957 röpim van amit most rövidebb érésű zöldségek érési idejének csökkentésével pótolok ki annyira hogy kiváltsam a felhőt és a rövid érésű egazt.Malomban sikerült eldugnom 65 tekercset így ha minden jól alakul ma este már ültetni is tudom szezonpontért.Felröpi onnantól kezdve nem érdekel csak a rövid érésű növény letermelése vízzel és néha trágyával.Mindezt 1 pannival baha ültetvényen kitéve.Valós pénz ráfordítása nélkül.

3. achmed1122

achmed1122 Fórum félistene

sisakbab 1*1 -es területen majamaszkal és bölcsesség eszenciája trágyával szupertrágyával és vízzel 4 óra..:D átlagosan egy pannival olyan 80-90 felröpit ad :) ami nem telhesen rossz..) és nem is kell hozzárendelni valós pénzt..:D

4. DZA001

DZA001 Fórumszaki

Sisakbab nálam 1*1-n szupitrágyával vízzel sima trágyával 2 óra 36 perc alatt ért be.Fehér ártatlanság,karácsonyi süti,Maja maszk és bölcsesség eszenciájával.Ebben a két körben 100+96 röpi jött.Ha csak maszkot és eszenciát használok vízzel,trágyával nálam kb. 10 óra alatt érik be.De így is 96-98 röpit adott.Event kezdésnél vízijácint semmi turbóval 1 pannival 119 röpit adott.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 16.5.21
  5. Holdsarló

Holdsarló Haladó

Szia! Ixora, most is az van ültetve.

6. achmed1122

Ixora is jó:)

jófarmerlány, Holdsarló és Éva0315 kedveli ezt.
  7. vm68

vm68 Rutinos

Most úgy érzem nem kellett volna elkezdnem ezt a kincskeresős eventet.
    Ez volt az utolsó csepp a pohárban.
    Ma elérem a 230. szintet, még kihasználom a 200 óra arató-vetőm és 11 év után búcsút intek.
    Hetek óta tervezem a kütyüskertek átrendezését.
    Hiába jelölöm ki a TP mennyiséget, össze-vissza adja a kütyüket.
    Nincs lelkierőm fél napot rááldozni.
    Nem szüntetem meg a farmom, csak szabira megyek.
    Mindenkinek szép napot és további jó játékot. :)

8. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia!
    Ez most tuti nem olyan mint a pecás, mert az kizárólak random volt és a szerencséden múlt kaptál e gyöngyöt.
    Ez most a taktikádtól a teljesítményedtől, a bevethető erőforrásaidtól függ.

Utoljára szerkesztett: 16.5.21
    jófarmerlány, Nagyii58, maszilva és 6 más kedveli ezt.
  9. achmed1122

Igen.) de sok dolog van ami segít lendít sokmindenen:)

jófarmerlány, Nagyii58, Éva0315 és 2 más kedveli ezt.
  10. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Na ja, de semmi kép a szerencse ;)

jófarmerlány, Nagyii58, Éva0315 és 2 más kedveli ezt.
  11. achmed1122

Igen :) most minden kiszámítható :) tervezni kell és sokáig ellehet jutni az eventbe:)

12. DZA001

DZA001 Fórumszaki

Először is köszönöm Othep hogy kiigazítottad előző összecsúszott hozzászólásomat.Picit beállt a fórum akkor és úgy sikeredett.Nemrég learattam maszkos eszenciás édesburgonyát ami 31 röpit adott.Így már csak 2 hiányzik a felhőhöz.Továbbra is rövidebb érésűvel fogok operálni estig mert sokat érhet ha minél többet tudok aratni.És most minden röpi számít a rövid egaz kiváltásához.

csio70, jófarmerlány, Éva0315 és 3 más kedveli ezt.
  13. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Köszi hogy válaszoltál helyettem is, de én már meguntam ezeket a számonkéréseket. Inkább nem bonyolitanám .

14. Belange333

Belange333 Junior szaki

Szia! Igaz is meg nem is!Értem én,hogy kell a pénz,de legalább látnám az eredményt! Még mindíg sok a hiba,nem sorolom,nehezíti a játékot!Sokat költök én is a lehetőségem ellenére is,mégsem tudom az utóbbi eventeket teljesíteni,pedig azért is költök! Ez lenne a játék öröme,nem csak a sok munka és a pénz! :(

15. Caccus

Caccus Fórum veteránja

Sziasztok. Egyetértek az előttem íróval, én is költök a farmra, nem is keveset,de nincs egálban a ráköltés azzal amit kapok, szenvedek most is a felröppivel, pedig lassan cél vége felé tartok, de nem fog összejönni, mivel a piccolónál is sok felröppit kér.Mindent megcsinálok, hogy jöjjön a felröppi, vettem is már, de nem látom a végét, hogy sikerülni fog a célom.

16. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Szerintem nem vásároltuk meg a receptjét annak idején, azért nem tudod/ én sem/keverni! Én a piacon szerzem be,elég drága és nem is sok van.Nem szoktam használni, csak a Bahán, ha felröpis event van, mint most.Viszont ez minden eddigit felülmúlt.

17. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

NNNaa, a fene egye meg! 94 hiányzott, 84 db 1x2+az 1x1-ek, minden jóval egymagvú dinnye. Persze, mire eszembe jutottak a pannik, learattam, lett +79 db. Pukk-meg, 2x2 (40 db), manióka (mint a legrövidebb zöldség), minden jóval, ki a 26 pannit, 21 röpi, lett 102, évgre kezdhetem a rövidet. Nem gondolkodtam rajta, h. kell-e, megéri-e, event, azt event, csinálom. Majd meglátjuk. Ha túl leszek a költözésen, majd kinyitom egyben a már meglévvő és az addig érkező tizensok piccoló ládát, és utánam az özönvíz :)

18. achmed1122

Pedig ott van alkimista hármas szinten:))

magdi06, Éva0315, Nagyii58 és még 1 ember kedveli ezt.
  19. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Nem is lehet ezt már bonyolítani. :D
    Én most örülök, hogy a képernyő közepe végre beérett nálam.. :D
    Megnéztem a mozit is, tetszik, amit ott írnak.

Gondolj bele, ha működne. Lehet képernyő sem lenne. :D ;)

20. Sanyat

Sanyat Fórumszaki

Szia.
    Ezt nem kellett megvenni. Nagyon sokat lépegetek én is másik műhelybe is, ott nyitva hagyok receptet. Vissza, sikerülni szokott.

magdi06, Éva0315, Nagyii58 és még 1 ember kedveli ezt.
  21. cskati01

cskati01 Törekvő

Köszi szépen, most már beugrott. Én kiszedtem őket, mert ládát adókat raktam helyettük, azok jobban adják a szupi trágyákat.

jófarmerlány, Éva0315 és magdi06 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.